Tšekissä jättimielenosoitus globalismia ja inflaatiota vastaan – eliitti huolissaan

Mielenosoittajat vaativat hallitusta asettamaan Tšekin kansan edun kaiken muun yläpuolelle.

Aktivismi

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat (HS) ja muu länsimainen valtamedia ovat huolissaan poliittisesta kehityksestä, johon energian riistohinnoittelu Euroopassa on johtanut. Hintojen noustessa kansallismielisyys ja eliittivastaisuus uhkaavat nousta, valtamedia varoittaa.

”On oletettavaa, että energian hintojen aiheuttama protestimieliala eri Euroopan maissa tulee syksyn ja talven mittaan voimistumaan,” HS kirjoitti ja jatkoi:

”Esimakua saatiin myös Tšekissä lauantaina, kun arviolta 70 000 mielenosoittajaa marssi Prahan keskustassa vastustamassa korkeita energian hintoja, EU:ta ja puolustusliitto Natoa.”

Mielenosoittajat: Oma kansa ensin!

Mielenosoittajat vaativat hallitusta asettamaan Tšekin kansan edun kaiken muun yläpuolelle. Kansalaisten mukaan esimerkiksi hyökkäysliitto Nato ajaa ulkomaalaisten imperialistien etua, minkä vuoksi siitä on hankkiuduttava eroon.

Erityisen painokkaasti mielenosoittajat vastustivat median propagandanarratiivia, jonka mukaan inflaatio on oikeutettu ”sotavero” ja ”demokratian hinta”. Kansalaiset ovat kyllästyneet väitteisiin siitä, että veronmaksajien on köyhdyttävä ja yritysten kaaduttava vain siksi, että Vladimir Putinin hallintoa voitaisiin heikentää.

Valtamedian mukaan mielenosoituksen taustalla oli niin ”äärivasemmistolaisia” kuin myös ”äärioikeistolaisia” toimijoita. Tšekin tilanne eroaa siis ratkaisevasti Suomesta, jossa jopa ulkoparlamentaarinen vasemmisto ja anarkistit ovat asettuneet tukemaan Nato-jäsenyyttä ja hallituksen inflatorista politiikkaa.

Lähteet: Helsingin Sanomat, The Guardian

Aktivismi Energiakriisi Helsingin Sanomat Kansallismielisyys Mielenosoitus Nato Talous Talouspakotteet Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  ”Mielenosoittajat vaativat hallitusta asettamaan Tšekin kansan edun kaiken muun yläpuolelle.”

  Ei tämmöstä pitäisi edes kenenkään joutua vaatimaan, kun se pitäisi joka valtion ja joka hallituksen kohdalla olla itsestäänselvyys.

  Ei Suomessakaan valita mitään EU hallitusta, vaan Suomen eduskunta ja hallitus.
  Se on meidänkin läpimädiltä poliitikoilta unohtunut.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Ei tämä vielä mitään.

  Tulee Talvi, tulee kylmä, tulee pimeä. EU panee parastaan, tähän EU pystyy, kurjuuteen, toivottomuuteen, velkaantumiseen. Tätä on EU, tätä on juutalainen ylivalta.

  Kenties, kuka tietää, tämä Talvi on EU:n viimeinen ja kuka tietää, jopa juutalainen ylivalta horjuu.

  Ja oli miten oli, tämä on vasta ensimmäinen Kylmä ja Pimeä Talvi EU:n uunista. Kyllä tämä Unioni suoraan helvetistä, kaatuu kuin kaatuukin. Talvi kertoo sen, Talvi rummuttaa jo kaukana kumpujen ja vainioiden takana. Kenties se tuo Vapauden, kenties se tuhoaa kirotun EU:n ja sen kirotut maanpetturit ja sionistien perseennuolijat. Kyllä, vainolaisrummut puhuvat jo siitä, hyinen Talvi on meidän puolellamme, kansan puolella, se puhdistaa sonnan, se on puhdistava tuli. 

  Tulkoon Talvi ! Tulkoon Pimeä ! Tulkoon Kylmä!

  Vapiskoon inha EU ja sen inhat herrat! Swidu.

  • Erkki

   Vastaa

   Ei se niiden valta mihinkään ole horjumassa jos ja kun EU sitten joskus hajoaa: seuraavan liiton ensitahdit on jo käsikirjoitettu hyvissä ajoin valmiiksi.

 • Ketku

  Vastaa

  Olen turkin presidentin kanssa samoilla linjoilla; globalistit voivat painua helvettiin!

  • Fromthere

   Vastaa

   Paljastit oman tietämättömyytesi vaan eihän se ole mitään uutta teidän jengissä. Se oli orban joka noin sanoi. Tyhmä mikä tyhmä

   • GLGL

    Vastaa

    Erdogan on sanonut: ”A country without a strong leader will go down.”
    Käytännössä sama asia eri sanoin.

  • Suomi suomalaisille

   Vastaa

   Samaa mieltä. Tosin tuon sanoi Unkarin pääministeri Viktor Orban ollessaan vierailulla jenkkilässä. Erdoganin suusta tuota ei tietääkseni ole kuultu. Orban sitä vastoin on hieno mies. Laittaa Unkarin ja unkarilaisten edun globalismin, Eu:n ja jenkkien nuoleskelun edelle.

   • Hh1488

    Vastaa

    orban myös sanoi,että usa on yrittänyt obaman aikakaudella saada muutetuksi unkarin perustuslakia,varmaan ne samantapaiset pykälät jotka petturi mauno koivisto ja hönen jälkeiset idiootit muuttivat

  • society

   Vastaa

   Turkissakin globalisti johtaja ja hallitus kuten lähes kaikissa maissa. Jotkut ei puhu siitä ääneen ja harhauttavat ihmisiä kuten esim Jewtinistejä

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivottavasti nämä globalistisen wef-eliitin vastaiset mielenosoitukset leviävät useisiin maihin.
  Ihan liian pitkään on katseltu pankkimafian ja pienen sisäpiirin riistokapitalismia, joka tarkoituksella tuhoaa kotitalouksia ja vie pohjaa normaalilta vakavaraiselta perhe-elämältä.
  Itselleni aiheuttaa ihmetystä, kun poliitikot ihan tosissaan selittelevät kansalaisille, että nämä ”nousevat elinkustannukset ovat vapauden ja demokratian hinta”.
  Niin että mitä, kyllä tämäkin ”kriisi” on ihan tietoisesti luotu lobbaamalla vihreää siirtymää ja ilmastohumppaa vuosia, jonka hintaa kansalaiset nyt laitetaan maksamaan.
  Ja mitä tulee ”demokratian hintaan”, niin en todellakaan ole valmis maksamaan senttiäkään ylimääräistä tämän läpimädän järjestelmän pystyssä pitämiseksi, jonka keskeisinä päämäärinä on väestönvaihto, vihreä siirtymä, liittovaltiokehitys ym. kansallisesta näkökulmasta haitalliset hankkeet.

  • TT

   Vastaa

   Poliittinen eliitti on joko itse äärimmäisen typerää tai pitää ihmisiä pilkkanaan tai on jotenkin pakotettu lausumaan noita päättömyyksiä. Pahinta tietenkin on, että iso osa vaalikarjaa nielee nuo jutut. Suomessa vihervasemmisto seisoo lujasti globalistien agendan takana, mikä suuresti vaikeuttaa kansallisen edun asettamista kaiken edelle. Vasemmisto on perinyt historiasta aseman kansan äänenä ja käyttää sitä nyt erittäin väärin. Vihervasemmiston sana on meillä painava, koska kaikki valtamedia kaiuttaa sitä. Suomessa ei ole populistista eikä edes aidosti intellektuaalista vasemmistoa, älykköjä näytteleviä turhakkeita on sitäkin enemmän ja tietenkin näitä globalistien papukaijoja. Nyt vain joku SML ajaa avoimesti kansallista itsekkyyttä. Jopa persut ovat tästä luopuneet salliessaan rotumuukalaisten massamaahanmuuton ja paljon muuta roskaa kuten koronatyrannian tai Venäjän vastaiset sanktiot ilman kansallisen edun tarkastelua.

   Globalistibroilereita esiin nostava koneisto on uskomaton ja kaikki eurooppalaiset puolueet ovat WEF-kellokaita täynnä. Jos jossakin päästään mädättäjästä eroon, kuten Englannissa Boris Johnsonista, niin uusi vielä pahempi astuu tilalle. Eipä hyvältä näytä. Valkoisten kansojen itsetuho ja ahdinko jatkuu vielä pitkään.

 • juha

  Vastaa

  Ei tule koskaan tapahtumaan Suomessa. 99.9% kansasta kannattaa EU itsemurhaa ja rahojensa ja omaisuutensa luovuttamista globaalille rahaeliitille. Ja taas eilen valtio velkaantui 10 mrd eurolla ja se oli kaikille goyimlampaille ihan jees.

  • Suomen soturi

   Vastaa

   Noh, onhan täällä sentään ollut koronalukitusten vastaisia mielenosoituksia, että toivossa on hyvä elää. Toki tämäkään maa ei ole muuten ollut vielä niin yhtä kauan kuseessa, kuin muut länsimaat, minkä takia täällä ihmiset on vieläkin niin itsekkäitä ja mukavuuden haluisia. Toki on tämä kansa erittäin pahasti rappeutunutkin, että toivottavasti vaan tulisi joku yhtäkkinen käännös tällekin :/

   • Juha

    Vastaa

    Kohta 20 vuotta olen ollut EU exitin ja Euro eron kannalla ja aika yksinäinen olo on ollut. Ehkå ensi eduskuntavaaleissa meitä on enemmän.. viimeksi n. 5000 (ipu, ske). Ainakin eroa ajavat puolueet ovat vakavammin otettavia..

    • Suomen soturi

     Vastaa

     Eräs edesmennyt Amerikan kansallissosialisti-johtaja Tri William-Luthor Pierce sanoi aikanaan, että sitten siinä vaiheessa kun terrori-iskuja on tapahtunut tarpeeksi ja kansa menettänyt paljon vapauksia, niin vasta siinä vaiheessa kansa kyllä herää kapinaan ja Ranska on tästä ainakin hyvä esimerkki.

    • Hema

     Vastaa

     Olet melko naivi mikäli odotat muutoksen tulevan äänestämällä.

  • pöh

   Vastaa

   Suomessa tulee mellakat sitten kun arabeilla ja afrikkalaisilla ei enää KELA-gold kortti toimi. Melko pian sekin aika taitaa koittaa?

 • JonesHenry

  Vastaa
 • pertti grandell

  Vastaa

  samperi vieköön kyllä valhalla x kirjoitti hyvin. komppaan täysin rinnoin.…-45 astetta 4 kuukautta yhteen putkeen, häipyy torakat yön-timot..karva-ranteet koteihinsa..kyllä pohjolan kansa pärjää saatana. ja eu kaatu,natolaiset kitisee.…

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Suomalaiset kannattavat Ukrainan sotilashallintoa joka on kieltänyt 11 sodanvastaista puoluetta.. Milloinkaaan ennen ei tätä ole tapahtunut. Että diktatuuria kannatetaan virallisesti. Mukana PS ja eräitä mukamas kansallismielisiä.

 • Suomi suomalaisille

  Vastaa

  Ei voi kuin suuresti ihmetellä, että miten suurin osa ihmisistä uskoo kaiken valheen, mitä kommari-valtamedia tuuteistaan suoltaa. Suomalainen on niin pöljö, ettei lähde barrikadeille kuin vasta sitten kun viinan hinta nousee ja viihde-paska loppuu tv:stä. Onneksi nuoret on paljon paremmin kartalla tapahtumista kuin keski-ikäiset ja vanhat pösilöt.

  Tulee kova talvi, kun sähkön hinta vaan jatkaa nousemistaan. Ja tämäkin on pelkkää globalistien suunnitelmaa täällä sähkö-omavaraisessa Suomessa. Sähköstä ei todellakaan olisi pulaa jos niin haluttaisiin ja oikein toimittaisiin.

 • juha II

  Vastaa

  Hyvä, että tsekkiläiset heräsivät, johon vaikuttaa viimeinkin se, että se on ollut Neuvostoliiton ”sateliittivaltio” kuten tavattiin sanoa Itä-Euroopan kommunistimaita, jotka Neuvostoliitto ”vapautti” WWII:n lopuksi työntyessään Berliiniin. On tärkeää, että Keski-Euroopassa nousee vastarintaa, joka voi globalistien asialla olevien valtamedioitten vaikenemisen tai niiden demomonisoimisesta huolimatta levitä kulovalkean tavoin muihinkin Euroopan maihin. Myös Uudessa-Seelannissa kansa on lähtenyt kaduille esittämään voimakkaan vastalauseensa korona tyrannialle ja sulkutiloille pakkopiikkeineen. Samalla WEF:iin kuuluva vasemmintofeministinen naispääministeri, joka tähän asti on ollut yhtä törkeän tekopyhän ylimielinen kuin Castron äpärä pääministeri Justin Trudeau Kanadassa saa kokea pallinsa heiluvan. Muusta pallin heilumisesta tuo mokoma tuskin välittää ”teknoraatti” kun on.

 • Jupi

  Vastaa

  lisätäämpä siihen Ranskassa, Belgiassa, Saksassa ja Hollannissa viime päivinä tapahtuneet jyrkät mielenosoitukset. valtamedia on hiljaa mutta twitterissä löytyy vaikka mitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi