Sinimusta Liike pääsi puoluerekisteriin!

Rekisteröinti virallistettiin Suomen isänmaallisille tärkeänä päivämääränä 16.6.

Aktivismi

Oikeusministeriö tiedotti Twitterissä, että Sinimusta Liike on merkitty puoluerekisteriin. Rekisterissä on tällä hetkellä 24 puoluetta.

Projekti sai alusta lähtien niskaansa lannistavia kommentteja niin vasemmistolaisilta kuin maltillisilta isänmaallisiltakin, mutta nyt heidän väitteensä projektin mahdottomuudesta on kumottu!

Lähde

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Puolueet Sinimusta Liike Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

47 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Kauppaneuvos Tuura

    Vastaa

    Tämähän on oikea ilon ja onnen päivä.
    Eläköön Voitto!

  • Nimetön

    Vastaa

    Hei sinä hommaforumilainen nimimerkki ”viisitoista”. Juuri sinä siellä. 

    Tässä sulle:

    VEDÄ KÄTEES!

  • ÄänetHarakoille

    Vastaa

    Hajota ja hallitse.
    ei tarvita enää yhtää uutta puoluetta, joten taas tulee sitten takkiin kun äänet menevät tyhjää!
    Olisi järkevää että kaikki yhdistyisivät yhen lippu-alle ja sitten tappelisivat kuka on suuri johtaja.

    Nyt tätä ei ole hyvä juttu!

    • Nationalisti

      Vastaa

      Mitä sinä nyt selität?
      Sano yksikin kansallismielinen puolue, jota on tosissaan voinut äänestää ennen SML:n pääsyä puoluerekisteriin?
      Oletko lukenut Sinimustien vaaliohjelmasta muuta kuin otsikon?

    • enkeksinimee

      Vastaa

      Valitettavasti suurinosa kansallismielisistä ei ole yhtä radikaaleja kuin SML. Tämä on aidosti suomenmielinen puolue eikä mitään venäjäsionismi myönteisyyttä

    • enkeksinimee

      Vastaa

      SML on kaikista radikaalein kansallismielinen vaihtoehto parlamentaariseen politiikkaan. VKK:n Sionistivenäjämyönteiset tuskin tulee pitkälle pääsemään

    • jungmannin pilli

      Vastaa

      Ymmärrätkö mikä on radikaali kirittäjäpuolue?

      Se on sellainen, mikä menee oikealta ohi, kun aletaan liikaa peesailemaan sanotaan vaikka sitten valitun tämänhetkisen (lume)oppositiopuolueen toimesta.

      Vaan ei, kun sinä haluat kaikki munat samaan koriin, että sitten kun tämä yksi ”isänmaan toivo” menee myymään itsensä hillotolpan takia, niin mitään oikeaa vaihtoehtoa ei lopulta olekaan.

    • ÄänetHarakoille

      Vastaa

      Olisi järkevää että kaikki yhdistyisivät yhen lippu-alle ja sitten tappelisivat kuka on suuri johtaja.

      sama se mikä nimi on vaan se että KAIKKI, jotka ovat nykymenoa vastaan, ovat yhtä ja sitten se tuo voimaa eli, lisää kansaedustajia eli valtaa.
      jos on monta puoletta on monta johtajaa jotka sitten tappelevat keskenään.
      eli hajota ja hallitse, se on nyky poliitikan ja pyrkimysten tahto

      joten parempi on sitten kokoa ja hallitse.

      ÄänetHarakoille

  • Nationalisti

    Vastaa

    Todella hieno juttu! Nyt on puolue, jota voi hyvillä mielin äänestää, paljon panostusta vaalityöhön ja sanoma leviämään kansalaisten keskuuteen.

  • Nimetön

    Vastaa

    ”Projekti sai alusta lähtien niskaansa lannistavia kommentteja niin vasemmistolaisilta kuin maltillisilta isänmaallisiltakin, mutta nyt heidän väitteensä projektin mahdottomuudesta on kumottu!”

    No, realismin nimissä eihän tuo helppoa ollut. VKK ja VL sai nimet kasaan nettikeräyksellä alle viikossa!

    Toivottavasti SML saa solmittua muiden pienpuolueiden (VL, VKK, SKE) kanssa vaaliliitot ainakin tärkeimmissä vaalipiireissä. Muuten tuskin kukaan näistä saa yhtäkään edustajaa.

    • Bella

      Vastaa

      SML:n alla tähän asti puhutut puheet, esimerkiksi tänä vuonna Tampereella, vaikuttivat ihan eri luokan puheilta kuin VKK:n tai SKE:n. Totta puhuen en ota SKE:tta vakavasti. SML:n puheissa kuultaa korkeampi koulutus. Jos jatketaan samaa linjaa, eli ei mennä populismin ansaan enempää kuin mitä politiikkaan luonnollisesti kuuluu, vaan luotetaan ja tuotetaan korkeamman koulutuksen kautta ajateltuihin rakenteisiin politiikan ulostuonnissa, niin voi olla, että SML pärjää yksinkin ilman vaaliliittoja tulevina vuosina. Tällöin SML erottuisi ihan kaikista suomalaisista puolueista tällä hetkellä. Kaikilla muilla puolueilla on niin surkea retoriikka ja yleissivistys, mistään korkeammasta ymmärryksestä puhumattakaan, tai asiantuntijatiedon omaamisesta puhumattakaan, että tällöin SML erottuisi joukosta ilman populismiakin.

      • Topi

        Vastaa

        Harmi vain ettei ole mitään väliä sillä mitä äänestää. Ei Suomen eduskunta mitään päätöksiä tee. Ja jos nousee joku porukka, joka OIKEASTI uhkaa järjestelemää, niin se kyllä tuhotaan.

      • Plääh

        Vastaa

        SKE on ilmeisesti edelleen Venäjän puolue, vaikkka Marco monotettiin, koska olivat kuitenkin menneet Marcon puljuun

  • Demokraatti

    Vastaa

    Fasismi on tuhottava Suomessa.

    • Observer

      Vastaa

      Kommunismi on tuhottava maailmankaikkeudessa.

    • Irma Nurmi

      Vastaa

      Islam on tuhottava Suomessa. Myös ns. punavihreä ajattelutapa ja ideologia on hävitettävä. Demokratiaa on Suomessa harjoitettu ja toteutettu viimeksi 80-luvulla. En tosin ole aivan vakuuttunut siitäkään.

    • TT

      Vastaa

      Vaaleilla valitsemattomista byrokraateista ja teknokraateista meidän niskassa on päästävä eroon. Tällaisia ovat mm. EU:n komissio kokonaisuudessaan, bilderbergit, YK tai erityisesti WEF, joka on maailman pahamaineisin uusmarxistinen ajatuspaja sekä broileripoliitikkojen ja ”talous”miesten/-naisten sekä median tehokas aivopesijä. Nämä ovat todellisia fasisteja Euroopassa ja ovat luovuttaneet maanosan USA:n juutalaisten, neokonnien ym. ihmissaastan leikkikentäksi.

    • Topi

      Vastaa

      Samaa mieltä! Korporatokratio pois Euroopasta!

    • enkeksinimee

      Vastaa

      Fasismi on totuus arvon sionistien kengännuolija

    • enkeksinimee

      Vastaa

      Fasismi on totuus arvon sionistien kengännuolija. (good goyim)

    • T . T

      Vastaa

      Fasismi on totuus ja hyve.

  • ValhallaX

    Vastaa

    Onnea ! Hienosti tehty.

    Sitten hyvät ihmiset ehdokkaiksi ja kova kampanja päälle. Esimerkiksi Saksassa noin vajaat 100 vuotta sitten noustiin täysin toivottomasta tilanteesta muutamassa vuodessa Euroopan kärkeen ja senaikaiset aktivistit ovat sanoneet mm. silloisen johtajansa mukaan, että ”mikään ei voita puhuttua sanaa”. Eli ännen pitää kuulua kaduilla ja toreilla. Asiat on sanottava selkeästi ja suoraan ja sen voin sanoa, että mitään ei voita, jos himmailee ja luulee menestyvänsä matkimalla nykyisiä valtapuolueita. Mitä eroa niissä muka on? Ei mitään, ilman Sinimustaa Liikettä vaalit ovat vain vaalit siitä, mikä naama milloinkin pettää omaa maataan. 

    Vaikka alku olisi tahmea, nyt pitää erottautua. Maa ajetaan juuri nyt ahdinkoon. Ylimieliset paskat neuvovat, kuinka ”säästetään”, kuinka ”voidaan pärjätä”, miten nyt ”suunnitellaan talous”. Nämä paskat elävät omassa kuplassaan suurine palkkoineen, eläkkeineen ja etuineen. Se on sanottava ääneen, ja kovalla äänellä. Kuulin juuri eräästä perheestä, jonka kaasulasku oli viisinkertaistunut viime vuodesta. Eestissä se on voinut seitsenkertaistua.

    Nyt kun maatamme johtavat sionistien huorat tuhoavat tarkoituksella maatamme, ei pidä himmailla, vaan hyökätä. Parempaa aikaa hyökkäykselle ei tule. Se aika on nyt! Swidu.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Juurikin näin, nyt on erittäin hyvä hetki iskeä niin sanotusti radikaalia sanomaa kansan keskuuteen, kansalaisten ostovoima pyörii kohta pohjamudissa, hinnat silti jatkaa vain kohoamistaan, katujengit kasvattaa kokoaan ja tekee törkeitä rikoksia, suomalaisten syntyvyys on jälleen laskussa ja samaan aikaan puhutaan maahanmuuton lisäämisestä yms.
      Toivottavasti kansa kanavoi tyytymättömyytensä niin, että antavat äänensä vaaleissa SML:lle, paljon on ihmisiä, jotka eivät harrasta äänestämistä, mutta seuraavissa vaaleissa on se hetki, kun se ääni on annettava!

      • ValhallaX

        Vastaa

        Profiilia on nostettava rajusti ja sen voi sionistisessa mediamonopolissa tehdä vain kaduilla ja toreilla. On turha uskoa, että sionistimedia sallii toisinajattelua, se on sionistille mahdotonta, kategorisesti.

        Pitää mennä sinne missä ihmisiä on, sillä juuri nyt ihmisten luottamus tulevaisuuteen on pohjamudissa. On kerrottava ihmisille, että heidän johtajansa huoraavat oman maansa ja oman kansansa saadakseen itselleen etua. Maata johtavat huorat pettävät ja valehtelevat kaiken aikaa ja kaikesta. Se on sanottava kovalla äänellä. 

        Meidän nykyiset johtajamme ovat kelvottomia nollia. Heillä ei ole mitään käsitystä siitä, mitä pitäisi tehdä, puhumattakaan, että he uskaltaisivat tehdä mitään. He elävät päivästä päivään juutalaismedioiden tarinassa, jossa kiitosta ja kehuja saa vain huoraamalla.

        Ihmisiä ajetaan suoraan ja säälimättä ahdinkoon ja mitään hyvää yksikään huora ei pysty lupaamaan. 

        Tämä on sanottava ja on suoraan sanottava, että nämä huorat on saatava pois päättämästä maan asioista.

        Ei haittaa, vaikka nyt häviäisi vuonna 2023, sillä huorat tulevat takuuvarmasti tuhoamaan lähitulevaisuuden ja seuraavat vaalit ovat sitten viimeistään vuonna 2027, ja tuomarin sanoin ”kulukoon vuotesi nopeasti” (kun elinkautiseen tuomittiin). Koska huorat eivät varmasti saa mitään aikaan, tappio vaaleissa on yhdentekevä ja äänen pitää vain kuulua entistäkin kovemmin, sillä huorat ovat neuvottomia, he eivät osaa muuta kuin sionistimedian tarinan.

        Tämä on tästä eteenpäin taistelua kansan, tuhoon ajetun kansan, sielusta ja sen voittaa vain seisomalla sen puolella ja osoittamalla huorat selkeästi.

        Uskokaa minua, se on helppoa, sillä nämä huorat tekevät sen helpoksi.

  • Hh1488

    Vastaa

    Hieno juttu, voi käyttää äänioikeutta ensimmäistä kertaa tässä elämässä.

  • Observer

    Vastaa

    Toivotan onnea ja menestystä poliittiselle uralle. Vaan saattaa olla jo valtakunnansyyttäjällä ja muilla femakkosuvakeilla yhdessä vasurihomppelien kanssa projekti menossa ja lopputulos sama kuin PVLn kanssa…

  • nonAQ

    Vastaa

    IKL noussut kuolleista.
    P.S. Mikä fasismin tappaisi?

    • enkeksinimee

      Vastaa

      Ei mikään. Luonto näyttää meille tien voittoon ettekä sionistien kengännuolijat mahda mitään

    • enkeksinimee

      Vastaa

      Ei mikään arvon sionistien kengännuolija. Luonto näyttää tien voittoon &totuuden

  • Nimetön

    Vastaa

    Hyväksyttiinkö kaikki 5296 kannattajakorttia vai mikä oli lopullinen luku? Tästä ei edes itse SML tiedotteessaan kertonut mitään.

    https://sinimustaliike.fi/uutiset/sinimusta-liike-on-merkitty-puoluerekisteriin/

    https://sinimustaliike.fi/uutiset/kannattajakorttien-loppusaldo-5296/

    • Seppo Lehto Pro Hakaristi

      Vastaa

      Epäolennaista ko hyväksyttyjen korttien määrä, ihan sama kuin yo-todistuksessa erikseen kirjattaisiin montako pistettä ylitti yleisarvosana C:n M:n tmv:aa.
      Paskanjauhannalle ja tikulla paskaa tökkiville lienee hommaforumpalsta.

      Seppo Lehto https://Hakaristin-suojeluksessa.blogspot.com

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Itse olen menettänyt uskoni demokratiaan ja äänestämällä vaikuttamiseen, mutta ehkä Sinimustat onnistuvat uskoni palauttamaan. Saatan Sinimustaa ehdokasta jopa äänestää. 

    Jokainen ääni radikaalille vaihtoehdolle on isku vallanpitäjiä vastaan, vaikka äänestäminen ei venettä kääntäisi.

    • Timo P.

      Vastaa

      Ei ole äänestämisellä mitään merkitystä, mutta aina annan tukeni näiden porukoiden perustamiseen. Ainakin näemme että on muitakin, jotka systeemiin ovat kyllästyneitä.

  • TT

    Vastaa

    Kaikissa Euroopan tai eurooppalaisperäisen väestön maissa kansaa lyödään maan rakoon nyt kovalla kädellä. Vallassa ovat holtittomat ja edesvastuuttomat poliitikot, jotka kuuntelevat mm. WEF:in tai WHO:n kaltaisia mielisairaita neuvonantajia. Kanadan Trudeau on näistä halveksituin, mutta meidän marinit puskee tiukasti perässä. Ilmiö on toki maailmanlaajuinen, ääriesimerkkinä Sri Lanka, jossa kaupoissa ei ole mitään saatavilla.
    Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa aidolle oppositiolle nousta esiin. Se voi olla mitä hyvänsä muuta kuin nämä seitsemän kokoomus-globalisti-puoluetta, jotka meillä on eduskunnassa. Meiltä puuttuu aito oikeisto, aito vasemmisto tai aito keskusta, joka ottaa hyviä vaikutteita sekä oikealta että vasemmalta.

    • Topi

      Vastaa

      MEP:it ja komissaarit ovat myös vain osa teatteria. Suuryritykset ja niitä ”rahoittavat” pankit ovat kaiken takana. Milläs niitä vastaan tappelet?

  • Nimetön

    Vastaa

    Onnea

  • Mr.AG

    Vastaa

    Jumalauta!!! Nyt äkkiä äänestämään sinimustaa perkele!

  • Mr.AG

    Vastaa

    Niin missäs sinä näet Fasisteja? Onko kaikko hyvin? Onko nämä ”Fasistit” josta sie puhut meidän kanssa tässä keskustelussa?

  • Nimetön

    Vastaa

    Voisin äänestää ensimmäistä kertaa elämässäni, mutta puolueen fasistinen huumausainepolitiikka estää tämän. alkoholia ei kuitenkaan kiellettäisi ”koska tulisi laitonta viinaaa tilalle”

    Alkoholin osalla ymmärretään kieltolain ongelma, mutta huumausaineiden (LAITTOMIEN päihteiden) osalta ei. 

    Milloin tulee puolue, joka ajaa itse suomalaisten etuja? Myös niiden, jotka ovat riippuvaisia laittomista päihteistä. Puolue, joka puolustaa yksilönvapautta samalla intohimolla, millä neekereitä ollaan häätämässä. Puolue, joka ottaisi rikollisjärjestöjen suurimmat tuloerät mieluummin verorahoina kansalaisille. Puolue, joka laittaisi sekä päihde- & maahanmuuttopolitiikan aivan uusiksi.

    Sääli, mieluummin äänestäisin vihreitä ihan vittuilumielessä, kuin puoluetta, joka ajaisi päihderiippuvaisten pakkohoitoa (alkoholismi pois luettuna tietenkin, pitäähän puoluejohdonkin saada ryypätä!).

    Vittu mitä paskaa kaikista tuuteista. On se sitten vasemmistoliitto, vihreät, valta kuuluu ryssille tai sinipaskaliike

    • Seppo Lehto

      Vastaa

      Näitä päihderiippuvaisia ei tarvitse ymmärtää, pelkkiä varkaita ja pahoinpitelijöitä ja raiskaajia ko tahoista vain vaivaa sukulaisilleen ja tuttavilleen.
      Parempi kuin vetäisivät itsensä heti hirteen!
      Toki humanistina laittaisin keskitysleiriin missä saisivat nussia toisiaan 😉 turvakumin kera 😉

      Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere
      https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com

    • Bella

      Vastaa

      Sellaista puoluetta saat aika kauan odotella: minun puolueviritelmässäni oli puolueohjelmassa vapaa päihdepolitiikka (huumeet dekriminalisoitu), mutta tiukka maahanmuuttopolitiikka. Kun olin nimiä keräämässä, niin valtakunnansyyttjä keksi laittaa mulle vihapuhetuomion. Vedin johtopäätökset yhteen. Ylen toimittaja myöhemmin kavalsi minulle, että tuomion myötä kuulemma toimittajille oli annettu minusta kirjoituskielto.

  • Anonymous

    Vastaa

    Hienoa Sinimustaliike ja onneksi olkoon!

  • ÄänetHarakoille

    Vastaa

    Lopuksi haluaisin vielä perustella, miksi Sinimusta Liike seisoo tässä konfliktissa Ukrainan puolella.

    Miten on, kuka ja ketkä ja miksi sotivat nyt Ukrainassa?

    Nato ja liittolaiset ja vastassa on Venäjä sekä liittolaiset, Kiina, Intia sekä Brasilia, sekä monet ”pienet maat”.
    Onko, Davosin päättäjillä, Bilderberg ja muut pahikset ja eliitti, osaa tähän sotaan;

    ja sodan voittaja saa sitten omakseen maailman, jos pipipää jenkeissä, niin tulee uusi uljas maailma eli NWO
    Uusi maailman järjestys, viittaus, Davosin ja Bilderberg tavoitteet, esim

    Agenga 2030, juuri Davosin tekele ja Suomen Hallitus ohjelma.

    Nyt, tämä on tässä sodassa ydin, mistä soditaan.
    Ukrainalaiset ovat joutuneet, siis tavallinen kansa, vastoin omaa tahtoa pahojen juutalaisten ansaan.

    Tässä tilanteessa tukeminen on sama kun tukee Uutta Maailmanjrjestystä, jota vastapuoli vastustaa; Venäjä, Kiina, Intia ja ”muut”.

    Jos tiedät, Davosin ja NWO:n tavoitteet, et tee palvelusta, pelasta Suomea, vaan tuhoa.
    en tässä ota kantaa muuhun kuin sodan tarkoitusta eli syytä ja seurausta.

    Muuta vastavoimaa ei ole Uudella uljaalle maailman valtiaalle ole kuin tämä Venäjä/Kiina/Intia/”muut”.

    se mitä he, NWO tahtoo on pula-aika ja kansojen rauhattomuus ja nälkä ja sen seuraus heikko tahto.
    he ovat tehneet, kaikkialla ja kaiken että kaikki sotivat toisiaan vastaan.
    Mustat valkoisia, miehet naisia ja lapset vanhempia.
    ja tämä on osa, teko-nuhaa eli Covid-19 jota ei edes ole, se mitä on on ”normaali” nuha joka aina surmaa heikot eli vanhukset joilla on muutama perus-sairaus, joka usein on juuri keuko-tauteja sekä veri-tauteja ja heikkoutta.

    Tämä on Sinimustan Puoleen Virallinen kanta:
    ”Lopuksi haluaisin vielä perustella, miksi Sinimusta Liike seisoo tässä konfliktissa Ukrainan puolella.”

    eli NWO voittoon, hinnalla millä hyvänsä.

    Nyt mieti, mistä johtuu maailmalla leviävä infaaltio ja siitä tulevat kurjuus!

    Joten tämä heille jotka kysyivät, olenko lukenut, Puoleen ohjelman.
    monilta osin kyllä.

    ÄänetHarakoille

  • ÄänetHarakoille

    Vastaa

    Tämä on edelliseen/edellisiin kommenteihin liittyvä, tietoisku.
    ellei niitä ole laitettu roskiin.

    Eli jos on niin tämä on uusi uljas maailma, NWO ja Davosin tavoite ja ainoa vastavoima.
    President Putin’s speech to SPIEF 17 June 2022 

    ”Muutokset maailmantaloudessa, taloudessa ja kansainvälisissä suhteissa tapahtuvat yhä nopeammin ja laajemmin. Globalisaation sijasta on yhä selvemmin havaittavissa suuntaus kohti moninapaista kasvumallia. Uuden maailmanjärjestyksen rakentaminen ja muokkaaminen ei tietenkään ole helppo tehtävä. Meidän on vastattava moniin haasteisiin, riskeihin ja tekijöihin, joita tuskin pystymme nyt ennustamaan tai ennakoimaan.

    Silti on selvää, että uuden maailmanjärjestyksen säännöt ovat vahvojen suvereenien valtioiden, niiden, jotka eivät noudata muiden määräämää rataa, tehtävänä. Vain vahvat ja suvereenit valtiot voivat vaikuttaa tähän uuteen maailmanjärjestykseen. Muussa tapauksessa ne on tuomittu muuttumaan tai jäämään siirtomaiksi, joilla ei ole mitään oikeuksia.”

    President Putin

    ÄänetHarakoille

    • Plääh

      Vastaa

      Jos yrität mokeltaa että Sinimustat NWO ja Putin vastavoima, niin ei sulla ole aivoja ensinkään

  • Jani Cavèn

    Vastaa

    Itse kävin allekirjoittamassa.Vaikka en ole samaa mieltä, mutta mielestäni SKP tarvitsee vastavoiman.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi