Kaksi viikkoa itsenäisyyspäivään – Suomi Herää kokoontuu rautatientorilla kello 15

Suomi Herää -kulkue on julkaissut lehdistötiedotteen. Partisaani julkaisee sen kokonaisuudessaan:

Aktivismi

päivitetty

Itsenäisyyspäivä lähenee ja niin lähenee myös päivään kuuluvat kansallismieliset kokoontumiset. Tänä vuonna Helsingissä kokoontuu myös Suomi Herää ‑kulkue ensimmäistä kertaa.

Suomi Herää ‑kulkue on isänmaallisten kansalaisten vastaisku globaalille rappiolle. Tahdomme herättää kansallisen itsetuntomme jälleen roihuavaan liekkiin. Vastustamme juuretonta rihkamakulttuuria, joka tekee kansalaisista tasapaksua kuluttajien massaa.

Kulkue kokoontuu Helsingin rautatientorilla kello 15 itsenäisyyspäivänä 6.12. Rautatientorilta siirrymme kulkueena puheidenpitopaikalle, jossa pidämme useamman puheen.

Tapahtumassa noudatetaan voimassaolevia koronarajoituksia. Tällä hetkellä viranomaiset eivät rajoita julkisia ulkona tapahtuvia kokoontumisia. Mikäli tilanne muuttuu ennen sitä, sovellamme sen mukaan. Helsingissä on järjestetty myös tiukkojen rajoitusten alla onnistuneita mielenosoituksia pitkin kuluvaa vuotta, ja otamme näistä mallia myös tähän tapahtumaan.

Kannustamme kaikkia isänmaan ystäviä saapumaan Helsinkiin itsenäisyyspäivänä!

Voit ottaa yhteyttä järjestäjiin:

0465303549
[email protected]

Sosiaaliset mediat:

Twitter: @suomi_heraa
Instagram: @suomiheraa
Telegram: @suomiheraa

suomiheraa.com

Aktivismi Helsinki Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Mielenosoitus Politiikka Rotu Suomi Herää Talous Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Ei ole mitään ”globaalia rappiota”, vaan tiukasti suunniteltu ja tehokkasti toteutettu globaali kampanja entisten vapaiden länsimaiden asukkaiden orjuuttamiseksi. Perustuslait kumotaan kaikissa maissa ja eikä ihmisillä ole enää päätäntävaltaa omista asioistaan. Hallitukset ja suuryhtiöt tekevät tiivistä yhteistyötä ja omistavat yhdessä ihmiset ja tekevät jopa peruuttamattomia päätöksiä näiden kohtalosta. Taustalla hommaa ideoi ja johtaa eräs ”Klasu”, jonka vetämällä rikollisjärjestöllä on myös Suomen vaikutusvaltaisin eliitti hyppysissään. Suomalaiset ovat olleet näiden orjia jo pitkään tietämättään. Pelottavan iso osa on tilanteeseen tyytyväisiä. Suomessa rakkaus kommunismiin imetään jo äidinmaidosta.

 • Veteraanin poika reservissä

  Vastaa

  Kansallismieliset. Kansallissosialistit. Isäm maalliset. Nuo äitin pikku kakkapyllyt. Joko äiti on ommellut teille hakaristiliput?

  • Ei vielä

   Vastaa

   Minkä sortin veteraanin poika olet? Mistä katkeruutesi oikein kumpuaa? Kerro meille, ehkä voimme auttaa.

 • Pressa

  Vastaa

  Hähhää, linnanjuhlat peruttu kun ei voi vaatia perustuslain mukaan passia. Teidän paskajoukkoa ei kukaan huomaa, hähhää!

  • Ismo

   Vastaa

   Paras uutinen tänä päivänä. Ei olisikaan ollut juuri mieltä juhlia menetettyä itsenäisyyttä korumenoin joukolla maanpettureita ja juutalaisten juoksupoikia (((Saul))) etunenässä. Linnan juhlat voisikin peruuttaa siihen asti, että ollaan saatu Suomeen isänmaallinen hallitus. Kulkue tullaan sen sijaan huomaamaan ainakin valtamediassa ”kauhistunein ilmein”, ja jos ei, niin ainakin kadulla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Lue seuraavaksi