Video: Linnake Turun aktivismia juutalaista monikulttuurisuuslobbausta vastaan

Kuten videolla ääneen pääsevä juutalaisaktivisti Barbara Lerner Spectre toteaa, hänen heimonsa on pääroolissa, kun Euroopan alkuperäisväestöt vaihdetaan värillisiin muukalaisiin.

Aktivismi

Kansallismielinen aktivistiryhmä Linnake Turku on julkaissut uuden videon tempauksesta, jossa otetaan kantaa juutalaista monikulttuurisuuslobbausta vastaan. Kuten videolla ääneen pääsevä juutalaisaktivisti Barbara Lerner Spectre toteaa, hänen heimonsa on pääroolissa, kun Euroopan alkuperäisväestöt vaihdetaan värillisiin muukalaisiin.

Youtuben yhteisönormien vuoksi yllä oleva video on sensuroitu versio alkuperäisestä. Mikäli tahdot nähdä sensuroimattoman version ja tutustua samalla myös Linnake Turun aiempiin tempauksiin, vieraile heidän Telegram-sivuillaan!

Telegram: https://t.me/linnakeTKU
TikTok: http://tiktok.com/@linnake_turku
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnC9brHyGOc2jXYdsGaQ4JQ

Aktivismi Barbara Lerner Spectre Juutalainen lobby Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Linnake Turku Maahanmuutto Politiikka Rotu Sionismi Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • society

  Vastaa

  Tehkää näin synagoogan edessä

  • TT

   Vastaa

   Mieluummin pankin edessä.

 • Suomi - kallis raato

  Vastaa

  Tällainen tempaus ei puhuttele kuin pientä osaa ihmisistä. Vapaamuurarit ja juutalaiseliitti ovat asettaneet ne raamit joiden puitteissa valtiot ja yhteiskunnat saavat toimia. 

  On saatava aikaiseksi vastakkainasettelu joka on niin selkeä että jokainen ymmärtää mistä on kyse. 

  Voi olla jo liian myöhäistä. Ei löydy uskallusta Euroopassa eikä USAssa nousta tyranniaa vastaan. Keltaliivit Ranskassa tekivät urhean yrityksen jonka poliisivaltio murskasi väkivaltaisesti. Ei tätä kyetä muuttamaan ilman puolisotilaallista toimintaa. Keskiverto suomalainen on niin mukavuuden haluinen nössö että ei ole juuri mitään mahdollisuutta Suomessa saada aikaiseksi kunnon liikettä tai puoluetta. Epäluotettavasta ääntenlaskennasta on päästävä eroon.

  Radikaali vaihtoehto on lähteä siitä että kaikki korkeat päättäjät ovat vapaata riistaa. Suomalainen ei silti uskalla tehdä mitään. Liika valheellinen mukavuudenhalu ja poliisivaltion läpitunkeva valvonta ovat esteenä. Ei edes 1990 luvun suuressa lamassa suomalaiset lähteneet kaduille. Hissukka lammaslauma tyytyi osaansa.

  Nyt jos romahtaa on paljon pahempi tilanne.

  • Trup

   Vastaa

   Yrittivätkö Ranskassa korkovelkapankkeja vastaan räpistellä? Kaikki muu on turhaa.

 • Yrjö

  Vastaa

  Ihan ensiksi pitäisi vallata jokin osa mediaa takaisin kansalle, esim. Yleisradio. Ja vaalit pitää saada entisajan kansakouluvaaleiksi. Äänestyspaikkoja paljon ja kaikki lasketaan käsin.

  • Mielipiteen muokkaus

   Vastaa

   YLE otettava hallintaan. Ellei onnistu, toiseksi paras vaihtoehto että kaikki lähetykset pimenee.

 • TT

  Vastaa

  Eihän tuo kaunista katseltavaa ollut. Israelin lippu meinaan. Onneksi hävisi kuvasta pois.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi