Loput Suomi Herää ‑puhujat julkaistu: Jasmina Jalonen ja Tuukka Kuru puhuvat Helsingissä itsenäisyyspäivänä

Aikaisemmin puhujiksi on ilmoitettu Pyry-Lii Soinio sekä Tapio Rantanen.

Aktivismi

päivitetty

Itsenäisyyspäivänä isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta.

Itsenäisyyspäivän Suomi Herää ‑kulkue julkisti loputkin puhujansa. Aikaisemmin puhujiksi on ilmoitettu Pyry-Lii Soinio sekä Tapio Rantanen. Tuoreemmat julkistetut ovat Jasmina Jalonen (ent. Ollikainen) sekä Tuukka Kuru.

Jasmina Jalonen on 27-vuotias kirjailija ja kansallismielisen kentän monitoiminainen. Luonto ja kulttuuri ovat erityisesti Jasminan sydäntä lähellä. Siispä hän on aktiivinen varsinkin Suunta-kulttuurikollektiivissa ja Matkalla Impivaaraan ‑kanavalla YouTubessa.

Tuukka Kuru on 32-vuotias Rovaniemellä syntynyt koneinsinööri, joka toimii tällä hetkellä Sinimusta Liike -nimisen radikaalikansallismielisen puolueen puheenjohtajana. Kuru on Monokulttuuri FM ‑verkkoradion perustajajäsen, sekä aktiivinen esiintyjä kansallismielisissä mielenosoituksissa ja seminaareissa. Kuru on toistuvasti korostanut esiintymisissään fyysisen läsnäolon tärkeyttä, eikä tuleva itsenäisyyspäivä tee tämän suhteen poikkeusta!

Aktivismi Helsinki Itsenäisyyspäivä Jasmina Jalonen Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Mielenosoitus Monokulttuuri FM Politiikka Pyry-Lii Soinio Sinimusta Liike Suomi Herää Tapio Rantanen Tuukka Kuru

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • society

  Vastaa

  Onnea teille 8/8

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi