No Compromise Clothingilla tämän viikon ajan kaikki puoleen hintaan!

No Compromise Clothing tunnetaan kansallismielisen toiminnan tukemisesta. Esimerkiksi marraskuussa se sponsoroi Operaatio Kotkanpesä -seminaarin kuluja.

Aktivismi

päivitetty

Kansallismielisten suosima vaatekauppa No Compromise Clothing hemmottelee asiakkaitaan joulualella. Käyttämällä alekoodia ’Jouluale’ saat kaikki tuotteet puoleen hintaan!

Alekampanja on voimassa koko kuluvan viikon. Kauppiaan mukaan tavaraa ei ole loputtomasti hyllyssä, joten kannattaa olla nopeasti paikalla.

No Compromise Clothing tunnetaan kansallismielisen toiminnan tukemisesta. Esimerkiksi marraskuussa se sponsoroi Operaatio Kotkanpesä ‑seminaarin kuluja.

”Kaupan idea on hyvin yksinkertainen. Osta meiltä vaatteita, rahoilla ostetaan lisää hyllyntäytettä ja tuotoilla sponsoroidaan kansallismielistä toimintaa monipuolisesti. Tässä kuluvan vuoden aikana on tullut tuettua rahallisesti vähän yhtä sun toista juttua, mutta uutuuksien hankkiminen on jäänyt vähemmälle huomiolle. Korjataan tilannetta lähitulevaisuudessa, mutta myydään nyt eka näitä vanhoja pois hyllystä”, kommentoi kauppias Partisaanille.

Voit katsella itsellesi mieleistä vaatetta osoitteesta nocompromiseclothing.com. Alekoodilla ’Jouluale’ saat 50 % alennuksen tilauksestasi.

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa No Compromise Clothing

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi