Kotkanpesä-seminaarin raportti

Partisaanin toimittaja oli paikalla lauantaina Pirkanmaalla järjestetyssä Kotkanpesä-seminaarissa.

Aktivismi

Pirkanmaalla järjestettiin lauantaina Kotkanpesä-seminaari, jonka tarkoituksena oli kerätä rahaa Kansallismielisten Liittouman vetämään talonostoprojektiin, johon yhdistys kerää varoja avoimella rahankeräyksellä sekä tapahtumien tuotoilla. Lauantain tapahtumassa kerättiinkin lähes 5000 euroa projektin hyväksi!

Tapahtumaan myytiin ennakkolippuja 30 euron hintaan ja aivan viimeisinä päivinä niitä meni sen verran reippaasti, että järjestäjiäkin rupesi hieman hirvittämään tilan riittävyys. Paikalla olikin mukavan tiivis tunnelma loppuunmyydyssä salissa.

Paikalta sai ostettua ruokaa, juotavaa, vaatteita, musiikkia, kirjoja sekä luonnontuotteita. Pitsassa oli tosin ananasta, mikä ihmetytti italialaisvieraita…

Kansallismielisten Liittouman puheenjohtaja Terhi Kiemunki aloitti päivän esitelmät kertomalla projektista, helpoista tukikeinoista sekä projektin juridiikasta painottaakseen rahankeräyksen laillisuutta. Esimerkkinä hyvin helposta rahallisesta tukimuodosta hän mainitsi kuukausittaisen lahjoituksen automaattisena tilisiirtona parhaaksi katsomallaan summalla. Vain kymmenen euron siirto on jo vuositasolla paljon varsinkin, jos useammat ihmiset tekevät samaa.

Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru jatkoi omalla esitelmällään, jossa hän kävi läpi kansallismielistä infrastruktuuria yleisemmin ja sellaisen tukemista sekä rakentamista. Kuru itse kertoo laskevansa kuukausittaisiin menoihinsa mukaan aina tietyn summan, jonka hän tavalla tai toisella käyttää kansallismielisen toiminnan hyväksi. Tämä on ikään kuin hänen oma aatteellinen ”veronsa”, jolla hän varmistaa, että kansallismielisen toiminnan rahoitus on paremmalla tolalla.

Paikalla oli myös ruotsalainen kansallismielinen aktivisti, joka osasi kertoa maansa tilanteesta sekä kansallismielisten toiminnasta yleisemmin. Ruotsissa esimerkiksi on tällainen vastaava talo olemassa. Se kulkee nimellä Ruotsalaisten talo (Svenskarnas Hus). Tällaisilla rakennuksilla on laajempi vaikutus kuin pelkästään rakennuksessa itsessään tapahtuva toiminta.

Tässä vaiheessa oli aika sosiaaliselle tauolle, jonka aikana Stormheit-nimellä tunnettu mies ja kitara ‑kombo esiintyi yleisölle. Tunnin aikana oli hyvä hetki hieman hengähtää, sosialisoitua ihmisten kanssa ja pähkäillä kauppojen valikoimia. Kauppa näyttikin käyvän varsin hyvin ja tyytyväiset asiakkaat saivat kotiin vietäväksi kaikenlaista näppärää.

Tauon jälkeen saksalaisen Der Dritte Weg ‑puolueen Julian Bender kertoi puolueensa toiminnasta, keskittyen erityisesti puolueen toimistoihin. Benderin mukaan toimistot ovat ikään kuin valopilkkuja, jotka heijastavat valoaan paljon itseään laajemmalle alueelle. Hän kertoi erilaisista toimintamuodoista sekä muista käytännöistä, miten he ovat toimistojensa suhteen toimineet.

Illan viimeisinä vieraina lavalle saapui kaksi italialaista CasaPound-järjestöstä. Alberto Palladino ja Andrea Bonazza kertoivat järjestönsä syntyhistoriasta sekä sen toiminnasta ja yli sadasta erilaisesta toimistosta ympäri Italiaa. Järjestön ensimmäinen ja tunnetuin keskus on aivan Rooman keskustassa sijaitseva talo, jonka he valtasivat järjestön perustamisen aikoihin.

Keskuksissa järjestetään monipuolista sosiaalista toimintaa aina hyväntekeväisyydestä urheiluun, seminaareihin sekä aktivismiin. Monesti niissä myös asuu ihmisiä.

Casapound on yksi modernin kansallismielisen aktivismin edelläkävijäjärjestöjä, joten oli erittäin mielenkiintoista kuunnella, mitä heillä oli sanottavanaan. Suuri nationalistijärjestö ymmärtää hyvin metapoliittisen toiminnan tarkoituksen sekä toimintatavat, joten heitä kannattaa kuunnella enemmänkin.

Kyselimme illan päätteeksi hieman järjestäjien tunnelmia päivästä. Heidän mukaansa päivä meni odotettua paremmin ilman mitään ylimääräisiä katastrofeja. Tapahtuman tarkoituksena ei myöskään pelkästään ollut kerätä rahaa hyvään tarkoitukseen, sillä järjestäjien mielessä oli myös luoda motivaation sekä ajatusten siementä yleisöön. Jääkin nähtäväksi, jalostuvatko päivän aikana kuullut vinkit oikeaksi kansallismieliseksi toiminnaksi saakka tulevina vuosina.

Päivän aikana myös suunniteltiin useita tukemisen muotoja tapahtumien ja myyntiartikkeleiden muodossa. Maanantaina julkisuuteen ilmoitettiinkin jo, että lähiaikoina tullaan julkaisemaan kokoelmalevy, jonka tuotot ohjataan keräykseen. Muista tukemisen muodoista tiedotetaan sitä mukaa, kun ne ovat ajankohtaisia.

Voit lahjoittaa rahaa keräykseen seuraavin tiedoin:

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
MobilePay: 18898
Lupanumero: RA/2021/1043

Aktivismi CasaPound Der Dritte Weg Kansallismielinen infrastruktuuri Kansallismieliset Kansallismielisten liittouma Kansallismielisyys Kotimaa Kotkanpesä Politiikka Sinimusta Liike Stormheit Talonvaltaus Terhi Kiemunki Tuukka Kuru

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Toiminta on erittäin arvostettavaa ja välttämätöntä kommunistien miehittämässä maassa. Itse arvelen, että kommunistit tulevat jossain vaiheessa ja takavarikoivat varat. Euroopassa ei ole omaisuudensuojaa. Tämän ovat tunteneet nahoissaan mm. venäläiset, joiden varoja jäädytetään ja pyritään lakikikkailulla takavarikoimaan eurobyrokraattien käyttöön. Aina löytyy peruste kommunistien rikollisuudelle. 

  Tässä tuleekin esiin tärkeä kysymys siitä, kuinka varoja ja maksuvälineitä voitaisiin ohjata juutalaisbanksterirahajärjestelmän ulkopuolelle. Tämä ei ole yksin Kotkanpesähankkeen päänvaiva, vaan koskee kaikkia suomalaisia, jotka banksterit ovat välikäsiensä kautta orjuuttaneet. Tahti vain kiihtyy, kun käteisestä rahasta ja anonyymeistä maksutapahtumista pyritään eroon. 

  Mutta kaikkeen ei voi varautua ja toivotaan, että varoja kertyy ja talo löytyy tai rakennetaan itse. Hankkeessa kertyvä sosiaalinen pääoma on jo itsessään arvokasta.

 • Valonouseepohjolasta

  Vastaa

  Kansallissosialismi voittaa 8/8!

 • Ajatuksen paikka

  Vastaa

  Mitäs jos tuo kotka korvattaisiin kuukkelilla? Eihän se tietenkään ole yhtä mediaseksikäs kuin kotka. Mutta suomalaisuudessa kuukkelilla on oma asemansa ja sitä pidetään yleisesti hyvän onnen tuojana, metsämiehen kaverina. Tai entäs metso? Kanalinnun kieppi?

  Maailmalla on paljon vastaavia tapauksia. Onhan leijona paljon mediaseksikkäämpi kuin sika tai aasi. Vaikka niitäkin esiintyy lipuissa.

 • Tukikohta

  Vastaa

  Kotkanpesä on hyvä nimi. Se tunnetaan ja tunnistetaan. Voimakas kotka, lintujen kuningas. Kotka herättää omissa kunnioitusta ja pelkoa vihollisissa. Kotkanpesän ymmärtää että kun kyse on ihmisistä niin se tarkoittaa tukikohtaa.

  Rahankeräystä varten on hyvä järjestää kirittämistä että hanke etenee nopeasti. 

  Ihanteellinen paikka olisi kiinteistö jossa on niin iso tontti että siellä voi järjestää ammuntaa. Ampumaharjoituksia. Tukikohdassa voidaan harjoitella puolisotilaallista toimintaa. Naapurirakennukset eivät saa olla liian lähellä.

  • Teemu

   Vastaa

   Jep, kovapanosammunnat pystyyn. Voin jo nähdä lööpit.

 • pohjoinenvalu

  Vastaa

  Toimintanne on läpinäkyvää ja ”järjestelmän” ehdoilla menevää. Pankkien kanssa toimimisessa on väistämättä tekemisissä riistojärjestelmän säännöstöjen kanssa. Ilmiselvä nimikin – kotkanpesä – Minun on pakko käsittää niin, että tämä julkinen näkyvä puoli, on peitetoimintaa sille varsinaiselle maanalaiselle toiminnalle, jossa ei olla riippuvaisia valtajärjestelmien riistomenetelmistä.
  Hyvissäkin aikeissa olevat järjestöt tahtovat usein kaatua siihen ettei ihmisen kapasiteetti riitä käsittämään tarpeeksi asioita – Liiallinen vaatimus homogeniseen ajattelumalliin, jonkin lahkon mukaisesti, ajaa järjestön sisäisiä ristiriitaisuuksia pintaan.
  Minkälaisia keinovalikoimia löytyy silloin kun järjestön sisällä, kaikkien erilaisien ihmisten osaamisalueet eivät tule hyväksytyksi. Nythän yhteiskunnassamme tapahtuu paljon sitä, että kyvykkäitä ihmisiä elää yhteiskunnan ulkopuolella, koska yhteiskunnan lainsäätäjät priorisoivat enimmäkseen vain klobaalien ekonomistien tarpeisiin sopivia kykyjä.
  Tahdon sanoa että: kammoksun kaikkea kuppikuntaisuutta ja pyrin mieluummin keskittymään tietoisuuteni kehittämiseen, vaikka tämäkin järjestö – kotkanpesä – on tuiki tärkeä kansan heräämisen kannalta. Kannattaa välttää mielikuvia jotka, muu aivopesty kansa, saattaisi ensisilmäyksellä jopa tuomita, vaikka tämä järjestö ajaisi heidän parastaan, aidosti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi