188-Kukkavirta ‑kulkue järjestetään jälleen Turussa

Kansallismielisten liittouma järjestää 20.8.2022 perinteiseen tapaan kulkueen kunnioittamaan viisi vuotta sitten tapahtuneen Suomen ensimmäisen terrori-iskun ja kaikkialla Euroopassa tapahtuneiden terrori-iskujen uhrien muistoa. Samalla tapahtumalla halutaan osoittaa, että valkoisen elämä on tärkeä, eikä väkivallan uhreja saa arvottaa etnisyyden perusteella.

Aktivismi

Kuva: Kansallismielisten liittouma

Kansallismielisten liittouman tiedote:

18.8.2017 oli päivä, jolloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin.

Marokkolainen terroristi murhasi Turun kauppatorilla kaksi naista jumalansa nimissä ja haavoitti useita muita ihmisiä. Hän oli tullut turvallisesta Saksasta Suomeen turvapaikanhakijana. Hänen radikaalista käytöksestään ilmoitettiin poliisille, mutta vihjeeseen ei reagoitu.

Viisi vuotta on kulunut ja jihadisti on viettänyt vankeinhoitolaitoksessamme kolme vuotta. Hänen rangaistuksestaan on jäljellä noin 11 vuotta. Suomen valtiovalta ei ole tehnyt yhtään mitään ehkäistäkseen vastaavien tekojen toteuttamisen. Sen sijaan suomalaisten tavallisten ihmisten kirjoitetut tai lausutut tunteet tuomitaan vihapuheena ja rasismina.

Viimeisen vuosikymmenen aikana jihadistiset terrori-iskut, kunniaväkivalta ja raiskaukset ulkomaalaisten tekeminä ovat tulleet osaksi eurooppalaista arkea. Pohjoismaiden tilastoissa on ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset kasvaneet räjähdysmäisesti. Suomessa suomalaisiin on kohdistunut satoja seksuaalirikoksia ja pahoinpitelyitä sekä useita henkirikoksia ulkomaalaistaustaisten tekeminä. Media hyssyttelee ja valtiovalta vaikenee. Suomalaisen elämä ei ole heille tärkeä. Valkoisen elämä ei ole heille tärkeä.

Kokoonnumme jälleen Turkuun lauantaina 20.8.2022 klo 12.00 kunnioittaen Turun uhrien lisäksi terrori-iskujen uhreja kaikkialla Euroopassa. Samalla haluamme osoittaa, että valkoisen elämä on tärkeä, eikä väkivallan uhreja saa enää arvottaa etnisyyden perusteella.

Hiljaisen kulkueen jälkeen jätämme kukat Aurajoen virran kuljetettavaksi. Ennen kukkien laskua on muistopuhe, jonka pitäjä julkaistaan myöhemmin.
Edellytämme kulkueeseen ja kukkien laskuun osallistujilta hyvää ja kunnioittavaa käyttäytymistä ja siistiä pukeutumista. Tilaisuus on päihteetön. Omat kukkaset mukaan!

Tapahtuman järjestää Kansallismielisten Liittouma ry

Tapahtuman tietoja päivittyy Facebookissa.

Lähde: Kansalainen

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisten liittouma Kansallismielisyys Kotimaa Kulkueet Mielenosoitus Monikulttuurinen väkivalta Turku Uutiset Valkoisiin kohdistuva väkivalta White Lives Matter

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi