Kielletyt Kirjat aukeaa jälleen lähiaikoina!

Kaikkien kansallisradikaalien lempikirjakauppa aukeaa jälleen pian. Kauppa on ollut kiinni kauppiaan ollessa tien päällä.

Aktivismi

Kirjakaupan sosiaalisen median sivuilla tiedotetaan aukeamisesta lähiaikoina, mikä tarkoittaa sitä, että voitte laittaa jo valmiiksi ostohousut jalkaanne odotellessanne uusia avajaisia.

Kielletyt Kirjat nousi viime talvena otsikoihin, kun äärivasemmisto käynnisti ”boikottikampanjan” kauppaa vastaan. Tämä johti valtavaan tilaussumaan, josta saaduilla rahoilla se tuki useita poliittisia projekteja. Toisin sanoen ostamalla kirjasi Kielletyiltä Kirjoilta, käytät rahasi kansallismieliseen toiminnan rahoitukseen laajalla skaalalla. Muut kirjakaupat eivät toimi tällaisella toimintaperiaatteella.

Partisaani tiedottaa lukijoitaan tarkemmin, kun kauppa lopulta aukeaa. Voit seurata kaupan somesivuja näistä linkeistä: Telegram, Instagram

Aktivismi Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kielletyt kirjat Kirjallisuus Kotimaa Kulttuuri

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Kaikki itsemääräämisoikeutta puolustavat kirjat ovat Suomessa kiellettyjä. Meidän tulee ihannoida USA:n demokratian vientiä Koreaan, Vietnamiin, Irakiin, Libyaan, Somaliaan, Jugoslaviaan, Syyriaan, Egyptiin, vain muutamia mainitakseni.

  USA:n sotahistoria tuntee vain joitakin todellisia sotilaita ja niitä harvoja olivat George S,. Patton. Useimmat amerikkalaiset ”sankariteot” paljastuvat aikanaan ollen vain pyrkimys hallita koko maapallon rikkauksia eräille valitun kansan edustajille, ei amerikkalaisille valkoisille!

 • Janne S

  Vastaa

  Erinomainen uutinen!

 • Nimetön

  Vastaa

  Suomen ainut kansallismielinen kirjakauppa!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Loistavaa!

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Tätä on odotettu. Esa Paloniemen Neljätoista sanaa lähtee heti alkupaloiksi tilaukseen (jos sitä vain enää saa).

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Kuinka moni tietää että ko yhtiön 😉 dokumentit aikoinaan teki Seppo Lehto ja kävi myös ensimmäisten joukossa pikku-Robalta kirjoja ostamassa.

  Mikko Mikonmaa sitä aikansa pyöritti ja myi nykyiselle vetäjälle.

  Seppo Lehto Liiketoiminta startuppeja edelleen teen muille 😉 siinä kuin muutakin 😉 Tsekkiläinen Koruna ravintola oli 1 ulkopuolinen jolle tein yhtiöpaperit kun Sovjet-romahti 😉

  • Nimetön

   Vastaa

   Ettet nyt sekoittaisi Burning Booksiin

   • Seppo Lehto

    Vastaa

    Joo 😉 varmaan kävi näin koska Burnging Books yhteydessä liki synonyymi oli #KielletytKirjat
    Kiellettyjä kirjoja ostin minäkin Burning Booksista, oikeastaan Mikko toi ne poiketessaan Tampereella
    Onhan tästä aikaa. Ko aikaan 2001 Mikko kuuli suorana Putinin Suomen vierailun aikaan syyskuussa kuin ”Miehitetyt alueet takaisin”-huutokuoro johtamani tuli läpi radio- ja tv-lähetyksestä, soitti kesken huudatuksen nauraen että läpi tulee 😉

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi