Valkoisen Vapun kolmas puhuja: Tuukka Kuru

Julkaisemme Sinimustan Liikkeen tiedotteen ja kannustamme jokaista lukijaa osallistumaan Tampereen Valkoiseen Vappuun! Kannattajakorttien keräys jatkuu 11.5.2022 asti.

Aktivismi

Sinimusta Liike järjestää oman vappumarssinsa Tampereella 1.5.2022. Kaikki kansallismieliset suomalaiset ovat tervetulleita osallistumaan. Kulkue lähtee liikkeelle kello 13:00. Tarkemmista järjestelyistä tiedotamme myöhemmin.

Tapahtumassamme Sinimustan Liikkeen jäsenet tulevat pitämään juhlapuheita. Tuukka Kurun puhe ”tavoitteena uusi työväenliike” luo visioita tulevasta.

Sinimusta Liike on kerännyt puolueen rekisteröimiseen tarvittavat 5000 kannattajakorttia. Jatkamme kuitenkin keräämistä 11.5. saakka ja keräämme puskuria mahdollisten hylättävien kannattajakorttien varalle. Sähköisen kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa kannattajakortti.sinimustaliike.fi.

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Marssi Mielenosoitus Politiikka Sinimusta Liike Tampere Tuukka Kuru Työväenluokka Uutiset Valkoinen Vappu Vappu

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • GLGL

  Vastaa

  Viimeistään vuonna 2015, kun Tuukka oli Torniossa yksin estämässä Ruotsin törkeää ihmisdumppausta, nousi miehen arvostus korkealle. Toivottavasti näemme Tuukan kansanedustajana piakkoin.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Valkoinen Vappu Tampereella 2022?

  On totuuden aika niin työn järkevyydestä, mahdollisuuksista kuin työn vastaanottamisen tai sen tekemisen suhteesta, niin että siitä olisi jtkn tekijänkin kouraan?

  Suomessa n 400 000 ulosotossa. Siitä joukosta tuli paljon uutta työväkeä 😉 kun ulosoton suojaosuuksia nostettaisiin.
  Monilla ulosotossa oleva ns ”perinteinen” työ on poissuljettu vaihtoehto. Tyhjän saa pyytämättäkin. Ko tahoista on tehty eräänlainen Intian kastijärjestelmän tapainen paarialuokka, ainoa ero, että ylläpito tulee monille toimeentulotukena ymv, kun on ns syrjäytetty/syrjäytynyt ns leimatuttuna / työtaidot rapautuneena kuin ryssien tankit Siperian varastoissa homeessa.
  Matti Vanhasen hallitus kepuleina laittoi suuren osan heistä 15 v ulosottoon, kun myytiin Arsenal roskapankin luotot ns kyömynenille ulosottaviksi muutaman prosentin summalla velkapääomasta, joita ko kipapäät ovat voineet ulosmitata koko summasta ko tahoilta.

  Seppo Lehto
  https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Puolueen pitää ajaa itsenäistä, puolueetonta ja suomalaista Suomea pienillä veroilla. Sellaista puoluetta ei Suomessa ole. Tuo suomalainen Suomi ja pienet verot näyttää olevan kuin myrkkyä.

  • Seppo Lehto oikea suomalaisasiamies

   Vastaa

   Olavi Koskela, voit lakata käyttämästä termiä ”suomalaisasiamies”. Olet pelkkä Ryssän kätyri ja putinismin eli stalinismin valheiden jakaja.
   Seppo Lehto on oikea suomalaisuusasiamies
   https://Suomalaisasiamies.blogspot.com

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Eesti on hyvä esimerkki: Pienet verot, Nato-jäsenyys, Kaitseliitit = Suomeen sama: Pienet verot = Ei neekeri- ja ilmastokusetusta yhteiskuntaa velkaannuttaen, Natojäsenyys, Suojeluskunnat, jatkossa kaikki mitä ennen laitettu Ryssän ”lähialueyhteistyömäärärahoihin, kehitysmaakusetukseen” niin tästä lähtien kunnon aseistukseen joka euro.

  Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija
  https://Kulttuurihistorioitsija.blogspot.com
  Ajan Suunta päätoimittaja https://Ajan-Suunta.blogspot.com

  • Nationalisti

   Vastaa

   Nato voi suksia helvettiin, kulttuurimarxismia edistävää globohomojärjestöä ei yksikään kansallismielinen kannata.

   • Seppo Lehto

    Vastaa

    Kenties jos ”nationalisti” onkin ruplatahoinen putintrolli niin tulkinta on toki tuo ;). Mutta putintrollit voivat painua moskoviitteina oman ”kansansa” luo loisimasta keskuudestamme kuten Ukrainastakin.
    Kukaan joka puoltaa Ryssän näkemyksiä missään asiassa ei voi olla muu kuin Ryssän perserassi ja desanttina muiden seassa muualla on sitten Saksassa, Suomessa tai Ukrainassa.

    ErkkiTuomioja tapaisia desantteja toki on joka puolueessa. Kovin ovat herkkiä totuuden tiellä ja natsittelemassa kuin putin.
    https://Aluepalautukset-Hallitusohjelmiin.blogspot.com

    https://Nato-jasenyys.blogspot.com
    Seppo Lehto historioitsija Tampere
    https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi