Denis Kovaliovin terveiset Ukrainasta

Julkaisemme ukrainalaisen nationalistin Denis Kovaliovin kirjeen suomalaisille. Kirjeen julkaisi ensimmäisenä Sinimusta Liike.

Aktivismi

päivitetty

military, soldier, ukraine

Huomautus: Partisaanin toimitus ei välttämättä allekirjoita kaikkia tekstissä esitettyjä näkemyksiä.

Arvoisat suomalaiset kaverit!

Ukrainassa on ollut sota Venäjää vastaan, joka on kestänyt kahdeksan vuoden ajan, ja viime päivinä se on muuttunut koko itäistä Eurooppaa koskevaksi suureksi hyökkäykseksi. Tänään on jälleen uusi päivä mahdollisesti viimeisimmässä ja suurimmassa taistelussa hyvän ja pahan välillä. Pimeyden voimat, joita kutsutaan Venäjän federaatioksi, yrittävät epätoivoisesti saada Kiovan kruunun itselleen. Sen jälkeen, kun he ensin yrittivät levittää rienaavat lippunsa hallintorakennustemme ylle, he ovat keskittyneet terrorisoimaan sairaaloiden ja koulujen kaltaisia siviilikohteita. Minä luulen, että te suomalaiset ymmärrätte meitä ukrainalaisia. Talvella 1939–1940 Kremlinin komennon alla olleet puna-armeijan lentokoneet levittivät kuolemaa Helsingin kaduille humanitaarisen avun nimissä.

Pahin asia tässä Putinin mielikuvituksellisessa “demilitarisoinnin ja denatsifikaation” nimissä toteutetussa erikoisoperaatiossa on sen välinpitämättömyys niitä keinoja kohtaan, jotka rikkovat räikeästi kansainvälistä lakia. Putinin kätyrit, kuten Ramzan Kadyrov, Alexander Lukashenka, Bashar al-Assad ja Nikol Pashinyan auttavat häntä aktiivisesti taistelussa ukrainalaisia vastaan, ja siten myös heidän käsissään on satojen ukrainalaisten uhrien verta.

Joka tunti voit kuulla sireenien huutavan kaikissa väestökeskuksissa ympäri kotimaatani, jolloin kansani siirtyy kurinalaisesti ja ilman paniikkia pommisuojiin, joissa on myös syntynyt muutamia uusia ukrainalaisia viime päivien aikana, eikös olekin melkoinen ihme? Jotkut valmistelevat polttopulloja hyökkääjää varten, joiden on täytynyt menettää taistelutahtonsa kasvaneiden tappioiden seurauksena. Ukrainalaiset ovat innokkaita ja valmistautuneita totaaliseen miehittäjän kuolemaan. Talvisodan henki tervehtii tällä hetkellä maatamme. Ehkäpä jossain taivaalla Simo Häyhä ja Stepan Bandera hymyilevät, jotka jo pelkillä nimillään saavat venäläisen pelkäämään.

Ja huolimatta kiihkeästä hyökkäyksestä pohjoisessa (Kievin edustalta Tsernikoviin ja Sumyyn), idässä (lähellä Harkovaa ja Donbassia) sekä etelässä (Hersonin ja Zaporižžjan alueella) meidän uudelleensyntynyt raudan ja veren kansakunta seisoo jaloillaan, puolustaen Euroopan aroa venäläisten laumoilta, aivan kuten ennenkin. Jotkut lännessä asuvat saattavat ajatella, että me taistelemme ”demokratian”, ”sananvapauden” ja muiden trendikkäiden arvojen puolesta – mutta ei! Me puolustamme teidän ja meidän oikeuttamme elää vapaasti omissa kotimaissamme.

Palauttakaamme mieliimme merkittävän suomalaisen nationalistin, Elias Simojoen, sanat: “Historia ei noudata matemaattisia lakeja, vaan tahtoa, joka on korkeampi kuin nuo lait. Se tahto on esi-isiemme vanhurskas Jumala, jonka edessä jokaisen kansakunnan täytyy kerran notkistaa polvensa.”. Varmaankin nyt, kuten 100 vuotta aikaisemminkin, kaikilla Venäjän läntisillä naapurikansoilla, on historiallinen mahdollisuus lakkauttaa kyseinen valtio, ja palauttaa samalla alistettujen suomalaisugrilaisten, turkkilaisten ja muiden ei-venäläisten kansojen itsenäisyys.

Putin, kuten kaikki muutkin hänen ympärillään olevat ihmiset, luulivat taistelevansa sen kaltaista armeijaa vastaan, jota johtaa jokin pieni ja myyttinen uusnatsistinen klikki. Hän heijasti käsityksensä ukrainalaisista omasta maastaan, joka on satojen vuosien ajan elänyt fatalismin, pelon, pakkovallan ja hyväksikäytön keskellä. Hän luuli, että Ukrainassa, kuten Venäjälläkin, on vain yksi ”toveri johtaja” joka tekee kaikki päätökset muiden puolesta, jonka kaatuessa kaatuisi myös koko valtio hänen mukanaan.

Todellisuudessa Putinin hallinto, tuo modernin ajan Mordor, käy sotaa tavalla, joka on kuin suoraan kyseisen fantasiakirjan sivuilta. Venäläiset käyttäytyvät kuin örkit, he ampuvat tietoisesti siviileitä, ryöstävät yksittäisten ihmisten koteja, raiskaavat naisia valloitetuissa kaupungeissa ja kylissä, eivätkä päästä humanitääristä apua perille. Se, miten Tolkien kuvaili pahuuden voimia, on Ukrainassa täyttä todellisuutta. Venäjän armeija on todellisuudessa huomattavasti heikompi ja moraalittomampi, mitä Kremlinin propaganda antaa ymmärtää, ja sen joukot kelpaavat varsinaista taistelutoimintaa paremmin siviiliväestön terrorisoimiseen. Tämä on se asia, jota länsimaat eivät halua ymmärtää. Kaikesta aiheuttamastaan tuhosta huolimatta miehittäjä, joka halusi murtaa meidät nopeassa salamasodassa (Putin jopa kuvaili hyökkäystään mangustin loikaksi) aliarvioi vastustajansa pahasti, sillä heidän joukkonsa eivät kohdanneet Ukrainassa iloista väkijoukkoa leipien, suolan ja kukkien kanssa, vaan luoteja, ruutia ja kaiken tuhoavan tulen.

1990-luvun alussa Tšetšenian ensimmäinen presidentti Dzhokhar Dydayev kuvaili eräässä haastattelussa ukrainalaisia seuraavalla tavalla: ”Ukrainalaisten kaltoinkohtelu, heikoksi luokittelu tai heidän loukkaamisensa on suurin virhe, jonka ihminen voi tehdä. Älä ikinä loukkaa ukrainalaisia! Ukrainalaiset eivät ikinä ole niin heikkoja, kun sinä luulet heidän olevan. Jumala armahtakoot niitä, jotka yrittävät pakkosiirtää ukrainalaisia pois kotimaastaan tai jotka koettavat viedä ukrainalaisilta jotain heidän omaansa. Ukrainalaiset tulevat aina takaisin Fenix-linnun tavoin. Ukrainalaiset palaavat kotiinsa pisimmänkin maanpaon päätteeksi, eivätkä he osaa enää paluun hetkellä säännöstellä voimaansa, saati soveltaa sitä kohtuudella. He tuhoavat kaiken tieltään. Ohjeeni teille onkin seuraava – älä loukkaa ukrainalaisia! Muuten, kun ukrainalaiset saapuvat maille, joihin heidän esi-isänsä ovat haudattu, niin ne, jotka oleskelevat kyseisellä maalla, toivoisivat olevansa kuolleita!

Tällä hetkellä venäläiset örkit valehtelevat röyhkeästi siitä, miten he eivät muka tapa siviileitä, vaikka todellisuudessa he ampuvat täysin avoimesti siviilikohteisiin. Ukrainalaisia varten suunniteltu kansanmurha idän valloittajan toimesta on parasta aikaa suunnitteilla. Meistä kukaan ei kuitenkaan tule antautumaan viholliselle!

Meidän sotilaamme tuhoavat tuhansia noista laumoista. Vihollisen sotilaat tuhoavat iänvanhoja varusteitaan, joista on loppunut polttoaine. Kuvitelkaapa mielessänne ”maailman toiseksi suurin armeija”, joka matkatessaan läpi väliaikaisesti miehitettyjen alueiden, joutuu vaatimaan tarvikkeita paikallisilta siviileiltä päästäkseen eteenpäin. Kievistä on myös muodostumassa aito linnoitus, jossa konekiväärit, polttopullot ja panssarintorjuntaohjukset odottavat venäläisiä jokaisessa ikkunassa.

Kuten tiedätte, olen kirjoittanut tämän tekstin Pultavasta, odottaen seuraavaa massapommitusta. Tämä tilanne ei kuitenkaan pelota minua tai minun perhettäni – me olemme omassa maassamme, jota kukaan ei tule luovuttamaan viholliselle. Meillä on parasta aikaa meneillään isänmaallinen vapaustaistelu!

Asesepät eivät pysty tällä hetkellä edes aseistamaan kaikkia niitä ukrainalaisia, jotka haluavat ottaa osaa taisteluun. Kansamme listautuu joukoittain puolustusvoimiemme palvelukseen ilman agendaa, ilman henkilökohtaisia intressejä. Tarvittaessa aseistettuna ainoastaan paljain käsin he yrittävät torjua vihollisen ajoneuvojen etenemisen. Samaan aikaan venäläiset ovat peloissaan huomatessaan ukrainalaisten sotilaiden korkean taistelutahdon. Niiden ukrainalaisten, jotka käyvät tälläkin hetkellä voittoisia taisteluita.

Viimeinen asia, jonka teidän tulee tietää: meidän yhteinen vihollisemme tulee lopulta murskatuksi. Moskova tullaan polttamaan maan tasalla. Slava Ukraini! Eläköön Suomi!

Denis Kovaliov

Suomen tutkimuskeskuksen perustaja ja johtaja

Intermarium Support Group ‑vapaaehtoisena

Lähde

Aktivismi Historia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Maanpuolustus Ukraina Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

34 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Zardex

  Vastaa

  Ai että ihan pimeyden voimat? Miten alas voi aikuinen ihminen vajota ja vielä ”kansallissosialismin” nimeen. Hitler häpeäisi teitä penikat.

  • Mitäs läksit

   Vastaa

   Niin, tämän kahdeksan vuoden aikana ukrainalaiset ovat tappaneet ~15 000 venäläistä. Eikä siitä ole tullut otsikon otsikkoa. Nyt jostain 150 pidetään lööppejä yllä kaksi viikkoa. 

   Ukraina olisi voinut estää tämän sodan yhdellä lauseella kun Venäjä kysyi turvatakuita:”Emme tule koskaan liittymään NATO:on”. Ja siinä se. 

   Mutta se ei kelvannut ukrainalaisille. Piti ruveta kukkoilemaan kun kuviteltiin että NATO auttaa. Ja toiseksi, olisi vain ptänyt kuunnella Venäjän vaatimusta vetää sotilasjoukot pois Donbasin ja Luhanskin valtioista. Niille annettiin aikaa ja mahdollisuus. Mutta se ei kelvannut.

   • Plääh

    Vastaa

    Arvasin, että putinistit tulevat kakkaamaan etenkin tämän artikkelin kommenttiosaston kansallissosialistia esittäen. Selvästi Venäjä halusi koko Ukrainan täysin itselleen ja pelko NATO-jäsenyydestä ym. oli vain petosta. Eihän edes tarjottu Ukrainan suomettaminen kelvannut

    Väitteet tapetuista siviileistä ovat puutaheinää. Venäjä puhdisti koko Donbassin julmasti

    • Zardex

     Vastaa

     Mikä on kansallissosialistinen veruke sille, että teknologiateollisuudella elävät puolalais‑, liettualais‑, unkarilais‑, ukrainalaistaustaiset kaupunkilaiset katsovat että voivat määrätä ehdot joilla tuhannen kilometrin päässä maata viljelevät venäläistaustaiset elävät? Onko se veruke bolshevikkien kartalle piirtämät rajat? Ruoan ja energian saanti toki on tärkeää ja hyväksi on kontrolloida valtion rajojen sisäpuolella ruokatuotantoa ja energiankin tuotantoa, mutta rehellisesti se on kuitenkin vieraan kansan maan valtaamista kun se tehdään kuten se Ukrainassa on tehty.

     • Plääh

      Täytyyhän niiden venäläisten nyt ainakin olla lojaaleja kansalaisia. Tässäkin asiassa on kai liikkeellä melkoisesti propagandaa.

    • Mitäs läksit

     Vastaa

     Minä en ole Putinisti, olen isänmaallinen. Ja olen sanonut jo kauan aikaa sitten että puolustan Itsenäistä Suomea, koska vaarini taiteli sen hyväksi paikaksi asua suomalaisille.

     Mutta en puolusta EU-Suomea enkä NATO-Suomea. Niissä kummassakin olemme vain pankkiirien pelinappuloita ja meitä tarvitaan vain niiden voittojen tekemiseen.

   • TJL

    Vastaa

    Taidat olla oikealta nimeltä Anus Putkonen.

  • Anonymous

   Vastaa

   Pimeyden voimat jotka teurastavat siviilejä, pommittavat lastensairaaloita ja orpokoteja sekä muita siviilikohteina kostona surkeasta sotamenestyksestään. Hitler häpeäisi kaltaistasi maanpetturia!

   • NPC

    Vastaa

    Uskotko valtamedian propagandaan. Kaikki vastapuolen tiedotuskanavat bannattu. Peräti kolme uhria? Ja kyseessä sentään sairaalat ja orpokodit joissa pitäisi olla satoja lapsia. Ei noissa rakennuksissa muita majaile kuin ihmisiä kilpenään pitävät RottaRosvoAzov-joukot jotka eivät päästä ihmisiä pois esim:Mariupolista tai muuten ammutaan selkään jos yrittävät pois kaupungista. Rotat on saarrettu ja kusessa eikä niillä ole mitään menetettävää koska joutuvat sotaoikeuteen josta joutuu kiikkumaan. Ja hyvä niin.

    • Plääh

     Vastaa

     Tämä kommetti kääntyy itseään vastaan 100 %. Selvää röyhkeää valehtelua.Muistamme myös, kuinka syyttömiä ihmisiä eli saksalaisia sotavankeja hirtettiin julkisissa hirttäjäisissä Neuvostoliitossa juutalaisvaltion mielipuolisten valheiden verukkeella näytösoikeudenkäyntien jälkeen. Voi katsella esim. filmiltä Deutsche am Galgen.

     Putin ihailee Stalinia ja haluaa perustaa uuden Neuvostoliiton. VAin Ukraina ja Baltia puuttuvat tästä. Hän haluaa myös SUomen eli tätä nannaa on tiedossa tännekin

     • Kaikki on kontrollissa

      Jälleen Plääh, CIA:n suomalainen kätyri selvästi asialla. On kuvamateriaalia Azovilaisten rikoksista. He estävät mm. ukrainalaisia ortodokseja pääsemästä kirkkoon rukoilemaan ja kuva materiaalia kuinka pitävät ”päämajaansa” kouluissa ja lastentarhoissa. Ja jo mainittu siviilien motittaminen ja estäminen Venäjän luomista evakuointiväylistä.

      Jos Plääh rinnastaa Azovilaiset ja Svobodat Saksan kansallissosialismiin niin hän kusee omiin muroihinsa ja häpäisee Hitlerin. Miten helvetin sokea ja idiootti pitää olla ettei näe ja tunne hengen eroja.

      Täällä Talegram kanavalla on ihan oikea toridstumateiralia. Se ei ole CGI:tä…

      https://t.me/intelslava

      https://web.archive.org/web/20170116224332/https://vigrid.win/nato-nazis-european-patriots-as-cia-tools/

     • Plääh

      No eihän Azovia rinnasta kansallissosialisteihin muuta kuin Putinin valheellinen propaganda. Joku Puopolo on kauhuissaan myös, kun jollain ulkomaalaisella vapaaehtoisella on idolina Hitler ja holokausti kielletään.

      Rikoksista ei ole mitään todisteita. Vain Putinin propagandavideoita.

      Venäjän joukot tekevöt rikoksia ja Donbassin mafiosot armeijoineen. Putinhan konfliktin loi ja sitä piti yllä. Etnisen puhdistuksen tekivät Donbassin kapinalliset alueillaan

  • pzkw

   Vastaa

   Juuri niin👍Häpeän noita ukrainan ”kansallissosialisteja”. Jos en ihan väärin ole asioita ymmärtänyt niin pitävät ihmisiä kilpinään kun linnoittautuvat siviilikohteisiin.

 • TT

  Vastaa

  Miten tämä vuodatus auttaa Suomea irtautumaan EU:n ja länsiglobalistien kahleista? Ukrainan kriisi on todistanut, ettei Suomella ole omaa ulkopolitiikkaa, vaan olemme 100% Brysselin talutusnuorassa. Mitä hullu-ursula sanoo, sitä Suomikin tekee ja sahaa tarvittaessa omaa oksaansa. Jopa Nato kohtelee Suomea äänettömänä yhtiömiehenä, koska olemme erittäin läheinen Nato-liittolainen. Myös energiapolitiikka sanellaan Brysselistä tai Saksasta. Koronassa havaittiin, että kansainväliset järjestöt ja lääkeyhtiöt määräävät, kuinka meillä uusia virustauteja hoidetaan. Lääketieteellinen tyrannia ajaa maahan systeemejä, joilla meiltä voidaan viedä kaikki kansalaisoikeudet ja ‑vapaudet käden käänteessä. Koronassa monien terveiden ihmisten elämä tuhottiin, erityisesti pienyrittäjien. Venäjä ei käskenyt meitä tarpeettomiin karanteeneihin tai piikittämän itseämme roskalla.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Pitkä propagandistinen tarina, jota ei viitsi lukea loppuun saakka.

  Simojoen sanat “Historia ei noudata matemaattisia lakeja” ei ole totta Ukrainankaan sodassa. Historia noudattaa tarkoin matematiikan lakeja ja ihmisjoukon taito käyttää aseita, johtamistaito, joukkojen määrä ja tahto on yksi osa vaikuttajista. Tehokas puolustu ja tehokas hyökkäys molemmat vaativat paljon uhreja. 2. maailmasota vaati melkein 100000 suomalaista uhria. Sodalla kehuminen on mieletöntä historiaa.

  Järkevää olisi tutkia ja pohtia, miten sota olisi voitu välttää. Sille tasolle harva historian tutkija kehityy. Ilkka lehden kommunistiksi leimaama Heikki Ylikangas on yksi harvoista. Ukrainan sodassa harva media tai toimittaja ajattelee ja kirjoittaa, miten sota olisi voitu välttää. Innostuneena tilannetta kuvataan vain onnistuneena tai epäonnistuneena politiikkana jomman kumman sodan osapuolen sitkeänä tukijana.

 • Arttu

  Vastaa

  Partisaani tuntuu vajoavan tämän kriisin myötä syvälle harhaiseen maailmaan samaan aikaan, kun Yhdysvallat on myöntänyt mm. biologisten aselaboratorioiden olemassaolon Ukrainassa, joihin heillä on syvä kytkös. Tällaiset laboratoriot on kansainvälisessä sopimuksessa Yhdysvalloilta kielletty.

  Koittakaas Partisaani nyt vähän herätä ja pyytäkää anteeksi tällaiseet aivopierut

  • Plääh

   Vastaa

   Taitaa olla vähän niin ja näin tuon myöntämisen kanssa. Ihmettelen sitä, että Ukrainan kansankunnantuhoamisen vastainen kirjoitus on herättänyt niin paljon porua tällä foorumilla tai en ikeastaan ihmettele. Onhan trollitehdas tietenkin ylikieroksilla nyt

  • Tomppa

   Vastaa

   Auustralian oppositiojohtaja Ricardo Bosi nimittää Ukrainaa Uuden maailmanjärjestyksen käärmeen pääksi. Alkaa tuntua siltä, että Bosi ja Putin ovat oikeassa ja muu maailma väärässä.

   https://www.youtube.com/watch?v=1NB8NnsL9Zg

 • *Aito * SYDÄN REISTAILEE

  Vastaa

  POLIITINEN Valta PIKKI
  Rokottautuminen on hidastunut selvästi –
  ”Riskiryhmäläisten ja yli 60-vuotiaiden syytä ottaa kaikki kolme rokotusta”
  Riskiryhmäläisten ja yli 60-vuotiaiden on erityisen tärkeää ottaa kaikki kolme rokoteannosta.
  Kolmansia annoksia **suositellaan**vastedes myös 12–17-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville. Suomessa keskiviikkoon mennessä 18 vuotta täyttäneistä 86,3 prosenttia on saanut vähintään kaksi ja 61,4 prosenttia kolme rokoteannosta. Valtakunnallisesti rokottautuminen on hidastunut selvästi
  Demokraatti.
  VS
  11.01.2022
  WHO: Jatkuvissa tehosterokotuksissa ei järkeä
  Maailman terveysjärjestön mukaan tarvitaan rokote, joka ehkäisee tartuntoja.
  Tai
  STM: Koronaa esiintyy laajasti, mutta** rokotteet suojaavat**
  hyvin vakavaa tautia vastaan
  helvetti tätä aivo pesula STM: ää
  Tuota se omikron kai muutekaan ei ole tappava
  vai miksi ne kaikki korona rajoitukset ollaan sitten purettu
  no siksi juuri kun omikron ei ole tappava edes rokottamattomille
  vai kuinka moni siihen on kuollut suomessa tai on teholla sen saatuaan
  100 000 rokotetuista omrikon potilaista
  kiva ristiriita
  piikki suojaa vakavalta taudilta
  muuta ei suojaa lievemmältä omrikon virus tartunnalta oireineen
  miettikää oikeasti tätä asiaa ajatuksella ja kuka meille jauhaa paskaa
  näiden rokotteiden tehosta ja hyödystä ja kuka siitä hyötyy
  ehkä lääkäri tutkijat bonuksineen pfizer
  ja EU demareiden kätyrit kansaa mielivaltaisesti kontrolloivat liberaalit diktaattorit
  Anders Tegnell jättää työnsä Ruotsin valtion­epidemiologina – siirtyy WHO:n palvelukseenvoi jumalauta onko jollain epäselvyyttä kenen sanomaa hän on levittänyt aikaisemmin
  voi olla Seuraavaksi Mika Salminen ymm muut rokote kiimaiset
  valtamedian tutkija lemmikit siirtyvät Pfizerin leipiin venäjälle
  heti kun puutin on syrjäytetty
  ja venäjä siirtyy länsimaiden
  woke valehtelu liberaali perverssio kerhoon
  Pukeutuneena mies karhuna mekkoon
  liian pienissä korkokengissä
  mussuttaen ylipainoisena vetelänä mielenä ja lihana
  kuten Salminen
  Big Makkiä
  PS
  Mikä maa
  Kanada

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Moskovan polttaminen maan tasalle saattaa olla hieman ylimitoitettu vastatoimi ja mahdollisesti vähän turhankin kunnianhimoinen tavoite, mutta periaatteessa varsin ymmärrettävä ajatus nykyoloissa ja jos siltä tuntuu, niin antaa palaa vaan.

 • Robbe

  Vastaa

  Ville Haapasalo luonnehti tuntemaansa Zelenskyitä rehdiksi, reiluksi ja isänmaataan rakastavaksi henkilöksi. Saman kuvan saa myös hänen videoimistaan maanläheisistä esiintymisistään taisteluiden keskeltä. Kivikasvoinen ja pöhöttynyt Putin näyttää toisenlaista mallia kun tapaa hännystelijöitään 10m pöydän päästä turvallisten Kremlin muurien sisäpuolelta mistä lateli valheitaan, että Ukrainaan ei hyökätä.

  • Vanja

   Vastaa

   Haapasalo haluaakin varmaan sanoutua irti nykyisestä valehtelevasta ja epäluotettavasta Venäjästä, joka tekee kansanmurhaa Ukrainassa.

 • maukka

  Vastaa

  Informaatiosodalta vaikutti tuokin kirjoitus. Tässä sodassa ei kumpikaan osapuoli ole puhtoinen. Tiedetään hyvin että Ukrainan hallinnossa on pahaa korruptiota ja saattaa hyvinkin olla että ohjeita ja rahaa on otettu vastaan globalisteilta. On myös esitetty väitteitä että Azov joukot käyttää siviilien asuintaloja tarkkailu ja ammuntapaikkoina, nämä väitteet pitäisi tarkistaa eikä suoralta kädeltä väittää sotapropagandaksi. Onko myöskään tietoa onko Azov joukot aidosti kansallissosialisteja vai onko suuntaus jotain muuta, jossa monet kansallissosialismin periaatteet on unohdettu? Monet nykyisistä ns. uusnatseista eivät edusta kansallissosialismia ja tekevät vaan omalla toiminnallaan hallaa alkuperäiselle kansallissosialismille. Venäjän hyökkäys oli väärin, mutta siitä huolimatta totuus asioista pitäisi yrittää kertoa mahdollisimman rehellisesti valtamediassa ja vaihtoehtomediassa.

 • Anonymous

  Vastaa

  Sydämeni on Ukrainan urhean kansan ja sankarillisten sotilaiden puolella! Olette tehneet uskomattomia urotekoja! Ryssät eivät näytä oppivan virheistään eikä heitä näytä kiinnostavan omienkaan ihmishenki ollenkaan. Ukrainalaiset ovat jo 12 000 ryssää mukaanlukien korkea-arvoisia kenraaleja tappaneet tässä sodassa ja tuhonneet helvetisti ryssän kalustoa! Kostona Putin ja hänen juutalaiskätyrit pommittavat sairaaloita, lastensairaaloita, orpokoteja ja siviilikohteita. Helvetti mitä raukkoja! Täälläkin sivustolla, jotkut putinistitrollit kehtaavat vielä puolustella ryssän toimia kommenttiosiolla. Eikö teitä hävetä? Painukaa sinne Venäjälle selkärangattomat maanpetturit!

  Slava Ukraini! Eläköön Suomi!
  Kuolema ryssille!

  • J M

   Vastaa

   Niin, mites se Ukrainan juutalainen koomikko pressa ja juutalainen pääministeri ? Ukrainan hallitus on läpimätä ja korruptoitunut ja täysin juutalaisen ylivallan asialla, eivät ne roistot mitään Ukrainan itsenäisyyttä aja vaan haluavat Ukrainan EU:hun ja Natoon. Ukrainan hallitusta ei pidä kenenkään tukea.

   • Anonymous

    Vastaa

    Tuenkin Ukrainan kansaa ja sotilaita ja heidän sankarillista vapaussotaansa, en heidän korruptoitunutta presidenttiään tai hallitusta. Yhtälailla lähes kaikki Euroopan mukaanlukien Suomi hallitukset ja päättäjät ovat kansanpettureita ja korruptutoituneita.

 • NPC

  Vastaa

  Haapasalo on tärisevä juoppo joka tuntee varmaan ukrainan kaikki hinurit eikä tuon televisio haastattelun jälkeen tule saamaan yhtään huomiota naapurin mediassa. Täyspelle.

 • Järkevää aukoa päätään tällä tyylillä

  Vastaa

  toisaalla voiko joku väittää ettei tämä toiminta
  ole vaarallista venäjälle vittuilu provokaatiota
  ja vaarallista suomen turvallisuudelle

  Venäjän suurlähetystön alueen nimi muutettiin
  Zelenskyin puistoksi reittioppaassa
  Iltalehti

 • Plääh

  Vastaa

  Väitteitä voidaan aina esittää. Venäläiset tunnetusti esittävät paljon tai siis Venäjän vallanpitäjät. Totuuden kanssa väitteillä on harvoin juuri mitän tekemistä.

  Kyllä kansallissosialistien luulisi vastustavan Ukrainan kansakunnan ja valtion ja kulttuurin tuhoamista. Hitler soti juutalaisjohtoista Venäjää vastaan ja yksi sodanjulistuksen peruste oli Suomen vastainen aggressio ja Baltian sovjetisointi. Hitler kauhisteli Venäjän rikollishallintoa ja sen rikoksia

  • Robbe

   Vastaa

   Venäjän totuudesta (pravda=puolitotuus) on hyvä esimerkki Lavrov tämänpäiväisessä esiintymisessään missä valehteli sumeilematta koko maailmalle, että Venäjä ei hyökännyt Ukrainaan. Ensin Putin valehteli, että Ukrainaan ei hyökätä ja nyt Lavrov yrittää valehdella, että sinne ei hyökätty. Siellä on muuten vaan kuollut muutama tuhat venäläistä sotilasta Ukrainan rajojen sisäpuolella ja koko ajan kuolee lisää. Ollaan näköjään palaamassa neukkuaikoihin, jolloin ryssä lähti tankilla ulkomaille, kun muut lähtivät autolla.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  EU hyväksyi pakotteet Unkaria ja Puolaa vastaan kommunismin arvojen vastustamisesta .Kannatan USAan atomia. Loppuu se sekaantuminen kaiken maailman asioihin. Ja saa maistaa itse sotaa Suomessa ei ole itärajalla enemmistö venäläisiä- Ukrainassa on. Siksi olemme turvassa Venäjältä. Tähänkin kriisiin jouduttiin EUrokommunismin takia. Olis annettu vanhan kommarivaltion ja roistovaltion hajota kahtia rauhassa.

 • EV

  Vastaa

  Missä helvetin Tähtiensodassa tämä kaveri taistelee? Pimeyden voimat? Eiköhän ne ole ihan pakolla Ukrainaa valtaamaan passitettuja venäläisiä, kuten olivat ymmärtääkseni ne suomalaisia murhanneet ukrainalaisetkin Talvisodan kuuluisimmassa taistelussa Raatteentiellä yrittäen katkaista Suomen kahtia ja näin nopeuttaa Suomen kaatumista ja kansakuntamme tuhoutumista. Vaikka tässä nykyisessä sodassa olenkin ukrainalaisten puolella, niin on irvokasta, että nämä käyttävät Talvisotaa vertauksena tuossa sodassa.

 • Plääh

  Vastaa

  No onhan tuo selkeä Talvisota

 • T . T

  Vastaa

  Hyi helvetti tätä ryssiä täynnä olevaa kommenttiosiota. Toivottavasti nyt vuotta myöhemmin nämä ryssän kätyrit ovat osa niitä örkkien laumoja…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  military, soldier, ukraine