Varsinais-Suomen akseli seisoo Ukrainan kansan rinnalla!

Julkaisemme Varsinais-Suomen akselin kannanoton Ukrainan tilanteeseen.

Aktivismi

international, banner, flag

Aamun koittaessa heräsimme maailmaan, jossa Euroopan mantereella raivoaa laajamittaisin sota sitten toisen maailmansodan. Ukraina on pitänyt puolensa liki 8 vuoden ajan ja he eivät taipuneet venäläisen sorron alle. Provosoimatta Venäjän roistovaltio loukkasi röyhkeästi ja häikäilemättömästi Ukrainan koskemattomuutta ja itsemääräämisoikeutta ja toi ennennäkemätöntä kärsimystä kansalle, joka tahtoi itse päättää kohtalostaan.

Varsinais-Suomen akseli tuomitsee Venäjän sotatoimet Ukrainassa, osoittaa solidaarisuutta Ukrainan kansaa kohtaan ja toivottaa sotilaallista menestystä ukrainalaisille kamppailussaan Venäjää vastaan!

Moraalisen kannanoton lisäksi Varsinais-Suomen akseli vaatii Suomen valtiolta, että se lähettää materiaalista apua Ukrainaan, mukaan lukien aseellista materiaalia parhaan kykynsä mukaan. Vaadimme, että Suomi kohottaisi valmiuttaan ja vastaisi venäläiseen aggressioon mm. jäädyttämällä kaikkien venäläisten viisumit ja luopumalla venäläisten kaksoiskansalaisuusmahdollisuudesta. Kansainvälisesti Suomen valtion tulisi ajaa venäläispankkien sulkemista Swift-järjestelmän ulkopuolelle mitä pikimmiten ja kehottamaan YK:ssä Venäjän häpeällistä erottamista jäsenistöstään. Viimeiseksi Venäjän mahdollisen Suomen suvereniteetin loukkaamisen varautumiseksi Suomen on irtauduttava Ottawan sopimuksesta välittömästi ja jälleen miinoitettava Venäjän ja Suomen raja.

Kannustamme niin jäseniämme kuin maamiehiämme taistelemaan Venäjän intressejä vastaan ruohonjuuritasolla ja parantamaan maanpuolustuskykyään parhaansa mukaan: osallistumalla reserviläisliiton toimintaan ja MPK:n koulutuksiin ja pitämällä itsensä hyvässä kunnossa.

Suomen kansa jakaa Ukrainan kansan kamppailun taakan venäläistä aggressiota vastaan, niin historiassa kuin nykypäivänäkin.

Слава Україні!

Eläköön Ukraina!

Lähde

Aktivismi Historia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Ukraina Ulkomaat Uutiset Varsinais-Suomen Akseli

Keskustelu

38 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Hyökkäys Ukrainaan voi päättyä Ukrainan presidentin tappamiseen, kuten on tapahtunut Libyan ja Irakin tapauksessa. Tässä vain on se ero, että Ukrainan presidentti ei ole julma diktaattori kuten olivat Gaddafi ja Hussein, joten Venäjän hyökkäys on tuomittava teko.

  • Kaikki on kontrollissa

   Vastaa

   Ukrainan johtajat on juutalaisia. Gaddafi ja Hussein olivat hyviä johtaija ja siksi tuhottiin. Irakissa oli lisäksi vielä 90 ainkain Saksalaisen siirtokunnan pesäke jonka tuhoaminen oli sodan salaisia päämotivaattoreita.

   Ja Azovit saa juutalaista rahaa ja liputtaa swastikoiden kanssa Naton lippuja. Miten tyhmä pitää olla että sitä tukee??!!

   • pzkw

    Vastaa

    👍🏻👍🏻👍🏻Ärsyttävää kun kansallissosialismin maine kärsii tuollaisten Ukrainassa sotivien mielenterveyspotilaiden takia.

   • Zardex

    Vastaa

    Joo, Ukrainan presidentti on liian yksinkertainen kyetäkseen älyllisesti sille tasolle, jossa olisi julma diktaattori. Pelkkään pupettitason hallinnoimiseen Vladimir ben Rima kykenee. Eiköhän se kuitenkin eläköidy rauhallisesti floridasta ostamaansa kartanoon.

  • Plääh

   Vastaa

   Gaddafi ja Saddam eivät olleet julmia diktaattoreita, vaan hyviä diktaattoreita. Hyökkäykset Libyaan ja Irakiin olivat yhtä tuomittavia kuin hyökkäys Ukrainaan

  • sotahistoriaa

   Vastaa

   Ei tainnut Pää Määrä tietää että ukrainalaiset ovat kasaarien jälkeläisiä. Niitä juutalaisiksi pakkokäännytettyjen jälkeläisiä. Sen vuoksi ne vihaavat vieläkin venäläisiä jotka antoivat kolmesta uskonnosta valita, tai muuten kaikki olisi tapettu viimeiseen henkilöön. …toisaalta, harmi etteivät tappanee. Nyt maailman olisi paljon rauhallisempi.

   Mutta joo… Sielä on käynnissä sota joka alkoi joskus 600–700 luvuilla. Ja se joka niiden varpaille astuu, sitä ne eivät koskaan unohda. Toivon että Ukraina maana hajoaa ja se liitetään naapurivaltioihin. Ja kansa saa valita mihin maihin ne haluavat muuttaa. Vain siten ympäristövaltiot voivat konrolloida ja pitää ne kurissa.

   • Plääh

    Vastaa

    Eivät ole kasaarien jälkeläisiä, vaan heitä ovat juutalaiset, jotka vihaavat Ukrainaa ja ukrainalaisia ja jotka elivät herroiksi Puolan herruuden aikana. Juutalaiset muistelevat vieläkin kauhulla Chelmnitskin kapinaa, jossa pogromeja tehtiin, kun oli niin paljon hampaankolossa. Tätä kai sitten kostettiin sotien välisenä aikana, kun Holodomor ja monta sellaista tehtiin. Asetelma oli se, että hallitseva luokka KGB ja puolue) koostuivat alueella erittäin korostuneesti kommunisminkin tilanteeseen juutalaisista ja muu kansa oli ukrainalaisia ja edellisen target, kun Ukrainan kansallismielisyyttä tuhottiin. Stalin sanoi sen syyksi Holodomorille eli ukrainalaisten kansanmurhalle

    • Tieto on valtaa

     Vastaa

     No katsoppas uudelleen nehistoriankirjat alkaen sieltä 700 luvulta. Juuri ukrainalaiset ovat kasaarien jälkeläisiä, niitä askenazi-juutalasia. Ja ne jäivät noille alueille elämään ja ryöstelemään pyhiinvaeltajia. Aiemmin ja samoihin aikoihin tulivat romanit intiasta jiden oli myös vaikea päästä tuosta läpi.

     Tunnen henkilökohtaisesti ukrainalaisia jotka itse valottivat tämän asian minulle. Ja kyllähän se historiankirjoista selviää jos vaan viitsii kaivella.

     • Plääh

      Ukrainalaiset siis ovat valottaneeet sinulle olevansa juutalaisia. Vaiko Ukrainan venäläiset höpöttäneet. Katso ukrainalaista ja vertaa ashkenazijuutalaiseen

 • Mikael Skillt

  Vastaa

  Ei muuta kuin kaikki liittymään Azov-pataljoonaan.

  • Anonymous

   Vastaa

   Hyvä kannanotto Varsinais-Suomen Akselilta. Minulta ei sympatiaa heru Ukrainan juutalaisjohtajille, mutta Ukrainan kansalle kyllä! Eläköön Azov pataljoona ja National Korps! Toivotan onnea ja sotilaallista menestystä ukrainalaisille sodassa Venäjää vastaan! Azov pataljoona, jatkakaa voitokasta polkua ja urotekojanne ja tappakaa mahdollisimman monta ryssää. Niitä ryssiä on hyvä ripustaa katulampuista kiikkuun tai polttaa kokoissa, myös päät seipään nokassa on vanha ja hyvä keino lannistaa vihollisen moraalia! Onnea ja menestystä Ukrainan kansalle taistelussa vanhaa verivihollistamme, ryssää vastaan!

  • Ne odottaa jo

   Vastaa

   No, ei kai sitten kuin terve menoa. Ja kerro tutuille terveisiä.

 • EV

  Vastaa

  Mihinkään mitä Puten suusta tulee, ei voi luottaa. Hän ja hallituksensa valehtelee joka kerta, on se sitten valtiojohdon puheluissa tai omissa tiedotteissaan ja tilaisuuksissaan… ”Venäjä palauttaa joukkojaan omiin varuskuntiinsa” hups keikkaa pari päivää myöhemmin armeija tunkeutuu Ukrainaan lähes jokaisesta ilmansuunnasta. Miksi Putte edes enää selittelee perusteita tälle törkeälle hyökkäykselle? Kaikki uskottavuus kyseiseltä papalta on mennyt. Vaikka hän lupailisi mitä tahansa Suomelle, voimme odottaa tapahtuvan juuri päinvastoin. Tämä on sellainen sota, että tässä KAIKKI häviää.. ensin tuo helvetin pandemia kyykytti talouden, velkaannutti ihmisiä ja yrityksiä entisestään liiallisuuksiin ja nyt sitten pistetään helvetin tärkeät kauppareitit, energian ja mm. lannoitteen ja puun kauppa jäihin idän kanssa, olemme totaalisesti kusessa. Ja tottakai maailman pankki oli ”tarjoammassa taloudellista tukea” heti Ukrainalle, tiedätte kyllä mitä se tarkoittaa…

 • Ovatko kaikki harhaanjohdettuja

  Vastaa

  Ja samalla sitten Soroksen, Gatesin, Rockefellerien yms länsimaisten sotahankkeita. Aivan taatusti häärivät siellä taustalla tänkin sodan järjestelytoimikunnassa.

  • 88 Eino

   Vastaa

   Kyllä Soroksen, Gatesin, Rockefellerien ja Usa Nato masinoima kokonaisuus ei sympatioita heru ainakaan ukrainan armeijalle Azov ja muut kansa tässäkin täysin pakotettu nielemään valhe hallitukselta antama myrkky
   Putinille sentäin pisteet täydestä toiminnasta aja vaan tankit kohti Pariisia ja miel vielä ydinasein höystettynä kyllä niistä riittää vielä Oma osa jenkki apinoille asti
   Yllättävän nato myönteinen ulostulo varsinais-suomen akselilta ???ei meillä vaan täällä idässä luisuta tähän eikä katsota mitää yleä

 • Juha6

  Vastaa

  Heh. Nyt on kyllä kirjoittajalla tullut liikaa katsottua Ylen uutisia ja ajankohtaisohjelmia. Ei kannata kaikkea tuubaa uskoa mitä ulkopoliittisen instituutin ja naton hybridiviraston puhuvat päät siellä tarinoi.

 • Leo (se vanha Leo)

  Vastaa

  ”Aamun koittaessa heräsimme maailmaan, jossa Euroopan mantereella raivoaa laajamittaisin sota sitten toisen maailmansodan. ”
  Jugoslavian sota ja Serbian pommitukset on ilmeisesti unohtunut. Onko se valikoivaa muistia?

  Toisin kuin tässä väitetään, Ukrainan kansa ei taistele juutalaisen hallituksen puolesta. Todisteena on se fakta, että ensimmäisen 24 tunnin aikana Venäjän asevoimat etenivät yli 100 km kolmelta suunnalta eikä mitään suuria menetyksia ollut (todistettu kahde helikopterin, yhden panssarivaunun ja muutaman kuljetusvaunun menetys, yksi sotilas jäi vangiksi). Tällä hetkellä Ukrainan asevoimat pakenevat kohti Länttä, koska muuten ne jäävät mottiin Dneprin vasemmalla rannalla. Ukrainan julistama liikekannallepano ei etene lainkaan, asevelvolliset yrittävät piiloutua eivätkä kiirehdi ilmoittautumaan. Valtaosa asevelvollisista miettii vain miten selviytyä, eikä halua kuolla (((Zelenskin))) tai (Kolomoiskin))) puolesta.
  Muutamassa päivässä kaikki on ohi. Vaalien jälkeen jännitys rauhoittuu. 

  Venäjän kaasu edelleen kulkee Ukrainan kautta, eikä Ukrainan hallitus edes julistanut sotaa Venäjälle. Miettikää tätä!

  • Anonymous

   Vastaa

   Ahaa. Venäjä oli iltapäivään kello 15 mennessä menettänyt 2 800 sotilasta, 80 panssarivauna, 516 panssaroitua taisteluajoneuvoa 10 lentokonetta ja 7 helikopteria.
   klo 22:04: Ukrainan maajoukkojen mukaan Venäjän eteneminen on onnistuttu pysäyttämään Konotopissa maan koillisosissa. 

   - Heillä on ongelmia polttoaineen ja huollon kanssa. 

   Kaupungin ulkopuolella oli noin 40 tuhottua Venäjän yksikköä.

 • TT

  Vastaa

  Ukrainan onnettomuus on monietnisyys. Maa jakautuu etnisesti venäläisiin ja ukrainalaisiin. Tarkkaa tietoa olosuhteista ei ole, mutta separatistiset alueet ovat tietääkseni venäläisenemmistöisiä. Venäjän verukkeena invaasiolle on etnisesti venäläisen väestön suojelu. Venäjä käyttää verukkeena myös natsismin vastaista propagandaa. Hyväksyn edellisen, mutta jälkimmäinen vaikuttaa propagandalta. Toisaalta karttaan katsomalla voi havaita, että kyseessä on selkeä geopolitiikka ja Venäjän turvallisuustarpeiden suojelu. Donbassin alue on jopa Moskovaa idempänä. Ukrainan itäosissa on Venäjälle hyödyllistä teollisuutta. Puhutaan myös koltaani-löydöistä. Koltaani on ’konflikti’-mineraali, jota suurvallat tavoittelevat. 

  Venäjä ei tule sallimaan Ukrainan Nato-jäsenyyttä. Suurvaltapolitiikka on inhottavaa, tuli aloite siihen sitten idästä tai lännestä. Itse kannatan maailman jakamista mahdollisimman pieniin ja etnisesti yhtenäisiin valtioihin. Globalismi ja suurvaltablokkien muodostus tulee kieltää, koska se aiheuttaa jatkuvia kriisejä.

 • Kaikki on kontrollissa

  Vastaa

  *90 luvulla ainakin

 • Mitä patrioottikentässä tapahtuu

  Vastaa

  Tämän artikkelin kirjoittaja on ilmeisesti aivan oikeasti tosissaan. Eläköön Ukraina?

 • Horst Wessel

  Vastaa

  Joo ehdottomasti apua juutalaiselle Ukrainalle. En olisi uskonu lukevani mitään näin typerää paskaa tältä sivulta.

  • Plääh

   Vastaa

   Kaikki maat ovat juutalaismaita. Puutiaisen sodan olisi syytä mennä huonosti. Se olisi kaikkien etu. Uusi NL merkitsee koko ajan vahvempaa juutalaisten paratiisia

   • Tomppa

    Vastaa

    Kaikkien maiden johtajat ovat – ja olleet aina – vapaamuurareita (myös Lenin, Stalin ja Hitler), joita johtaa verhon takaa Saatanan synagooga eli sionistinen aškenasijuutalaisten eliitti. Lev Trotskin entinen läheinen yhteistyökumppani ja ystävä, bolsevisti Christian Rakovsky, joka itse kuului omien sanojensa mukaan em. eliittiin, paljasti ennen teloittamistaan Stalinin KGB:n kuulusteluissa, että vapaamuurarien johtajat tullaan teloittamaan ja vapaamuurariorganisaatio lakkauttamaan, kun uusi globaali maailmanjärjestys saadaan perustettua. Rakovskyn mukaan vapaamuurarit ovat pelkkiä hyödyllisiä idiootteja, jotka edesauttavat kaikin tavoin uuden maailmanjärjestyksen tuloa, mutta kokevat ikävän yllätyksen, kun se toteutuu.
    Näistä kuulusteluista on koottu kirja Red Symphony, joka löytyy muun muassa pdf-tiedostona, jos jota kuta kiinnostaa lukea se:
    http://www.freepdf.info/index.php?post/Landowsky-Josef-Red-Symphony

    • Plääh

     Vastaa

     Hitler ei ollut vapaamuurari. Hän kielsi rapparien toiminnan Saksassa. Hän ei ollut myöskään juutalainen. Koska juutalaiset syrjäytettiin vallasta ja Saksa irtosi kv. finanssiaatelin valvonnasta, se tuhottiin. Hitlerin Saksassa oli vain koneistoon solutettuja pettureita, mutta muuten se oli täysin riippumaton ja ajoi kansan asiaa. Nämä petturit olisi tulut seuloa tarkasti pois. Etenkin armeijasta

     • Pär

      Saksa, Jugoslavia, Irak, Libya, Japani, Suomi, Korea, Serbia, Vietnam… Kaikki liian vahvat tuhotaan. (Paitsi Kiinan ja Intian kanssa se ei tietenkään onnistu. Iran taitaa olla myös liian iso pala USA:lle ja Israelille.) Ihme ettei JFK:takin ja veljeään natsiteltu? Jotkut maat sitten nousevat tuhkista, mutta ei todellinen nationalismi ja patriotismi saa koskaan enää näyttäytyä vapaana, sillä muuten tulee NATO & YK ryöstämään ja tappamaan.

      Putinhan on natsi, kuten kaikki tiedämme. Tosin natseja on myös Ukrainassa, joka on on Euroopan juutalaiskeskus heti Ranskan, Brittien, Venäjän ja Saksan jälkeen. ”Natsi” onkin vain synonyymi kaikelle ”pahalle”, jota toinen osapuoli ei ymmärrä eli hyväksy.

 • Schlageter

  Vastaa

  Olen eri mieltä, hyvät aatetoverit.
  On tietysti totta, että ryssä on ryssä, mutta Ukraina ei nykyisellään ole muuta kuin juutalainen kokeilu. Ja sijoittakaa itsenne Venäjän (joka väistämättä tulee jatkossakin olemaan) johtajan (olipa se kuka tahansa) asemaan – päästäisittekö terroristijärjestö NATOn laajenemaan nenänne alle? Tuskin. Ainakaan, jos hyvänä johtajana ajattelette maanne parasta. Ukrainan juutalainen presidentti saattoi ajatella maansa parasta – juutalaisillahan se on aina Israel – mutta Ukrainan edut hän unohti. Ja on saanut, mitä tilasi.

 • Totuuden puolesta

  Vastaa

  Kannattaa lukea tämä artikkeli ajatuksen kanssa:
  https://justice4poland.com/2016/05/17/chabad-leader-messiah-menachem-mendel-schneerson-on-his-plans-for-destroying-ukraine-and-russia-reprint/

  Tämä on juutalaisten aloittama sota slaavien tappamiseksi. Molempia osapuolia, Venäjää ja Ukrainaa, kontrolloi pieni juutalainen oligarkia, joka on jakanut slaavit kahtia ja saanut heidät tappamaan toisiaan. Sota toimii myös propaganda-aseena kaikkien muiden maiden jakamiseksi ja esimerkiksi Naton propagandan välineenä. Täysin sairasta ja tulee laajenemaan kolmanneksi maailmansodaksi, jos juutalaisten vaikutusta ei ymmärretä.

  Näin rabbi Menachem Schneerson kuvaili juutalaisten suunnitelmaa slaavien valloittamiseksi ja tuhoamiseksi: 

  ”Our methods of conquest will not at all be military, but ideological and economic, with the use of power structures, armed with the most modern types of armament for the physical suppression of revolt with even greater ferocity than it was done in October 1993 with gunning of the Supreme Council of Soviet Russia.

  First of all, we will divide the Slavic nations (of 300 million, half of them Russians) into the small countries with weak and severed connections. For this, we will use our old method: Divide and conquer. We will try to pit these countries against each other, and suck them into civil wars for the sake of mutual destruction.

  The Ukrainians would think that they are fighting against the expansionist Russia and struggling for their independence. They will think that they have finally gained their freedom, while they become fully subdued by us.

  The same will be thought by Russians, as though they defend their national interests to return their lands, “illegally” taken away from them, and so on.”

  Näin siis vuonna 1994, teksti julkaistu 2001.

 • Irmgard

  Vastaa

  Ukraina on rikollisen lännen (Yhdysvallat ja sen NATO-kumppanit) tukemana vainonnut ja murhannut Ukrainan venäläisväestöä jo 8‑vuoden ajan. Toisekseen Ukraina lännen kumppanina sekä sen aseistamana ja provosoimana on ollut jo pitkään uhka Venäjän koskemattomuudelle. Venäjä yritti tosissaan ja moneen kertaan saada neuvottelemalla rauhanomaista ratkaisua aikaan. Ukraina/länsi puolestaan jatkoivat Venäjän uhkailua ja sodan lietsontaa erilaisilla sotilaallisilla toimenpiteillään. Venäjän hyökkäys Ukrainaan on siten täysin ymmärrettävä, sekä oikeutettua. Ukraina maksaa nyt kovaa hintaa uhoamisestaan sekä rikollisen lännen kelkkaan hyppäämisestä.

 • pzkw

  Vastaa

  👍🏻

 • Plääh

  Vastaa

  Niin se Tiltu vain livertyää. Samaa tuubaa kuten aina ennenkin. Tosiasiassa Putin puhdisti Donbassin ukrainalaisista ja nyt ajaa kansanmurhaa

 • ValhallaX

  Vastaa

  Koko sota on selkeä sionistinen operaatio. Tietenkin se on traaginen katastrofi, mutta sionistiset operaatiot ovat AINA traaginen katastrofi valkoisille kansoille. Sionismi on onnettomuutemme, vanhaa sanontaa soveltaen.

  Sota syntyi provokaationa Venäjää vastaan ja provokaatio alkoi jo Maidanin aikaan. Sionistiset värivallankumoukset ovat arkea ympäri maailmaa.

  Miten Ukrainalla on mennyt Maidanin jälkeen? Ovatko asiat paremmin? Ovatko erilaiset sionistijohtajat saavuttaneet muuta kuin epätoivoa ja nyt sotaa? Eivät tietenkään, he eivät edusta Ukrainaa, heitä ei kiinnosta Ukraina, eikä Venäjä. He ovat sionisteja, he ajavat aina ainoastaan sionismin ja sionistien asiaa. Jos maa alkaa polttaa, he pakenevat kuin rotat johonkin toiseen sionistiseen maahan. Ette tule näkemään arkkuja rintamalta sionisti sisällään. Ehei, heillä on juhlat ennen ja jälkeen sodan. Ja sen aikana…

  Venäjä on myös sionistien johtama ja nyt näyttää siltä, että paikalliset sionistit näkivät välttämättömäksi sodan. Tämä on normaaliakin normaalimpi sionistinen toimintatapa. Heille valkoisten keskinäiset sodat ovat suuri nautinto ja, aina, suuri taloudellinen, sosiaalinen ja fyysinen voitto. Mitä heikompia me olemme, mitä enemmän keskenämme sodimme, sitä pulskemmin voi sionismi ja sionisti.

  Oikea kansallismielinen näkee tässä tilanteessa tragedian niin Venäjällä kuin Ukrainassa. Valkoiset veljet on saatu, taas kerran, sionistimedian lietsoessa sotaa, sotimaan ja tappamaan toinen toisiaan, kun ainoa oikea suunta kiväärin piipulle on se sama, iankaikkinen valehtelija, riidankylväjä ja sotia lietsova ahne paskiainen. Jokainen miettiköön itse, kenestä puhun. Ei pitäisi olla vaikeaa.

  Se on varma, että jos nämä lierot olisivat pelistä poissa niin valkoisten kansojen tulevaisuus olisi turvattu. Nyt me menemme vain helvettiin, asia kerrallaan, suunta on helvettiin. Avainsanoja ovat matkalla sinne: multikulti, velka, huumeet, ”ilmastotoimet” (lue: taloudellinen itsemurha samalla kun mm. Kiina polttaa kivihiilet), loputon paskamedian sonta, Hollywoodin sonta, ja nyt sionismin jalokivet: sota, kuolema, kaikki turhaan, vain tyydyttääksemme verenimijän tahtoa.

  Jos jonkun puolella pitää olla, niin sekä Venäjän sorretun ja Ukrainan traagisesti harhaan johdetun kansan puolella. Johtajat molemmista maista pitäisi viedä saunan taakse, etenkin ne kuuluisat profitöörit. Nyt tarvittaisiin sitä Vallankumousta, sitä Boshevismin antiteesiä, sionismin vastakohtaa. Vapautta Valkoisille Kansoille!

  • Plääh

   Vastaa

   Olisiko provokaation sijaan syynä se, että Janukovitsh huijasi vaaleissa venäläisalueilla ja sai tarvittavia lisä-ääniä lupaamalla viedä Ukrainan EU:n jäseneksi. Sen sijaan alkoi ajaa maata osaksi Venäjää.

   Ei Värivallankumouksia tyhjästä polkaista, vaan ne ovat aidosti tyytymättömyyden ilmauksia

 • Antti Klemetti

  Vastaa

  Seison Ukrainan kansan rinnalla. Olin sitä mieltä jo 2014, että Putin on uusi Stalin. Hienoa, että edes yksi akseli on tätä mieltä. Kovin hiljaista on ollut Ukrainan suhteen vaihtoehtosivuilla. Ukrainalaiset taistelevet, kuten Suomi talvisodassa, Putinia, uutta Stalinia vastaan. Yksin. Kaikki apu ja kunnia itsenäiselle Ukrainalle! Slava Ukraina!

 • 88 Eino

  Vastaa

  Ja Venäjä pistänyt 15kpl Usa/Nato Bioase jalostuslaitoksia maan tasalle osa ollut lähellä Georgian rajaa mitähän pandemia lääkkeitä tms sielläkin on valmistettu

 • nainen

  Vastaa

  Ensimmäinen kerta kun koskaan kirjoitan tänne. Onko partisaanikin mennyt tähän psykoosiin mukaan?
  Tämä maa tämän sekoilun myötä annetaan kohta naton valtaan, kun ihmiset on sekaisin ku seinäkellot.

  • Plääh

   Vastaa

   Muuta kuin kekkoslaista väitetään panikoinniksi, hysteriaksi ja psykoosiksi. Putkosen sivuilla ja putinistien propagandassa siis. Ja suomettuneiden.

 • Jörgen Heinz

  Vastaa

  Mitä vittua täällä netissä rinnalla seisominen auttaa. Ukraina on ilmoittanut että vieraat taistelijat on tervetulleita konkreettisesti seisomaan rinnalle. Nykypäivän TikTok taistelijat täällä seisoo ja toisessa paikassa istuu Ukrainan rinnalla ja sit jos oikee helvetin rohkeita ollaa ni laitetaa Ukrainan lippu omaan profiiliin. Täällä länkyttäminen ei auta sodassa. Menkää sinne vittu seisomaan älkääkä näennäis tukeko hädässä olevia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  international, banner, flag