Turussa terrori-iskun muistokulkue 22.8.

Pohjoismaiden tilastoissa on ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset kasvaneet räjähdysmäisesti.

Aktivismi

Vuoden 2019 muistokulkue sujui rauhallisesti.

Kansallismielisten liittouma järjestää perinteisen muistokulkueen Turussa tapahtuneen terrori-iskun muistolle. Alla järjestäjien virallinen lehdistötiedote tapahtumasta.

Tiedote 12.6.2021 Julkaisuvapaa

PERINTEINEN 188 ‑KUKKAVIRTAKULKUE JÄRJESTETÄÄN ELOKUUSSA

18.8.2017 oli päivä, jolloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin. Marokkolainen terroristi murhasi Turun kauppatorilla kaksi naista jumalansa nimissä ja haavoitti useita muita ihmisiä.

Hän oli tullut turvallisesta Saksasta Suomeen turvapaikanhakijana. Hänen radikaalista käytöksestään ilmoitettiin poliisille, mutta vihjeeseen ei reagoitu.

Neljä vuotta on kulunut ja jihadisti on viettänyt vankeinhoitolaitoksessamme kaksi vuotta. Hänen rangaistuksestaan on jäljellä noin 12 vuotta. Suomen valtiovalta ei ole tehnyt yhtään mitään ehkäistäkseen vastaavien tekojen toteuttamisen. Sen sijaan suomalaisten tavallisten ihmisten kirjoitetut tai lausutut tunteet tuomitaan vihapuheena ja rasismina.

Viime vuosina kymmenissä jihadistisissa terrori-iskuissa ympäri Eurooppaa on kuollut viattomia sivullisia. Pohjoismaiden tilastoissa on ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset kasvaneet räjähdysmäisesti. Suomessa viimeisen viiden vuoden aikana suomalaisiin on kohdistunut satoja seksuaalirikoksia ja pahoinpitelyitä sekä useita henkirikoksia ulkomaalaistaustaisten tekeminä. Media hyssyttelee ja valtiovalta vaikenee. Suomalaisen elämä ei ole heille tärkeä.

Kokoonnumme Turkuun sunnuntaina 22.8.2021 klo 14.00 kunnioittaen Turun uhrien lisäksi terrori-iskujen uhreja kaikkialla Euroopassa. Samalla haluamme osoittaa, että valkoisen elämä on tärkeä, eikä väkivallan uhreja saa enää arvottaa etnisyyden perusteella.

Hiljaisen kulkueen jälkeen jätämme kukat Aurajoen virran kuljetettavaksi. Ennen kukkien laskua on muistopuhe, jonka puhuja julkaistaan myöhemmin. Edellytämme kulkueeseen ja kukkien laskuun osallistujilta hyvää ja kunnioittavaa käyttäytymistä ja siistiä pukeutumista. Tilaisuus on päihteetön. Omat kukkaset mukaan! Tapahtuman järjestää Kansallismielisten Liittouma ry.

Tapahtumatietoja päivitetään ”188 ‑kukkavirta” facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/3964372083680135

Kansallismielisten Liittouma

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisten liittouma Kansallismielisyys Kotimaa Kukkavirta Maahanmuutto Mielenosoitus Rotu Terrorismi Turku Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Sen verran oikaisen juttua, että ulkomaalaistaustaisten tekemien seksuaalirikosten määrä on viimeisten viiden vuoden aikana jo useita tuhansia. 

  Potentiaalisia terroristeja tai sairaan ideologiansa levittäjiä on myös rahdattu salassa vankileiriltä yksityiskoneella suoraan Suomeen veronmaksajien kustannuksella vaarantamaan yleistä turvallisuutta. 

  Todella sairasta toimintaa harrastetaan kasvavalla vauhdilla usealla rintamalla suomalaisten pään menoksi.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Paikalla.

  Kyseinen, sangen vähä-älyinen ryhmänsä edustaja, tuskin sittenkään oli terroristi sanan varsinaisessa merkityksessä. Itse näen terroristin ja terrorismin takana suunitelman, pitkäjänteisen suunnitelman. Marokkolainen oli oikean terroristiorganisaation uhri, hyväuskoinen, tyhmä, ymmärtämätön murhaaja toki, mutta terroristi istui ihan muualla.

  Itse asiassa se oikea terroristi istui ja istuu nyt parhaillaankin EU:n poliittisessa järjestelmässä ja virkamieskunnassa – ja heille maksetaan palkkaa meidän verorahoistamme.
  Nämä todelliset terroristit saavat hyvää palkkaa mahtavine eläke-etuineen ja vain siitä hyvästä, että he katsovat sormiensa läpi roskasakin laitonta maahantuloa ja ‑oleskelua.

  Lisä’ksi oikeat terroristit istuvat valtaeliitin tiedotuselimissä. He vaikenevat siitä, että tämä joukkomurha olisi voitu helposti estää, jos maan viranomaisille annettaisiin selkeä tehtävä ja voimavarat. Tuollaiset ”terroristit” voitaisiin potkia meren yli takaisin alta aikayksikön, jos tiedotusvälineiden sponsoroima terrorismi kiellettäisiin ankarien tuomioiden uhalla,

  Ja jos asiaa tutkitaan vähän tarkemmin niin Välimeren itäisessä päässä asuu valittu kansa, jolla on sormensa pelissä tässä ”terrorismissa”, sillä se on kasvanut ja voimistunut USA:n ja Israelin toimilla. He ovat luoneet vihan ja kasvupohjan tälle ja he ovat kaikin voimin tukeneet tätä vihaa.

  Terroristi istuu lähellä meitä ja hänelle maksetaan siitä. Kunnallisvaaleissa toki jopa terroristitkin saivat pikku näpäytyksen ja kuten huomaamme, juuri nyt he eivät poseeraa laittomien maassaolijoiden suojelijana. Jopa kotikutoinen terroristikin pelästyi…

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Luultavasti tämä marokkolainen uusii tekonsa heti vapautumisensa jälkeen.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Tietenkin uusii. Kukaan ei yritäkään estää sitä. Tuosta tulee vielä Suomen kallein pakolainen.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Tulen ja sitä ennen kerron kavereilleni, että hekin tulisivat!

 • sotatila

  Vastaa

  Sisäministeri Ohisalon vihreä kaarti on katkaissut Mannerheimintien ja leiriytynyt keskelle tietä.

  Toisin sanoen:

  Sisäministerin tuella Helsingin tärkein pääkadun liikenne on katkaistu ja sisäministerin vihreä kaarti on ottanut osan kaupungista panttivangikseen.

  Poliittinen poliisi on paikalla ja antaa vihreän terrorin pitää kaupunkia panttivankina.

  Eli nyt me tiedämme mitä Helsingissä saa tehdä. Kun on vain tarpeeksi suuri joukko ihmisiä liikkeellä niin Mannerheimintien voi ilman lupaa katkaista tai sulkea liikenteeltä.

  Näitä pelisääntöjä sovelletaan jatkossa kukin omilla painotuksillaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi