Suomen Sisun puheenjohtaja Henri Hautamäki pitää puheen Suomi Herää ‑tapahtumassa

Kansalaisjärjestö Suomen Sisun puheenjohtaja Henri Hautamäki pitää puheen itsenäisyyspäivän Suomi Herää -kulkueessa. Kulkue on kansallismielinen itsenäisyyspäivän juhla globaalia rappiota vastaan.

Aktivismi

Henri Hautamäki on Suomen Sisun puheenjohtajana toimiva turkulainen.

Järjestäjän kanavissa Hautamäki kuvailee itseään seuraavasti:

Olen 33-vuotias kansallismielinen toimija Suomen Turusta, ja toimin tällä hetkellä kansalaisjärjestö Suomen Sisun puheenjohtajana. Uskon että jokaisen suomalaisen velvollisuus on pitää esillä isänmaan ja kansansa asiaa tavalla tai toisella, ja siksi olenkin tänä vuonna yksi Suomi Herää ‑tapahtuman puhujista.

Suomi ja suomalaisuus kohtaavat näinä aikoina eksistentiaalisia uhkia usealta suunnalta. Arvoton kulutuskulttuuri ja materialismi, siirtolaisvirrat, kielemme sekä identiteettimme näivettyminen ja itsemääräämisoikeuttamme sekä näennäis-laillisin että laittomin keinoin uhkaavat ylikansalliset ja vieraat valtiolliset toimijat ovat kaikki ongelmia jotka pitää kohdata ja ratkaista, ja joista yhtäkään ei voi jättää huomiotta. Tämä tilanne vaatii heräämistä ja Kullervon mieltä, ei alistumista tai passiivisuutta. Siksi toivonkin että mahdollisimman moni kansallismielinen saapuu Helsinkiin 6.12.2021 luomaan alkua uudelle kansalliselle heräämiselle.

Aktivismi Helsinki Henri Hautamäki Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Suomen Sisu Suomi Herää Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tästä ei hyvää seuraa

  Vastaa

  Taloudellinen alas ajo on myös paha asia ja siinä sivussa kaiken myyminen ulkomaisille pohjattoman ahneille sijoittajille.

 • TT

  Vastaa

  Olen herännyt siihen, että vain riittävän eheä kansakunta voi puolustaa inhimillisen elämän edellytyksiä. Mutta heräämössä on hiljaista ja autiota. Massamedian lumoamilla kansalaisilla on luja defenssi päällä. He eivät millään suostu uskomaan, että ovat laumatasolla harhaanjohdettuja. Media on kehitellyt haukkumanimet herättelijöille. Näitä voi kutua äärioikeistoksi, rasisteiksi, ihmisvihaajiksi tai salaliittoteoreetikoiksi. Näiden aktiivinen tiedonhankinta on ”luuhaamista internetin hämärillä sivustoilla”. Lampaat rakastavat laumaansa ja keksivät heti osuvan nimityksen niille, jotka muista poiketen havaitsevat vaaran. Systeemin puolustajiksi itsensä mieltävät alkavat aktiivisesti vainota heitä. Mikään ei saa uhata globaalin kommunismin toteutumista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi