Tue Ukrainan puolustusta – taisteluvarustekeräys ensi lauantaina Bar Rock Bearissa!

Vapaaehtoiset suomalaiset ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja ryhtyneet keräämään sotilaskäyttöön kelpaavaa tavaraa Suomesta, josta se toimitetaan suoraan Ukrainan etulinjassa taisteleville sotilaille.

Aktivismi

Ukrainassa on tällä hetkellä päällä täysi rähinä. Venäjä hyökkää maahan monesta suunnasta ja tätä kirjoitettaessa se kolkuttelee jo Kiovan porteilla.

Miehittäjän eteneminen on kuitenkin hidastunut merkittävästi johtuen ukrainalaisten kovasta vastarinnasta. Vastarintataistelijat ovat osittain huonosti varustautuneita, sillä tarjolla on enemmän miehiä kuin varusteita. Mikäli sotilas on huonosti varustautunut, tekee se puolustuksesta merkittävästi riskialttiimpaa touhua. Mikäli varusteet ovat kunnossa, tekee se hyökkääjän arjesta merkittävästi työläämpää.

Nyt voitkin auttaa omalla panoksellasi Ukrainan tovereita! Vapaaehtoiset suomalaiset ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja ryhtyneet keräämään sotilaskäyttöön kelpaavaa tavaraa Suomesta, josta se toimitetaan suoraan Ukrainan etulinjassa taisteleville sotilaille.

Ensi lauantaina ryhmällämme on keräyspiste Bar Rock Bear ‑ravintolassa, jossa järjestetään Play for Ukraine ‑konsertti, jonka tuotoilla rahoitetaan ukrainalaisten vastarintaa. Konsertissa esiintyvät Pyhä Kuolema, Ehre, Sankar’hauta sekä Vapaudenristi ‑yhtyeet. Liput maksavat 15 euroa.

Ukrainalaiset tarvitsevat apuamme, ja jokainen pienikin lahjoitus on kotiin päin. Tapahtumassa lahjoitetut tavarat lähtevät pikimmiten kohti Ukrainaa, jossa ne pääsevät tositoimiin. Mikäli aggressiivinen Venäjän Federaatio kokee kovaa vastarintaa Ukrainassa, joutuu se miettimään seuraavia temppujaan pidempään. Kyse on siis myös Suomen näkökulmasta katsottuna maanpuolustuksellisesta lahjoituksesta.

Toimintaohje lahjoittajille: mikäli sinulla on tavaraa, jota lahjoittaa, tule ensi lauantaina Vantaalla sijaitsevaan Ravintola Bar Rock Beariin (Maakotkantie 6, Vantaa). Ovet aukeavat kello 19. Paikalla on pöytä, johon voit jättää lahjoitettavat tavarat. Mikäli et halua jäädä itse konserttiin, niin mainitse asiasta ovella niin voit vain jättää tavarat paikalle. Mikäli et pääse itse paikalle, mutta kavereitasi on tulossa, käytä näitä kuriireina.

Monilla meistä on tavaraa ylimääräisenä nurkissa pyörimässä, ja nyt sille on todellinen tarve. Voit myös käydä ostamassa tavaraa suoraan militaria-kaupoista ja tuoda ne paikalle.

Minkälaista tuotetta Ukrainassa ollaan vailla? Oikeastaan kaikenlaista sellaista, mitä voi sotatilanteessa tarvita. Tässä esimerkkilistaa, mitä voit tuoda paikalle:

Kriittinen tarve:

-Kypärät
-Luotiliivit
-Taktiset kuulosuojaimet
-Lämpökamerat
-Kiikaritähtäimet
-Ensipupakkaukset
-Ballistiset lasit
-Radiopuhelimet

Lisäksi käyttöön menee varmasti myös nämä tavarat:

-Makuupussit ja ‑alustat
-Kaikki mahdolliset ensiaputuotteet (siteet, laastarit, ompeluvehkeet, puhdistusvälineet, painesiteet, hemostaattiset jauheet jne.)
-Erilaiset lääkinnälliset tuet (murtuneille luille)
-Polvi- ja kyynärsuojat
-Sotilaskäyttöön soveltuvat vaatteet
-Taisteluvyöt lisätaskuineen
-Lipastaskut
-Tekniset hanskat
-Maihinnousukengät
-Kenttä-/kuivamuona
-Naamiointiverkko
-Muut naamiointia auttavat välineet, kuten naamiointiväri
-Ruoanteko-/ruokailuvälineet (trangia, pakki, luha)
-Tulentekovälineet

Lähde: Kansalainen

Aktivismi Bar Rock Bear Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Maanpuolustus Ukraina Uutiset

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mistä solidarisuus suomalaislle?

  Vastaa

  Mietin tässä että jos kerran joku Ukrainan konflikti saa aikaiseksi tällaisen yhteenkuuluvuuden tunteen niin mitä tarvitaan että nämä samat tahot auttaisivat suomalaisia jotka taistelevat oikeusmurhia vastaan ja Suomen perustuslain rikkomista vastaan?

  Kuka esim. maksaa heidän valituksensa (250e- 520e) korruptoitunutta eliittiä vastaan? Miten korvataan heidän ajankäytönsä joka on poissa perheiltä ja järjestötoiminnoista? Kuka korvaa heille sen yhteikunnan ”hylkiö” leiman koska taistellessaan suomalaisten puolesta heidät jätetään yksin. 

  Suomessa on kymmeniä ja kymmeniä ihmisiä jotka tekevät näkymätöntä työtä Suomen ja suomaaliasiten hyväksi taistellessaa kaivosyhtiöitä vastaan (esim. trafigura):

  https://yle.fi/uutiset/3–11950895

  …ihmisiä jotka taistelevat pohja- ja pintavesiemme puolesta sellasia monkansallisia yhtiöitä vastaan kuin Nestle, Suez (ajaa jo jätteitä Suomessa nimellä SITA), Thames Water ja RWE-wasser. 

  Tiesittekö, Suomessa on jo ulkomaalaisilla yrityksillä vesivaltaus oikeus, kaivosvaltauksien tapaan. Ulkomaalainen yritys voi tulla ja ”vallata” kokonaisen järven. Jonka jälkeen se sanoo:”Tämä on meidän vesituotannon raaka-ainetta. Tällä järvellä ei voi enää uida, veneillä, kalastaa tai ottaa juomavettä”. Moni teistä varamasti on mieltä että ”Ei tuo ole mahdollista, Meillä on jokamiehen oikeus”. Mutta kun se laki meni läpi jo vuosia sitten. Se taistelu on hävitty.

  Nyt oliskin tärkeää että löytyisi henkilöitä Suomen Ladun kanssa ajamaan avantouintia Unicefin aineettomien hyödykkeiden listalle. Sanominen sinne pääsi jo joten ponnahduslauta tälle olisi olemassa. Avantouintiinhan kuuluu että vettä saa käyttää sekä uimiseen ja vedenottoon. Sillä tulee vielä aika kun mm. vettä jonotetaan ämpäreillä rantasaunojen juuressa. 

  Mistä solidaarisuus Suomessa taisteleville? Ei meidän asiat vielä niin hyvin ole että maailman ääriin pitäisi lähteä auttamaan muita.

  • Nimetön

   Vastaa

   Alat vain järjestämään solidaarisuus-toimintaa näille. Ei se sen kummempi temppu ole.

   Nyt on kuitenkin kyse solidaarisuudesta aseisiin tarttuneita ja henkensä vaarantavia ukrainalaisia kohtaan. Heille ei ”korvata” mitään, heitä autetaan suojautumaan, jotta he voisivat menestyä paremmin taistelussaan.

  • Puolueeton

   Vastaa

   Suomi on globalistimedian aivopesemä, ihmiset ajattelvat väärällä tavalla. Jos näkee jotakin tosiasiaa Putinin ajatuksissa, leimataan heti putinistiksi. Esimerkiksi tämä ajatus, jota ei voi läntisessä mediassa nähdä, on Putinin puheesta venäjästä goolen kääntämänä
   Länsimaailman politiikasta: ”Esimerkkinä yksinkertaisesti, kahden vuosikymmenen ajan maailman tehokkain maa on suorittanut sotilaallisia kampanjoita kahdessa osavaltiossa, jotka ovat millään tavalla verrattavissa siihen. Mutta sen seurauksena maan täytyi supistaa toimintaansa, koska maa ei saavuttanut mitään niistä tavoitteista, jotka maa asetti itselleen 20 vuotta sitten aloittaessaan nämä toiminnot.”
   Länsimaisesta yhteiskunnasta: ”Ne, jotka uskaltavat väittää, että miehiä ja naisia ​​on olemassa ja tämä on biologinen tosiasia, on melkein hylätty. ”Vanhempi numero yksi” ja ”vanhempi numero kaksi”, ”synnyttäminen vanhemmalle” ”äidin” sijaan, kielto käyttää ilmausta ”rintamaito” ja korvata se ”ihmisen maidolla” – jotta ihmiset, jotka ovat epävarmoja oman sukupuolensa eivät suutu”

  • Nato

   Vastaa

   Suomeen tarvitaan nyt Nato puolustamaan tuota ylikansallista omistusta. Tähän asti jääräpäiset suomalaiset ovat hylkineet Natoa, mutta muutaman viikon sotakuvapommitus kyllä kääntää kelkan.

   • Mistä solidarisuus suomalaislle?

    Vastaa

    Niin, ei kai siinä mitään jos enemmistö on tätä mieltä. Se on sitä demokratiaa ja sitä sitten tulee toteuttaa.

    Kai sitä meikäläinenkin sitten ensi vaaleissa äänestää koko perheen voimalla SDP:tä tai Kokoomusta. Jos kerran taistelulla suomalaisten puolesta ei ole mitän arvoa.

    Ja lopetan Hyvinvointialueiden kasvavien kustannusten kampittamisen. Sen jälkeen ei tule enää valituksia hallito-oikeuteen eikä korkeimpaan oikeuteen. Sanon nyt että nämä hyvinvointialueet lisäävät jokaisen veroprosenttia noin 10%-yksikköä. Vanha 25% muuttuu 35%:iksi.

    Ja polttoaine, kaupunkien vesi- ja sähkölaitokset. Niistä laki sanoo että ei saa tuottaa kohtuutttomasti voittoa. Kai ne sitten ovat oikealla tasolla kun kerran pitää lähteä maailman ääriin vaikka Suomessakin olisi tekemistä. Tai siis, minä näen tekemistä.

    Entä suomalaisia auttavat avustusjärjestöt? Eivätkö ne tarvitse solidaarisuuttta? Nähtävästi eivät sillä uun-rotuiset tarvitsevat sitä kipeämmin. Ja parasta siis on että mennään NATO:on. Siihen järjestöön jota johtaa juutalaiset ja joka kerran meidän jo antoi Neuvostoliitolle. Mutta saksalaisten tuki esti sen.

    Edessä on melko huoleton kesä kn ei tarvitse raapustaa yhtään valitusta tai vastinetta. Toivottavasti nostaisivat sen polttoainen heti 3e/litra jotta saadaan sitä verotuloa sinne Ukrainaan. Sehän tässä tuntuu suurimmalle osalle olevan tärkeää.

    • Lemmu

     Vastaa

     Mistä ihmeen suomalaisia auttavista avustusjärjestöistä sinä oikein puhut? Eihän niitä ole koko maassa kuin korkeintaan 2. Hurstin leipäjono ja suomalaisapu. Kaikki muut ovat suomalaisten vastaisia ainoana tavoitteenaan kanavoida suomalaisten varoja kaikkien muiden käyttöön.

     Itse olen promonnut vuosia, että suomeen ehdottomasti tarvittaisiin etnisten suomalaisten metapoliittinen keskusjärjestö, jonka piiriin mm. tälläisen toiminnan voisi helposti sisällyttä. Tosin kuten ennenkin olen todennut, ihmisiä ei vähääkään kiinnosta.

     • Nimetön

      Lemmu, mikset perusta sellaista?

 • Solidarisuus

  Vastaa

  Suomalaiset kansallismieliset, liittykää USAn, NATOn, EUn, YLEn, sionistien ja bankstereiden pyhään liittoon!

  • marko

   Vastaa

   Globohomossa on voimaa!

 • pää määrää

  Vastaa

  ”Tiesittekö, Suomessa on jo ulkomaalaisilla yrityksillä vesivaltaus oikeus, kaivosvaltauksien tapaan. ”
  Tällä ei ole suurta merkitystä, koska liki kaikki Suomen vesistöt on pilattu soita ja metsiä kaivelemalla. Ograaniset päästöt (humus) kuluttaa hapen vesistä, kalatkin kuolevat ja vedet rehevöityvät pohjan fosforipäästöistä. Nelikökilometriltä hapetonta pohjaa voi fosforia joutua veteen 5 tonnia vuodessa.

 • Kaikki on kontrollissa

  Vastaa

  Ukrainan aidot kansallismieliset voisivat syöstä vallasta omat juutalaiset presedenttinsä ja pääministerinsä sen sijaan, että sotivat Venäjää vastaan. Venäjä pykii niiden kaatamiseen eikä Ukrainan kansan ja kulttuurin tuhoon. Ei apua täältä.

  • Plääh

   Vastaa

   No nationalisteja vastaanhan se Putin uhoaa ja jo Stalin laittoi Kaganovitshin kitksemään Ukrainasta kansallismielisyyden. Keskellä kriisiä tuskin kannattaa käydä sisäisiä konflikteja maassa. Denatsifikaatio on avoin päämäärä juutalaisten hallitsemalle Venäjälle

 • Sulassa sovussa

  Vastaa

  Jutku onnistui vihdoin laittamaan ”natsit” ja ”kommarit” saman lipun alle.
  Ei muuta kun samassa hengessä kaikki heilaamaan EU:ta, NATO:a, Valtamediaa ja koko siionistieliittiä!
  Heil!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi