Rintamaraportti: Suomalaiset Liettuassa

Partisaani julkaisee alla raportin Liettuassa toimivalta suomalaisvapaaehtoiselta, joka torjuu muiden vapaaehtoisten kanssa maahan kohdistuvaa tunkeutujavyöryä.

Aktivismi

Haluamme kiittää kaikkia kiinnostuneita, ja näyttää siltä että pienimuotoinen operaatiomme on kasvamassa varsin merkittäväksi liikkeeksi Liettuassa. Vapaaehtoisia on tullut paikalle Puolasta ja kaikista pohjoismaista, ja Suomesta ollaan nyt suunnittelemassa isompaakin ryhmää alueelle.

Iloksemme voimme kertoa, että olemme päässeet turvaamaan maanosaamme siirtolaisvyöryltä aivan konkreettisesti, mutta juridisista syistä johtuen on viisaampaa vaieta yksityiskohdista. Viranomaisten ja paikallisten suhtautuminen meihin on ollut pääosin positiivista. Operaatio on tärkeää harjoittelua vastaavaa tilannetta varten, joka voi jonakin päivänä tapahtua Suomessa. Lukijoiden toiveesta avaamme seuraavaksi kokemuksiamme.

Käytännön tasolla olemme saaneet ryhmämme valvontaan sektorin, jota vartioi koko ajan toinen kahdesta kolmen miehen suuruisesta partiosta. Alueen eturajana on valvontalinja, jota valvoo tähystäjä kaukoputkella ja hämäräkiikarilla. Valvontalinjan ”sokeissa kohdissa” on apuna riistakamerat sekä erilaisia mekaanisia äänihälytinansoja. Joitakin satoja metrejä tähystäjän takana päivystää kiinniottopartio, jotta rajan yli tulevia kiinniotettavia voidaan lähteä vastaan tähystäjän ilmoittamaan suuntaan. Mikäli partio ei kohtaa kiinniotettavia, pyritään etsimään jälki ja aloitetaan takaa-ajo. Jälkien löytäminen vaatii käytännön harjoittelua: taittunut heinikko, katkennut oksa, kengän painauma ojan reunalla tai ympäri kääntyneet lehdet ovat esimerkkejä henkilön kulkusuunnasta.

Kun henkilö saadaan kiinni, voidaan hänet käskyttää pysähtymään, tai rikoksesta epäiltynä vangita nippusiteillä. Kiinniotettavat pyrkivät usein sanomaan taikasanan ”asylum”, sillä he luulevat sitä kautta olevansa oikeutettuja eurooppalaiseen sosiaaliturvaan. Tosiasiassa usein käy kuitenkin niin, että puutteellisen kielitaidon takia tätä taikasanaa ei saada sanotuksi, ja henkilön voidaan olettaa kysyvän vaikkapa ohjeita takaisin Valko-Venäjälle. Joskus käy niinkin onnettomasti, että henkilö kaatuu kivikossa, lyö päänsä, ja herää Valko-Venäjän puolelta.

Viime päivinä tilanne rajalla on alkanut hieman rauhoittua rakennettujen aitojen ja alueella partioivien sotilaiden myötä. Pitää kuitenkin muistaa, että vaikka rajan yli ei tulisi enää yhtään siirtolaista, on maahan päässyt heitä jo tuhansia, ja osa pyrkii lähtemään liikkeelle säilöönottokeskuksista pelätessään palautusta EU:n ulkopuolelle. Tästä syystä operaatiomme painopiste on todennäköisesti siirtymässä raja-alueilta Vilnaan, jonne laittomien oletetaan jatkoyhteyksien toivossa pyrkivän.

Kehotammekin kaikkia asiasta kiinnostuneita saapumaan mahdollisuuksien mukaan Vilnaan, jossa paikallisten viranomaisten resurssit eivät riitä jatkuvaan partiointiin kaupungin kaduilla.

Aktivismi Elintasopakolaisuus Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Laiton siirtolaisuus Liettua Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Rajavalvonta Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Irmgard

  Vastaa

  ”Joskus käy niinkin onnettomasti, että henkilö kaatuu kivikossa, lyö päänsä, ja herää Valko-Venäjän puolelta”. Näitä kompastumisia soisi tapahtuvan mahdollisimman usein. Eikä ole väliksi, vaikka kompastunut ei heräisi enään lainkaan.

  • pzkw

   Vastaa

   👍🏻

   • aatto

    Vastaa

    Sellaista sattuu kun vaikeassa kivikkoisessa maastossa liikkuu.

 • Julli

  Vastaa

  ”Tosiasiassa usein käy kuitenkin niin, että puutteellisen kielitaidon takia tätä taikasanaa ei saada sanotuksi, ja henkilön voidaan olettaa kysyvän vaikkapa ohjeita takaisin Valko-Venäjälle”.

  🤣

  Tämä uutinen toi taas hyvän mielen.

  Mahtavaa seurata kuinka sivistys taistelee kehitysmaalaisia hyväksikäyttäjiä vastaan, vaikka kirsi pimiät ja muut tuhon ja turmeluksen kätyrit yrittävät tuhoa aiheuttaa.

  • Übersturm

   Vastaa

   Tosiaan UPEAA!!!

   Isot kiitokset suojajoukoillemme!!!

 • Kuppa Töölöstä

  Vastaa

  Todella hienoa toimintaa!

 • Nimetön

  Vastaa

  ”Joskus käy niinkin onnettomasti, että henkilö kaatuu kivikossa, lyö päänsä, ja herää Valko-Venäjän puolelta.” 

  Pojat… pojat pojat… nyt sit… 😀

 • Tekijämies

  Vastaa

  Voi olla, että tämä rintamaraportti menee suvakeilla tunteisiin!

  Toivottavasti Liettuaan lähtisi jokin kansalaismedia tutkimaan tilannetta. Mielestäni paikalle lähetettyjä suomalaisia rajavartioita olisi syytä haastatella! esim. ”mitä te kuvittelette tekevänne täällä?” tai ”eikö hävetä yhtään?”

  • Suomessa on hyväsiskokorruptiota

   Vastaa

   Kansapetturita nuo frontexit on.

 • Timo H

  Vastaa

  Kiitos raportista. Tiedot ovat hyödyllisiä vastarintaliikkeelle.

  Täsmälleen samoja komentosuhteita, ryhmityksiä ja muita käytänteitä tullaan käyttämään myös silloin, kun «tavallisia» kansalaisia laitetaan asevoimin ojennukseen.

  1)
  Paikalliset «kriisin»hallintajoukot kutsutaan ulkomailta ja omat sotilaat lähetetään vastaavasti muihin EU-maihin, koska mäin saadaan joukoille enemmän tulivoimaa.
  – Suomalainen sotilas tai poliisi ei välttämättä ala summittaisesti ampumaan toisia suomalaisia, vaikka saisi selvän käskyn.
  – Pakolaisilla on hyvä harjoitella aseellista joukkojen hallintaa. Ovathan he jo ihonväriltäänkin erilaisia.

  • Tieto on valtaa

   Vastaa

   Tuli tässä mieleeni että kuvassa näkyvät korvakuulokkeet. Nyt olisi kullan arvoista tietoa saada tietää radioiden valmistaja ja tyyppi. Sekä korvakulokkeiden ja kypärien mallit ja valmistajat. Ja jos on jotain mitä voidaan jatkossa jalostaa tääläkin. Kuten pimeänäkölaitteet ja jos niitä on jostain mahdollista hankkia ”edullisesti”.

   Myös kuuluvusraportit ja kuvarapostit siitä olisiko jossain vielä parantamisen varaa. No, ansoitus ja muut ovat tuttuja jo armeijasta. Mutta kaikki tieto yhteydenpitoon ja tiedon jakoon ovat enemmän kuin tarpeellisia. Koska sama tulee toistumaan tääläkin. Ja ennemmin tai myöhemmin tulemme puolustamaan eurooppaa yhtena kansakuntana. Ja silloin on erinomaista jos meillä on yhteensopivat kommunikaatiojärjestelmät.

 • TT

  Vastaa

  Hienoa kansalaistoimintaa ja samalla oman rajavalvonnan harjoittelua, johon pakottavat korruptoituneet päättäjämme. Nämä kun ajavat Suomea kohti kaaosta. Aidolla rajavalvonnalla ei ole mitään tekemistä muiden rotujen tai kansojen väheksynnän kanssa, vaan kyse on siitä, että jokaiselle kansalle taataan rauhallinen ja vakaa kotimaa. Globalistien erittäin tuhoisalle kansojensekoitus-hankkeelle on saatava stoppi. Suomi olisi mahdollista vielä pelastaa.

 • Ihan oikein

  Vastaa

  Toivottavasti iphonet laulaa ongenkoukkukirjoitusta että tätä reittiä ei enää kannata koittaa. Täälä tulee korville. Ja mikä kamalinta, saattaa joutua naisen tappamaksi.

 • Suomessa on hyväsiskokorruptiota

  Vastaa

  Suomessakin PV laittaa pojat kantamaan matuloisten kapsäkkejä. Rajatkin täytyy EU-dystopiassa kansallismielisten turvata itse. Tarvitaan ”salainen” kansallissosialistinen armeija takaamaan 14 words.

 • Suomessa on hyväsiskokorruptiota

  Vastaa

  Kansanpettureita nuo frontexit on.
  Kommenttisi odottaa tarkastusta

 • jani

  Vastaa

  Onko nyt niin että suvakkien toiminnan johdosta matuja on hukkunut tuhatmäärin välimereen ja kaikki jotka haluavat kouluttaa matuja pääsevät myös näin tekemään?

 • Nimetön

  Vastaa

  Vuoden paras uutinen!

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Jokainen tunkeutuja voi olla potentiaalinen lastenraiskaaja, joka islamin avulla tekonsa kokee oikeutetuksi. Yhdenkin tällaisen käännyttäminen vastaa jo 100 aseistetun piippalakin kaatamista.

 • White noise

  Vastaa

  Latviassa ainakin kun on poikkeustila rajalla niin siellä voi käyttää voimakeinoja ja torjua turvapaikkapyynnöt täysin luvallisesti. Sinne ei myöskään ripeistä toimista johtuen ilmeisesti paljoa ole porukkaa ehtinyt tulemaan toisin kun Liettuaan.

  • TT

   Vastaa

   Nähtävästi poikkeustilaa voi käyttää muutenkin kuin omaa kansaa vastaan. Pitää muistaa, että Baltiassa myös EU/Nato-globalistit puolustavat rajaa, koska tunkeutumisoperaation takana on Venäjän johtama blokki. Siirtolaiset ovat pelinappuloita globalistien suuressa ”shakkilauta” pelissä. Sitten kun matut ryntäävät Suomeen, niin viranomaiset taatusti hätistelevät aktivistit pois tulijoita häiritsemästä.

 • N.N.

  Vastaa

  Suomalaiset sotilaskoulutetut ovat rautahermoiset eikä tee laittomuuksia vaikka ovatkin toisessa maassa, heidän jälkeensä ei jää vainajia eikä vammautuneita vaan käyttävät sen verran voima kuin tilanteessa tarvitaan.
  Nyt tarvitaan sellaisia nimeenomaan.
  Entistä tärkeämpi on pitää kiinni säännöistä, ettei tule sanomista, koska nyt tällaisia miehiä tarvitaan ennemän kuin koskaan.
  Ei kotisohvassa ole sopivaa yllyttää ketään rikoksiin sillä kukapa muu vasta teoista kuin tekijä itse.
  Nyt kun lännen lopputtomalla miesmäärällä ja rahamäärällä tukema maa jatkaa elämistä niin kuin on elänyt tuhansia vuosia, pitää länsi jo viimein myöntää totuuden erilaisuudestamme; emme ole sellaisia, emme halua olla ja he ovat juuri tuollaisia eikä muuksi muuttuu vaikka tekisit mitä niiden eteen. Tai onko kotoutumisen puute, vieläkö vihervasimmisto laulaa sama vanha laulu?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi