1500 marssi koronarajoituksia vastaan Helsingissä

Tapahtuma kokoontui senaatintorilla ja siirtyi siitä rautatientorille.

Aktivismi

Helsingissä marssittiin lauantaina koronarajoituksia vastaan. Ylen mukaan mielenosoitukseen osallistui 1500 ihmistä.

Tapahtuma kokoontui senaatintorilla ja siirtyi siitä rautatientorille. Tapahtumassa oli useita puhujia ja artisteja.

Paikalla oli myös kansallismielinen aktivisti Pyry Soinio puhumassa. Hänet tunnetaan esimerkiksi Uudenmaan Akselin puheenjohtajana.

Lähde: Yle

Aktivismi Helsinki Kansallismieliset Kansallismielisyys Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Mielenosoitus Poliittiset viholliset Politiikka Pyry-Lii Soinio Talous Teknologia Uudenmaan akseli Uutiset Yhteiskunta Yle

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pzkw

  Vastaa

  Ylen ”totuus” 1500 = Normaalin maailman totuus 2500

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihmettelen mitä miekkarissa on kaiken maailman viihdyttäjiä paikalla? Mitä tekemistä jollain viihdeartisteilla on mielenosoituksen kanssa? Eikö siellä pidä nostaa päättäjät tikun nokkaan vastaamaan teoistaan!!

  • Juulia

   Vastaa

   Yksi artisti riittäisi per miekkari ja korkeintaan kaksi kipaletta. Musiikkia on muutenkin kaikkialla kaiken aikaa nykyään. 

   Sellaisena kevennyksenä väliin. Nyt tulee varmasti monelle tunne että loppuisi jo tuo soitto ja pääsisi kuuntelemaan tykitystä. 

   Slim Mill veti legendaarisen puheen.

   • Pertsa

    Vastaa

    Onhan vastapuolen miekkareissakin aina artisteja esiintymässä.Ihan hienoa nähdä että heitä on meidänkin puolella.

 • Artisti maksaa

  Vastaa

  Miekkari oli lasten rokottamisen vastustava, siis covid piikki vastainen, tilanteessa jossa on vain haitoista kyse kun hyötyä piikeista ei ole lapsille.

 • Vale, emävale, tilasto

  Vastaa

  Kun katselin noita ThL:n julkaisuja joissa puhuttiin ”viime viikon tartunnoista” niin tuli mieleeni että ”Mitä sellaista on Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä mitä ei ole Enonkoskella, Brändössä, Eckerössä, Finströmissä, Hirvensalmella tai Hyrynslmella?”. 

  Se selittäisi miksi muita paikkakuntia selvemmin tämä flunssa-aalto leviää noilla em. mainituilla. 

  Toinen asia joka ei ihan heti käynyt selväksi oli se että mikä on suhde sairaaloissa olevien kesken: rokottamattoman, kerran rokotetut, kaksi kertaa rokotetut ja kolme kertaa rokotetut?

 • Artisti maksaa

  Vastaa

  Suomalaisilla suurella osalla on vastustuskyky koronan joka on influenssa aallon mukana kulkenut jo 2000 luvun alusta asti, eikä tauti muutenkaan terveille ole vaaraksi. Matut taas ei perimässään kanna vastustuskykyä, pohjolan pöpöistä on kova homma selvitä muualta tulleiden. Meitä kun on karaisseet sukupolvien saatossa eri taudit kuin muita. Erikoista perimäämme ei ole väheksyminen.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Eikö poliisilla ole kykyä hajoittaa ja pidättää näitä viruksen ja disinformaation levittäjiä? Kyynelkaasua väkijoukkoon ja sitten poliisit mellakkavarusteissa pidättään näitä rikollisia. Voitaisiin tuomita toreilla esimerkkinä muille, häpeäpaaluun.🤯🙈

 • Anonyymi

  Vastaa

  Miten kehtaatte herjata Rakasta Johtajaamme? Hän on Rouva Pääministeri teille, senkin turjakkeet! Myös Rakas Johtaja, Äiti Armollinen, Hänen Pyhyytensä. Johtajamme herjaamisesta tulee ankarat sanktiot!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi