Suomi Herää ‑tapahtuma julkisti kaksi puhujaa

Suomi Herää -mielenosoitus järjestetään itsenäisyyspäivänä Helsingissä.

Aktivismi

päivitetty

Suomi Herää ‑tapahtuman ensimmäinen puhuja on Pyry-Lii Soinio.

Pyry-Lii Soinio on 21-vuotias kansallismielinen toimija. Hän on aloittanut poliittisen toimintansa vuonna 2017 Perussuomalaisissa nuorissa. Soinio oli perustamassa Uudenmaan akselia ja on nuorisojärjestön nykyinen puheenjohtaja. Hän toimii myös Sinimustan Liikkeen Uudenmaan piirin puheenjohtajana. Näkemyksiltään Soinio edustaa ehdotonta kansallismielisyyttä, militarismia sekä jyrkkää venäläisvastaisuutta.

Tapahtuman toinen puhuja on Tapio Rantanen!

Tapio Rantanen on 35-vuotias tradenomi Raumalta. Tällä hetkellä hän toimii Sinimustan Liikkeen hallituksen jäsenenä ja Satakunnan piirin puheenjohtajana. Rantanen ollut aktiivisesti mukana kansallismielisessä toiminnassa vuodesta 2017 ja viimeisenä meriittinä hän oli puhujana Turun Kukkavirrassa 2022 ja toimii toisena juontajana Sinimustassa podcastissa. Omalla naamalla esiintyminen toimii Rantasen mukaan rohkaisevana esimerkkinä muille aktivoitua toimimaan kansamme eteen.

Aktivismi Helsinki Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Mielenosoitus Politiikka Pyry-Lii Soinio Sinimusta Liike Suomi Herää Tapio Rantanen Uudenmaan akseli

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Valitettavasti on todettava, että sinimusta liike on nimestään huolimatta vain valeoppositio, joten vihreiden arvojen esille tuominen osoittaa linjan, samoin turha tittelien esitteleminen!

  • Schlageter

   Vastaa

   Väärin. Poliittisen linjan voi tarkastaa liikkeen sivustolta, jos on epäilyjä. Mitä ”turhaan tittelien esittelemiseen” tulee, niin turhana tittelien mainitsemista yleensä pitävät tittelittömistä ne, jotka ovat kateellisia. Oikeaan aatteellisuuteen kuuluu, että kansalainen pyrkii kehittämään itseään opiskelemalla niin pitkälle, kuin eväitä riittää. Minkä tahansa tittelin saavuttaminen tarkoittaa, että henkilö on suorittanut jotain loppuun, eikä jättänyt aloittamaansa kesken. Lisäksi titteli tietysti kertoo myös, minkä alan tuntija henkilö on. Pelkällä nimellä esiintyminen ei kerro lukijoille tai kuulijoille paljonkaan. Paitsi ehkä viittaa siihen, että henkilö on mahdollisesti peruskoulun kesken jättänyt, eikä ole hankkinut itselleen sivistystä miltään alalta.

  • society

   Vastaa

   Luonnonsuojelu kuuluu aatteeseen

  • Observer

   Vastaa

   Kolmannessa valtakunnassa oli aikoinaan maailman tiukimmat lait niin luonnonsuojelun kuin metsästyksenkin osalta. Todellinen kansallismielinen välittää ympäristöstään.

 • TT

  Vastaa

  SML on olevinaan puolue, joka pyrkii viime kädessä valtion hallitsijaksi. Etnovaltioprojekti on raju päämäärä, mutta Suomessa yhä lähes toteutuskelpoinen projekti, jos matutus saadaan loppumaan heti. Kansainväliset voimat haluavat poistaa omat valtiot valkoisilta eurooppalaisilta kansoilta. Iso-Britannia on eräs varoittava esimerkki. Maassa toimii rotumuukalainen pääministerinä ja Lontoon pormestarina. Maa jatkaa oman kansansa kurjistamista sekä sille vihamielistä väestöpolitiikkaa ja vauhti vain kiihtyy. Myös Ranska, Hollanti ja osin Saksa ovat menetettyjä maita.

  Suurin uhka etno-Suomelle ovat kansainväliset globalistiset järjestöt ja organisaatiot, kuten WEF tai YK tai EU sekä näille uskolliset hallitukset, myös Suomen nykyinen oma. Hiilipäästöjä jahtaava Vihreä Siirtymä, monikulttuuri, keinotekoiset ”pandemiat” tai suurvaltojen välisen konfliktin lietsominen edistävät näiden agendaa. Läntiset eurooppalaiset kansat tuhotaan ajamalla alas niiden tuotantotalous sekä väestönvaihdolla. Itäiset kansat yritetään masinoida Venäjän vastaiseen suursotaan. Ukrainan kohtaloksi koitui nyt päätyä suurvaltakonfliktin sotatantereeksi. Olisi toivottavaa, että Suomi oppii Ukrainan tekemistä virheistä. Hysteerinen Venäjä-viha ei auta ulkosuhteiden hoidossa, vaan tekee poliitikon kelvottomaksi tekemään rationaalista ulkopolitiikkaa. Tunteilu tai hyvesäteily ei kuulu diplomatiaan. Vain hysteeriset akat sortuvat sellaiseen. Tämän hetken Suomi on hysteeristen akkojen johtama valtio.

 • Näin se vaan on

  Vastaa

  Ei sitä luontoa nyt tarvi halata. Ei kukaan järkevä luontoa pilaa.

  • Kaikki on mahdollista

   Vastaa

   Juuri näin, ei kukaan… tai noh, suomalainen, pasko sinne missä asuu. ja kukaties, ehkä Pyry militanttina perustaa oman palkka-armeijan ja palkkaa paikanpäältä henkilöitä koulutukseen. Kuka ties.…

  • Seppo

   Vastaa

   Kyllä tässä kohtaa jo vähän tarvitsee halailla, kun Suomessakaan enää osata oikeaa luontoa arvostaa

 • Sinimustille ääni

  Vastaa

  Kyllä isänmaan luontoa pitää suojella ja sen eteen tehtävä töitä poliittisella tasolla, muuta väittävä on kaikkea muuta kuin isänmaallinen.
  Tämä ei tietenkään tarkoita, että Sinimusta Liike myötäilisi vihreiden kaltaisen hysteria akkojen ja homojen ja muiden sekasikiöiden puoluetta, jonka linjauksissa ei ole järjen häivää.

  • GLGL

   Vastaa

   ”muuta väittävä on kaikkea muuta kuin isänmaallinen.”

   Sama pätee myös rikollisuuteen. Rikollinen ihminen ei oletusarvoisesti ole isänmaallinen (ei päde kaikkiin rikostyyppeihin).

 • Suomalaiset tyrannit

  Vastaa

  Ei näkynyt Suomessa juuri ketään vastustamassa koronatyranniaa. Oli pieniä mielenosoituksia jotka keräsi enimmillään 200–300 ihmistä. Loput 99,9 prosenttia suomalaisista teuraslampaista menivät kiltisti jonossa teuraspaikoille. Voiko toiseen suomalaiseen luottaa tosipaikassa, kun nyt on nähty että juoksevat piiloon koloihinsa monet vielä hysteerisinä. Aivan helvetin moinen pettymys ja epäluottamus kauttaaltaan. Tässä asiassa on vielä monta kanaa kynimättä. Ei vähiten rikolliset viranomaiset ja poliittiset päättäjät. Koronatyrannia tulee takaisin toisessa muodossa ellei tyranniaa heti alkuunsa murskata kuin käärmeen päätä.

  On turha syyttää kaikesta koko ajan sionisteja tai muita kaukana Suomesta olevia valtakeskuksia kun täällä Suomessa on suomalaiset tyrannit joita vastaan meidän pääasiallinen taistelu käydään.

  Alex Jones on mies paikallaan. Hänet on bannattu melkein koko netistä. Tässä jälleen mies toimii suoraan ja taistelee tyranniaa vastaan.

  https://m.youtube.com/watch?v=h‑e5IflYUkI

 • Suomen soturi

  Vastaa

  Ei kai tuo Pyry-Lii Soinio mene vaan jotain venäläisvastaista juttua puhumaan? Kun mun mielestä ne on molemmat ihan yhtälailla, niin Ukraina kuin Venäjä syypäitä tämän hetkiseen sotaan. Meinasiko muuten Sinimustatkin viedä ihan kaikkea avustusapua, jopa aseitakin Ukrainaan? Niin kuin muutkin puolueet eduskunnassa pitkittääkseen sotaa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi