Sinimusta Liike kannattaa suomalaisuuden halventamisen kriminalisoimista

Julkaisemme Sinimustan Liikkeen kannanoton.

Aktivismi

Sinimusta Liike suhtautuu varautuneesti länsimaiden tämänhetkiseen sananvapauskehitykseen, jossa poliittisesti vaikutusvaltaiset vähemmistöryhmät, kuten esimerkiksi juutalaiset ja muslimit, nauttivat laajennettua suojaa valtaväestön harjoittamaa kriittistä itseilmaisua vastaan, samaan aikaan kun valkoinen kantaväestöön kohdistuvat sanalliset hyökkäykset ovat muuttuneet niin arkipäiväisiksi modernissa mediakentässä, etteivät valkoiset eurooppalaiset välttämättä enää edes tunnista olevansa hyökkäyksen kohteena. Tämän asiantila kaipaa puolueemme näkökulmasta muutosta.

Sinimusta Liike näkee, että Suomi on suomalaisten kansallinen koti, jonka luomisprosessi perustui nationalistisille ihanteille, joiden mukaan suomalaisilla tulisi olla kansallinen ja valtiollinen itsemääräämisoikeus, sekä niiden siunaama vapaus tavoitella omia ihanteitaan ja päämääriään muista valtioista ja kansoista riippumattomana toimijana. Valtiomme kantaa nimessään kansansa nimeä, ja sen tunnuksista on tullut ajan saatossa myös ikivanhan kansamme tunnukset. Suomalainen valtio ei synnyttänyt suomalaista kansaa, vaan suomalainen valtio luotiin turvaamaan ja vaalimaan tämän kansan olemassaoloa, elämäntapaa ja esivanhempiemme verellä lunastettua maaperää.

Sinimusta Liike kokee, että suomalaisvastaiset ilmaukset, joiden perusteella suomalaisilla ei esimerkiksi tulla olla oikeutta omaan kotimaahansa tai oikeutta oman kansallisen olemassaolonsa turvaamiseen, hyökkäävät suoraan valtiomme alkuperäistä tarkoitusta vastaan. Puolueemme katsoo, että yksilön vapaudet ja oikeudet ovat hänen oman kansallisen yhteisönsä mahdollistamia ja ylläpitämiä, jolloin sanalliset tai fyysiset hyökkäykset kotimaatamme ja kansakuntaamme kohtaan ovat siten myös hyökkäyksiä oikeuksiamme ja vapauksiamme kohtaan.

Puolueemme mielestä Suomen valtion ja oikeusjärjestelmän velvollisuus on puolustaa oman kansakuntansa ja isänmaansa olemassaoloa, eikä turvata kansakuntaamme kuulumattomien väestöryhmien erityisoikeuksia. Tämän johdosta Sinimusta Liike on aloittanut nimien keruun seuraavalle kansalaisaloitteelle:

Ehdotamme rikoslain 11 luvun muuttamista alla kuvatuin tavoin siten, että eräät suomalaisvastaisen vihapuheen muodot tulevat nykytilaan verrattuna laajemmin rangaistuiksi.

Lisätään rikoslain 11 lukuun uusi seuraavan sisältöinen säännös:

10 b §
Suomalaisuuden halventaminen

Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin levittää yleisön keskuuteen tai pitää saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa

1) kiistetään suomalaisten asema tai olemassaolo tunnistettavissa olevana kansallisena tai etnisenä ryhmänä, tai

2) esitetään tai vihjataan, ettei suomalaisilla tulisi olla kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskevan kansainvälisen yleissopimuksen (SopS 8/1976) 1 artiklassa tarkoitettua itsemääräämisoikeutta kansana tai muita sopimuksessa tarkoitettuja kansojen oikeuksia,

3) uhataan, panetellaan tai solvataan suomalaisia tavalla, joka yksityishenkilöön kohdistettuna täyttäisi 24 luvun 9 §:ssä tarkoitetun kunnianloukkauksen tai 25 luvun 7 §:ssä tarkoitetun laittoman uhkauksen tunnusmerkistön tai joka muuhun kansanryhmään kuin suomalaisiin kohdistettuna täyttäisi tämän luvun 10 §:ssä tarkoitetun kansanryhmää vastaan kiihottamisen tunnusmerkistön,
on, mikäli tekoa ei ole katsottava kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan, tuomittava suomalaisuuden halventamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Lisäksi muutetaan rikoslain 11 luvun 15 §:ää seuraavalla tavalla kattamaan myös suomalaisuuden halventamisen:

15 §
Oikeushenkilön rangaistusvastuu

Kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, törkeään kiihottamiseen kansanryhmää vastaan ja suomalaisuuden halventamiseen sovelletaan, mitä oikeushenkilön rangaistusvastuusta säädetään.

Kansalaisaloitteen pääset allekirjoittamaan tästä.

Sähköisen kannattajakortin pääset allekirjoittamaan tästä.

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Kannattajakortit Kansalaisaloite Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Puoluehakemus Rikos Sinimusta Liike Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Suomessa vain suomalaiset sukujuuret omaavat ja blondit tarvii suojelua. Sekasikiöt ei tarvi eikä perverssit.

 • Jussiboy

  Vastaa

  Laitetaan tämä kirjoitus tännekin. Näillä herkillä sinimustilla ”kansallismielisillä” on niin huono itsetunto, että erimielisyys heidän kanssaan pitää saada tuomittavaksi. Ei enemmistö voi olla syrjinnän kohteena oleva kansanryhmä. Suojeleehan nytkin laki yksittäistä Suomen kansan edustajaa esim. kunnialoukkaukselta. Tässä ei ole muuta taka-ajatusta kuin, että yritetään suojella sinimustia ja heidän liepeillään heiluvia arvostelulta. Tosi suomalaiset nauravat tällaiselle, jyrähtelee kuru kuinka hyvänsä. Minua perhana risoo se, että sinimustat muka edustaa jotain ehtaa suomalaisuutta. Sen juurista osa Lapuan liikkeen ideologiassa ja loput tuontitavaraa kaukaiselta synkältä hitler-mussolini ajoilta. Sinumustien ideologia on hyvin ohutta ja kun sitä hiukan raaputtaa, niin paljastuu hyvin yksioikoinen ja synkkä pohjavire. Olen suomalainen ja eurooppalainen, enkä haikaile mihinkään vanhaan impivaaralaisuuteen, jota ei koskaan ole ollut olemassakaan. Terve kansallistunne on hyväksi, mutta ei tällainen mitä sinimustat esittää. Se on tunkkaista ja selvästi muissa toimissaan pettyneiden ihmisten yritys kohottaa heikkoa itsetuntoaa. Sinimustat toimii muka kansan parhaaksi ja korostavat kansan todellisia etuja ajavaa johtajaa(kuru) ja kaikenlaisten reunaehtojen ja kompromissipyrkimysten torjuminen, koska ne ovat suuren johtajan tiellä. Sinimustien kuru haluaa epätoivoisesti nousta tai laskeutua, kuinka vain, Orbanin, Erdoaganin, Putinin ja muiden populistien rinnalle ja kuvittelee että näin hän suojelee Suomen kansaa eurooppalaiselta mädätykseltä. Minä olen ensin suomalainen mutta yhtä lailla tunnen itseni myös eurooppalaiseksi.

  • Nationalisti

   Vastaa

   ” Ei enemmistö voi olla syrjinnän kohteena oleva kansanryhmä. ”

   Ai enemmistöä kohtaan ei voi koskaan käyttäytyä loukkaavasti tms.?
   Enemmistöä kohtaan ei voi myöskään suorittaa rotuun perustuvaa rikosta?

   Tyyppi on tänne ennenkin kommentoinut kaikkea puhdasta idiotismia, joten ei yllätä taaskaan.
   Olet kyllä harvinaisen nolo tapaus.

  • Nimetön

   Vastaa

   heh, millä logiikalla hädin tuskin 5 miljoonan kansa on tässä maailmassa jollain tavalla enemmistö

 • Pete33

  Vastaa

  Ja tässä huomaamme kuinka homoseksuaalisesti käyttäytyvät likaiset uusnatsit levittävät paska ideologiaansa ”isänmaallisina” ihmisinä:D Voi kuulkaas kyllä veteraanit kääntyis haudoissaan kun huomais kuinka säälittäviä juutalaisvastaisia paskoja te uusnatsit olette. Mitä ne juutalaiset on teille tehny että ne saa teidän vihat niskoihinsa. Alas kommunismi, natsismi ja muut paskaideologiat.

  • Ai mitäkö pahaa juutalaiset ovat tehneet?

   Vastaa

   No esimerkiksi suorittaneet kansanmurhan Suomessa toisen maailmansodan aikana.Stalin ja Lenin olivat juutalaisia.Kommunismi on ylipäätään juutalaisuutta.Näin ollen vastuussa vähintään kymmenien miljoonien viattomien ihmisten kuolemista maailmalla.Millä lailla veteraanit olisivat juutalaismyönteisiä, kun kerran heidän vuokseen veteraaneista tuli ”kadotettu sukupolvi”? Kehottaisin ottamaan asioista ihan asiallisesti selvää, tuommoinen naismainen hysteerinen tiuskiminen on noloa.

   • N.N.

    Vastaa

    Entäs Otto Wille Kuusinen?

  • Plääh

   Vastaa

   Veteraanit sotivat siis juutalaisten ja holokaustivalehtelun åuolesta

 • Tapio

  Vastaa

  Oikea on suunta kannatan !

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi