Ukrainassa taistelevan suomalaisvapaaehtoisen haastattelu

Ukrainan sota on herättänyt myös Suomessa kuhinaa. Maahan on julkisuudessa olevien tietojen mukaan mennyt useita kymmeniä vapaaehtoisia sotimaan Ukrainan puolesta. Useat lähteet viittaavat, että sotilaat olisivat pääasiassa kansallismielisiä. Tavoitimme yhden tällaisen kansallismielisen sotilaan, joka taistelee ukrainalaisten rinnalla etulinjassa. Hän ei halua esiintyä jutussa omalla nimellään.

Aktivismi

Hei! Kerrotteko alkuun itsestänne, omasta matkastanne Ukrainaan ja maassa tapahtuneista tapahtumista?

En halua antaa liian tarkkoja tietoja itsestäni, mutta olen suomalaisen tiedustelukoulutuksen saanut kansallismielinen, jolla on ollut tiiviit siteet Ukrainaan useamman vuoden ajan. Lähdin matkaan parin kaverin kanssa saatuani puhelinsoiton ystävältä Ukrainasta. Varusteet hankittiin nopealla aikataululla ja keräsimme myös tarvikkeita sotilaille. Matkasimme pari päivää Ukrainan rajalle auton kanssa, joka oli täynnä Suomesta hankittuja avustustarvikkeita. Matka sujui hyvin ja meidät otettiin kiitollisina rajalla vastaan. Koulutuksen ja viimeisimpien varustehankintojen jälkeen koitti viimein lähtö taisteluun. Tällä hetkellä olen Itä-Ukrainan etulinjassa taistelutehtävissä.

Miten suomalaiset vapaaehtoiset on yleisesti otettu vastaan ukrainalaisten toimesta?

Suomalaista sotataitoa arvostetaan maailmalla yleisesti, eikä turhaan. Sotilaat sekä siviilit ovat ottaneet meidät hyvin vastaan. Ihmiset ovat ihmetelleet, miksi olemme lähteneet kauas turvallisesta Suomesta. Siviilit sotatoimialueella ovat auttaneet meitä antamalla elintarvikkeita ja vettä sekä majoittaneet vapaaehtoisia. Joissakin liikkeissä vapaaehtoisilta ei myöskään peritä maksua, joka on ihan ymmärrettävää.

Ukrainasta leviää sosiaalisessa mediassa huhuja, että vapaaehtoiset sotilaat ”kidnapataan” maahan eikä näitä päästetä pois maasta kun sinne kerran on päädytty. Myös peruuttamattomilla sopimuksilla on peloteltu potentiaalisia vapaaehtoisia. Vastaako tämä omaa näkemystänne?

Ei vastaa. Sosiaalinen media ja huhupuheet ovat kyllä suurinta myrkkyä sodan keskellä. Ulkomaalaisia ei koske samat velvollisuudet kuin ukrainalaisia. Olemme siis vapaita lähtemään milloin tahansa. Tosin, komentaja ei haluaisi luopua yhdestäkään sotilaasta.

Suomalaismedioissa eri yhteyksissä on haastateltu suomalaisia vapaaehtoisia. Toimittajat antavat rivien välistä ymmärtää, että vapaaehtoisten joukossa paistaa isänmaalliset arvot. Pitääkö tämä paikkansa?

Kyllä pitää. Erityisesti suomalaisten kohdalla, koska taistelemme ikivanhaa verivihollista ja Suomen kansan hävittäjää vastaan. Olemme täällä vapaaehtoisesti, koska emme halua katsoa vierestä, kun idän imperialistinen roistovaltio jatkaa valloitus- ja tuhoamisretkiään kerta toisensa jälkeen.

Suojelupoliisi on julkisuudessa osoittanut kiinnostusta maahan matkustavia suomalaisia kohtaan ikään kuin nämä muodostaisivat uhan Suomen valtiolle palattuaan takaisin. Muodostaako Putinin Venäjää vastaan taisteleminen uhan Suomen valtiolle?

Suomen valtiota uhkaa ainoastaan sen sisäinen mädätys, maanpuolustustahdon rappeutuminen ja ihmisten fyysinen heikkous taistella vastaan. Suomen valtion tulisi olla kiitollinen että ihmiset tulevat hankkimaan taistelukokemusta ja voivat täten hyödyntää sitä tulevaisuuden uhkien varalta.

Kun palaatte Suomeen, aiotteko jatkaa toisin toimin Ukrainan tukemista/Venäjän Federaation vastustamista?

Jatkan kansallismielisen toiminnan piirissä aivan samalla tavalla kuin ennenkin. Suomesta käsin Ukrainan tukeminen voi olla esimerkiksi avustuksien keräämistä ja muiden ihmisten kouluttamista kriisitilanteiden varalle.

Ukraina tunnetaan läpeensä korruptoituneena maana, jossa hallitus kumartelee Natolle ja Euroopan unionille. Tämä saa ihmiset ajattelemaan, että sotilaat taistelisivat Naton ja Zelenskyn puolella. Mitkä ovat omat motivaattorinne vapaaehtoisina sotilaina?

Me taistelemme Ukrainan nationalistien rinnalla Venäjän ryösteleviä mongolilaumoja vastaan. Meitä ei kiinnosta Zelensky tai Nato p*skan vertaa. Kuten jo aiemmin sanottu, täällä käydyt taistelut ovat myös taistelua Suomen puolesta tulevaisuuden uhkia varten.

Mikä on oma arvionne sodan tulevaisuuden näkymistä?

Venäjän aktiivinen hyökkäys on käytännössä pysäytetty ja se jatkaa tykistön ja ohjuksien avulla kaupunkien tuhoamista. Ukraina on kouluttanut joukkojaan aktiivisesti ja saanut modernia taisteluvarustusta, joten tilanne on parempi kuin sodan alkaessa. En uskalla sanoa mitään sodan päättymisestä, mutta se tulee vaatimaan valtavasti uhrauksia.

Miten tavalliset suomalaiset voivat auttaa Ukrainaa sotilaallisesti Suomesta käsin?

Helposti. Keräämällä sotilaille tarvikkeita, lähettämällä rahaa suoraan taisteleville joukoille, hankkimalla maanpuolustustaitoja ja osallistumalla vapaaehtoistyöhön. Erilaiset kansallismieliset järjestöt sekä aktiivit ovat myös osoittaneet erilaisilla toimillaan tukensa Ukrainalle. Jokaisella teolla on merkityksensä tässä taistelussa.

Mitä suomalaisen vapaaehtoisen kannattaa huomioida lähtiessään Ukrainaan? Minkälainen varustelista olisi hyvä pyrkiä hankkimaan jo kotoa käsin?

Passi mukaan. Venäjän ja ukrainan kielentaito on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Luettelen nyt omat varusteeni tässä. Täällä saa myös varusteita mutta parempi aina varautua itse: 

 • Kypärä ja kuulosuojaimet
 • Suojalasit
 • Platecarrier-liivit 4 tason suojauksella
 • Taisteluvyö lipas- ja ensiaputaskuineen (taistelijan ensiapu: kiristysside x4, paineside, hemostaattiset siteet, haloseal eli rintakehän tiivistystarra/laastarit, avaruuspeite, sakset, npr eli nenänieluputki, palovammageeli, erilaisia siteitä, hemostaattiset sekä tavalliset)
 • Maastopuku
 • Maihinnousukengät
 • Polvisuojat
 • Taktiset käsineet
 • Iso (noin sadan litran) varustelaukku ja pienempi (30 – 50 litran) päiväreppu
 • Sadevaatteet.

Tuossa varmaan ne tärkeimmät joilla pääsee pitkälle.

Millä käytännön keinoilla suomalainen rivikansalainen voi varautua vastaavaan kriisiaikaan etukäteen?

Vain ja ainoastaan harjoittelemalla. Vaeltaminen, suunnistaminen, selviytyminen, maanpuolustuskursseille osallistuminen ja ensiaputaitojen hankkiminen ovat erinomaisia keinoja harjoitella kriisitilanteiden varalle. Ihmiset, jotka eivät harjoittele kuin tosipaikan tullen, ovat heikoilla kun tilanne on päällä.

Ukrainan kriisi on toisaalta nostanut maanpuolustushenkeä Suomessa, mutta toisaalta moni on myös eronnut reservistä. Mikä on näkemyksenne näihin asioihin?

Jokaisen kansalaisen velvollisuus on puolustaa omaa maatansa ja kansaansa viimeiseen asti. Se joka ei niin tee, on pelkuri eikä täten ansaitse kansalaisen asemaa.

Aktivismi Ensiapu Euroopan unioni Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kriisitilanteet Maanpuolustus Mongolit Nato Sosiaalinen media Sota Sotilaskoulutus Suojelupoliisi Suora toiminta Suunnistus Tiedustelu Ukraina Ulkomaat Uutiset Vaeltaminen Vapaaehtoistaistelijat Venäjä Vladimir Putin Volodymyr Zelenskiy

Keskustelu

74 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jos Ukrainassa kansallismieliset olisivat merkittävässä asemassa ja heillä olisi niin suuri kannatus kuin nyt viime aikoina on annettu ymmärtää, se näkyisi myös maan parlamentissa.
  Todellisuus nyt vain valitettavasti on se, että Ukrainan mahdollisesti säilyttäessä itsenäisyytensä, maasta tulee EU:n jäsen ja myöhemmin sitten myös jäsen Natoon, sitähän Nato (Yhdysvallat) on jo pidempään halunnut.
  Onko Ukraina tuon jälkeen itsenäinen?
  Ei ole.

  Näen Ukrainan lähinnä imperialististen suurvaltojen pelilautana, jossa kansa nyt vain valitettavasti on sijaiskärsijänä.
  Jenkit ihan ilmaiseksi ja hyvää hyvyyttään, ilman mitään omia intressejä tukevat entistä avokätisemmin Ukrainaa?
  Tuskin.
  Tätä he ovat halunneet pidemmän aikaa, sopivasti luonnollinen jatkumo feikkipandemian jälkeen, valtioiden velkaantuminen jatkuu, nyt voittajana on tällä erää aseteollisuus.

  Merkittävät juutalaisorganisaatiot osoittavat avointa tukeaan Ukrainalle, niin se jo pelkästään herättää omat epäilyksensä koko touhusta.
  Kansainvälinen sionistieliitti vetelee molempien osapuolten naruista ja nauravat matkalla pankkiin.

 • pertti grandell

  Vastaa

  taitaa olla propista koko kirjoitus…

 • Nimetön

  Vastaa

  ” Jokaisen kansalaisen velvollisuus on puolustaa omaa maatansa ja kansaansa viimeiseen asti. Se joka ei niin tee, on pelkuri eikä täten ansaitse kansalaisen asemaa.”

  Niin, tai sitten moni suomalainen on vain saanut tarpeekseen tästä liittovaltiokehityksestä ja Suomen lopullisesta alistamisesta ylikansallisille toimijoille, viimeisimpänä hankkeena Nato, josta ei tullut edes sitä pitkään lupailtua kansanäänestystä.
  Kaikki eivät halua olla osallisena Jenkkien sairaassa politiikassa, eikä se tee ihmisestä millään lailla mitään ”pelkuria”.

  • Nimetön

   Vastaa

   Eli siis antaisit Venäläisten marssia Suomeen tuhoamaan kaupungit sekä murhaamaan ja raiskaamaan suomalaisia siviilejä ja sotilaita ilman vastarintaa? Taidat olla melko munaton tapaus.

   • Nimetön

    Vastaa

    Nato-globohomo hiljaa siellä, mitään Suomea ei ole, kun katsoo miten kansa on vaaleissa äänestänyt ja mitä he kannattavat.

    • Plääh

     Vastaa

     Siis Suomea ei saa puolustaa Venäjää vastaan, koska Suomi globohomo ja Venäjä ortodoksi.…

     • Nimetön

      Tämä kansa on jo pelkästään omalla äänestyskäyttäytymisellään osoittanut, että he oikein haluavat luopua itsenäisyydestä ja täten myös itsemääräämisoikeudesta antamalla kaiken vallan esimerkiksi EU:n, pankkieliitin ja muiden ylikansallisten tahojen haltuun.
      Joten, mistä Suomesta sinä puhut?
      Tämä kansa on jo vammaisuutensa osoittanut tässä parin viimeisen vuosikymmenen aikana.
      Enkä edes tiedä miten tuo ”koska Venäjä ortodoksi” liittyy tähän, minua ei heidän ortodoksisuutensa tai mikään muukaan asia sieltä voisi vähempää kiinnostaa.

    • Nimetön

     Vastaa

     Ei halua luovuttaa suomea venäjälle = natoglobohomo? Juuh ok asia selvä bro

   • Pitää tietää paljon

    Vastaa

    Eihän ne mitään tuhoaisi. Ne marssisi kuusikaistaista tietä Lappeenrannasta Helsinkiin ja valtaisi eduskuntatalon sekä Vaötionhallinon. Sen jälkeenpolitikot lähetettäisiin ”uudelleenkoulutus leireille” ja venäläiset ottaisivat maan johdon haltuun. Siis… Jos me emme aloittaisi sotaa.

    Harva muuten edes tietää milloin Zelensky allekirjoitti hyökkäysmääräyksen Venäjälle. No, se oli 23.2.2021 !! Eli vuoden ajan venäjä katseli sitä tykistötulta. 

    Ja vielä harvempi tietää että Zelenysky osallistui 24.3.2022 Münhenin yleiskokoukseen jossa oli paljon NATO-ihmisiä ja sielä sanoi avoimesti haluavansa ydinaseen maallensa. Ja siitä sitte Venäjä otti itseensä ja liittyi Donbasin ja Luhanskin hyökkäykseen, heidän avunpyynnöstään.

    Ja harva tietää että Donbasin kaupunkia (puhtaasti siviilejä) on Ukrainan toimesta tuhottu nyt kolmatta päivää. Ukraina ampuu Howitsin 777:lla ja raketeilla summanmutikassa siviilien karrostaloja. Aivan kuten liittoutuneet Dresdeniä.

    Että sellaisi ”hyvänekijöitä” nuo kasaarien jälkeläiset ovat.

    Muuten, saakohan haastateltu sen saman palkan kuin muut palkkasotilaat? Se vaihtelee 15000–18000$:n välillä kuukaudessa.

    • Nimetön

     Vastaa

     Ihan pesunkestävä ryssä on postannut.

     • Pitää tietää paljon

      Totuus usein kirvelee jos se ei osu omien mielipiteiden kanssa yksiin. Mutta totuus on kuitenkin se joka on tapahtunut historiassa ja joka osaltaan määrittää tulevaisuuden.

     • Nimetön

      Ryssä? Pohditko kauankin noin voimallista argumentointia?

  • Realisti...

   Vastaa

   Et sitten vieläkään tajua että ei ne Talvisodan sankaritkaan mitään valtiota puolustaneet. Ne puolusti kotiaan ja läheisiään. Siitä syntyi talvisodan henki.

   • Nimetön

    Vastaa

    Tajuan, silloin Suomi vain oli kovin erilainen kuin tänä päivänä, sitä aikaa ei voi verrata tähän päivään mistään näkökulmasta.
    Suomi ei ole itsenäinen enää edes paperilla, eikä se sellaiseksi tule, kun katsoo miten vähä-älyistä kansaa tässä maassa on.
    Tämä kansa äänestää jopa oman rodullisen itsemurhansa puolesta, todella esimerkillistä sakkia..
    Juu, hienosti ”puolustavat läheisiään” ja omaa jälkikasvuaan, not.

    • Plääh

     Vastaa

     Kyllä Ryti, Tanner ja moni muu olivat ihan samanlaisia globohomoja kuin nykyisetkin venkulat

 • Antisionisti

  Vastaa

  Tätä tuskin julkaistaan täällä, mutta laitanpa silti: Kyllä on järkevää lähteä taistelemaan Ukrainaan maan kaapanneiden kasaarijutkujen tavoitteiden hyväksi. Ei mulla muuta.

  • Nimetön

   Vastaa

   Luitko haastattelua? Siinä lukee, että hän taistelee kansallismielisten rinnalla. Eli niiden tyyppien puolella, jotka vastustavat myös nykyistä hallitusta, mutta tässä sattuu olemaan akuutti sota hieman vaiheessa.

   • Antisionisti

    Vastaa

    Luin. Hyödyllisiä idiootteja löytyy aina. Jos tuokin olisi lähtenyt tappamaan niitä Ukrainan kaapanneita kasaarijutkuja, niin silloin voisin olla sen kanssa samaa mieltä. Mikä tässä on niin vaikea ymmärtää? Suomi on kasaarijutkujen omistaman jenkkilän ja israelin vasallivaltio ja täältä käyvät nukkehallituksen selkärangattomat saamassa ohjeita meidän tuhoamisesta niin weffissä kuin bilderbergissäkin ja natoonkin ollaan hakemassa ilman kansanäänestystä. Sotaa vanjaa vastaan pukkaa täälläkin mutta niin monet vain eivät tajua keiden puolesta tätä kaikkea tehdään. Kasaarijutkujen.

    • Goyt ei tajua

     Vastaa

     Samaa mieltä!

    • Simo Hollanpää

     Vastaa

     Ja te anolaiset toimitte Jewtinin ja sen jutkuoligarkkien hyödyllisinä idiootteina, vaikkei teistä koulupudokkaista anusputkosista nyt pahemmin Jewtinille hyötyä ole. Sinä olet Jewtinin mongoli‑, burjaatti‑, ja ählämiarmeijoiden puolella, mutta sitten kitiset Zelenskystä.

     • Antisionisti

      Jaa niinkö? Olen ollut vastustamassa ählämien tänne tuloa ties kuinka monta kertaa ja saanut siitä tuomioitakin. Mitäs SH on tehnyt niiden tänne tulon estämiseksi? Ja muuten jutkut ovat järjestäneet tänne niitä ählämeitä juuri sen takia että keskitymme niihin jolloin kaiken maailman maanpetturit saavat myydä tämän isänmaan pois tai oikeammin lahjottaa. Kun nyt Anon mainitsit niin kerropa kuka muu yrittää tuolla paskahuusissa pistää hanttiin jutkujen maailmanvallalle, kerrothan?

 • Anonymous

  Vastaa

  Tuolla ovatkin jo tosimiehet puolustamassa Eurooppaa! Respect!

  Kuolema ryssille!
  Slava Ukraini!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kaikki kunnia näiden vapaaehtoisten asenteelle ja maailmankatsomukselle.

  Silti, valitettavasti, en pidä tätä järkevänä ja se ei johda mihinkään. Jos maata johtaa korruptoitunut juutalainen, joka kerjää koko ajan aseellista apua USA:lta ja sen dementoituneelta ”presidentiltä”, yhtälö on mahdoton. Yksinkertaisesti: Zelensky ei varmasti ajattele Ukrainan parasta, hän ei voi tehdä niin, hän on juutalainen, hän palvelee sionismia, siinä kaikki. USA on vielä pahempi, sionistien velkainen huora.

  Mutta tärkeintä, Herran tähden, olisi tehdä rauha ja lopettaa kahden veljeskansan tapattaminen. Sota ei ole tietokonepeli, se tappaa juuri nyt, joka päivä, niin ukrainalaisia kuin venäläisiä – ja ulkomaalaisia. Tämä sota on sionistinen, klassinen sionistinen, sota. Sen tarkoitus on tuhota sekä Ukraina että Venäjä. Sitä rahoittavat molempien kansojen viholliset, itse asiassa aseet pitäisi kääntää niitä vastaan, jotka yllyttävät molempia kansoja jatkamaan tappamista.

  Jos maan johdossa Ukrainassa olisi aito patriootti ja Ukrainan kansan aito johtaja, hän hakisi rauhaa – ja solmisi rauhan. Mitä tässä muka olisi hävitty? Jos Länsi on niin kuin se esittää olevansa, aidosti Ukrainan asialla, se jatkaisi tukeaan rauhan jälkeenkin. Ukrainalle rauha olisi helpotus ja tuho loppuisi. Tämä ei olisi mikään myönnytys Venäjälle, se olisi viisaan maanjohdon viisas päätös ja antaisi mahdollisuuden löytää tie ulos.

  Tappamista haluavat, kuten aina, sionistit ja heidän perskärpäsensä. Sodan jatkuminen on sionistin unelma. Vasta rauha toisi tämän esiin ja sionistin olisi pakko tulla esiin kulisseista lietsomaan lisää sotaa, lisää tappamista.

  Lopuksi, jos olisi kyse Neuvostoliitosta eli juutalaisten rakentamasta keskitysleiristä valkoisille ihmisille, kannattaisin sotaa, jos se olisi realistinen ja voitettavissa. Mutta omien valkoisten ihmisten tapattaminen juutalaisjohdossa on pahin mahdollinen virhe.

  Minä takaan että tämä Zelensky häviää miljooniensa kanssa kuin pieru Saharaan, jos hän ei saakaan haluamaansa eli Ukrainan tuhoa. Tämä paikallinen rubenstiller on demoni pahimmasta päästä ja hänen kuuntelemisensa on vastenmielistä ja äärimmäisen typerää.

  Silti, toivotan näille kavereille sitä, että he pysyvät hengissä ja pääsevät takaisin kotimaahan terveinä ja hyvissä voimissa. Asenne on oikea ja oikeaa vihollista vastaan se on oikea tie.

  Venäjä ei kuitenkaan ole sama asia kuin juutalaisten rakentama helvetti nimeltä Neuvostoliitto. Ehei, on turha haukkua venäläistä ihmistä mongoliksi. Marsalkka Mannerheim sanoi näin, kun häneltä kysyttiin, mitä mieltä hän on venäläisistä: ” Minä pidän venäläisistä, mutta kommunisteista en pidä.” Hän olisi voinut muotoilla sen selvemmin: ”Minulla ei ole ongelmia venäläisten kanssa, mutta sionistit painukoon helvettiin.” Toinen mielipide on omani ja kehotan ihmisiä erottamaan juutalaisten luoman helvetin eli kommunismin ja ortodoksisen Venäjän.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Hyviä pointteja nostit esille, itse ajattelen monesta kirjoittamastasi asiasta hyvinkin paljon samalla tavalla ja olen sen myös ääneen sanonut keskusteluissa.
   Kaikki ei ole tuossa kuviossa sitä, mitä väitetään ja annetaan ymmärtää.

  • Plääh

   Vastaa

   Saa olla aika sokea, jos väittää Venäjän olevan oikeasti ortodoksinen tai siis ortdoksien johtama. Putinin Venäjä on Neuvostoliiton kopio. Se on juutalainen tappo- ja tuhokone. Orjavaltio myös venäläisille, jotka sitäpaitsi ovat aina vaarallisia myös.

  • Anonymous

   Vastaa

   Niinpä niin. Siellä tapetaan siiviilejä ja pommitetaan kaikki paskaksi ryssien toimesta. Pitää vielä lapsia, naisia ja vanhuksia kiduttaa ja raiskata. Sellaisia raiskaavia, ryösteleviä ja murhaavia ryssien mongoloidilaumoja siellä vaeltelee vievän tuhoa ja kärsimystä kaikkialle. Ryssät ovat barbaareja, koko kommarimaa on takapajuinen kehitysmaa, ja nämä kusipäät eivät ymmärrä mitään muuta kuin väkivaltaa. Levittäneet sotaa ja kansanmurhia kautta aikojen kaikkialle. Eli ihan turha yrittää hivuttaa tuota teidän ryssien myötäilypaskaa tänne. Kai te vielä Kehtaatte kutsua itseänne isänmaallisiksi ja nationalisteiksi. En todellakaan tajua tuollaisia helvetin juntteja. Hävetkää.

  • Anonymous

   Vastaa

   Venäjän ”erikoisoperaatio” eli hyökkäyssota Ukrainaan perusteltiin Ukrainan natsien eliminoimisella. Venäjän buldoggi jauhoi taas samaa tuttua paskaa:

   Lavrovin mukaan Venäjän joukot vastaavat aseistukseen työntämällä rintamalinjoja syvemmälle Ukrainaan.

   - Mitä pidemmän kantaman aseita länsi Ukrainalle tarjoaa, sitä syvemmälle aiomme työntää linjan, jolta uusnatsit voivat uhata Venäjän federaatiota, Lavrov vastasi venäjänkielisen BBC:n toimittajan kysymykseen.

  • Anonymous

   Vastaa

   Ryssien Medvedev: ”Aion tehdä kaikkeni, jotta ukrainalaiset pyyhitään maailmankartalta”

   • Tyhmät goyim

    Vastaa

    IltaLehti lisäsi sanan ”ukrainalaiset” omin luvin. Alkuperäisessä viestissä on käytetty persoonapronomini ”heitä”, siis ilman viittausta ketä ”heitä” Medvedev vihaa.

    Muttaa tyhmät suomalaiset muka ”kansallismieliset” nielevät mitä tahansa paskaa, jos sitä ulostaa (((valtamedia))).

  • Anonymous

   Vastaa
 • Ristus notta

  Vastaa

  Palovammageeli on perkeleen keksintö, ensihoito Suomessa ei sitä käytä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kysyttyäni asiaa useammalta alan ammattilaiselta joudun toteamaan vain että: mene muualle antamaan vääriä ohjeitasi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Äijä.

 • GG

  Vastaa

  Kandeis tarkastaa kyllä aika tarkasti tälläisten juttujen pitävyys ennen julkaisua. Tietääkö Partisaani kuka tyyppi on kyseessä ja pystytäänkö todistamaan että sellainen tyyppi on todella ukrainassa ja palkkasotilaana siellä Zelenskyn joukoissa. Tulee sellainen Kiovan haamu fiilis tästä(kin) jutusta.

 • Pää pois perseestä ja silmät auki.

  Vastaa

  Suomalainen taistelemassa Suurta ja pahaa vastaan ukranalaisten rinnalla.

  Taas on viety tyhmää suomalaista kuin sitä kuuluisaa pässiä narussa.
  En ole suuremmin Venäjä myönteinen, mutta nyt puhaltavien muutosten tuulien suunta ei todellakaan lupaa hyvää meille suomalaisille ja paskasade joka on tulossa, saapuu EU, WEF , USA suunnalta globalistihallinnon ja sen mukaisten käskyjen muodossa.

  Planmedia, siitä johtuvat talouksien velkaannuttamiset sekä työttömyyksien kautta tapahtuvat talouksien sekä valtioiden velkaannuttaminen, ovat juuri niitä toimia joita mm. Venäjä on koko ajan harannut vastaan.
  Tämä mm. yksi niistä syistä, joiden takia globalistit ovat kiimaisesti tukemassa omaa marionettipressaansa Ukrainassa.

 • Hh1488

  Vastaa

  Sinänsä ku miettii niitäkin realiteettejä, että menet taistelemaan maasi puolesta, jonka päättäjät on korruptoituneita ja hukuttanut rakastamasi maasi ulkomaalaisilla terroristeille, joilla on vieras uskonto, kulttuuri, kieli, tavat jne. Sitten jos osallistut taisteluun ja pelastat maasi toiselta pahalta, niin taas toinen paha tulee jatkumaan ja jopa kahtakauheemmin, sillä sodassa kaatuneet korvataan tällä uudella kunnia kansalla. Herää vaa kysymys, että pelastaako maa joka tuhoutuu, jos sen pelastaa. Antakaa joku viisaampi joku neuvo tähän kysymykseen

 • Antisionisti

  Vastaa

  ”Tämä sota on sionistinen, klassinen sionistinen, sota. Sen tarkoitus on tuhota sekä Ukraina että Venäjä. Sitä rahoittavat molempien kansojen viholliset, itse asiassa aseet pitäisi kääntää niitä vastaan, jotka yllyttävät molempia kansoja jatkamaan tappamista.” Juuri näin! Kuinka moni partisaanin lukijoista haluaa toimia sionistien tavoitteiden hyväksi, käsi ylös! Muistakaa, että sionistipaskiainen theodor herzl nimenomaan sanoi, että käytetään antisemitistejä tekemään likainen työ puolestamme. Me valkoisethan emme merkitse sionisteille mitään vaan nehän nimenomaan haluavat tappaa meidät.

 • Ilmari

  Vastaa

  Ukraina on joutunut Venäjän hyökkäyksen kohteeksi. Kun vihollinen hyökkää, sitä vastaan puolustaudutaan eikä ole aikaa joutaviin pohdintoihin.

  Näitä erilaisia salaliittoteorioita ja järjettömiä väitteitä lukiessa tulee mieleen, että jotkut ovat halunneet ennakolta varmistella selustaansa. 

  Jos Suomi joutuu Venäjän hyökkäyksen kohteeksi, ollaan valmiita selittelemään, ettei tällaista Suomea kannata puolustaa. Kukin keksii omat selityksensä.

  Kaikki eivät joudu tai edes pysty rintamalle, mutta jokainen voi tehdä jotain. Poikkeuksena on 4.6 paraatia seuranneet Soldiers of Odinin läskimahat, joille ei löydy käyttöä missään.

  • Jo on meno

   Vastaa

   Joo, todella häkellyttävää nähdä pitkin nettiä ”isänmaallisten” käpykaartilaisten selittelyitä miten ei voi 2022 enää puolustaa omaa maatansa ja kansaansa, koska ”globohomo”, ”mädätys”, ”Marin” jne. 

   Aivan kuin kulloinenkin hallitus tai poliittiset puolueet ja aatteet olisivat koko maa ja kansa. 

   Tuskin 1939–45 kovin moni suomalainen koki taistelevansa esim. Väinö Tannerin, Risto Rytin, SDP:n Maalaisliiton tai Edistyspuolueen tai minkä vaan puolesta. Kyllä ne motiivit ovat aivan muualla silloin kun kimppuun hyökätään. Usein on vaan pakko kun ei muuta voi.

   • Nimetön

    Vastaa

    Ei tätä nykypäivän globalismia,
    johon Suomikin on pala palalta viety, voi verrata mitenkään noihin vuosiin.
    Ei ole mitään ”omaa maata”, kansallisvaltiota nimeltä Suomi, eikä koskaan enää tulekaan olemaan, tämä idiootti kansa on tämän kaiken ihan itse mahdollistanut.
    Taidat elää jossain omalla aikakaudella, kun kaikki oli vielä toisin.

    • Plääh

     Vastaa

     Kyllä Suomi oli jo globalismin tiellä. IKL yritettiin kieltää jo ennen sotia jne. Nuo poliitikot olivat demokraattipoliitikkoja. Ryti vapaamuurari ja kv pankkieliitin lakeija edistyspuolueessa eli ihan globohomopuolueessa. Tanner oli vasemmistolainen eli ihan ehtaa tavaraa häkin. Maalaisliitossa vielä oli jokin heimosoturisiipi, mutta tauti oli jo vakava sielläkin

     • Ilmari

      Talvisodan aikoihin ei edes ollut sanaa tai ilmiötä nimeltä globalismi. 

      Tannerista ja Rytistä esität käsittämätöntä roskaa.

     • Plääh

      Talvisoda aikana oltiin ”demokraattisia” ja nuoleskeltiin Lännen demokratioita, kuten nytkin. Sinulla ei ole minkäänlaisia tietoja historiasta. Sionistit hallitsivat Lännen maita aivan täysin jo. Lännen ”demokaryiat” perustivat Neuvostoliiton ja saattoivat puolimaailma akommunistiseksi. Rytin ja Tannerin aatteet olivat samaa tuhosaastetta, kuin mitä nykyisessä globalismissa, Tanner oli vasemmiston kermaa ja Ryti syvällä kv. pankkimaailmassa

     • Plääh

      Siis globalismihan on juutalaisuutta. Juutalaisuus on vaikuttanut 3000 vuotta.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Ukraina ei ole mikään Suomen veljeskansa. Mitään isänmaallista ei ole siellä taistella tai haavoittua. Tulla sitten työkyvyttömyyseläkeläiseksi takaisin Suomeen. Sota ulkomailla ihan oma valinta. Maailma tai EUrooppa ei parane sotimalla tai hyysäämällä. Ukrainan pakolaiset vielä päälle.

 • Vedätystä

  Vastaa

  Ei ole mitään sotaa. Se on samanlaista sionistien vedätystä kuin koronavirus. Salaliittoa ja lavastusta. Kaikki on salaliittoa upean ja uljaan Neuvostoliiton päänmenoksi. 

  Oi Suuri ja Mahtava Neuvostoliitto 🎵

 • ValhallaX

  Vastaa

  Olen elämäni aikana matkustanut sekä Ukrainassa että Venäjällä, työn merkeissä, satoja vuorokausia, ja molemmissa maissa. Olen tavannut kymmeniä venäläisiä ja kymmeniä ukrainalaisia niin että, vaikka sen itse sanonkin, minulla on kokemusta sekä venäläisistä että ukrainalaisista ihmisistä. Samaan aikaan olen matkustanut yhtälailla satoja päivä Länsi-Euroopassa, etenkin akselilla Saksa-Benelux-Iso-Britannia-Irlanti-Ranska-Espanja-Italia, ja myös Tanskassa. Tämän lisäksi olen asunut Englannissa lähes kolme vuotta.

  Olen ollut Venäjällä juuri silloin, kun ns. Valkoista Taloa Moskovan keskustassa ammuttiin tankilla, ja olin silloin nimenomaan Moskovassa. Olen ollut Eestissä, kun Piritan teletornin luona oli levotonta. Ja Tallinnassa silloinkin. 

  Olen matkustanut Venäjällä junalla, lentokoneella (myös yksityisellä) sekä tietenkin autolla, bussilla ja vieläpä jokilaivalla. 

  Teille sotakiimaisille NATO-kiihkoilijoille voin kertoa, että sekä venäläiset että ukrainalaiset ja myös valkovenäläiset (sielläkin on käyty monta kertaa) ihmiset ovat ihmisiä kuten mekin. Tuollainen sionistien sotapropagandan levittäminen ja nieleminen on, yksinkertaisesti, vastenmielisen typerää.

  Typerykset eivät ymmärrä, että sionismi (ja juutalainen kommunismi) tuhosi Venäjän, se tappoi ne ihmiset, jotka uhmasivat sionistista valtaa eli se tappoi ne, jotka osasivat lukea ja ymmärsivät lukemansa. Sen tilalle juutalainen kommunismi toi barbaarit, yleensä muualta kuin aitojen venäläisten keskuudesta. Pahimmat tappajat ja teurastajat olivat hyvin usein juutalaisia. Stalin oli georgialainen, puolaisia tappajia oli myös paljon.

  Jos osaa lukea, voi lukea Solzhenitsyniä. Hän kertoo tämän. Hän kertoo myös kuinka juutalainen kommunismi eritoten ja tarmokkaasti vainosi niitä ihmisiä, jotka eivät olleet tehneet mitään rikollista. Heidän rikoksensa oli olla valkoinen ihminen, joka osasi lukea. Juutalaisten kommunismissa tapettiin ja vainottiin Venäjän kansan parhaimmistoa ja surkein, barbaarisin osa Venäjän kansasta nostettiin ylös.

  Haluatteko nyt samaa meille? Jos haluatte, niin vaatikaa NATO meille, vaatikaa meillekin paikallinen rubenstiller presidentiksi ja hopsassaa, kohta on sota ja vankileirit ja ihmisiä katoaa kodeistaan. 

  Luuletteko, että tämä sionistinen hirviö on kadonnut ? Ei ole, se on taas kiimassa ja se vain odottaa hetkeään. Se on vihollinen, muu on täyttä roskaa.

 • Plääh

  Vastaa

  Kyllä Ukrainalla ja Suomella on kohtalonyhteys, kuten muillakin Venäjän uhkaamilla EUROOPPALAISILLA kulttuureilla

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Kommenteissa on paljon putinistien disinfoa Venäjän puolesta. Tätyy vähän korjata näitä ”kansallismielisiä”. Venäjä ei ole mikään ”valkoisten kansakunta”, evätkä venäläiset ole kansa samassa mielessä kuin suomalaiset ja esim. ruotsalaiset. Venäjä on monikulttuurinen imperiumi, ei eurooppalainen valtio. Osa venäläisistä on eurooppalaisia, mutta paljon on aasialaisia ja sekarotuisia. Ja tällä hetkellä juutalaisilla helvetisti valtaa. Mitä se muuten haittaa näitä täällä kasaarijuutalaisista meuhkaavia, jos tuo haastateltu tappaa omalla ajallaan ja kustannuksellaan Jewtinin ja jutkuoligarkkien ukrainalaisia tappamaan lähettämiä mongoleja ja ählämeitä? Koko kasaarijutkuteoria on muuten roskaa ja kumottu dna-tutkimuksilla. Juutalaiset itäisessä Euroopassa ovat lähinnä lähi-itäläisten juutalaismiesten ja paikallisten naisten jälkeläisiä.

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Putinistien”, en ole mikään ”putinisti”, sen enempää ei noihin väsyneisiin sanoihin jaksa vaivautua kommentoimaan.
   Lue lisää Hesaria, ehkä opit uuden sanan sieltä, tuo alkaa olla jo niin kulunut mantra.

   • Zatan Ihrahimovitsi

    Vastaa

    Katso sinä mustalais-putkosen videoita, ehkä opit suomea? Voit sitten hurrata kun jutkuoligarkkien mongoliryssäarmeija tuhoaa Ukrainaa. Te ryssän juoksupojat olette samanlaisia tuholaisia kuin 2.ms:n aikaiset ryssän kätyrit. Koska pidätte seuraavan safkan ulinamiekkarin? Ottakaa rhc:n ra(a)jat auki ‑ämmät mukaan ulisemaan razizzmizta ja nazzeizta.

  • Antisionisti

   Vastaa

   SH: evätkä venäläiset ole kansa samassa mielessä kuin suomalaiset ja esim. ruotsalaiset
   SH se vasta disinfoa levittääkin! Kas tässä vähän faktaa suomalaisten ja valkoisten venäläisten DNAsta. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/viovio/136349-venalaiset-ovat-etnisia-suomalaisia/
   SH: Koko kasaarijutkuteoria on muuten roskaa ja kumottu dna-tutkimuksilla.
   Jälleen SH valehtelee. https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/euroopan_juutalaiset_kaannynnaisia
   Pläähille tiedoksi, että suomalaisten ja ukrainalaisten ainoa kohtalonyhteys on ollut joutua natsien ja kasaaribolsevikkien kusettamiksi, tässä faktaa siitä. lituanus.org/1989/89_1_03.htm

   • Zatan Ihrahimovitsi

    Vastaa

    Tuossa (SH) kai tarkoitettiin slaavivenäläisten sekoittuneen niin moneen muuhun Venäjän monikulttuuri-imperiumin kansaan, etteivät siksi ole kansa samassa mielessä kuin me ja ruotsalaiset. Lisäksi tuo linkkaamasi artikkeli on amatöörien puuhastelua, tuossa oikea tutkija kumoaa väitteet https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jaska/136491-painokoneet-seis-venalaiset-eivat-olekaan-suomalaisia/.
    Kasaariteoriaa ei pidetä yleisesti paikkansapitävänä, lähinnä yhden tutkijan näkemys, toki Euroopan judeista löytyy myös turkkilaisgeenejä, mutta ne eivät ole vallitsevia. Mainstream tutkimus = Euroopan juutalaisten isälinjat lähinnä lähi-itäläisiä, äitilinjat lähinnä välimerellisestä Euroopasta. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Khazar_hypothesis_of_Ashkenazi_ancestry
    Mutta olivat mistä tahansa, ainakin minä kannatan heidän siirtymistään pikaisesti Lähi-itään. 😉

  • Anonymous

   Vastaa

   Hyvin kirjoitettu Simo! Nämä helvetin ryssien saappaiden nuolijat ja UMV-lehden kotiryssät yrittävät hivuttaa tuota mielisairasta öyhöttämistään tännekin. Noi helvetin kommarit ja putinistit vois painua Donetskin Januksen kanssa ja viedä Bäckmänit ja muut maanpetturit mukanaan. Tai menkää sinne työläisen paratiisiin eli ryssänmaalle.

 • Papi

  Vastaa

  Ukraina on jo hävinnyt sodan ja Washington tunnustaa Donbass:in, Luhansgin, ja Krim:in! Nyt on jo uusi sota tekeillä USA/EU/NATO:n johtoisesti ja Davosin eliitin sekä WEF-eliitin toimesta!

 • Zatan Ihrahimovitsi

  Vastaa

  Jos lukee tuon nimimerkki ”Simo Hollanpää” kirjoituksen, ja vastaa siihen: ”lue lisää Hesaria”, omaa debiilin äo:n. Tai sitten ei osaa suomea kunnolla, eli on ryssä, joko trollitehtaalla tai sitten tänne Kremlin soluttama, niitä jotka ulisevat Natosta ja natseista, ja joita Kreml käyttää Suomen heikentämiseen.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Jo on meno: Tuskin 1939–45 kovin moni suomalainen koki taistelevansa esim. Väinö Tannerin, Risto Rytin, SDP:n Maalaisliiton tai Edistyspuolueen tai minkä vaan puolesta. Kyllä ne motiivit ovat aivan muualla silloin kun kimppuun hyökätään. Usein on vaan pakko kun ei muuta voi. **Aatu ja Stalin hommasivat meidät mukaan sotaan mihin emme olisi halunneet ja nyt maanpetturit tekevät saman sionistien käskystä viemällä meidät Venäjän vihollisleiriin. Mikä tässä on niin vaikea ymmärtää? Sionistit haluavat pölliä Venäjän öljyt ja kaasut ja suomalaiset toimivat siinä mainiosti tykinruokana, aivan kuten sionistipaska theodor herzl kaavailikin. Hyvin näkyy toimivan kun hyödyllisiä idiootteja piisaa aina niiden puolesta tappelemaan. Mitä järkeä on valkoisten tapella keskenään, kun nuo jutkut vain hykertelevät tyytyväisinä ja korjaavat vihan hedelmät? Ne kaiken tämän takapirut ovat.

  • Plääh

   Vastaa

   Et itse ymmärrä juuri mistään mitään. Juutalaisilla on jo kaikki Venäjän luonnonvarat ja koko maa totalitaarisessa otteessa ja omistuksessa.

   Aatu ei sotaa halunnut. Teidät Putinin miehet erottaa tuosta Hitlerin ja natsien vastaisuudesta helposti

   • Zatan Ihrahimovitsi

    Vastaa

    Täsmälleen näin. Nämä ryssien paskansyöjät ovat niin saatanan tyhmiä etteivät edes tätä tajua. Israel on tässä sodassa ryssien puolella, Putte on osin jutku, ja kaikki oligarkit, pari lukkuunottamatta. Sodan yksi tarkoitus on saada Ukrainan luonnonvarat(kin) ryssäläisten oligarkkien haltuun. Ukrainalaisia tappamaan on lähetetty mongoleja, burjaatteja, dagestanilaisia muslimeja (jep, nämäkin sotivat Jewtinin sotaa), jos suomalainen vastustaa noita vastaan omalla kustanuksellaan sotivia, niin tätyy olla Kremlin agentti, kuten manneputkonen ja beckman, tai sitten kirjoittajat ovst oikeita ryssiä, Jewtinin Suomeen ujuttamia ”maanostajia”, jääHjallin omistajia ja muita operaattoreita.

 • Raskasta tykistöä ja paljon ammuksia.

  Vastaa

  Suomi, Ruotsi ja Etelä-Korea voisivat nyt ottaa aloitteen ja toimittaa liikkuvaa, raskasta, pitkän kantaman tykistöä Ukrainalle.

  Ruotsista Archer artillery system ja runsaasti pitkän kantaman Excalibur ammuksia.

  Etelä-Koreasta K9 Thunder ja runsaasti pitkän kantaman ammuksia.

  Suomesta Patrian AMOS kaksiputkisia kranaatinheitinvaunuja.

  Kaikkia näitä niin paljon ja nopeasti kuin mahdollista.

  Ja Suomesta tulenjohto kouluttajia Ukrainalle

 • Ukraina poistuu maailmasta

  Vastaa

  Tämänkin suomalaisen on hyvä lähteä nyt kelkkomaan sieltä. Nimittäin Ukraina on hävinnyt sodan ja tukijat kääntäneet kelkkansa:

  https://southfront.org/biden-throws-zelensky-under-the-bus-ukraine-leader-brushed-off-invasion-warnings/

  Jos jo kaksi vaihtehtomadiaa sanoo Bidenin ja EU:n kääntäneen kelkkansa ja Venäjän voittaneen sodan niin se oli sitten siinä. Edessä on jälleenrakennus ja sotakorvaukset. Tosin, tynkä-Ukraina tullaan paloittelemaan umpärillä oleville maille. Näin sodan velka saadaan siirrettyä EU:lle jälleenrakennusten kustannusten kanssa. Toisena asiana ovat tuliset kasaarit jotka tulevat aloittamaan uusissa maissaan sisällissodan halutessaan palauttaa entisen valtionsa. Ja se jos minä on taas siionisteille nannaa. Sota tulee taas 30–40 vuoden päästä.

  • Plääh

   Vastaa

   Siinä taas yksi järjen jättiläinen. Sanot ukrainalaisia kasaareiksi. Ukrainan juutalaiset kannattivat suurimmaksi osaksi Ukrainan ensimmäisen itsenäisyyden aikana jo eli 1918–21 Venäjän yhteydessä pysymistä.

   Venäläismieliset vaihtoehtomediat tuntuvat haluavan Ukrainan katoamista ja ukrainalaisten

   • häälP

    Vastaa

    Osaatko erottaa slaaveja kasaareista? Kriminkin kohdalla kun äänestettiin Venäjään liittymisestä niin juuri kasaarit nostivat hirveän äläkän ja ne olivat sitä mieltä että niiden täytyy muuttaa pois kotikonnuiltaan. Vaikka ne olisi voineet halutessaan jäädä sinne.

    Ne kuitenkin kantavat yhä kaunaa siitä että Venäläiset pakottivat ne aikoinaan valitsemaan kolmen uskonnon välillä. Muuten ne olisi tapettu viimeiseen henkeen. Pyhiinvaeltajien ryöstämiset ja raiskaukset olivat liikaan.

    Mutta jos katsotten sitä logoakin Ukrainan lipussa niin siinä on kaksi moookkia vastakkain. Ja vaikka sitä nyt koitetaan sanoa foliohattu-teoriaksi niin jokainen voi miettiä sitä itsekseen:

    https://mythdetector.ge/en/where-does-the-coat-of-arms-of-ukraine-originate-from-and-what-do-conspiracy-theorists-associate-it-with/

   • Zatan Ihrahimovitsi

    Vastaa

    No nämä putkoset ja mv-korhoset ovatkin Kremlin rahoittamia, ihan kuin SKP ja SKDL aikoinaan, ja SKP:n rahoilla muuten perustettiin myöhemmin myös vassarit.

  • Zatan Ihrahimovitsi

   Vastaa

   Juuri eilen, 15.6.22, Biden päätti miljardin $:n aseavusta Ukrainaan, raskasta aseistusta, tykistöä, Himars-raketinheittimiä ja merimaaliohjuksia. Suomessa oleilevat putinistit (ryssiä tai safkalaisia ) riemuitsivat liian aikaisin, miljardilla kuolee aika monta työkalulipun heiluttelijaa. Anus Putkonenkin on jo paennut Pietariin, v***u mikä pelkuri, lähti tonne uhoamaan ja sitten karkuun, vaikkei ole käynytkään lähellä rintamaa. No mannet on kovia uhoon. 😉

   • STT:n uutisia

    Vastaa

    ”Biden päätti”

    -Ei hyvänen aika sentään! 😀

 • Tulenjohto kuntoon ja tulta!

  Vastaa

  Ei poistu minnekään.

  Ukraina tarvitsee nopeasti kaukovaikutteista tulivoimaa. Ja näille PALJON ammuksia.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Plääh: Aatu ei sotaa halunnut. Teidät Putinin miehet erottaa tuosta Hitlerin ja natsien vastaisuudesta helposti Jaa, miksiköhän se sitten teki sopimuksen Stalinin kanssa ja myöhemmin kuitenkin hyökkäsi itään ja sai näin suomalaisetkin sotimaan puolestaan. Turha yrittää kieltää, todisteet ovat tässä: http://www.lituanus.org/1989/89_1_03.htm Kasaarijutkut ovat aina löytäneet hyödyllisiä idiootteja sotimaan asiansa puolesta ja löytävät nytkin. Niitä ovat ne jotka haluavat tännekin sodan liittymällä hyökkäysliitto natoon. Kun NL hajosi, niin nato ja länsi lupasivat etteivät ala kiristää lenkkiä Venäjän ympärillä, mutta kaikki lupaukset on rikottu. Mitä nato puolusti afganistanissa? Ei mitään, vaan oli siellä jenkkien tukena murhaamassa siviilejä. Koettakaa nyt ymmärtää että jokaisen sodan ja perversion takana on näitä saatanan jutkuja. Upm: Toisena asiana ovat tuliset kasaarit jotka tulevat aloittamaan uusissa maissaan sisällissodan halutessaan palauttaa entisen valtionsa. Ja se jos minä on taas siionisteille nannaa. Sota tulee taas 30–40 vuoden päästä. Ei muuten mene niin kauaa, nämä saatananpalvojajutkut haluavat lisää verta ja saavat sitä täältä, kiitos hyödyllisten idioottien ja maanpetturien.

  • Plääh

   Vastaa

   Heh. ei historian alkeitakaan hallussa sinulla. Siksi teki sopimuksen, kun muuten olisi Venäjä sopinut Englannin kanssa ja Länsi ja Puola olivat aloittamassa sotaa. Sopimuksen avulla Hitler vielöä yritti saada aikaan sopimuksen Englannin (ja Puolan) kanssa. Ueita päiviä.

   Hyökkäsi Neuvostoliittoon, koska NL oli hyökkäämässä Saksaan ja koska NL oli pettänyt sopimukset monta kertaa ja Hitler tiesi sen olevan liitossa salaa Lännen kanssa.

   Hitler oli yrittänyt jo kaksi vuotta saada aikaan rauhaa. Hän ei halunnut sotaa lainkaan ja oli pakotettu laittamaan Puolan kuriin.

   Muutenkin nuo juttusi kasaareineen päivineen ovat sangen sekavia

 • Zatan Ihrahimovitsi

  Vastaa

  Toi southfront.org on ryssien sivusto, siellä trollitehtaan putinistit esiintyvät komenttiosaston ei-venäläisinä mielipidekirjoittajina. Jutut englanniksi, mutta samoja kuin eräällä tällä palstalla kasaareista jauhavalla, hmm, no ehkä hän kopsasi ne tuolta.

  • ZaZen

   Vastaa

   Mitään mitä ei ole nähnyt tai kokenut ei voi sanoa tapahtuneeksi. 

   Tuola ainakin on paljon videoita ja haastatteluja.

 • Zatan Ihrahimovitsi

  Vastaa

  ”Antisionisti” uhoo aina vastustaneensa ählyjen tunkeutumista, ja siksi saaneensa tuomioita. Nyt tukee kuitenkin Jewtiniä ja puolimannea Lukashenkaa, jotka yrittivät dumpata ählylaumoja Eurooppaan, viimeksi viime vuonna. Mahtaa olla skitso olo? Onneksi tuo Venäjän ”biosodankäynti” saatiin estettyä, Venäjä joutui lennättämään matunsa ☣ 🕷 takaisin Irakiin.

 • Zatan Ihrahimovitsi

  Vastaa

  Suomi-putinistien sankari mustalais-Putkonen on paennut Donbassin alueelta Pietariin. Mr. Gay Finland ‑kisojen vitonen aikoinaan, on siinä sankari. Viettääkö sodomiamyönteinen sankari prideviikkoa vai alkoiko pelottaa että Azov:in tuholaistorjujat löytävät?

 • Sotilaan omainen

  Vastaa

  Ei pidä paikkaansa tuo haastattelu! älkää vaan uskoko. sieltä ei ihan oikeasti pääse pois ja on taivaan tosi että sopimuksissa huijataan täysin surutta. Puhutaan että voi lopettaa,että on olemassa koeaika ja kuinka lomallekin voi päästä. se on täyttä potaskaa. voi olla legioonassa eri tilanne,siitä ei ole tietoa mutta ukrainan armeijalle suoraan menneet vapaaehtoiset eivät sieltä lähde! kirjoitetaan alle ukrainan kielinen sopimus ja vieressä tulkki valehtelee sen sisältävän yllämainittuja asioita. kun tulee tilanne että haluat lopettaa,vetoat koeaikaan tai pyydät lomaa niin karu totuus läsähtää eteen,-ei mitään mahdollisuuksia! 3v sopimus,ei mitään koeaikoja ja lomista ei keskustella oli syy miten painava tahansa. sopimus on aivan toinen kuin mitä siellä tulkataan. Sanon sydämestäni kaikille jotka sinne miettii lähtevänsä niin älkää herrantähden menkö!! Teitä ei auta sen jälkeen suurlähetystö,suomessa mikään viranomainen ja vielä vähemmän ukrainassa. Minulla on siellä itärajalla tälläkin hetkellä lähiomainen joka meni vapaaehtoisena mutta nyt on kuin vanki siellä pakosta,-mitään itsemääräämisoikeutta ei ole omasta elämästä ja pois ei pääse!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi