Mainosta Partisaania, ota kantaa sodanlietsojia vastaan!

Tue Suomen suorasanaisinta vaihtoehtomediaa!

Aktivismi

Sionististen hallitusten käymä sota uhkaa romuttaa Euroopan talouden ja ajaa Suomen globalistisen hyökkäysliitto Naton jäseneksi. Viime vuosikymmenet Eurooppa on joutunut kärsimään turhista sodista, joiden syyllisiä ovat olleet useimmin Israel, Yhdysvallat ja entinen Neuvostoliitto.

Suomi ja muut eurooppalaiset kansakunnat eivät ole hyötyneet lainkaan sionistisista sodista tai sotilasliitoista. Sen sijaan olemme joutuneet kantamaan taakkaa pakolaisvirroista, kallistuvista raaka-aineiden hinnoista ja itsenäisyyttä rapauttavista ylikansallisista liittoumista.

Kannustamme lukijoita ottamaan kantaa sionistisia sodanlietsojia vastaan ja mainostamaan samalla Partisaania uudella vintage-henkisellä tee-se-itse-tarramallillamme. Tue Suomen suorasanaisinta vaihtoehtomediaa! Kiitämme lukijoitamme omistautuneisuudesta, oma-aloitteisuudesta ja aktiivisuudesta!

Kuvaa klikkaamalla avaat tulostettavan pdf-tiedoston. Voit tulostaa myös vanhoja tarramallejamme, jotka löydät TÄÄLTÄ!

Aktivismi Israel Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Neuvostoliitto Partisaani Sionismi Sota Venäjä Yhteiskunta

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Todella hienoa ja isänmaallista toimintaa! Hyvä Partisaani, ei sionistien sotia Suomeen!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on todella hyvä, toivottavasti Partisaanin mainosmateriaalia näkyy ympäri kaupunkeja ja kyliä.
  Erinomainen vaihtoehtomedia, joka ei aristele tuoda totuuksia esille!

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Ongelman ytimessä, kiitos!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Loistavaa!
  Suoraan asian ytimeen!

 • Nimetön

  Vastaa

  Onko Partisaani siis irtisanoutunut (vihdoinkin) Ukrainan ja länsimaiden mm. usan tukemisesta ja huomannut ettei asiat olleetkaan kuten valtavalhemedia sen meille haluaa esitellä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Partisaani ei ole ikinä tukenutkaan kapitalisteja, oligarkkeja, juutalaisia tai muita kansojen tuhoajia.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Milloin Partisaani on Jenkkejä tukenut?
   Onko jotain vikaa luetun ymmärtämisessä?

   • Muistelen

    Vastaa

    Jaa… minä kyllä muistelen lukeneeni että ”tue Ukrainaa”, ”tue veljiä” jne. ”Osallistu keräykseen” tms… Mutta näin vanhana sitä jo ymmärtää monet asiat väärin.

    • Plääh

     Vastaa

     Tyhmyyttä ja lapsekkuutta on aina joka sodassa kuvitella, että jokin osapuoli edustaisi hyvän voimia jopa yksi yhteen ja toinen taas olisi elkkää sontaa. Miten ihmeessä juuri Putinin puolen saa vielä tässä selkeästi paremmaksi, kun se on murhaamassa Ukrainan kulttuuria ja kansaa ja aloittanut sodan?

     Tässähän on globalisteja kummankin maan johto ja Venäjä on totalitaristinen.

     • tymä

      Onneksi en ole itse ollut mikään slava ukraini zombi, näin jo alusta asti että taas joku jutkusota kyseessä. Ei ihmiset vaan suostu oppimaan edellisistä virheistään. Tämä sota ei eroa mitenkään vaikkapa Syyriasta, Afganistanista tai vaikkapa Irakista. Ainoa ero että se tapahtuu täällä lähellä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Faktat faktoina: Vain Ryssä on saanut aluesaantoja terroritoimintansa perusteella, ei kukaan muu eurooppalainen valtio 1945 jälkeen. 

  Seppo Lehto historioitsija
  Totuus tässäkin asiassa erittäin helppo katsoa historian havinana.
  https://Aluepalautukset-hallitusohjelmiin.blogspot.com

  • Tapiola

   Vastaa

   USA on ottanut hyödykkeinä, eli lähinnä energiaa, vaikka se nyt ei eurooppalainen olekaan. Britit otti tiukan otteen Grenadasta Thatcherin aikana. Eikös se ole paradoksaalista sekin, että ennen mainitsemaasi ‑45 USA osti Saksasta sen leirijuutalaisten jalostaman ydinenergian, jolla jo silloin vahvasti siionistinen USA lamaannutti Japanin pudottamalla atomipommit. Siis USAn hallintojuutalaiset tietoisena, että leirijuutalaiset Saksassa saastuttavat kehonsa sitä uraanimalmia käsitellessään. Tarkoitus pyhitti keinot. Simon Wisenthal-järjestö jahtaa edelleen ”rikollisia”, mutta unohtuuko aina vain USAn asiaan osalliset paremmat kansalaiset.

   • Että näin

    Vastaa

    Ennen vuotta ‑36 USA oli suurin zyklon‑b:n ostaja, tätä käytettiin yleisluontoisena desinfiointiaineena valtion laitoksissa ja etenkin Ellis islandin maahantulokeskuksessa, sillä desinfioitiin myös siirtolaisia tuoneet laivat. Kuitenkaan yhtäkään amerikan viranomaista ei saatettu syytettyjen penkille, mutta valmistajan IG Farbenin johtaja tuomittiin kuolemaan pelkällä mielipidepäätöksellä.

    1881 Afrikan jaossa saksalle annetut alusmaat se menetti 1ms:n jälkeen versaillen sopimuksessa, maat tietenkin jaettiin hyvävelikerholaisten kesken, se menetti myös suuria alueita euroopassa joista suurin osa liitettiin puolaan, myöhemmin saksa kutistui lisää kun siitä lohkaistiin ent. itä-saksa nl:n hallintaan. 

    Geneven sopimuksen mukaan saksa ei koskaan asuttanut ns. vallattuja alueita, toisin kuin NL joka teki näin esim. karjalassa.

    Harvassa ovat myös kirjoitukset niiden saksalaisten kohtaloista, jotka joutuivat sotavangeiksi ja kuljetettiin työvoimaksi kanadaan sekä englantiin, venäjällekkään ei jäänyt montaa miljoonaa. Eisenhowerin kuolemanleireistä ei myöskään sallita puhua, vaikka asia on dokumentoitu tarkasti, leirit joihin punaisella ristillä ei ollut koskaan pääsyä toisin kuin saksan työleireille.

 • Romanivihaaja

  Vastaa

  Upeaa!!
  Olen erittäin ylpeä Partisaanista ja kansallismielisistä veljistä ja sisaristani, jotka ovat nostaneet äänensä kuuluviin ja alkaneet näkyvästi tuomaan asiamme esille!
  Tämä tarrojen ja mainosten levitys on erittäin tervetullut hanke!
  Moni Suomalainen kaupunki on täynnä maisemia pilaavia äärivasemmiston ja antifasistien flaijereita, joita itse olen perinteisesti raaputtanut pois tai lyönyt vaikka purukumia päälle.
  Kaikki, joilla ei ole mahdollisuutta tulostaa flaijereita kotonaan niin huomioikaa, että tulostimia voi käyttää monissa kirjastoissa ja tietyissä palvelupisteissä.
  Globalistit, Sionistit sekä heidän myöntäilijät (kuten oma hallituksemme) ovat JOKAISEN itsenäisen maan suurin turvallisuus uhka!!
  Toivon näkeväni lisääntyvissä määrin kansallismielistä aktivismia ja yhä useamman heräävän tajuamaan, että vain meidän politiikkamme voi pelastaa Suomen. Valtaa pitävät puolueet ovat syyllisiä nykytilan rappioon ja Juutalaiset koronaan, sotaan, inflaatioon, lasten seksualisointiin ja Euroopan pakolaiskriisiin.
  Veljet ja siskot nouskaa vastustamaan valtapuolueiden politiikkaa kovaan ääneen ja antakaa tukenne sinimustalle liikkeelle ja kansallismieliselle aktivismille! Kunnia Suomelle!
  Nyt lyömään flaijereita eteenpäin ✋

 • Flashback

  Vastaa

  Nyt on kunnon Neuvostoliiton aikaista ”työväen kuvitusta”. Lihaksekkaat miehet haalareissa, kauniit naiset essuissa ja viljapeltoja ympärillä.

  Eikä siinä ole mitään pahaa.

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Kansallissosialistinen ja kommunistinen ”taide” olivat liki 1:1:een.
   Suomelle se tarkoitti Ryssälän valhepatsaita miehitetyille alueillemme Pitkärantaa ja Laatokan rantoja myöden missä Suomi esitettiin hyökkääjänä.
   Saksassa saattoi olla jänteviä lihaksikkaita kun lihaakin riitti työläisille, Ryssälässä ne kyömynenä politrugit vain lihoivat.
   Suomella on kiittäminen vain Saksaa, ei Ryssää alueriistäjäämme miehittäjäämme https://Keskustelu-ryssasta-jatkukoon.blogspot.com

   Seppo Lehto

 • Mr.AG

  Vastaa

  NATO JUTKUT VITTUUN

 • aluepalauttaja

  Vastaa

  Tärkeintä on, että ryssiä kuolee.

  • Anonymous

   Vastaa

   No siellä on Ukrainassa mennyt jo kiitettävästi ryssää kyrmylleen.👍🏻 Yli 60 000 ryssän mongoloidimiehittäjää kaatunut mikä tekee yli 6 kertaa mitä USA menetti Vietnamin sodassa yli 10 vuoden aikana

 • älä itke inehmo

  Vastaa

  Olin että; tulisi uusi toivo sodan myötä. 

  Katsottaisiin peiliin ja kasvattaisimme tietoisuutta yhteisöissämme. 

  Käykin sillain että: Valheet syvenevät, oikeaa ja vasenta on yhä vaikeampi tunnistaa,
  vanha iskostus demokratiasta yltäkylläistyy – sen sijaan että havaitsisimme demokratian heikkouden ja kyvyttömyytemme elää demokratiassa, kyvyttömyyttämme toteuttaa demokratiaa,
  luulemme kaiken tapahtuvan olevan demokratian voittoa. Kaikissa demokratioissa hallitukset tekevät aina vain tiedostavampia ja oikeellisempiä arvioita ja päätöksiä. 

  Kauhistus kuinka ihmiset ovat niin oikeassa vaikka seuraukset liettyneellä polulla eivät osoita kulkemaan oikeilla ”harha-askelmilla”

 • Plääh

  Vastaa

  Jos Venäjässä olisi mitään hyvää, niin Länsi olisi sen jo tuhonnut maailmasodalla. Mutta koska juutalaismafia vallassa, voidaaan käydä hallittuja sotia. Ukrainassa ei ole siis koulutettu reservejä. Ilmeisesti halutaan tapattaa kaikki parhaat siellä kuin yhteisestä sopimuksesta

 • Teemu

  Vastaa

  Muistakaa maksaa ”Putin-hintaa” kaikesta. Ja Teboililla ei saa käydä. (Vaikka kaikki Sköldvikin öljy tulee Venäjältä, niin ei silti TB:lle tankkaamaan.) Putin paha, Hitler paha. Nazzzi paha. Muistakaa lukea IS:ää ja Helsingin Sionisteja. Yle myös kertoo totuudeen.

  PUTIN-HINNAT OVAT TULLEET JÄÄDÄKSEEN!!!

 • tymä

  Vastaa

  Oli aika rasittavaa nähdä Ukraina hässäkän alussa kuinka kaikki propaganda ja hypetys upposi kuin kalu sinne jonnekin ihan Partisaania myöten. Ei tämä Ukrainan sota eroa mitenkään muista siionisti sodista, erona vaan että se tapahtuu lähellä.
  Ilmeiesti opin täytyy mennä perille kantapään kautta hyvinkin ikävällä tavalla että porukkaa oppii tajuamaan menemättä mukaan media hypetyksiin ja lietsomisiin.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Sinulla taitaa olla Siionin virretkin iltalauluna. Ryssän 1000 vuotisesta imperialismista on kyse, ei muusta
  https://Aluepalautukset-hallitusohjelmiin.blogspot.com
  Seppo Lehto Tampere

 • Suomen puolesta

  Vastaa

  Mahtavaa! Btw, tää on alunperin SKDLN (suomalainen vasemmistolainen puolue) propaganda juliste. Sekin on aika hyvä.

  Ei natolle!

  • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

   Vastaa

   skdl rotanmyrkkyä ja myötäilyä moskovalle, se oli mielestäsi hyvä?
   Kun puhutaan vasemmistosta voitaisiin suoraan puhua kommareista eli tovereista. Ne ovat olleet ja ovat edelleen myrkkyä.
   Seppo Lehto historioitsija

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi