Valkoinen Vappu: Nähdään Laukontorilla!

Julkaisemme Sinimustan Liikkeen tiedotteen ja kannustamme jokaista lukijaa osallistumaan Tampereen Valkoiseen Vappuun! Kannattajakorttien keräys jatkuu 11.5.2022 asti.

Aktivismi

Valkoinen vappu kokoontuu Laukontorilla kello 13!

Sinimustan Liikkeen Valkoinen vappu ‑kulkue kokoontuu Tampereella 1.5. kello 13:00 Laukontorilla! Kutsumme kaikki kiinnostuneet mukaan tapahtumaan.

Laukontorilta liikumme kulkueena Tampereen keskustassa. Kulkueen päätteeksi pidetään puheita. Puheidenpitopaikalla on myös sima- ja munkkitarjoilua.

Kyseessä on Sinimustan Liikkeen ensimmäinen suurempi julkinen tapahtuma. Tule siis paikalle historialliseen tapahtumaan tukemaan Suomen kansallisradikaaleinta puoluetta!

Laukontorilla on myös luvassa varustekeräys, jossa kerätyt tavarat toimitetaan kotimaataan puolustaville Ukrainan kansallismielisille. Rajat ylittävä solidaarisuus kansallismielisten kesken on yksi liikkeemme agendoista, ja tämä on siitä käytännön esimerkki.

Sinimusta Liike on kerännyt puolueen rekisteröimiseen tarvittavat 5000 kannattajakorttia. Jatkamme kuitenkin keräämistä 11.5. saakka ja keräämme puskuria mahdollisten hylättävien kannattajakorttien varalle. Sähköisen kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa kannattajakortti.sinimustaliike.fi.

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Marssi Mielenosoitus Politiikka Sinimusta Liike Tampere Työväenluokka Uutiset Valkoinen Vappu Vappu

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi