Pääkaupunkiseudulla syyskuussa Tunne juuresi ‑seminaari

Kansallismielinen kulttuurikollektiivi Suunta järjestää syyskuun 18. päivä pääkaupunkiseudulla Tunne juuresi -seminaarin.

Aktivismi

Suunta on kansallismielisten kollektiivi, joka keskittyy toiminnassaan kulttuurin eri osa-alueisiin.

Tapahtumajärjestäjä kertoo seuraavaa:

”Suunta-kulttuurikollektiivi esittää: Tunne juuresi 3

Tunne juuresi on jo kolmatta kertaa järjestettävä kansallismielinen keskustelutilaisuus. Tapahtuma järjestetään 18.9.2021 pääkaupunkiseudulla – paikka kerrotaan lähempänä ennakkoon ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen vaaditaan koronarajoitusten vuoksi. Ilmoittautumiset osoitteeseen: suunta@protonmail.com

Tilaisuuden puhujat:

Henri Hautamäki (s. 1988) on Suomen Sisun puheenjohtaja. Hän piti tämän vuoden Kukkavirta 188 ‑tapahtumassa muistopuheen. Hautamäki on profiloitunut erityisesti turvallisuuspolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Liina Veronica Isto (s. 1995) on aikaisemmin Perussuomalaisissa Nuorissa vaikuttanut kansallismielinen toimija, jota kiinnostavat erityisesti ekologia, luonnonvalinta ja ihmismieli.

Jasmina Ollikainen (s. 1995) on kirjailija ja historian opiskelija Helsingin yliopistossa. Hän toimii verkkolehti Kansalaisen toimittajana ja on puhunut aiemmin mm. Awakening-konferenssissa ja 612-kulkueessa.

Tervetuloa!”

Aktivismi Filosofia Historia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Politiikka Uutiset

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Hienoa hommaa. Tällaista toimintaa kutsutaan metapolitiikaksi eli poliittinen liike saa tarpeellista vahvistusta varsinaisen poliittisen toiminnan ulkopuolelta. Valtamedia ja yliopistot ovat syöttänyt kansalle ’globohomoa’ maailmankuvaksi ja pyrkivät kaikin tavoin katkomaan Suomen suvun juuria. Kalevalakin toteaa, että asioiden alkujuuret ja ‑syyt on tunnettava, muuten kaikki viisaus katoaa kansasta.

 • taisto niemi

  Vastaa

  samaan aikaan on se miekkari eduskuntatalolla

 • Anonyymi

  Vastaa

  Liina Veronica Isto 😍

 • Timo

  Vastaa

  Möge die helle Flamme unserer Begeisterung niemals zum Erlöschen kommen. Sie allein gibt auch der schöpferischen Kunst einer modernen politischen Propaganda Licht und Wärme.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi