Nouse Suomi! ‑tapahtuman viimeinen puhuja varmistunut – Terhi Kiemunki edustaa Kansallismielisten liittoumaa

Tapahtuma kokoontuu huomenna Helsingin Pikkuparlamentilla kello 14.00.

Aktivismi

Huomenna lauantaina Helsingissä järjestettävän Nouse Suomi! ‑mielenosoituksen lopullinen puhujakaarti on varmistunut. Muiden puhujien lisäksi myös Terhi Kiemunki pitää puheen paikalla.

Kiemunki edustaa paikalla Kansallismielisten liittoumaa, jonka puheenjohtaja hän on. Hänet tunnetaan myös Sinimustan Liikkeen perustajajäsenenä.

Muita puhujia paikalla tulevat olemaan kansalaisaktivisti Tiina Wiik, Mika Schwach (Valta Kuuluu Kansalle), Tuukka Kuru (Sinimusta Liike), Toni Jalonen (Suunta-kollektiivi), Riikka Salmi (Suomen Kansa Ensin ‑puolue) sekä Mika Ranta (Soldiers of Odin).

Tapahtuma kokoontuu Helsingin Pikkuparlamentilla lauantaina kello 14.00.

Aktivismi Helsinki Kansallismieliset Kansallismielisten liittouma Kansallismielisyys Kotimaa Maahanmuutto Mielenosoitus Mika Ranta Mika Schwach Nouse Suomi! Politiikka Riikka Salmi Rotu Sinimusta Liike Soldiers of Odin Suomen Kansa Ensin Suunta Talous Terhi Kiemunki Tiina Wiik Toni Jalonen Tuukka Kuru Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Daami

  Vastaa

  Mielenkiintoista: vale-SKE ja Riikka Yildiz (aiemmin Salmi)… Tuo puoluehan kaapattiin, ja on nyt laillisesti muiden käsissä kuin alkuperäisen moottorin mutta laillisuus ei kerro asiasta mitään.

  • Blut und Boden

   Vastaa

   Ruotsissa kansallismielisessä toiminnassa on sellaisia naisia kuin Paulina Forslund, meillä on sitten joku Riitta Yildiz, minkä lie matun muija. Voi stna tätä sekoilua, otetaan tässä asiassa länsinaapurista mallia ja pidetään rotumuukalaiset ja niiden patjat ulkona kansallisista piireistä.

 • J

  Vastaa

  Kyllä partisaani tekee hienoa työtä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi