Kansallismielisten liittouman seminaari ”Operaatio Kotkanpesä” Turun seudulla elokuussa

Kansallismielisten liittouma järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen Operaatio Kotkanpesä -seminaarin 20.8. klo 15 alkaen Turun seudulla. Ohjelmaan sisältyy puheita aiheesta ”Kansallismielisten oma infra”, sekä vapaamuotoista ohjelmaa, saunomista ja verkostoitumista. Seminaaritiloissa on mahdollisuus yöpyä.

Aktivismi

Kansallismielisten liittouma on kansallismielisten ja isänmaallisten henkilöiden yhteistyöjärjestö.

Koko paketin hinta on 30 euroa sisältäen ateriat (päivällinen, iltapala ja sunnuntain aamiainen). Ilmoittaudu maksamalla 30 euroa tilille FI13 4500 0010 1552 70 Saaja: Kansallismielisten liittouma ry, laita viestikenttään osallistujien nimet, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Näin varmistat, että saat myöhemmin lisätiedot ja ohjeet.


MIKÄ ON OPERAATIO KOTKANPESÄ?

Kansallismielisten Liittouma on aloittanut rahankeräyksen hankkiakseen yhdistykselle oman kiinteistön, jota vuokrattaisiin kaikille kansallismielisille yhdistyksille, joilla on vaikeuksia löytää tiloja toiminnalleen.

Suomenmielisten on yhä hankalampi löytää sopivia vuokratiloja tapahtumiinsa. Oman kiinteistön hankinnalla torjutaan nykyisin aktiivisesti harjoitettua kansallismielisten systemaattista syrjintää, joka näkyy esimerkiksi vuokratilojen omistajien maalittamisena, joka heikentää omistajan halua vuokrata tilojaan kansallismielisille.

Hankittava kiinteistö on entisen koulun tai kylätalon tyyppinen mahdollisesti kunnostusta kaipaava rakennus, joka sijaitsee maantieteellisesti keskeisellä paikalla maaseudulla. Hankkeessa on mukana motivoituneita osaajia eri aloilta, mutta remonttitalkoissa, ja ennen sitä kampanjoinnissa riittää tekemistä uusillekin asiasta innostuville.

Kiinteistön ylläpitokustannuksien kattamiseksi tiloja vuokrataan muille kansallismielisille yhdistyksille ja yhteisöille käytettäväksi yleishyödylliseen toimintaan.

Mikäli keräys epäonnistuu ja kiinteistö jää hankkimatta, tulemme antamaan kaikki kerätyt varat takaisin lahjoittajille ja mahdollisen ylijäämän tulemme käyttämään kansallismielisen toiminnan tukemiseen.

Lisätietoja:
Liittouma@protonmail.com

Maksutiedot keräykseen osallistumiseksi:

Tilinumero: FI37 3939 0062 7972 61
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
Lupanumero: RA/2021/1043

Lähde: Kansalainen

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisten liittouma Kansallismielisyys Kotimaa Operaatio Kotkanpesä Politiikka Uutiset

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • enkeksinimee

  Vastaa

  ihanaa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi