Sinimusta Liike vaatii konkreettisia toimenpiteitä Afrikan väestöräjähdyksen aiheuttamaa uhkaa vastaan

Julkaisemme Sinimustan Liikkeen kannanoton.

Aktivismi

päivitetty

Maailman väkiluku tulee N‑IUSSP:n tekemän arvion mukaan ylittämään vuoden 2022 aikana kahdeksan miljardin ihmisen rajapyykin, mikä tulee aiheuttamaan tulevaisuudessa valtavia ympäristöllisiä, poliittisia ja väestötieteellisiä haasteita. Samaan aikaan kuin monissa väkirikkaissa Aasian maissa väestönkasvu on taittumassa, useissa Afrikan maissa väkiluku on seuraavien vuosikymmenten aikana moninkertaistumassa. Vuoteen 2050 mennessä joka neljäs maailman ihmisistä asuu Afrikassa (ei ota lukuun afrikkalaisia maanosan ulkopuolella), jossa 40 % väestöstä tulee olemaan alle 14-vuotiaita, monien maiden mediaani-iän ollessa alle 20 vuotta. Ennusteiden mukaan noin 40 % maailman vastasyntyneistä lapsista syntyy Afrikassa vuoteen 2040 mennessä.

Monissa Euroopan maissa luontainen väestönkasvu on pysähtynyt jo vuosikymmeniä sitten, eikä eurooppalaistaustaisten väestöjen kokonaishedelmällisyys ylitä ylläpitävään väestönkasvuun vaadittua 2,1 lasta per nainen enää yhdessäkään Euroopan maassa. Suomessa (1,35 lasta per nainen) suomenkielisen väestön kokonaismäärä pieneni absoluuttisissa luvuissa mitattuna ensimmäistä kertaa vuonna 2017, jota voidaan pitää maamme väestökasvullisen kehityksen taitekohtana. Sama kehitys on tapahtunut myös Virossa, jossa virolaisten lukumäärä ja osuus väestöstä on pienentynyt vuodesta toiseen. Molemmissa maissa vierasperäisen väestön määrä on kuitenkin kasvanut tuntuvasti, ja maahanmuutto selittääkin tällä hetkellä 100 % Suomen väestönkasvusta.

Kehittyneiden yhteiskuntien alhainen syntyvyys johtuu monesta eri syystä, jossa taloudellisilla, lainsäädännöllisillä, uskonnollisilla ja kulttuurillisilla asioilla on suuri merkitys. Tutkimusten mukaan Saharan eteläpuoleisessa Afrikassa asuva nainen synnyttää usein ensimmäisen lapsensa 18 ikävuoteen mennessä, jolloin naisen potentiaalinen aikajänne jälkeläisten saamiselle on huomattavasti eurooppalaisia naisia pidempi. Ensisynnyttäjien keski-ikä on tällä hetkellä monissa Euroopan maissa yli 30 vuotta, eli siinä vaiheessa, kun eurooppalainen nainen vasta harkitsee oman perheensä perustamista, afrikkalaisella naisella saattaa olla itsellään jo useampi jälkeläinen.

Ensisynnyttäjien keski-iän kasvu ei riitä yksistään selittämään valkoisten kansojen alhaista syntyvyyttä. Vielä 1990-luvulla Suomessa syntyi useana vuotena yli 60 000 lasta, siinä missä vuonna 2020 vastasyntyneiden kokonaismäärä oli enää 46 000 ja näistäkin lapsista kasvava osuus syntyi muihin kuin kantasuomalaisiin perheisiin. Synnyttäjien keski-ikää oleellisempi kysymys onkin se, miksi niin harva suomalainen enää ylipäätänsä perustaa perhettä, ja siten nakertaa valinnoillaan oman kansallisen kollektiivinsa olemassaolon jatkuvuutta.

Eurooppalaisten kansojen alhainen syntyvyys yhdistettynä talouskasvuorientoituneeseen talousjärjestelmään madaltaa kynnystä kehitysmaiden nuoren ylijäämäväestön vastaanotolle, joiden hedelmällisyys on usein kantaväestöä huomattavasti suurempi. Avoimimmin tästä on puhunut nykyinen EU-puheenjohtajamaa Ranska, jonka johtaja Emmanuel Macron on toistuvasti viitannut puheissaan Euroopan ja Afrikan keskinäisen yhteistyön tiivistämistarpeille, sekä Afrikan maista saapuvan työperäisen maahanmuuton tarjoamille mahdollisuuksille.

Nämä korkean hedelmällisyyden omaavat vieraskansat tulevat kuitenkin usein maista, joiden kulttuuri ei tunnusta liberaalidemokraattisia ja individualistisia ihanteita, joihin usein viitataan ”länsimaisina arvoina”. Nykyinen liberaalidemokraattinen valtajärjestelmä on siten ajanut itsensä tilanteeseen, jossa se joutuu ulkoistamaan syntyvyytensä niille kulttuuripiirille, jotka eivät kannata, saati toteuta sen edistyksellisiä, feministisiä ja egalitaristisia ihanteita. Näiden Euroopan ulkopuolisten kulttuurien koettu elinvoimaisuus syntyy paremminkin niiden puutteesta.

Sinimusta Liike on kansallismielinen puolueprojekti, jonka väestöpoliittisessa ohjelmassa linjataan joukko toimenpiteitä, joilla puolustetaan suomalaisen kansan olemassaoloa myös tulevaisuudessa. Puolueemme vastustaa ajatusta Euroopan ulkopuolisesta siirtolaisuudesta, ja vaatii kaikkien Euroopan ja Afrikan maiden välisten integraatiosuunnitelmien välitöntä lopettamista. Syvenevän yhteistyön sijasta Euroopan tulisi varmistaa, ettei siitä muodostu nyt eikä tulevaisuudessa globaalin värillisen ylijäämäväestön loppusijoituspaikka. Eurooppalaisten kansojen tämänhetkinen hedelmättömyys ei ratkea afrikkalaisten määrää lisäämällä. Puolueemme myös perää konkreettisia poliittisia toimenpiteitä kansamme luonnollisen hedelmällisyyden kasvattamiseksi, joilla pyrittäisiin aktiivisesti lisäämään kantasuomalaisten lasten lukumäärää. Näihin toimenpiteisiin tulee sisältyä sen kaltaisten kulttuurillisten trendien ja elämäntapojen torjuminen, joita voidaan hyvin syin pitää lapsivihamielisinä, sekä nykyisen tulonsiirtojärjestelmämme muuttaminen sellaiseksi, että se nostaa suomalaiset ydinperheet sosiaalijärjestelmämme pääasialliseksi kohdeyksiköksi, ja pyrkii tekemään lastensaannista yhtä aikaa yhteiskunnallisesti toivottavaa, että taloudellisesti kannattavaa. Suomen kansalla ei ole enää aikaa tukea sen kaltaisia elämäntapoja tai muoti-ilmiöitä, jotka edesauttavat sen ajautumista sukupuuttoon.

Sähköisen kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa https://puoluerekisteri.fi/puolue/26.

Lähde

Aasia Afrikka Afrikkalaiset Aktivismi Egalitarismi Euroopan unioni Eurooppa Feminismi Halpatyövoima Kansallismieliset Kansallismielisyys Kapitalismi Kotimaa Kulttuuri Länsimaiset arvot Maahanmuutto Politiikka Puoluehakemus Ranska Rotu Sinimusta Liike Suomi Talous Tiede & luonto Ulkomaalainen työvoima Väestönvaihto Väestöpolitiikka Väestöräjähdys Viro Ympäristö

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Siksi on koronarokotteet keksitty

  Vastaa

  Tällä tavoin väestönräjähdys saadaan kuriin.Myrkkypiikkiä vaan hihaan ja ongelma ratkeaa.Itse taidan kyllä jättää ottamatta.Itsekäs kun olen.

 • Jones

  Vastaa

  Afrikan ja Lähi-Idän liikakansoitusta ruokitaan kehitysavulla. Näin on tehty jo vuosikymmniä. Jo viisikymmentä vuotta sitten, kouluissa puhuttiin afrikkalaisten liikalisääntymisestä ja siitä, että he polttavat metsät pois, koska heillä ei ole sähköä. Tämä aiheuttaa sen, että sateet loppuvat. Mutta mikään ei ole muuttunut, eikä mihinkään toimiin ole ryhdytty, vaan liikakansoitusta ruokitaan vieläkin.
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005607552.html

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nykymeno johtaa väistämättä väestönvaihtoon, se on jo ihan tilastollinen fakta.
  Katsokaa esimerkkejä monista Euroopan maista, rotumuukalaisten osuus väkiluvusta on kasvanut hurjaa vauhtia ja siihen kun ynnää jatkuvasti korkeammalla tasolla olevan rotumuukalaisten syntyvyyden, niin lopputulos on karmeaa katseltavaa valkoisen rodun tulevaisuuden näkökulmasta.

  Politiikassa tarvitaan täyskäännös ja radikaaleja muutoksia suomalaisten parhaaksi.
  Jos et vielä ole allekirjoittanut SML:n kannatuskorttia, tee se nyt!
  Jokainen syy olla kirjoittamatta kortti, on vain typerä tekosyy ja tiedoksi, että kortin kirjoittaminen ei velvoita sinua mihinkään, se ei ole samalla puolueen jäsenhakemus.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Ei afrikkalaisia ja aasialaisia Suomeen…

 • Eikka

  Vastaa

  Muuttoliike Afrikasta on pysäytettävä välittömästi myös hiilidioksidipäästöjen takia, sillä Afrikassa päästöt ovat pienet ja muualla maailmassa päästöt voivat olla jopa monisatakertaisia. Kumma etteivät ympäristöjärjestöt tai muut ilmastonmuutoksesta vouhkaavat näin yksinkertaista asiaa tuo julki ihmisille.

 • Tero Grönman

  Vastaa

  Hyvät herrat, vaatimus on puolueen rahkeisiin nähden valtavan ylimitoitettu. Turhaa on taistelu luonnonvalintaa vastaan. Kannattaa tehdä politiikkaa asioista, joihin voi oikeasti vaikuttaa. Sellainen strategiamuutos voisi myös nopeuttaa puolueen kannattajakorttien keräystä.

  • Simo Hollanpää

   Vastaa

   Taistelu juuri vasta onkin luonnonvalintaa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mielestäsi on ”luonnonvalintaa” hävittää valkoinen rotu muukalaisvyöryn avulla?
   Ei, kyseessä on poliittinen päätös tehdä näin.

  • Nimetön

   Vastaa

   Termi ”luonnonvalinta” ei ihan sovellu tässä luonnottamssa ympäristössä. Jos pohditaan suomalaisen kansan jatkuvuutta normaaleissa oloissa niin sen jatkuvuuden kannalta oleellinen ero nykytilaan on, että tämän kaltainen valloittajamassa olisi tuhottu jo rajalla silloin kun suomalaiset vielä pyörittivät Suomea. Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että teollinen yhteiskunta on pitkälti valkoisten aikaansaannos eikä sitä voi pyörittää neekereiden älynlahjoilla. Suomalaisten ja muiden eurooppalaisten kansojen Äo riittää omien vaistojen tukahduttamiseen, jonka seurauksena suomalaiset hyväksyvät vammaisia näennäisesti fiksuja ”luonnonvalinta” ‑argumentteja selityksenä omalle tuholleen. Kaltaisesi rantaruotsalaiset homot tulisi mielestäni teloittaa.

 • T . T

  Vastaa

  Tiivistettynä: Suomen kansaa uhkaa sukupuutto, kannata SML!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi