Tuukka Kuru pitää puheen Suomi Herää ‑kulkueessa

Kuru on korostanut kansallismielisessä ajattelussaan erityisesti syntyperän merkitystä, jota hän pitää kansallismielisen ajattelunsa perustana.

Aktivismi

Tuukka Kuru.

Kansalaisaktivisti ja Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru pitää puheen itsenäisyyspäivän Suomi Herää ‑kulkueessa. Kurua kuvaillaan järjestäjän ilmoituksessa seuraavin sanoin:

Tuukka Kuru on rovaniemeläislähtöinen kansallismielinen aktivisti, joka tunnetaan parhaiten verkkoradio Monokulttuurista, Awakening-konferensseista ja Sinimustasta Liikkeestä.

Kuru aktivoitui kansallismieliseen toimintaan vuoden 2015 pakolaiskriisin seurauksena, joka kypsytti entisestä oikeistoliberaalista kirjoittajasta näkyvän kansallismielisen toimijan.

Kuru on korostanut kansallismielisessä ajattelussaan erityisesti syntyperän merkitystä, jota hän pitää kansallismielisen ajattelunsa perustana. Essentialistinen ajattelutapa, jonka mukaan ihmisillä ja asioilla on politiikasta riippumaton luonne, on voimakkaasti läsnä muussakin Kurun ajattelussa.

Kuru toimii tällä hetkellä Sinimustan Liikkeen puheenjohtajana. Puolueen tarkoituksena on tarjota kansallismielisille toimijoille väylä parlamentaariseen päätöksentekoon, sekä tarjoa suuremmalle yleisölle tietoa kansallismielisen vaihtoehdon olemassaolosta.

Sinimusta Liike on sitoutunut suomalaisten kansallisen olemassaolon turvaamiseen kaikilla suomalaisen yhteiskunnan osa-alueilla, toimien siten etnisten suomalaisten omana edunvalvontajärjestönä.

Kuru on Suomen Sisun ja Europa Terra Nostran jäsen, ja viestittelee päivittäin eurooppalaisten nationalistien kanssa. Hän kokee voimakasta kohtalonyhteyttä muiden eurooppalaisten kansojen kanssa, ja toivoo näiden nousevan yhteiseen rintamaan yhteistä monikulttuurista uhkaa vastaan. Euroopan unionin sijasta Kuru kannattaa kukoistavien kansojen Eurooppaa.

Aktivismi Awakening Euroopan unioni Eurooppa Europa Terra Nostra Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Mielenosoitus Monokulttuuri FM Pakolaiskriisi Politiikka Rotu Sinimusta Liike Suomen Sisu Suomi Herää Talous Tuukka Kuru Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Hieno nuori mies. Hyvä ulosanti.Nuorissa on tulevaisuus.

 • Nimetön

  Vastaa

  Allekirjoita kannattajakortti

  https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

 • Tamperelainen tietotoimisto

  Vastaa

  Tuukka Kurun paras ystävä on kaikesta huolimatta Junes Lokka joka ei ole suomalainen saati syntyperäinen 😃😝 Hyvin epäuskottava puoluehanke 😜 Taitaa olla Persujen kabinetti kamuja.

 • sam

  Vastaa

  eikos tuo ole lahetelainen puukojunkkari liivilainen,.mita se politiikassa tekee

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi