Video: Esimakua Suomi Herää ‑marssilta

Tapahtuma järjestetään jälleen ensi vuonna.

Aktivismi

Itsenäisyyspäivän Suomi Herää ‑tapahtumasta on julkaistu esimakuvideo. Pidempi video on vielä leikkauspöydällä ja tulee myöhemmin katsottavaksi.

Suomi Herää ‑kulkueeseen osallistui noin 250 henkeä. Tapahtuma sujui ilman häiriöitä. Marssin päätteeksi eduskuntatalolla kuultiin neljä puhetta.

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Suomi Herää

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Todella aiheellista yrittää herättää suomalaiset massahypnoosista, jonka on suggeroinut blobaalisen politiikan määräilemä massamedia. Toivottavasti Suomi Herää tapahtumia hallitsee monitahoinen näkemys tilanteesta, missä Suomi tällä hetkellä on. 

  Massahypnoosi on tila, jossa ihmiset on suggeroitu näkemään vain yhden ajatussuunnan ja jättämään havaitsematta ja tiedostamatta muita mahdollisia näkemyksiä. Jo ennen vaaleja pitäisi saada suuri osa suomalaisista heräämään ajattelemaan itse, miten maailman tapahtumat etenevät ja miten media haluaa kansalaisten tapahtumat näkevän. 

  Ukrainan sota on tällä hetkellä syytä nähdä molemmilta puolilta, eikä elää vain siinä kapeassa sektorissa, minkä globalistinen media siitä luonut. Suurin osa suomalaisista leimaa putinistiksis jokaisen, joka yrittää hiukankin kurkottaa sektorin ulkopuolelle. Jos olet median luoman aatteen suggeroima, on tietenkin vaikea päästä joukkosuggestiosta eroon. Suurta tyydystystä tuntee jokainen, kun huomaa itse pystyvänsä oman ajattelunsa ja havaintojensa perusteella vaikuttamaan siihen, mihin maailmassa luottaa.

  • TT

   Vastaa

   Mielen ohjelmoinnit ovat manipulaatiota, jolla ohjelmoitava kohde saadaan uskomaan ja käyttäytymään halutulla tavalla. Demokratiassa on tärkeää manipuloida massoja, jotta saadaan ”oikeita” äänestystuloksia. Vaalivilppiä voidaan harjoittaa vain tiettyyn rajaan asti. Suomalainen valtavirtamedia on tällä hetkellä erittäin manipuloivaa. Maailmantilanteen uutisoinnissa se käyttää lähteenä amerikkalaisia uutiskanavia tai uutistoimistoja, jotka ovat suurelta osin CIA:n (lue: USA:n syvävaltio) kontrollin alla ja joiden arvomaailma perustuu USA:n demokraattipuolueen omaksumiin punavihreisiin ja globalistisiin arvoihin. Jos Joe Bidenin hallinto tai USA:n kongressi on rahoittanut Ukrainaa jo noin 100 miljardilla dollarilla, niin voi vain kuvitella kuinka puolueellista uutisointi sitä koskien on. EU/Eurooppa on epäsuorasti osallistunut rahoitukseen ja maksaa energiasta ja kaikesta tällä hetkellä suunnattomasti ylihintaa Venäjälle asetettujen sanktioiden vuoksi ja ainakin väittää, että energiasta on pulaa ja sitä pitää säännöstellä. Kaikkien näiden rankkojen panostusten jälkeen asioista ei voi uutisoida eikä edes keskustella neutraalisti.

   Tasapuolisen tiedon hankinta on kansalaisten omalla vastuulla. Mutta koska yhtä oikeaa luotettavaa tietolähdettä ei ole, ei voida olettaa, että edes itsenäisesti tietoa hankkivat olisivat kaikesta samaa mieltä. Mutta samansuuntaiset perusarvot kuitenkin pitää olla, jos toimitaan samassa liikkeessä.

   • Bella

    Vastaa

    Valtavirtamedian manipuloitavuudesta puhuttaessa olen laittanut merkille uuden akkinaisen kaanteen: oma kommenttioikeuteni Hesariin on tuosta vaan ”yhdessa yossa” viety. Tallainen pieni asia kertoo jostakin paljon isommasta ja vakavammasta asiasta. Vieminen liittyy paatoimittajan vaihdokseen ajallisesti. Tietenkaan naihin ei saa mitaan vastausta medialta, etta miksi oikeus vietiin, koska HS toimii niin, etta silla ei ole mitaan alustaa, jossa moderoitava saa tietaa syyn kommenttien julkaisemattomuudelle, vaan sita vaan tajuaa, etta yhtaan kommenttia ei HS enaa julkaise. Kommentti kommentin peraan ne jatetaan julkaisematta, ja kun tama itsellani ei ole koskaan tietenkaan ollut nain, niin siina tulee mieleen, ”jostakin tuli kasky” toimia kohdallani nain, tai siella paatettiin, etta tietyn laidan tiedetyt toisinajattelijat eivat saa enaa kommentoida uuden paatoimittajan aikana. Ottaenkin huomioon, etta kommenttini Hesarissa olivat kuulemma pari paivaa sitten kuultuna ulkopuolisen tahon tarkkailijan mukaan (itsekin asiantuntijatason henkilo ja vielapa poliittisesti neutraali) aina ”tasokkaita, toiset huomioonottavia, kohteliaita ja alykkaita puheenvuoroja”.

    Valtamedia on muuttunut polaariseksi, vihaa tuottavaksi ja vastakkainasettelevaksi disonfokanavaksi, kun se nakojaan bannaa asiantuntijapuheenvuoroja, ellei asiantuntija satu olemaan poliittisesti hyokkaava. Minakin nimittain olisin useissa julkaisematta jatetyissa puheenvuoroissa halunnut oikaista ihan selvia historian asiavirheita muissa kommenteissa, sellaisiakin, joiden oikaisematta jattaminen voi luoda pahoja disinfovaaristymia internettiin, siis valetietoa.

  • society

   Vastaa

   Venäjä ei ole edelleenkään pelastus. Ajatelkaa Suomea. NATO ja Venäjä on paskaa, tässä puolustetaan valkosta Eurooppalaista rotua. Putinia hallitsee myös juutalaismafia jotka haluaa tuhota nationalistit. Putinismi on petturuutta niinkuin NATO myönteisyys

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Siis häh? Onko ihminen nyt vai heti sun mielestä automaattisesti Venäjään päin silloinkin, kun vaan pyytää katsomaan neutraalimmalta kannalta. Onko sodan syy juuri tai pelkästään välttämättä Venäjän ansiota? Tai onko vaikka muualla Suomen ulkopuolella uutisointi sodasta hieman neutraalimpaa kuin täällä, mitä ulkomailla asuvilta suomalaisilta kuullut?

    Tekstisi perusteella oletko nyt vähän liikaa opiskellut Yleä ja Hesaria tai päättäjien paskapuheita?

 • Kim Laitinen

  Vastaa

  Upeata. Hyvä käytös , tietenkin , herättää vastarintaa…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi