White Lives Matter ‑aktivistimanuaali, osa 3

Mikäli 100 aktivistia levittää 200 tarraa kuukaudessa (yhteensä 20 000 tarraa), ja jokainen näistä nähdään vähintään yhden ja korkeintaan kymmenen henkilön toimesta, olemme levittäneet sanomaamme 20 000-200 000 ihmiselle kuukaudessa. Jos 0,1% näistä pitää näkemästään ja päättää liittyä mukaan taisteluun, tuomme 20-200 aktivistia lisää.

Aktivismi

Suomentajan huomio: Amerikasta lähtöisin oleva White Lives Matter ‑aktivistialoite on ruohonjuuritason aloite, jonka ajatuksena on herättää valkoista tietoisuutta aktivismin kautta. Ryhmä julkaisi kesäkuussa aktivistimanuaalin yleiseen jakoon. Partisaani päätti suomentaa manuaalin, jotta lukijamme voivat saada siitä motivaatiota ja soveltaa manuaalin oppeja Suomessa käytännön toimintaan.
Tällä hetkellä kyseisen ryhmän toiminta on hajautettua, anonyymiä aktivismia, joka tapahtuu maailmanlaajuisesti etukäteen ilmoitettuna päivämääränä. Ajatuksena on, että ihmiset levittävät sovittuna päivänä katukuvaan valkoista tietoisuutta herättävää materiaalia erilaisin keinoin.

Miten tulla aktivistiksi: tarrat, banderollit, yhteisön rakentaminen

Tiedostamme, että suurin syy sille, että valkoinen tietoisuus ei leviä, on se, että valkoisilla ei tällä hetkellä ole edustajia eikä pro-valkoinen sanoma siten tavoita kohdeyleisöään.

Ottaen huomioon, että median omistajat ovat avoimen antivalkoisia, meidän tulee käyttää muita reittejä tavoittaaksemme kansamme. Tästä johtuen kaiken tyyppisessä aktivismissa ja materiaalissa tulee olla mukana linkki, jonka kautta yleisö löytää vaihtoehtoiset mediat.

Vihollisemme, pääasiassa iljettävä pedofiilit, eivät häpeä tuoda esille sairauttaan. Miksi tulisi meidän, jotka seisomme luonnonlakien takana, ikinä tulla hiljennetyiksi?

Aktivismin tarkoitus on tuoda ihmisiä mediamme pariin sekä tapahtumiimme ja saada heidät ymmärtämään, minkä takana seisomme. Emme marssi estetiikan, vaan tehokkuuden puolesta. Meidän tulee toimia lain puitteissa kaikissa tilanteissa. Ei ole ennakkoedellytyksiä sille, kenestä saa tulla pro-valkoinen aktivisti. Yksinkertaisesti ylläpitämällä ja toteuttamalla periaatteita, jotka kerroimme osassa 1, sinusta tulee potentiaalinen aktivisti.

Pro-valkoinen aktivisti on joku, joka työskentelee valkoisten ihmisten etujen puolesta tehokkaalla tavalla. Mikä taas EI TEE sinusta aktivistia, vaikka olisit pro-valkoinen ajatuksen tasolla, on passiivisuus ja se, ettei ota osaa todellisen elämän fyysisiin aktioihin.

KAIKKI AKTIVISMI TULEE TEHDÄ SEN JÄLKEEN, KUN ON ENSIN OTTANUT HUOMIOON TIETOTURVA-ASIAT, JOITA KÄSITTELEMME OSASSA 5.

Tarroittaminen

 1. Tarrojen liimailu on ehkäpä helpoin aktivismin muoto, mitä ihminen voi tehdä. Tarroilla viittaamme tarrojen, lentolehtisten, julisteiden tai muiden vastaavien pro-valkoisten materiaalien tuottamiseen tai levittämiseen, joiden tarkoitus on herättää valkoista tietoisuutta tai tuoda ihmisiä mukaan pro-valkoiseen yhteisöön.

Pyydämme tutkimaan ja kunnioittamaan paikallisia ”vihapuhelakeja” – etenkin Euroopassa, ja levittämään materiaalia ainoastaan julkiseen omaisuuteen.

Miksi tehdä aktivismia, kuten tarroitusta

Yksinkertainen matemaattinen harjoitus antaa syyn levittää tarroja. Mikäli 100 aktivistia levittää 200 tarraa kuukaudessa (yhteensä 20 000 tarraa), ja jokainen näistä nähdään vähintään yhden ja korkeintaan kymmenen henkilön toimesta, olemme levittäneet sanomaamme 20 000–200 000 ihmiselle kuukaudessa. Jos 0,1% näistä pitää näkemästään ja päättää liittyä mukaan taisteluun, tuomme 20–200 aktivistia lisää. Tällä kasvun määrällä tavoitamme vuositasolla kymmeniä miljoonia ihmisiä.

Miten tarroittaa

Osta etikettitulostin. Suosittelemme Brother QL-1100 / Brother QL-800-mallia. Nämä tulostimet eivät jätä ”sormenjälkeä” tulosteeseen ja ne ovat hyvin kustannustehokkaita sekä helppoja käyttää – ne jopa leikkaavat tarrasi haluttuun kokoon automaattisesti. Ehdotettu malli maksaa Suomen kaupoissa noin 100–200 euroa. Tulostinpaperirulla maksaa 10–20 euroa/30 metriä. Tällä saat tulostettua useita satoja tarroja.

Alla kuva esimerkkitarroista, jotka on tulostettu Brother QL-800-tulostimella. Sen mukana tulee oma editori, ja voit taiteilla omia malleja Telegram-sivultamme löytyvien lisäksi.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa minkä tahansa tulostimen.

 1. Tilaa materiaalit tulostamista varten ja lataa tarradesignit kanavalta me. Suosittelemme tarroja niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Voit kuitenkin halutessasi tilata mitä vain paperimateriaalia, mikäli esimerkiksi haluat liisteröidä tms.
 2. Varmista tietoturvasi ja levitä materiaali alueelle, jossa se tavoittaa mahdollisimman suuren yleisön (alueet, joissa asuu valkoisia). Sinun kannattaa tähdätä levittämään näitä mahdollisimman paljon, sillä ne ovat huokeita ja helppoja levittää.

Banderollit

Banderollit ovat yhtä helppoja valmistaa kuin tarrat. Kuitenkin niissä voi monesti olla ongelmana, että niistä puuttuu linkki levittäjään, jonka kautta ihmiset saisivat lisää tietoa aiheesta. Siksi on hyvä lisätä niihin levittävän tahon linkki. Tämä varmistaa sen, että ihmiset sekä kuulevat äänemme että voivat liittyä joukkoomme. Pyydämme tutkimaan paikallisia ”vihapuhelakeja” ja toimimaan niiden mukaisesti – etenkin Euroopassa. Pyydämme myös levittämään banderolleja ainoastaan julkisille paikoille.

Miten tehdä banderolli?

 1. Osta valkoista lakanaa tai vahakangasta jotakuinkin mistä tahansa kaupasta. Hyvä koko on 5×1,5 metriä. Osta pressua alustan suojaksi.
 2. Osta spray-maalia tai maalia. Jos ostat maalia, osta myös suteja.
 3. Osta tai valmista sabluuna. Niitä voi ostaa halvalla esimerkiksi Amazonista. Voit myös tehdä omasi tulostamalla kuvan, piirtämällä sen pahville ja leikkaamalla siitä saksilla.
 4. Laske, mitä haluat kirjoittaa banderolliin. Varmista, että kaikki mahtuu ja istuu hyvin ennen kuin alat maalaamaan. Piirrä viivat kynällä, jos tarve. Maalaa banderolli pihalla ja anna sen kuivua päivän yli.
 5. Sisällytä linkki levittävään tahoon, jotta ihmiset voivat liittyä mukaan toimintaan. Älä kirjoita pelkästään ’White Lives Matter’ – lisää linkki, jotta ihmiset tietävät, mistä etsiä!

Muita fyysisen aktivismin muotoja ovat: lentolehtisten levitys, sanoman suusta suuhun levitys, megafoni-puhe, yhteisön rakentaminen.

Vinkkejä aktivismiin

Noudata aina tietoturvasääntöjä. Pukeudu tunnistamattomiin vaatteisiin, käytä hanskoja.

Levitä tarrat ruuhkaisille paikoille ja julkiseen omaisuuteen yksityisen omaisuuden sijasta. Pysy aina laillisuuden puolella. Pyri tavoittamaan mahdollisimman paljon ihmisiä.

Varmista, että tarra on kunnolla kiinni, jotta sen pois repiminen on mahdollisimman työlästä.

Keskity alueisiin, jotka ovat pääasiassa valkoisten asuttamia. Voit myös tarjota heille tarroja, mikäli he kiinnostuivat sanomastasi.

Pyri levittämään tarroja mahdollisimman paljon erilaisiin paikkoihin, jotta teemme sanomamme mahdollisimman tunnetuksi.

Kuvaa aktivismeja motivoidaksesi muita. Muista pysyä anonyyminä julkisissa kuvissa.

Aktivismi Banderollit Filosofia Kotimaa Politiikka Rotu Tarrat Teknologia Tietoturva Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • QR

  Vastaa

  Ehkä helpoin on ottaa A4-osoitetarroja ja tulostaa niihin teksti QR-koodeilla. Osoitetarran voi vielä leikata kahtia ja niitä lätkii nopeasti joka paikkaan. Ne ovat sen verran huomaamattoman näköisiä että voivat jäädä kaupunkien siivoajilta huomaamatta. Ja kun lähes kaikissa älypuhelimissa on QR-koodien lukija niin sanoma leviää. Ihmisillä kun on tapana räpsiä niitä aina kun kohdalle osuu.

  Näillä voi levittää viestejä tapahtumista ja verkko-osoitteista tai linkittää verkko-osoitteita.

 • TT

  Vastaa

  Pro-white-liike ajaa samalla myös muiden rotujen asiaa, sikäli mikäli jos ja kun nämä haluavat asua omissa maissaan. Globalistit käyvät armottomasti maailman kaikkien maiden kimppuun. Afrikkaa on sorrettu jo noin 150 vuotta ja vihervasurit ajattelevat, että suomalaiset ovat tähänkin syypäitä, joten meidän pitää antaa globalistien tuhota omakin maamme. Nämä ryöstöviljelevät meidän korkeaa älyämme (pl. vihervasurit) ja osaamistamme ja käyttävät tulokset kerätäkseen rahaa tuhoprojekteihinsa. Suomalainen ei saa tehdä työtä oman maansa ja kansansa hyvinvoinnin eteen.

 • p.grandell

  Vastaa

  paras white lives mainos olet itse, ota paita pois päältä ja ole ylpeä omasta valkoisuudestasi, jos joku huomauttaa että et ole saanut aurinkoa/rusketusta, muistuta että olet olet syntyjään valkoinen, ja siitä pirun ylpeä.

 • Julli

  Vastaa

  Tässä artikkelissa mainittuja tulostimia saa ostaa Kärkkäiseltä! Eli kaiken lisäksi kate menee oikealle taholle.

  🙂

  https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/brother-ql800-etikettitulostin-tarratulostin?id=101843204&gclid=EAIaIQobChMIo_qIrpeY8gIVzZ13Ch2AVg8ZEAQYBCABEgKET_D_BwE

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi