Video: Koronatoimia vastustava mielenosoitus Vaasassa

Vähälle mainostukselle jäänyt tapahtuma kokosi reilusti yli sata mielenosoittajaa Vaasan jäisille kaduille. Partisaanin toimitus oli myös paikalla.

Aktivismi

Hallituksen toimenpiteisiin pettyneet kansalaiset vastustavat piikkipasseja, lasten koronapiikkejä sekä hoitoalan pakkopiikityksiä.

Haastattelujen perusteella kansalaiset ovat kyllästyneet hallituksen ja viranomaisten edesottamuksiin. Järjestäjä ja osallistujat olivat tyytyväisiä osanottajamäärään. Sosiaalisen median ilmoitukset mielenosoituksesta juutalaisomisteisessa Facebookissa olivat kadonneet nopeasti. Järjestäjä piti tätä toimintaa törkeänä sananvapauden riistona. Telegram-sovelluksesta ilmoitukset eivät kuitenkaan kadonneet. Myös valtamedia sai kritiikkiä yksipuolisesta uutisoinnista sekä pelon lietsomisesta.

Ensi lauantaina 22.1. järjestettävä WWD 6.0 ‑mielenilmaus tulee keräämään ihmisiä ympäri maailmaa saman teeman alle. Mielettömien koronatoimenpiteiden ja sananvapauden riiston päättymisen puolesta.

Suomessa kyseisen päivän tapahtumat tullaan pitämään ainakin Helsingissä (päätapahtuma) sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Seuraa tapahtumailmoituksia Telegramissa.

Aktivismi Facebook Hyvinvointi Kansallismieliset Koronarajoitukset Kotimaa Marinin hallitus Mielenosoitus Poliittiset viholliset Politiikka Sananvapaus Sosiaalinen media Talous Teknologia Telegram Tiede & luonto Uutiset Vaasa Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Anonymous

  Vastaa

  Pieni, mutta äänekäs vähemmistö nuo koronadenialistit ja rokotevastaiset, vähän kuin äärivasemmisto. Miksi tuollaisesta pitäisi uutisoida jos joukko lahkolaisia on kokoontunut öyhöttään? Onneksi suurin osa suomalaisista ovat ottaneet rokotteet ja suhtautuvat ymmärtäväisesti viruksen vastaisiin toimiin (vaikkakin ne on täysin riittämättömiä) mutta silti aina näitä tyhjäpäitäkin riittää.

  • Sponsored by pfizer?

   Vastaa

   Missä kohtaa sulla tulee kipuraja vastaan tehostepiikkien kanssa?
   Viides? Kuudes?
   Kolmas ja neljäs varmaankin jo töötättynä?
   Elämä neulatyynynä on varmasti mukavaa..

  • Nimetön

   Vastaa

   Kuinka monta voittoa tavoittelevan firman myymää piikkiä olet valmis ottamaan saadaksesi ”vapautesi” ”takaisin”? Kysyn koska itse en ajatellut ottaa ensimmäistäkään ja olen silti samalla viivalla kuin 3 piikkiä ottaneet – tosin sillä erolla, etten ole tiettävästi edes sairastanut koko tautia toisin kuin moni kolmesti piikitetty.

  • Osoitan mieltä vaikka yksin

   Vastaa

   Millainen olio kirjoittaa tuollaista tekstiä? Valtamediaan uskovainen, jonka tiedot lääketieteestä perustuvat iltapäivälehtien lööppeihin? Joku mielenterveysongelmista kärsivä, jonka suurinta hupia on päästä trollaamaan kommenttipalstoille? 

   No samantekevää, en ole kiinnostunut lampaiden määkimisestä. Hyvä että tämmöisiä järjestetään, ja että näistä uutisoidaan edes jossakin. Täytyykin lähteä taas ensi lauantaina osoittamaan mieltä. En tiedä onko sillä loppujen lopuksi suurtakaan vaikutusta, mutta ainakin tuollaisten kommenttien kirjoittajia vituttaa, ja se on tarpeeksi hyvä syy osallistua.

  • nimellinen

   Vastaa

   En ole rokotevastainen. Olen elämäni aikana ottanut useita rokotteita ja tehosterokotteita, mutta tämä kokeellinen mrna-piikki ei kyllä ole mikään rokote ja en alusta lähtien ole ollut ottamassa sitä. Pitäisi ihmisten oikeasti tietää mm. mikä on oikeasti pandemia ja onko kenties määrityksiä muutettu juuri ennen koronahässäkkää.
   Se miten valtamedian avustuksella toistetaan kokoajan samaa on vähintäänkin aivopesua ja ihmiset uskoo kaiken. On todistettu tutkimuksissa että 3kk jatkuvaa tietyn asian toistamista riittää ihmisen täydelliseen aivopesuun esim. 2+2=5.
   Millainen ihmisestä tulee kahdessa vuodessa?

  • Tomppa

   Vastaa

   Sinä ja kaltaisesi hysteeriset ja kuolemanpelkoiset, joukkopsykoosissa olevat typerykset olette viime kädessä niitä todellisia tyhjäpäitä. Jos valtamedian ja THL:n aivopesu saataisiin otettua teidän päästänne jollakin keinolla pois, jäljelle jäisi vain ummehtunutta ilmaa ja kroonista aivosumua. Te itse olette niitä pahimman sortin lahkolaisia, jos ketkä. Toistelette uskonkappaleitanne rokotusten, maskien ja turvavälien tehokkuudesta, vaikka todellisuus lyö teitä kasvoille koko ajan. Ette vain hysterialtanne ja joukkopsykoosiltanne ymmärrä sitä. Kun teidän ulostulojanne katsoo ja kuuntelee, tulee väistämättä mieleen 1930-luvun Saksan tapahtumat.

  • Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa

   Vastaa

   Katsoin videon, enkä havainnut missään vaiheessa mitään ”öyhötystä”.Paremmin ne käyttäytyvät kuin sinä.Sinulla tuskin on varaa nimitellä ketään.Rokotavastaisten vähättely ei todista heidän olevan väärässä.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Suomessa tuskin on rokotevastaisia, jotka vastustavat kaikkia rokotteita. Haluttomuus ottaa myrkkypiikkiä ei tee kenestäkään rokotevastaista. 

   Myrkkypiikistä kieltäytyvät eivät halua rangaistusverottaa ja kiusata myrkkypiikin ottajia. Sensijaan myrkkypiikin ottajissa esiintyy sadistista suhtautumista piikkiä haluamattomiin.

 • Tarja

  Vastaa

  Hallitus jakaa edelleen samat arvot maanpetturi, valtiopetturi, pedosatanisti-Kiurun kanssa.
  Muutenhan GMO-kansanmurhaaja, pedosatanistien huostalapsitrokausta johtava Kiuru olisi painostettu eroamaan antifaterroristi-hallituksesta, eikös vain?
  Samat arvot mitä ilmeisimmin jakaa myös STM:n johtaja GMO-kansanmurhaaja, maskipainostaja, Nurembergin sääntöjen rikkoja Kirsi Varhila, jolla edelleen on ammattioikeudet, vaikka hänen maanpetoksellinen, valtiopetoksellinen ja GMO-kansanmurhainen toimintansa on ollut ‑tai olisi kuulunut julkisuuden, selonottovelvollisuuden, koulutustadon ja virkavastuun perusteella olla – jo pitkään tiedossa abortti- ja eutanasiakansanmurhaajien kontrolloimalla politisoituneella, antikristillisellä ja suomalaisvastaisella Antifa-Valviralla.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Minulla särkee päätä ja otan Asperiinin, mistä ei ole apua. Katson siis oikeudekseni kirvesmurhata naapurin, joka ei syönyt Asperiinia, sillä hänen syytähän se on ettei lääkitykseni toiminut… Näin ajattelee järkevä aikuinen, ainakin iltapäivälehdistön mukaan. En kehota ketään sukupuolenvaihdosleikkaukseen tai piikille, mutta siitä vaan, jos siltä tuntuu. Leikatkaa munanne ja osallistukaa rokotekokeisiin. Ei se ole minulta pois.

 • Anni Mäntylä

  Vastaa

  Täällä kahden suhteellisen pienen kaupungin välissä raikkaassa happirikkaassa havupuumetsikön keskellä suojeltavassa pikkukerrostalossa asuen -, niin en ole täällä nähnyt tai kuullut ainoatakaan maskipäätä tai kokeelliseen mRNA-injektio kokeiluun osallistunutta tai K‑sairastanutta kahteen vuoteen! Täällä on tieto hyvin kulkenut WHO:n rokote ja pandemian määräysten muuttamisesta ennen tätä k‑hysterian alkamista ja jota Suomen mediapooli 247 on tykittänyt lähteistään (esim: CNN) kopioiden ääntään säästämättä! PS: Tämä kansa on näköjään lyötävä polvilleen, ennen kuin se oppii realismia harhaisten utopioiden sijaan! Hyvä, että oppii edes joskus! Se opetus on: Asioiden on mentävä vielä paljon paljon pahemmin, jotta ne joskus voisi mennä paremmin!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi