Kansallismielinen Suomi Herää ‑itsenäisyysmarssi järjestetään Helsingissä 6.12.!

Partisaani tulee seuraamaan tiiviisti itsenäisyyspäivään liittyvää uutisointia tulevina viikkoina.

Aktivismi

päivitetty

Itsenäisyyspäivänä isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta.

Suomi Herää ‑itsenäisyysmarssi järjestetään tänä vuonna 6.12. itsenäisyyspäivänä Helsingin keskustassa. Järjestäjät kertovat valmistautuneensa mahdollisiin koronarajoituksiin ennakoiden. Mikäli kaupunki säätää rajoituksia marssipäivälle, ei tapahtumaa tulla tänä vuonna perumaan.

Suomi Herää ‑marssi on avoimen kansallismielinen tilaisuus. Se ottaa rohkeasti kantaa poliittisiin kysymyksiin ja haastaa globalistisen eliitin, jonka kaataminen on välttämätöntä, jotta Suomi voisi itsenäistyä uudelleen.

Lataa ja levitä alla olevia lentolehtisiä asuinalueellesi! Lentolehtisen alta voit lukea marssin tämän vuoden ensimmäisen tiedotteen. Partisaani tulee seuraamaan tiiviisti itsenäisyyspäivään liittyvää uutisointia tulevina viikkoina.

Klikkaa kuvaa ja lataa pdf-tiedosto!

Suomi Herää ‑yhteisön tiedote

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2021 isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta. 

Suomalainen kulttuuri on taistellut läpi historian olemassaolonsa puolesta. Kulttuurimme kohtaa juuri nyt vahvemman vihollisen kuin koskaan aiemmin: juurettoman ja kansainvälisen materialismin aatteen, joka tekee kokonaisista kansakunnista tasapaksua kuluttajamassaa.

Juureton ja rahakeskeinen maailmankulttuuri lyö kättä suurten puolueiden edistämän väestönvaihtopolitiikan kanssa. Samalla kun markkinat ja viihdeteollisuus korvaavat suomalaiset perinteet amerikkalaisella rihkamakulttuurilla, syntyperäiset suomalaiset korvataan ei-eurooppalaisilla maahanmuuttajilla. Suomen väestönkasvu on jo vuosien ajan perustunut kokonaan maahanmuuttoon.

Suomi Herää ‑kulkue on isänmaallisten kansalaisten vastaisku globaalille rappiolle. Emme ole maailmankansalaisia tai harmaita ”ihmiskunnan” edustajia – olemme suomalaisia. Suomalaisuus ei ole sopimus eikä passimerkintä. Sen sijaan suomalaisuus on vuosituhansien saatossa ainutlaatuisessa ympäristössä jalostunut veren, kielen, luonnonmaiseman ja kulttuurin liitto.

Ilman suomalaista perintöämme kansamme suhde olemassaolon perustaviin kysymyksiin olisi pinnallinen, kyyninen ja hyväksikäyttöön perustuva. Suuryhtiöt, media, yliopistot ja muut kansamme mieltä muokkaavat instituutiot kasvattavatkin nykysuomalaisista laskelmoivia hyväksikäyttäjiä, joille omaisuuden häikäilemätön haaliminen ja narsististen viettien tyydyttäminen ovat ainoat ”menestyksen” merkkipaalut elämässä. Suomi Herää tahtoo tälle lopun.

Globalisaation vuoksi Suomi on nyt historiansa risteyskohdassa. Tahdommeko, että tulevat sukupolvet ovat ulkomaalaisten suuryhtiöiden palkkaorjia, joiden elämän perustavin arvo on voitonmaksimointi? Vai tahdommeko irtaantua ylikansallisesta materialismista ja herättää isiemme perinnön jälleen henkiin? Suomi Herää ‑yhteisön valinta on luonnollisesti jälkimmäinen. Tahdomme, että Suomi on suomalaisten maa, jossa jokainen kansalainen muodostaa jo nuorena elävän siteen esi-isiinsä, kansanviisauteen ja suomalaiseen luontoon.

Symboliksemme olemme valinneet kalevalaisen Runonlaulajan kädet ‑merkin. Suomalaisuuden kulta-aikoina runonlaulajat välittivät heimoviisautta suomalaisille näiden säätyyn ja varallisuuteen katsomatta valaen kaikkiin elävää kansallishenkeä. Symbolivalintamme ei kuitenkaan merkitse sitä, että tahtoisimme palata menneisyyteen. Suomalaisuus ei näet kuulu tiettyyn ajanjaksoon vaan se on ajatonta. Tahdommekin luoda uuden tulevaisuuden, jossa kansallishenki ei ole museotavaraa vaan jokaisen kansallinen luonnollinen tapa elää ja toimia.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Suomi Herää ‑kulkueeseen Helsinkiin itsenäisyyspäivänä 6.12. Tulemme päivittämään sivuille lisää käytännön tietoa tapahtumasta lähitulevaisuudessa.

Kannanotto mahdollisiin koronarajoitteisiin liittyen

Tänä vuonna tapahtuma tullaan järjestämään Helsingissä. Mikäli hallitus tai paikalliset viranomaiset pyrkivät koronarajoitusten avulla rajoittamaan kansalaisten kokoontumisia itsenäisyyspäivänä, voi tilaisuuden luonne muuttua marssista toisenlaiseksi julkiseksi tapahtumaksi.

Helsingissä on järjestetty julkisia mielenilmauksia myös tiukkojen rajoitusten aikana, ja Suomi Herää tulee tarvittaessa soveltamaan aiemmin menestyksellä järjestettyjen mielenilmausten toimintatapoja, jottei kansallismielistä itsenäisyyspäivää varmasti peruta.

Tulemme päivittämään sivuille lisää käytännön tietoa tapahtumasta lähitulevaisuudessa. Lisäksi tulemme julkaisemaan kampanjamateriaalia, jolla kansallismieliset voivat paikallisesti mainostaa tapahtumaa. 

Kannustamme kaikkia kansallismielisiä järjestöjä myös ilmoittamaan julkisesti osallistumisestaan marssiin, jotta tieto tapahtumastamme leviää mahdollisimman tehokkaasti.

Lähde: Suomi Herää

Aktivismi Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Marssi Mielenosoitus Politiikka Suomi Herää Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Loistavaa, odotettavissa on hieno tapahtuma hyvässä hengessä.
  Tulethan paikalle, otat myös lähipiirisi ja tuttavasi mukaan, annetaan kansallismielisyyden näkyä Helsingin kaduilla!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Erinomaista. Viime vuonna kulkue jäi järjestämättä ja hyvä, että perinne jatkuu.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tulossa ollaan!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Nähdään 6.12.2021
  Lehto Seppo
  https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Mika Kattelus

  Vastaa

  Ilmanmuuta tulen

 • TT

  Vastaa

  Hieno homma. Koronassa havaittiin, että Suomi ja suomalaiset halutaan alistaa globaalin eliitin laatiman pakkopolitiikan orjiksi. Se osa agendaa, mikä ei aivopesun avulla uppoa kansalaisiin, tungetaan sinne poliisipampun voimalla. Heikon psyykeen ja ohuen identiteetin omaava vasemmisto tietenkin nieli globalistisen ”Bill Gates”-koronapolitiikan karvoineen päivineen. Mitään omaa suomalaista ratkaisua asiaan ei edes haluttu harkita. Havaittiin siis jälleen kerran, ettei vasemmisto pääse koskaan eroon orjamoraalistaan. Oikeat suomalaiset eivät koskaan voi taipua tällaiseen ja kaatuvat mieluummin saappaat jalassa.

 • Hereillä Oleva

  Vastaa

  Surullista lukea tällä sivustolla julkaistua ahdasmielistä, eurooppalaista Suomea kahlitsevaa agitointia.
  Niin paljon trollien ja anarkistien masinoimaa aivopesevää humpuukia harvoin näkee yhdessä paikassa.
  Todella säälittävää.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi