Uudenmaan akseli muisti Tommie Lindhiä

Kyse oli kansainvälisestä toimintakutsusta, jonka vuoksi miestä muistettiin ympäri maailmaa.

Aktivismi

päivitetty

Kansallismielinen nuorisojärjestö Uudenmaan akseli muisti vuosi sitten monikulttuurisessa murhassa menehtynyttä kansallismielistä nuorta Tommie Lindhiä. Kyse oli kansainvälisestä toimintakutsusta, jonka vuoksi miestä muistettiin ympäri maailmaa.

Akseli kirjoittaa sosiaalisen median kanavillaan:

”Uudenmaan akseli osallistui kansainväliseen Tommie Lindhin ja Euroopan marttyyrien päivään yhteistyössä muiden eurooppalaisten kansallismielisten toimijoiden kanssa.

Vuosi sitten tänä päivänä Tommie Lindh näki afrikkalaisen maahanmuuttajan raiskaavan nuorta ruotsalaista naista ja päätti mennä väliin. Afrikkalainen puukotti hänet kuoliaaksi ja jatkoi naisen raiskaamista. Uutiset eivät maininneet tästä, vaan valtamedia oli kiireinen uutisoidessaan mustien kuolemista ulkomailla.

Juhlistamme täten tätä päivää Euroopan marttyyreiden kunniaksi, eli kaikkien niiden jotka ovat antaneet henkensä kansansa puolesta. Osoitamme, että näiden sankarien uhraukset eivät unohdu, vaikka niistä yritettäisiin vaieta.”

Myös muuta toimintaa tulossa

Uudenmaan akseli järjestää perjantaina luennon aiheesta kulttuurimarxismi ja sen torjuminen. Järjestö kertoo sivuillaan:

”Koulutus: ’Kulttuurimarxismi ja sen torjuminen’

Uudenmaan akseli pitää perjantaina 14.5. avoimen luennon / koulutuksen aiheesta ’Kulttuurimarxismi ja sen torjuminen’. Luento järjestetään pääkaupunkiseudulla, tarkemmasta ajasta ja paikasta tulee myöhemmin lisätietoja.”

Lisäksi heillä on tulevan kuukauden aikana tulossa ainakin geokätköilytapahtuma sekä kesävaellus. Kannustamme kansallismielistä nuorisoa seuraamaan järjestön sometilejä, joista saatte tuoretta tietoa yhdistyksen tapahtumista.

Lähde: Uudenmaan akseli

Afrikkalaiset Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Murha Pohjoismaat Rikos Rotu Ruotsi Suomen Sisu Tommie Lindh Uudenmaan akseli Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • nationalistiukkeli88

  Vastaa

  5/5

 • nationalistiukkeli88

  Vastaa

  5/5 toimintaa.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hienoa toimintaa!

 • juha.

  Vastaa

  Hienoa!
  Tunnen tuon kokonaisuudessaan erittäin vastenmielisen ruotsalaisnuorukaisen murhan hyvin, sillä seuraan ruotsalaisia vaihtoehto- ja isänmaallisia sivustoja. Ruotsalaisen valtamedian, poliisin ja feministihallituksen toiminta ja suhtautumistapa oli erittäin vastenmielistä ja kuvottavaa tavalla, jonka globalisti-punikit vain osaavat ja taitavat!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi