Yli 1000 osoitti mieltään koronadiktatuuria vastaan Helsingissä

Kyse oli kansainvälisestä mielenosoituksesta, joka järjestettiin useissa kaupungeissa pitkin maailmaa.

Aktivismi

Viranomaisten mukaan noin 1300 suomalaista osoitti mieltään koronadiktatuuria vastaan Helsingissä lauantaina. Fyysisesti paikalla olleiden lisäksi suoria nettilähetyksiä seurasi kymmenet tuhannet ihmiset.

Kyse oli kansainvälisestä mielenosoituksesta, joka järjestettiin useissa kaupungeissa pitkin maailmaa. Tapahtumalla vastustettiin koronan varjolla tehtyjä rajoituksia sekä pakkorokotuksia, joita lobataan kovaa vauhtia.

Tapahtuma kokoontui eduskuntatalolla ja liikkui siitä Esplanadin puistoon. Sekä eduskuntatalolla että Esplanadin puistossa pidettiin puheita.

Tapahtuma sujui ilman ongelmia, sillä viranomaiset eivät tällä kertaa aloittaneet mitään tappeluita.

Aktivismi Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Mielenosoitus Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa, että suomalaiset jalkautuvat kaduille ja taistelevat oikeuksiensa puolesta tätä nykypäivän järjettömyyttä vastaan!
  Koronateatteria yritetään tahallaan pitkittää, katsotaan nyt minkälainen sirkus tulee kun koronapassi esitellään Suomen kansalle, aikamoista farssia odotan siitä.
  Mielenkiintoista myös nähdä miten sen läpivieminen onnistuu, koska esteenä on vain yksi ”pikku” seikka, Perustuslaki!

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Paikalla olleena arvioisin väkeä olleen enemmän. Liian vähän kuitenkin.

 • Olet itsesi pahin vihollinen

  Vastaa

  Ja kaikki ilman minkäänlaista tukea valtamedialta, tai miltään muultakaan taholta. Ennen kuin tänne tulee joku vouhottamaan kulkutautimyönteisyydestä, niin minkähän vuoksi tuollaisia tapahtumia ylipäänsä on tarve järjestää, ja niihin osallistuu paljon ihmisiä? Onko jokainen tuohon osallistunut joko mielenterveyskuntoutuja, venäläisen propagandan uhri, tai pahantahtoista agendaa ajava agitaattori? Entä minkä vuoksi tapahtuma sai maailmanlaajuisesti paljon osallistujia? Ovatko he ehkäpä osa jotakin salaliittoa, jolla on tarkoitus heikentää ihmisten luottamusta lääketieteeseen ja sitä kautta tuhota kansanterveyttä?

  Vai voisiko mitenkään olla mahdollista harkita sitäkin vaihtoehtoa, että on tullut pahemman kerran huijatuksi? Mutta kun se oma ylpeys sanoo, että olen liian fiksu langetakseni mihinkään huijauksiin, ja valtamediakin sanoo sitä ja tätä? Eikös se kognitiivinen dissonanssi jotenkin noin mene?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi