SML:n kannattajakorttien loppusaldo: 5296

Julkaisemme Sinimustan Liikkeen tiedotteen ja nostamme hattua hienosta saavutuksesta!

Aktivismi

Sinimusta Liike aloitti kannattajakorttien keräämisen suomalaisuuden päivänä 12.5.2021. Ensimmäiset tuhat allekirjoitusta kertyivät jo ensimmäisen päivän aikana ja seuraavankin tuhannen kertymiseen kului alle viikko.

Siitä alkoikin loppujen kolmentuhannen allekirjoituksen keräämisen hidas ja työläs, mutta mielenkiintoinen ja palkitseva urakka. Kesäkiertueen aikana puolueen ydinjoukko kiersi ympäri maata toriteltta mukanaan. Syksyn tullen uusia jäseniä oli liittynyt mukaan jo tarpeeksi, että he pystyivät järjestämään omia korttikeräystapahtumiaan itsenäisesti omissa maakunnissaan. Viidentuhannen kannattajakortin saaminen tuntui välillä enemmän ja välillä vähemmän varmalta, mutta usko onnistumiseen ei horjunut vaikka lähdettiin suuresta tuntemattomuudesta.

Maltillisemmalla ja populistisemmalla puolueohjelmalla kannattajakortit olisivat todennäköisesti tulleet nopeammin kasaan. Ideologisesti väkevän ohjelman kirjoittaminen oli kannatuksen osalta tietoinen riski, joka kuitenkin voidaan nyt jälkikäteen todeta kannattavaksi. Puolueiden ja puolueprojektien ylitarjonta, ihmisten kyllästyminen päivän politiikkaan ja välinpitämättömyys kansallisissa kysymyksissä sekä suuret mullistukset koronapandemian ja Venäjän hyökkäyssodan merkeissä eivät ainakaan helpottaneet keräystyötä. Odotetusta välinpitämättömyydestä huolimatta positiivista oli huomata, että kasvavissa määrin tinkimättömälle suomalaismieliselle politiikalle on tilausta.

Maaliviiva ylitettiin 14. huhtikuuta 2022. Viisi tuhatta kannattajakorttia, paperiset ja sähköiset yhteenlaskettuna. Tiesimme kuitenkin, että osa paperisista kannattajakorteista voidaan hylätä, jos esimerkiksi käsiala on liian epäselvää tai, jos allekirjoittaja ei ole kertonut kaikkia etunimiään. Puolueprojektin eteen oli tässä vaiheessa tehty töitä noin kaksi vuotta, emmekä halunneet, että puoluerekisteriin pääsy jäisi muutamasta hylätystä kortista kiinni. Päätimme jatkaa kannattajakorttien keräämistä keräysajan loppuun asti 11.5.2022 ja kerätä sinä aikana niin monta allekirjoitusta kuin mahdollista.

Sinimustan Liikkeen Helsingin piirin jäsen Toni Jalonen kävi viemässä loput paperiset kortit laskettavaksi tiistaina 10.5. ja keräyksen viimeisenä päivänä rutistettiin irti vielä viimeiset 23 sähköistä allekirjoitusta. Puoluerekisteri.fi-palveluun kertyi lopulta 4251 allekirjoitusta ja paperisia kannattajakortteja saimme kovalla työllä kerätyksi 1045 kappaletta.

5296 kertaa kiitos!

Lähde

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Toni Jalonen

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hommaforumilla nimimerkki Viisitoista sai päähänsä näyttää, että osaa aritmetikkaa ja laskeskeli, että kortteja sadaan maksimissaan kerätyksi n. 1500–1600. Tämä tapahtui keräyksen alkuvaiheissa. Vois kysyä hönöltä, että miten meni niinku omasta mielestä?

  Muutenkin ihmetyttää, miten henkilö, joka ei SML kannata tai ole jäsen, käyttää niin suuren osan valveillaoloajastaan Liikkeen kyttäämiseen. Tämä kummallinen käyttäytymismalli on yleistä ns. antifoille ja piffiläisille. Päivä alkaa, jatkuu ja kestää sekä päättyy kansallismielisten nettistalkkaamiseen. Ja tietysti aikaa täytyy myös keksiä jostain naisten ahdisteluun ja hamsterien ruoan syömiseen. Täyttä päivää tekevät toimeentulotuella. Aktiivimallia nääs.

  • Moi Tuukka

   Vastaa

   Taisi olla tuukan itsensä jättämä kommentti, jotta hommalaiset näyttäisivät tyhmältä. Tuukka tunnetusti vihaa kyseistä foorumia.

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Muutenkin ihmetyttää, miten henkilö, joka ei SML kannata tai ole jäsen, käyttää niin suuren osan valveillaoloajastaan Liikkeen kyttäämiseen.”

   Johtuu siitä, että Homma on (valitettavasti, pääosin) persujen kaikukammio.

   Esim. moni kirjoittaja pitää VKK:ta, Vapauden liittoa, Tiihosta ym. hörhöinä koska ovat ottaneet eriävän linjan persuihin nähden lörönän hoidon ja kokeellisten piikkien suhteen.

 • Zardex

  Vastaa

  Povaa nopeaa kuihtumista puolueelle, kun puolet noistakin kannattajista nähtävästi katuvat päätöstään tultuaan petetyksi.
  Itse en tullut petetyksi, haistoin globalistin kätyrit ajoissa.

  • Uliuli

   Vastaa

   Mitä vittua taas hourit?

  • Nationalisti

   Vastaa

   ”Puolet katuvat päätöstään”, ”globalistit”, taitaa Persua harmittaa, kun tulikin kansallismielinen vaihtoehto puoluekentälle.

  • Plääh

   Vastaa

   Putinin palkkarengithän ne globalisteja ovat

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   Saa olla kyllä aivan erityisen järjenköyhä jos pitää sinimustia globalisteina.

   Että onnittelut siitä, saavutus se on sekin.

  • Voi ei

   Vastaa

   Voi ei. Joku ”Zardex” internetin syövereistä pahoitti mielensä. Kuinka tästä nyt selvitään?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Sinimustat on tavoittanut tärkeän virstanpylvään. Onnittelut uudelle puolueelle.

  Itse tosin olen menettänyt uskoni, että suunta käännettäisiin vaaleilla, mutta ehkä kuitenkin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kannattaa ainakin yrittää, homma vaikuttaa niin hyvältä ja puolueohjelma upeasti laaditulta, että se tulee lähiaikoina puhuttamaan ihmisiä väkisinkin, varmasti tulee enemmän julkisuuttakin.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Onnittelut. Nyt sitten vaikein osuus eli ehdokkaiden ja äänien saanti.

  • Kultaisia pisteitä

   Vastaa

   Näinhän se on. Mutta kun tietää ihmisluonteen sekä Maslowin tarvehierarkian niin on helppo saada kannatusta ja ehdokkaita. 

   Pitää myös miettiä kenelle tätä maata säästetään. Tällä hetkellä suomalaisten syntyvyys on niin alhainen että jo parikymmenen vuoden päästä enemmistö Suomen kansalaisista ei ole suomalaisia. Sama tilanne on Ruotsissa jo muutaman vuoden päästä. Kunhan nuo 15 vuotiaat ripakintut pääsevät naisten makuun.

 • TT

  Vastaa

  Hieno saavutus! Jatkossa homma toimii siten, että EU-fasistit ja ‑kommunistit projisoivat oman tyrannimaisuutensa SML:ään ja näkevät siinä joukon ”natseja” (tosin niitäkin on), ja lataavat täyslaidalliset limaista propagandaansa puolue-hanketta vastaan. Tämä perustuu psykologiseen projektioon, sillä vastustajat ovat itse totalitaristeja, tyranneja ja kansanmurhaajia kannattaessaan EU:ta, joka on uuskommunistinen supervaltioprojekti ja todellisuudessa USA:n juutalaisten/sionistien/uuskonservatiivien luomus. 

  Suomeen pitää saada vahva aito oppositio, joka tukee esimerkiksi Unkarin Viktor Orbania tämän taistelussa EU:n tyranneja vastaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Onnea

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi