Uudenmaan akselilla tervehenkistä toimintaa huhtikuun aikana

Partisaani kannustaa kansallismielisiä verkostoitumaan.

Aktivismi

Uudellamaalla toimiva kansallismielinen nuorisojärjestö Uudenmaan akseli järjestää aktiivisesti toimintaa alueellaan kootakseen yhteen samoin ajattelevaa nuorisoa ja kouluttaakseen näistä tulevaisuuden kansallismielisiä aktivisteja. Järjestö vaikuttaa panostavan erityisesti fyysiseen yhdessä tekemiseen, kuten urheiluun, mutta myös esitelmiin sekä kokoustamiseen.

Verkkosivujensa mukaan järjestöllä on huhtikuun aikana tulossa ainakin urheilu- sekä vaellustapahtumat. Lisäksi aikaisemmin tällä viikolla he järjestivät avoimen sotilaspainitreenin.

Uudenmaanakseli.fi-nettisivulla kerrotaan tapahtumista seuraavaa:

Ulkosalitreenitapahtuma

Järjestämme 13.4. kello 18.00 eteenpäin ulkosalitreenitapahtuman Espoon Puolarmaarin ulkokuntosalilla. Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta! Ota yhteyttä numeroon 0458618048 jos et löydä paikalle.

Kevätvaellus

Viikonloppuna 23.–25.4. järjestetään Uudenmaan akselin avoin kevätvaellus. Sijainti ja ilmoittautumislinkki julkistetaan myöhemmin, mutta alustavasti kahden yön retki toteutetaan pohjoisen Uudenmaan seudulla.”

Partisaani kannustaa kansallismielisiä verkostoitumaan ja tukemaan toisiaan yli järjestörajojen. Myös oma-aloitteisen toiminnan kehittäminen on suotavaa, mikäli kotipaikkakunnallasi ei ole valmiiksi mitään toimintaryhmittymää.

Aktivismi Hyvinvointi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Pääkaupunkiseutu Urheilu Uudenmaan akseli Vaeltaminen Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • I came, I saw, I left

  Vastaa

  I saw them a couple of times. Gotta say that unfortunately they are just a Honeypot led by greedy kids. Its a shame, really. 

  My guess is that theyre aiming to become career politicans, sooo not exactly what Im looking for. 

  -Canuckfinn

 • make 49

  Vastaa

  Aivan mahtavaa! Kiva lukea miten hienoja nuoria meillä maassamme on!

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Kolme sanaa. Opiskelu, opiskelu, opiskelu. Viherpunakhmerit ovat jo ”miehittäneet” yliopistot ja niiden kautta julkiset virat jo 70-luvullla alkaneen projektin myötä, ”miehittäjien” ollessa pääasiassa vanhojen taistolaisten lapsia, joten olisi jo korkea aika herätä ja herättää uusi sukupolvi kansallismielisiä vaikuttamaan sitä kautta ennen kuin on totaalisesti liian myöhäistä. Urheilut ja painit ovat mainioita harrastuksia mutta niistä ei ole apua kun vastapuoli on ottanut lainsäädännön muokkaamisen ja lain valvonnan eli valtion väkivaltamonopolin käyttöönsä.

  • alte Schule

   Vastaa

   Juuri näin. Pitää hankkia insinöörin (tai paremminkin diplomi) insinöörin papaperit. Tekniikan tohtoristakaan ei ole haittaa. Sitten pitää hankkia lehtoreiden ja maistereiden papereita. Pitää opiskella lääkäreiksi ja professoreiksi. Pitää olla psykiatreja ja psykologeja. Pitää olla lakimiehiä ja tuomareita. Elämässä pitää päästä ”lausunnonantajan” asemaan. Oli ala sitten mikä tahansa.

   Silloin pääsee vallan kahvaan. Pääsee yrityksiin sisään ja johtamaan niitä haluamaansa suntaan. Ja palkkaamaan sinne samanmielisiä henkilöitä jotta he pääsevät työlämään ja kouluttautumaan ja osaltaan vaikuttamaan yhteiskuntaan.

   Tupakkaa polttamalla, musiikkia fanittamalla tai marssimalla yhdessä tarrojen liimailujen kanssa ei muuteta yhteiskuntaa. Sillä saadaan vain aikaa kulutettua ja vastakkainasettelua. Ja aika ei ikävä kyllä ole meidän puolellamme.

   Meidän pitää muistaa että emme koskaan voi voittaa vastustajaamme itse laatimillamme säännöillä. Voimme toki harhauttaa, mutta ainoa toivomme voittaa vastustaja on pelata heidän säännöillään.

   Ja muistakaa!!! Opiskelkaa saksankieli täydellisesti. Englannilla voi reisssata ja sillä voi puhua. Mutta tieteen ja busineksen kieli on saksa !!!

   Kouluttautukaa huippupaikoille niin yhteiskunta on meidän!!!

   • Helsinki syndrooma

    Vastaa

    Sanoisin että vanhan maailman malli ja varsinkin ”liike-elämä” ovat pois menossa luonnottomina ja ihmisiä kuluttavina vastakkainasettelun työkaluina. 

    Kuka on häikäilemättömin, ovelin, manipuloivin, törkein, nokkelin suustaan? Business-elämä ja siinä ”menestyminen” perustuvat näihin. 

    Monet myös edelleen ovat vakuuttuneita siitä että elämässä suurin turva tulee pelkästään materiaalisista asioista tai yhteiskunnallisesta statuksesta, jne. 

    Kun etenet tarpeeksi ”virassasi”, jossa ei ole ollenkaan kyse luovuudesta tai sydämellisyydestä, vastaan tulee se verkkosukkahousujakin suosionsa eteen käyttäneen Jutta Urpilaisen lipsauttama ”näkymätön käsi”. 

    Tämä koko järjestelmä on suunniteltu lähtökohtaisesti uuvuttamaan meidät ja parhaat sydämelliset puolemme. Asettamaan meidät poluille jotka eivät johda mihinkään todelliseen kehitykseen. Asettamaan meidän napit vastakkain, kaikkien mielet ohjelmoituna. Sitten taustalla tapahtuu.

    Me ihmiset emme ole täällä manipuloidaksemme toisiamme! Meille on myöskin valheteltu erittäin perustavanlaatuisista asioista, mm. uskontokirjoja on muokattu lukemattomia kertoja (uskonnot ovat yksi hallintaväline lisää rahan ja politiikan kanssa). Jeesuksen sanomaa ei noudateta yhdessäkään ”kristillisessä” yhteiskunnassa.

    Sekin uskottelu, että ihminen on aina ollu sotaisa ja riitaisa, on osa ilkeää valheellista suunnitelmamallia. Historia jota kouluissa opetetaan, on sepitettyä. Miksi TV on väkivaltaviihteen ja ”temptation island” tyyppisten ohjelmien täyteläinen? Koska ihmiset halutaan ns. matalan värähtelytason tilaan, jolloin heitä on myös helppo kontrolloida ja saattaa pelkäksi resurssiksi elämänsä ajaksi.

    Elämme muutoksen aikaa ja on meistä itsestämme kiinni kollektiivina mihin suuntaan tästä lähdemme ihmiskuntana ja yhteisöinä. 

    Pelko pois ja kieltäytykäämme yhteistyöstä hallituksen ja muiden sortajien eteen. Nämä eivät toimi omasta tahdostaan hekään. Tai sitten ovat vain suuressa ikään kuin hypnoosissa (mitä en ihmettelisi kun katsoo monien päättäjiemme omituisen etäisiä ”kreisisilmiä”).

    Meidän tulee itse määrittää todellisuutemme harmoniassa, rakkauden ja totuuden nimeen. Tämä ei ole klisee, vaan ainoa tie pelastukseemme.

   • Rasmi L

    Vastaa

    > Englannilla voi reisssata ja sillä voi
    > puhua. Mutta tieteen ja busineksen kieli 
    > on saksa !!!

    Näin se voi olla tässä hetkessä, mutta jos vähänkin katsoo pitemmälle tulevaisuuteen, niin kieli on kiina.

    • alte Schule

     Vastaa

     Nämä kaksi edellistä…

     En minäkään pidä siitä että joudun tekemään töitä vastapuolelle. Mutta se nyt on vain vääjäämätön tosiasia jota ei voi paeta. Aivan samalla tavalla kun yliopiston opettajia kuuluu varisverkostoon ja antifantteihin, niin minä ja useat muut olemme kansallissosialismin kannattaja. Ero ei ole suuri. Kummankaaan aatemaailman edustajat eivät pidä suurta ääntä mutta tietävät oman paikkansa TÄSSÄ yhteiskunnassa. Ja toimivat oman työnsä kautta oman agendansa parhaaksi. 

     Armeijan RUK:ssa sain hyviä kontakteja. Niiden kontaktien kautta on hotunut monta asiaa. Mutta miten voin esim. ehdottaa jotakuta palkattavaksi jos henkilöstä ei tiedetä mitään eikä hänellä ole meriittejä (todistuksia)? Maa on täynnä tupakkaa polttavia henkilöitä jotka juovat olutta viikonloppuisin. Ja jos kysyy heidän harrastuksistaan tai edustustehtävistään niin vastauksena on ”urheilu”. Pienellä erotuksella (oluenjuonnilla) heidät on rinnastettavissa vankeihin. Usein vaatetus antaa vinkkiä raskaamman rokin kuuntelijasta. Henkilö voi olla vaikka kuinka pätevä ja tehokas työssään, mutta jotenkin pitää erottua positiivisesti. Ja jos on kädessä ne koulutodistukset niin silloin on päässyt jo ison kynnyksen yli. Ei tarvitse olla samaa mieltä niiden todistusten kanssa. Mutta ne pitää olla.

     Itse elin nuoriiteni aikaa kun kaikesta oli vielä pulaa. Onneksi ”kummisetäni” oli kovan luokan kansallissosialisti ja auttoi kontakteillaan monia kaltaisiani. Kun hän soitti Saksaan P****helle että ”Täältä tulee kaveri joka tarvitsee vuoden työpaikan opiskelujen vuoksi sekä majoituksen” niin se paikka oli sielä valmiina kun saapui. Ja kaikki työntekijät tiesivät että ”tämä on niitä”, tulevaisuuden kasvatteja. Ja siksi sirsivät kaiken tiedon minkä itse tiesivät. Kyse oli siitä paljonko omaksui ja kuinka herkällä korvalla kuunteli vanhemien oppeja. Saksassahan oppipoika-kisälli-mestari koulutus on yhä edelleen käytössä. 

     Ja jos ajatellaan Suomenmaata sekä tulevaisuutta, niin nämä kontaktit Saksaan ovat kullanarvoisia. Samoin se että meillä on johtavissa elimissä mahdollisimman paljon aateveljiä. Voi olla että tulevaisuuden kieli on kiina, mutta saksalaiset ovat ne jotka sinne tavaraa myyvät. Ja olla osa sitä alihankintaketjua tai toimittajaketjua, siitä ei ole haittaa.

     Suruissani seursin aiemmin kun suomalainen metsäteollisuus ryssi iäksi puuraakatavaran toimitukset Kiinaan. Ensin lähetettiin koe-erä sellaista puutavaraa jota kysyttiin. Ja sen jälkeen ”normaalia rautakauppatavaraa”. No, nehän tulivat kaikki takaisin ja seuraavan kerran voi yrittää kauppaa noin …1000 vuoden päästä. Silloin 1000 vuoden kalenteri on vaihtunut uuteen.

     Saksankielestä vielä sen verran että tiesittekös että Amerikan yhdysvallat on liittovaltio jossa ei ole virallista kieltä. Hallintokielestä äänestettäessä saksa hävisi muistaakseni yhdellä äänellä. Ja siksi hallintokieli on englanti. Tai no, nykyisellään amerikka.

     Ja jos lähdette ostamaan kuulalaakereita Novosibirskista, niin sieläkin pärjää saksalla. Johtuen saksan kahtiajaosta toisen maailmansodan jälkeen. 

     Näitä voisi kirjoitella vaikka kuinka. Mutta tärkeää olisi että jokaine ymmärtäisi miten vakavasti työ pitää ottaa. Ja miten tärkeitä ne todistukset ovat joilla pääsee sellaisee työhön mistä voi vaikuttaa. Joko itse tai auttamalla muita tai molempia. Politikkoja tulee ja menee ja fiksuimat pysyvät politiikasta kaukaan. Sillä heitä voidaan aina kiristää jostain. Aina!!

 • No niin...

  Vastaa

  Eli joo, tämä on siis Suomen Sisun farmiliiga. Jota johtaa Suomen Sisun jäsen, inspehtoori, puheenjohtajana. Aikansa kutakin sanoi pässi kun päätä leikattiin.

 • juha.

  Vastaa

  Hienoa, että nuoriso on heräämässä tukemaan tervettä elämää niin aatteellisesti ja fyysisellä tavalla!

 • Pedofiilin johtamat kakarat

  Vastaa

  Kyseiset jannuthan tekivät itselleen wikipedia sivut, jotka tosin poistettiin ylläpidon toimesta. Ainoa asia missä ryhdistäytyvät on toistensa selkien rapsuttaminen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi