Sinimusta podcast – Jakso 006: Ajatuksia isyydestä

Sinimusta Podcast kertoo keskittyvänsä erityisen painokkaasti ajattomiin ideologisiin, kulttuurisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin päivänpolitiikan sijaan.

Aktivismi

Sinimustan Liikkeen viikoittain ilmestyvän podcastin kuudennessa jaksossa Lauri Hokkanen ja Tapio Rantanen puhuvat isyydestä. Tuukka Kuru käy läpi Lothrop Stoddardin tuotantoa.

Voit kuunnella jakson yllä!

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Lauri Hokkanen Perhe Perhearvot Politiikka Sinimusta Liike Tapio Rantanen Tuukka Kuru Valkoinen syntyvyys

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tärkeää aihetta käsiteltiin, hyvä jakso, kannattaa kuunnella.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kummallista, että SML luottaa jutkujen someihin, kuten Facebook, Twitter, Youtube, Instagram.

  Jos järjestelmä yhtään kokee, että SML voisi uhata sen hegemoniaa ensi keväänä, kaikki varmasti sensuroidaan. Mitäs sitten tehdään?

  Podcastit voisi hyvin laittaa mp3-tiedostoina SML:n nettisivuille.

  Jopa rapparin ehdokkaakseen rekrytoinut Vapauden Liitto on riskin tiedostanut ja ottanut lisäksi VK:n somealustakseen, Putin-kortin potentiaalisista heiluttelijoista huolimatta. Myös MeWe on käytössä. Toisaalta tiedostanevat, että ovat järjestelmän ensisijainen maalitaulu ensi keväänä.

  • Lemmu

   Vastaa

   Jos haluaa edes yrittää tavoittaa ketään muita kuin jo valmiiksi samalla tavalla ajattelevia ihmisiä pitää viestiä levittää omien kanavien ja sovellusten ulkopuolelle. Kyseessä kuitenkin on poliittinen puolue eikä moottoripyöräkerho.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mitä kummallista siinä on, kun laittaa materiaaleja alustoille, joita käyttää valtaosa suomalaisista?
   Eikö tärkeintä ole tavoittaa suurempi yleisö?

  • society

   Vastaa

   Sinimustia sensuroidaan kovasti. Ainoat jotka tietää puolueesta on suurimmaks osaks kansallismielisiä tai vastustajia. Pitää järjestää enemmän katuaktivismia

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Olen 4 aikuisen isä 😉 Olen tyytyväinen, ylpeä isyydestäni 😉 kaikista on kasvanut oivia vahvoja henkilöitä. Tyttäret tuoneet 5 lastenlasta, joista heistäkin näkee, että vahvoja henkilöitä tulossa.
  Keskimmäinen tyttäreni nukkui aikanaana parvekkeella, kun tuhosin jääkäriliikkeen ja suojeluskuntain musiikin tahdissa Lenin museon reliefin toukokuulla 1996 https://www.dailymotion.com/video/x8atyz
  Seppo Lehto historioitsija
  https://Valkoinen-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Ehdottomasti tärkeintä tavoitettavuus. Fb:ssä se onnistuu laittamalla ensin sensuroitu viesti + sähköposti ja sitten linkkiä missä voi näyttää paremmin kuten esim oheinen minkä jutkutube tuhosi
  https://www.dailymotion.com/video/x8atyz
  Lenin museon reliefin tuhoaja Seppo Lehto 1996

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi