SML kerää kortteja Porissa, Tampereella ja Turussa viikonloppuna

Puolue perustaa maailmankatsomuksensa kansallisvaltion periaatteelle, jonka mukaan Suomi on suomalaisten kotimaa ja se pysyy suomalaisten kotimaana vain silloin, jos sitä asuttaa tulevaisuudessakin suomalainen kansa.

Aktivismi

Perjantaina 1.4. Sinimustan Liikkeen aktiivit keräävät kannattajakortteja Porissa Isosannan alueella kello 17:00 alkaen.

Lauantaina 2.4. aktiivit keräävät kannattajakortteja Tampereen Hervannassa ja Turun Tuomiokirkkotorilla kello 13:00 alkaen.

Sähköisen kannatusilmoituksen voi tehdä täällä!

Lähde: Twitter

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Uutiset

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Zardex

  Vastaa

  SML kohdalla nousee ensimmäisenä mieleen kysymys tarvitaanko Suomessa radikaalia oppositioliikehdintää ja vastaus on kyllä, ehdottomasti. Suomessa tarvitaan poliittinen kansallismielinen oppositiovoima, joka meiltä täysin puuttuu.
  Mutta, radikaalin opposition tulee kyetä tunnistamaan ja nimeämään vihollisensa.
  Mikä on tämän opposition luontainen vihollinen? Uusmarxismi, toiselta nimeltään globalismi. Kysykäämme nyt, tunnistaako SML vihollisen. Ja vastaus on, ikävä kyllä, ei. Tämä tekee SML poliittisesti merkityksettömän, tai valeopposition. Ja perustelut tulevat tässä: Suomalaista yhteiskuntaa ollaan kovaa vauhtia viemässä uusmarxilaiseen The Great Reset-totalitarismiin, jonne polku kulkee väestönvaihto‑, COVID- ja ilmastonmuutosagendan siivellä. Kehitys johtaa kohti tiukentuvaa kontrolliyhteiskuntaa ja resurssiniukkuutta. Tähän kehitykseen liittyy olennaisesti myös käteisestä luopuminen ja sen korvaaminen DIGI-rahan käytöllä. Tähän kokonaisuuteen radikaalin oppositioliikehdinnän tulisi ensisijaisesti puuttua. Näin ei SML tee, puuhasteluluonteinen kannanottojen tekeminen koskien väestönvaihtoa ei todellakaan riitä. Keskittyminen Venäjän ja Lännen väliseen Ukrainassa käytävään välienselvittelyyn ei myöskään riitä ja tämän lisäksi liike näyttää olevan kallellaan uusmarksilaisen liittouman suuntaan, jonka ideologisen linjauksen suorittaa ajatushautomo Atlantic Council, joka absurdisti kyllä, ei pidä väestönvaihtoa ei-toivottavana asiana. Vuosien varrella on kohottanut kulmakarvoja liikehdintään yhdistynyt Venäjä-vihamielisyys, mitä tekemistä tällä Venäjä-epäilyllä voisi olla Suomen kansallisen heräämisen kanssa?

  SML kohdalla näyttää olevan vaikeutta hahmottaa kokonaistilannetta, pisteiden yhdistäminen ei näytä onnistuvan. Onko kyse kyvyttömyydestä vai haluttouudesta, niin tai näin, tälläistä liikehdintää ei ole syytä tässä, äärimmäisen vaikeassa, yhteiskunnallisessa tilanteessa itsenäisyyttä, länsimaisia yksilönvapauksia ja länsimaista elämäntapaa arvostavan ihmisen tukea. Let’s not go quietly in to the dark.

  Otantoja SML linjauksista:

  SML on osallistunut retoriikkaan Venäjän ”provosoimattomasta hyökkäyksestä” Ukrainaan.
  Sanoo vastustavansa NATO-jäsenyyttä, mutta on puhunut jopa Ahvenanmaan militarisaatiosta, ihan kuin kysymys olisi puhtaasti Suomen ja Ahvenanmaan sisäinen eikä huomioisi kysymyksen taustoja ja linkityksiä Suomen ja Venäjän välisiin sopimuksiin.
  SML antaa tukea The Great Reset-agendalle, antamalla ymmärtää, että fossiilisten polttoaineiden riittävyydessä olisi ongelmaa ja siirtyminen sähköautojen laajamittaiseen käyttöön olisi perusteltua.
  SML ei ole näkyvästi ja yksiselitteisesti vastustanut COVID-agendaa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   SML on radikaali Ja tinkimätön liike ja usko pois, kyllä siellä tiedostetaan erittäin hyvin ne tärkeimmät asiat.

  • T . T

   Vastaa

   No ensinnäkin Ahvenanmaan militarisaatio olisi erittäin järkevää ja kriittistä Suomen turvallisuuden kannalta.
   Suomi on itsenäinen maa ja me päätämme itse mitä teemme omilla alueillamme, siihen ei kenekään ja varsinkaan ryssän mielipiteellä ole mitään väliä sattuneesta tilanteestakin johtuen. Suomen ei tarvitse noudattaa itselleen epäedullisia sopimuksia, mukaan lukien monia muita kansainvälisiä kulttuurimarxistien ja globalistien kehittämiä sopimuksia. Sitä paitsi se militarisointi olisikin osa sitä suojaa, että kukaan ei asioihimme puuttuisi, muun voiman kasvattamisen ohella, josta SML on myös puhunut.

   NATO jäsenyyttä SML ei vastusta siitä syystä, että haluamme pysyä väleissä ryssän kanssa, eikä ne välit nytkään sattuneesta syystä ole vaalimisen arvoiset… Vaan siitä syystä, että se on kulttuurimarxismia levittävä kansallivaltio vastainen organisaatio.
   Suomen kannalta parempi vaihtoehto on rakentaa niin isot omat asevoimat kuin mahdollista.

   Liikkeen ympäristö agenda on hyvä asia. Luontoa pitää suojella, luonnon säilyminen ja hyvinvointi on lajimme ja mukaan lukien oman kansamme elin ehto. Jotta kansamme pysyy vahvana myös tulevaisuudessa, luonnon tulee voida hyvin.
   Sitä ei fossiiliset polttonaineet edistä ja ne ovat rajallisia vaikka kuinka öyhöttäisit, niin ne eivät uusiudu niin nopeasti kuin niitä kulutetaan ja ne voimistavat kasvihuone ilmiötä. Ei tarvitse olla mikään hihhuli ymmärtääkseen näitä asioita. Ympäristöystävälliset energiamuodot lisäävät myös kansamme riippumattomuutta muista.
   Mainitsemiisi sähköautoihin liittyy myös omat ongelmansa ja ne eivät ole realistinen vaihtoehto.
   SML onkin kertonut kannattavansa kotimaisten biopolttoaineiden lisäämistä, kuka kansallismielinen nyt ei kannattaisi sitä.

   • Zardex

    Vastaa

    Mikä on se sattunut syy, ettei välit Venäjän kanssa ole vaalimisen arvoisia? Tämä hämmentää.

 • nonAQ

  Vastaa

  Vastahan pohjoismainen vastarintaliike Suomessa kiellettiin, nytkö se pääsee jopa puolueeksi, tietysti vasta sen jälkeen jos näitä nationalisteja joku kannattaa, tai siis etnonationalisteja, ei sillä enkö isänmaallisuutta kanattaisi, mutta jään patriotismin tasolle, en voi kanattaa natseja.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Menehän nyt ”kanattamaan” muualle siitä, sinun tasoisesi ihminen ei kykene sisäistämään puolueohjelmasta edes otsikkoa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi