Kansallismielisten liittouman taloprojektin keräys etenee

Liittouma kerää rahaa ostaakseen talon tai tilan, joka tulisi kaikkien kansallismielisten käyttöön ilman riskiä siitä, että tila menisi alta.

Aktivismi

Kansalaisaktiivit Tuukka Kuru ja Terhi Kiemunki.

Kansallismielisten liittouman taloprojektin keräys etenee. Sunnuntaina julkistettu keräys on Liittouman puheenjohtajan Terhi Kiemungin mukaan torstaihin mennessä kerännyt ”10% rajapyykin perinteisen mummonmökin hinnasta”.

Kansallismielisten Liittouma kerää rahaa ostaakseen talon tai tilan, joka tulisi kaikkien kansallismielisten käyttöön ilman riskiä siitä, että tila menisi alta. Tilassa voisi siis järjestää mitä tahansa kansallismielistä toimintaa, mikäli talo saadaan ostettua.

Voit osallistua projektiin lahjoittamalla parhaaksi katsomasi summan tilille FI37 3939 0062 7972 61/Kansallismielisten Liittouma.

Lähde: Twitter

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisten liittouma Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Poliittinen vaino Politiikka Talous Uutiset

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Yhteishenki

  Vastaa

  Erinomaista. Tällaista tarvitaankin: Yhteen hiileen puhaltamista. 

  Kun tila on saatu niin talkooväkeä varmasti riittää. Jo hyvin käy niin Jehovien viikonloppuna pystyttämä valtakunnansali jää kakkoseksi. Paljon väkeä, työkaluja ja tarvikkeita ja pitkänä viikonloppuna saadaan paljon aikaan.

 • p.grandell

  Vastaa

  Mistäpäin olisi tilan/talon sijainti toivottu?

 • Tuumausmyssy toimi jo

  Vastaa

  Tässä olisi yksi kohde:

  https://www.etuovi.com/kohde/7947861?haku=M1717557026

  Säätiö kun tuon ostaisi ja siitä tehtäisiin koulutuskeskus niin ei tarvisi maksaa edes kiinteistöveroa. Ainoa on tontin vuokra ja kaukolämpö, mutta johan tuossa on kattopinta-alaa sen verran että auringolla saisi mittavan määrän käyttöenergiaa. Eikä hankintahintakaan ole kovin suuri.

  Harjakatto tuohon pitäisi ensimmäisenä laittaa. Tasakattojen vedenkesto on jo nähty. Ja sen jälkeen voisi neuvotella kaupungin kanssa tontin ostosta omaksi. Tai siis, siitä pitäisi neuvotella ihan ensimmäisenä.

  Ainakin julkiset yhteydet olisi hyvät.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Vanhoja käytöstä poistuneita tanssilavoja saa melkein ilmaiseksi.Tilojen pitäisi sijaita Tampereen ympäristössä. Joka keskeisin alue. Tanssilavat on suunniteltu isoille joukoille tapahtumiin. Nykytekniikalla eli ilmalämpöpumpuilla lämpiävät hyvin ja kukaan ei valita metelistä. Linkistä voi tarkastella tanssipaikkoja. Joista monet edesmenneitä ja lisää tulee. Lavat tuttuja koska itse harrastan tanssia. Viimeistä suomalaista kulttuuria. http://tanssi.net/fi/menneet/p/maakunnat.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi