Kotkanpesä-seminaari on ensi viikolla – muista ostaa lippusi

Voit ilmoittautua seminaariin laittamalla 30 euroa per osallistuja tilille FI13 4500 0010 1552 70 tiistaihin 8.11. mennessä.

Aktivismi

Operaatio Kotkanpesä ‑seminaari vol. 2 järjestetään jo ensi viikon lauantaina. Tapahtumapaikka sijaitsee Pirkanmaalla. Liput maksavat 30 euroa ja tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä Operaatio Kotkanpesälle, jonka tarkoitus on ostaa kiinteistö kansallismielisille avoimien tapahtumien ja muun kulttuuritoiminnan järjestämiseen, sekä vuokrattavaksi yleishyödylliseen toimintaan.

Tapahtumassa on viisi esitelmää. Tuukka Kuru Sinimustasta Liikkeestä kertoo kansallismielisen infrastruktuurin sekä rahoituksen tärkeydestä. Kansallismielisten Liittouman Terhi Kiemunki esittelee itse Operaatio Kotkanpesää sekä sen visiota. Paikalle tulee myös kolmesta eri eurooppalaisesta maasta puhujia, jotka kertovat omien maidensa kansallismielisten järjestöjen metapoliittisesta toiminnasta ja aktivismin muodoista. Kyseessä tulee siis olemaan erittäin mielenkiintoinen tapahtuma!

Tapahtuman sponsoreiksi ilmoittautui kansallismielinen kauppiaskolmikko Kielletyt Kirjat, No Compromise Clothing sekä D88 Records. Yhdessä nämä maksavat kaikki seminaarin kulut, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki lipputulot ja muut paikalla lahjoitetut varat tulevat lyhentämättömänä Operaation hyväksi. Valtavat kiitokset tästä em. kaupoille! Kannustammekin yleisöämme ohjaamaan jatkossa kulutustottumuksiaan kansallismielisten yritysten luokse.

Voit ilmoittautua seminaariin laittamalla 30 euroa per osallistuja tilille FI13 4500 0010 1552 70 tiistaihin 8.11. mennessä. Laita tilisiirron viestikenttään osallisten nimet sekä sähköposti, johon saat tapahtumaa edeltävänä päivänä saapumisohjeet.
Nähdään seminaarissa!

Voit myös edelleen lahjoittaa itse keräykseen rahaa seuraavin tiedoin:

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
MobilePay: 18898
Lupanumero: RA/2021/1043

Aktivismi Distroyer88 Kansallismieliset Kansallismielisten liittouma Kansallismielisyys Kielletyt kirjat Kotimaa No Compromise Clothing Operaatio Kotkanpesä Politiikka Sinimusta Liike Terhi Kiemunki Tuukka Kuru

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Esimerkillistä toimintaa.

  Toivotaan, että Kotkanpesä-hankkeesta kasvaa jotain suurta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi