Sinimusta Liike tuomitsee Kanadan valtion suorittaman mielenosoittajien painostuksen

Julkaisemme Sinimustan Liikkeen kannanoton Kanadan tilanteeseen.

Aktivismi

Kannattajakortin voit allekirjoittaa täällä.

Kanadan valtio on viime päivinä osoittanut vähintäänkin erikoista tulkintaa, mitä tulee ihmisten oikeuteen osoittaa mieltä. Maassa hallituksen vastaiset mielenosoitukset ovat jatkuneet jo useamman viikon, mikä on saanut hallituksen hätäilemään.

Sen sijaan, että hallitus kuuntelisi mielenosoittajia, on se päättänyt ottaa painostuskeinot käyttöön. Valtion edustajat avoimesti uhkailevat mielenosoittajia vangitsemisilla, lasten huostaanotoilla, ajokorttien perumisella sekä tilien sulkemisella. Lisäksi jopa mielenosoituksen järjestyskuluihin lahjoittaneita ihmisiä uhkaillaan rikostutkinnoilla. Joidenkin lähteiden mukaan lahjoittajia olisi yli 100 000.

Sosiaalisessa mediassa kiertää videoita, joilla poliisit pahoinpitelevät mielenosoittajia. Mielenosoituksen järjestäjiksi epäillyt henkilöt ovat päätyneet vangituksi. Hevosilla juostaan keskelle ihmisjoukkoa useiden jäädessä monisataakiloisten eläinten jalkoihin.

Tämä kaikki siitä huolimatta, että mielenosoitukset ovat olleet väkivallattomia. Siellä ei ole mellakoitu, rikottu paikkoja tai tapeltu poliisien kanssa. Siellä on osoitettu mieltä hallitusta vastaan.

Mielenosoitukset – etenkin laajat sellaiset – lähtevät yleensä kansan tahdosta, ja ovat siis siten demokraattinen vaikutuskeino. Mikäli Kanada väittää olevansa liberaali demokratia, jossa kansalaisilla on oikeus osoittaa mieltä, on heidän tulkintansa mielenosoittajien kohtelusta vähintään mielenkiintoinen.

Haluaako Kanada näyttää esimerkkiä koko maailmalle keinoista, joilla perusoikeuksiaan vaativia mielenosoittajia tulisi kohdella? Mikäli asia on näin, tulisi jokaisen suomalaisenkin olla huolissaan.

Sinimusta Liike tuomitseekin Kanadan valtion suorittaman rikollisen toiminnan. Seisomme mielenosoittajien puolella tilanteessa, jossa tavallisilta työntekijöiltä pyritään viemään elinkeino lääkejättien painostuksen vuoksi. Valtion suorittamat väkivalta- ja painostustoimet ovat yksiselitteisesti rikollisia tapoja, joita kohdistetaan hallitusta vastustaviin ihmisiin.

Lähde

Aktivismi Kanada Kansallismieliset Kansallismielisyys Lääketeollisuus Politiikka Sinimusta Liike Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Länsimaiden kiinalaistaminen eli perustuslaillisten oikeuksien ja yksilönvapauksien lakkauttaminen on globalistien selkeä ja pitkälti jo toteutunut tavoite. Kanadan hallitus kytkeytyy globalismiin Maailman Talousfoorumi-järjestön kautta. Järjestö ajaa voimakkaasti the Great Reset- politiikkaa, mikä merkitse perinteisten kansalais- ja ihmisoikeuksien loppua. Heillä on ihanteena yhdistelmä korporaatiofasismia (Stakeholder capitalism) sekä keskusjohtoista kommunismia, jossa ihmiset pakotetaan ”onnellisiksi” vailla yksityistä omaisuutta tai omia mielipiteitä. 

  Hieman äreämmän flunssataudin avulla on toteutettu koronavedätys ja lääketieteellinen tyrannia, mikä on luonut pelkoa, kaaosta, lamaa ja toivottomuutta yhteiskuntaan ja hallitukset ovat itse luomiensa poikkeustilojen varjolla voineet rajusti tiukentaa otetta kansalaisistaan. Kanada toimii täsmälleen the Great Reset-ohjelman mukaisesti. Rajuja otteita nähdään muuallakin esim. Australiassa tai Hong Kongissa, joka oli aikoinaan kukoistava länsimaisvaikutteinen vapaakaupunki kunnes Kiina aloitti rajun sortopolitiikan siellä.

 • Juha6

  Vastaa

  Näyttäisi olevan niitä vihreitä miehiä ottawassa joita nähtiin aikoinaan krimillä

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kanada on hyvä huono esimerkki. Se, mitä siellä on tapahtunut, voi tapahtua muuallakin. Tarkoitan pääministerin suulla tapahtunutta omien kansalaisten demonisointia, pysyvän poikkeustilan asettamista, omaisuuden takavarikointia ja pankkitilien sulkemista. 

  Kanadalaiset eivät pystyneet parlamentissakaan estämään hätätilan julistamista. Osa edustajista ilmeisesti oli poissa ratkaisevista istunnoista. Pelkureita?

  Huomattavaa on myös joidenkin virkamiesten into kohdella kaltoin kanadalaisia. 

  Ehkä ihminen lajina on niin älyltään vajavainen ja moraaliltaan heikko, että kerran valtaan päästyään tai viran saatuaan osa ihmisistä luulee olevansa muiden yläpuolella ja siksi tämä osa ihmisistä voi kohdella julmasti ”alamaisiaan”. Trudeaun kaltaisten ihmisten tuottamien haittojen torjumiseksi tulisi siirtyä hyvin lyhyisiin toimikausiin päättävissä asemissa. Tätä voisi miettiä. 

  Oma ongelmansa on, miten estää psykopaattisia taipumuksia omaavien henkilöiden palvelu Kanadan ratsupoliisissa.

  Ajatuksiini sai virikkeen videosta:
  The Catastrophe of Canada | Rex Murphy and Jordan B Peterson
  https://www.youtube.com/watch?v=5efyUt5YDU0

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi