Sinimustalla Liikkeellä tapahtumat Turussa ja Hämeenlinnassa lauantaina

Sinimusta Liike on lauantaina tavattavissa Turussa sekä Hämeenlinnassa. Jokainen on kutsuttu mukaan tapaamaan liikkeen aktivisteja.

Aktivismi

Turussa puolue kokoontuu viettämään Runebergin päivää. Kokoontuminen on yliopistonmäellä Runeberg, Lönnrot, Snellman-muistomerkillä kello 14. Juhlapuheen paikalla pitää Toni Jalonen.

Lisäksi aktiivit keräävät kortteja lauantaina Hämeenlinnassa kello 12–16. Puolueen aktiiveja löytää Hämeenlinnan torilta.

Aktivismi Elias Lönnrot Filosofia Hämeenlinna Historia J. V. Snellman Johan Ludvig Runeberg Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Politiikka Puolueet Sinimusta Liike Suomen kieli Turku Uutiset

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Oudosti valittu ajankohta, onko tarkoitus kannattaa vai vastustaa koronatyranniaa? Teeskentely, ettei samoihin päivämääriin ole mitään merkittävää meneillään missään muualla, ainakin olisi tosi epäkunnioitettava teko… mut ehkä ne aikoo jotenkin herätellä niitä, jotka eivät asiasta ole edes kuulleet, kuitenkin kasvavasti sinimustasta on itselle alkanut tulla vaikutelma, että välttävät koronan käsittelyä aiheena, kuin ruttoa.

  • No NATO sit...

   Vastaa

   Jos ei korona kiinnosta niin voisivt edes antaa lausuntonsa NATO:sta ja nykyisestä isäntämaasopimuksesta ja siitä miten se rikkoo Suomen itsemääräämisoikeutta sekä Suomen puolueettomuutta.

   Nythän juuri Sale tuskastui siihen kun EU vaatii meiltä vaikka mitä ja silti se ei annan edes lausuntoa jossa kerrotaan että tuetaan yhdessä EU-maita.

   Suomella ei ole takuita EU:lta eikä NATO:lta. Ja silti maksamme NATO:lle 1,5 miljardia euroa joka vuosi. Vain siitä että saamme ostaa sieltä aseita ja ammuksia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi