Video: Tuukka Kuru oli vieraana Totuuden etsijöissä

Totuuden etsijät on YouTubessa ja TokenTubessa toimiva videopodcast.

Aktivismi

Tuukka Kuru.

Totuuden etsijät haastattelivat Sinimustan liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kurua hänen maailmankatsomuksestaan, Sinimustan liikkeen toiminnasta, modernin ajan woke-kulttuurista sekä länsimaita vaivaavasta alhaisesta hedelmällisyydestä.

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Rotu Sinimusta Liike Teknologia Tuukka Kuru Uutiset

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EtninenEro2022

  Vastaa

  Olipa kohtuullisen rankkaa katsottavaa. Toki en itsekään olisi varmaan haastatellessani Kurua pärjännyt paremmin, muuten kuin chatin lukemisessa ja kysymysten poiminnassa.

 • TT

  Vastaa

  Haave etno-valtiosta tuntuu karkaavan yhä kauemmaksi sitä mukaa, kun sionistit luovat maailmaan kaaosta ja lopettavat länsimaiset vapaat oikeusvaltiot ja muuttavat ne kommunistisiksi diktatuureiksi, jollainen on mm. nykypäivän Kanada. 

  Neuvostoliiton ja Itä-blokin harjoittama kansojen ja etnisyyksien sekoittamispolitiikka on kostautunut – ensin Jugoslavian hajoamis-sodissa ja sen jälkeen Ukrainassa, jossa venäläisvähemmistöjen suojelu on Venäjälle yksi sotatoimien motivaattori ja hermopiste, jota sotaa himoitsevat tahot koko ajan tökkivät. Etnisyyksien sekoittaminen on sionisteille tai kommunisteille varma keino pitää maailma koko ajan sopivasti kriisitilassa, jota he sitten pääsevät sörkkimään ja säätämään ja tekemään meidän kaikkien elämästä helvettiä. Yksietnisten valtioiden epävakauttaminen on aina vaikeampaa.

  • Tomppa

   Vastaa

   Minusta vaikuttaa siltä, että Sinimusta Liike on yrittämässä perustaa kansallissosialistista puoluetta Suomeen. Puolueohjelmassa on selviä yhtymäkohtia kansallissosialismiin. Myös Sinimustan Liikkeen retoriikka Kotkanpesineen ja kansallisine verenperintöineen on puhdasta kansallissosialismia. Nyt ymmärrän, miksi Halla-Aho siivosi etnonationalistit pois Perussuomalaisten nuorisojärjestöstä.
   Arvostin aiemmin Kurua suoraselkäisenä suomalaisena miehenä, kun katsoin MonokulttuuriFM:n lähetyksiä ja luin Kurun kirjoituksia. Mutta mitä pidemmälle tämä puoluehanke on edennyt, sitä enemmän kansallissosialismin aatteet ovat alkaneet kuultaa miehestä läpi. Nykyisin MonokulttuuriFM:n lähetyksissä Kuru näyttäytyy lähinnä kaljaa kittaavana Kolmatta valtakuntaa ihailevana natsipellenä. Surullista.

   • Plääh

    Vastaa

    Mikä noissa asioissa on sitten vikana? Miksi et pidä kansallissosialismista? Verenperinnöstä? Mikä asiasta tekee pelleilyä mielestäsi? Sekö, että kaikki muut kannattavat juutalaista ylivaltaa?

    • Tomppa

     Vastaa

     Kansallissosialismi on fasismia ja totalitarismia, missä kansalaisilla ei ole muita vapauksia vain kuin siinä määrin kuin ne palvelevat valtiota. Valtiokoneisto päättää viime kädessä mielivaltaisesti kansalaistensa elämästä ja kuolemasta. Lyhyesti sanottuna, kansallissosialismi ja kommunismi ovat saman kolikot eri puolet. Kummankin taustalla vaikuttaa Saatanan henkivalta. Kommunismissa tämä Saatanan vaikutus ilmenee uskontojen kieltämisenä (uskonto on oopiumia kansalle) ja kansallissosialismissa okkultismina eli saatananpalvontana (musta aurinko, arjalaisuus jne.).
     Muun muassa turkulainen uusnatsi Pekka Siitoin oli omien sanojensa mukaan innokas Hitlerin ja Saatanan ihailija. Sitä paitsi, kumpikin yhteiskuntamalli on tuontitavaraa: kommunismi tuotiin Suomeen Neuvostoliitosta, kansallissosialismi Saksasta. Eikö kansallismielisten suomalaisten tulisi ponnistaa omalta kansalliselta aatteelliselta pohjalta?

   • lili

    Vastaa

    No mitä sitten vaikka olisi? Aina voi äänestää vaikka persuja jos ei SML kelpaa

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Kiitos Jeesus Kalevalasta

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Jälleen loistava esiintyminen Kurulta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi