Legia Varsovan kannattajat laittoivat rasisminvastustajat polvistumaan kuninkaalleen

Legia Varsova voitti ottelun 1 - 0.

Aktivismi

30.9. Legia Varsovan kannattajat levittivät Leicester City F.C:n polvistuvien pelaajien eteen jättimäisen lakanan, jossa oli kuninkaan kasvot, seuran värit ja teksti ”Kneel before his majesty” (suomeksi Polvistukaa hänen majesteettinsa edessä).

Legia voitti ottelun 1 – 0.

Aktivismi Black Lives Matter Hyvinvointi Jalkapallo Kansallismieliset Kansallismielisyys Kulttuuri Legia Varsova Leicester Puola Rotu Ulkomaat Ultras Uutiset Viihde

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Gulermo

    Vastaa

    aivan helvetin hyvä 😂🥳

  • Ripe

    Vastaa

    Upeasti hoidettu tilanne! Ajattelukykyiset eivät konttaile polvillaan minkään negge-aatteen edessä.

  • q:bert

    Vastaa

    Mielenkiintoista miten juuri nuo pahiten maahanmuuton saastuttamat maat tahtovat eniten polvistua fentanyyliin kuolleen multirikollisen edessä.

  • TT

    Vastaa

    Puolalaisille kelpaa EU-raha, mutta ne pilkkaavat itseään vauraampia länsimaita, joista tuo raha tulee. Tosin Englanti jättäytyi hiljan pois EU:sta. Tästä ei briteille ole ollut mitään hyötyä, koska brittiläinen kansanyhteisö on samanlainen vankila kuin EU:kin. Siihen kuuluu sellaisia kommunistipaskamaita kuten Australia tai Kanada. Maailmasta on tullut täysi pellemaailma eikä naurata yhtään. Säälittävää tai vaarallista sekoilua joka puolella. Kuka vetelee narusta?

  • ml

    Vastaa

    Tasa-arvo on hyvä asia, mutta väkivaltaisen BLM-liikeen toiminta ja kannattaminen on mennyt kyllä monella yli ymmärryksen.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi