Kreikkalaiset estivät maahanmuuttokeskuksen rakentamisen

Rotumuukalaisten invaasio on pysäytettävissä mikäli eurooppalaiset vain todella jaksavat jalkautua kaduille!

Aktivismi

päivitetty

Kreikan Chiosin saaren asukkaat estivät fyysisesti uuden maahanmuuttokeskuksen rakentamisen saarelleen estämällä keskusta varten rakennustarvikkeita tuovan laivan pääsyn satamaan.

Chiosilaisia paikallisia ja myös virkakuntaa kerääntyi saaren lukuisille satamille ja estivät rakennustarvikkeita kuljettavaa Pelagitis-alusta telakoitumasta seisomalla sen tiellä.

Alus lopulta poistui ja lähti kohti Lesboksen saaren pääsatamaa, minne on tarkoitus myös rakentaa uusi maahanmuuttajien leiri. Lähde ei kerro, miten laivan saapuminen sinne sujui mutta oletettavasti se kohtasi myös siellä vastarintaa paikallisilta.

”Me kutsumme Lesbosin työläisiä ja instituutioita nousemaan. Hallituksen suunnitelmia luoda uusia säilöönottokeskuksia ei tulla hyväksymään. Paikalliset Chiosissa ja Lesbosissa ovat puhuneet; ei uusia maahanmuuttokeskuksia, olivat ne sitten suljettuja tai avoimia,” Pan-Lesbosin työläisten keskus oli julistanut.

Lähde

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kreikka Kultainen aamunkoitto Maahanmuutto Maanpuolustus Politiikka Rajavalvonta Rotu Suora toiminta Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Vastarinta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Erinomaista toimintaa! Kreikkalaiset ovat jälleen lukkona idästä tulevia valloittajia vastaan. Samanlaista Suomeen.

 • TT

  Vastaa

  Seuraavaksi tulee sota-alus ja ampuu paikalliset aktivistit tohjoksi? Lähes tätä on meno länsimaissa nykyään. Hallitukset ja banksterit käyvät täysimittaista sotaa kansoja vastaan ja aivan erityisesti valkoisia kansoja vastaan. Hienoa vastarintaa kuitenkin ja aina pitää tehdä kaikkensa oman elintilan puolustamiseksi.

 • Leonidas

  Vastaa

  Mitenköhän käy kun kevät saapuu Pohjolaan, niin aletaanko Venäjältä ohjaamaan laumoja Suomeen? Ainkaan poliitikot tai virkamiehet eivät täällä hölmölässä ole varmaan koko asiaa mitenkään miettineet, vaikka pari tiedustelijaa jo kävi testaamassa reitin. Ovet auki vaan ja tuhansia tunkeutujia itärajan kouluihin riehumaan ja raiskaamaan jne. Pahaa tekee ajatella, miten tämä maa tuhotaan täysin. Onneksi Kreikassa on ihmiset aktivoituneet, toivottavasti se toimii innoittajana.

 • Tomppa

  Vastaa

  HIenoa nähdä, että eri puolella maailmaa ihmiset alkavat nousta tyranniaa vastaan. Toivottavasti pian myös Suomessa näytetään näille tyranneille, että suunnitelmanne ei vielä onnistu. Tuntuu vain, että ihmisillä on vielä niin hyvin asiat ja arki pyörii sen verran sujuvasti, että ei huomata, mihin meitä ollaan lopulta viemässä ennen kuin on liian myöhäistä.
  Vähän ihmetyttää, että kuinka vaikea hyvinvoivan keskiluokan – joka omistaa talonsa, kesämökkinsä, sijoitusasuntonsa jne. – on ymmärtää Maailman talousfoorumin tavoitetta vuodelle 2030. Maailman talousfoorumin sloganhan kuuluu, kun et omista mitään, olet onnellinen.
  Huvittavinta tässä on, että tämä slogan koskee myös Sanoman ja Almamedian omistajia, jotka nyt sensuroivat käskyläistensä välityksellä kaikki varoitukset valtamediasta runsaskätistä palkkiota odotellessaan, vaikka historiasta tiedetään, että hyödyllisiltä idiooteilta lähtee aina henki ensimmäisenä, kun Uusi maailmanjärjestys astuu voimaan. Tulee väistämättä mieleen se vanha sanonta, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

 • juha II

  Vastaa

  Suomessa nuokin ihmiset olisi raahattu hampaisiin asti aseistatuneiden poliisin toimesta ”lubyankaan”!!!

  EU.n aivottomat, turmeltuneet, ylimieliset, itserakkaat narsistiset despootit istuvat toisten perseellä valkeeseen!!! EU-parlamenttitalon voisi merkata aivan hyvin pakolaiskeskukseksi ja siinä samalla Vatikaaninn kirkkovaltion. ”Kyllä sopu sijaa antaa!!!”

 • Salomon

  Vastaa

  HAHAHA…! Meidän rahoilla

 • kari

  Vastaa

  vain Venäjän kautta, eikö omat maanpettririt tuovat niitä suomeen?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi