Kaksi suomalaista esiintyy Etnofutur-konferenssissa tiistaina

Konferenssi järjestetään maahantulorajoitusten vuoksi tällä kertaa internetin välityksellä.

Aktivismi

Toni Jalonen.

Virolainen kansallismielinen nuorisojärjestö Sinine Äratus järjestää viidettä kertaa kansainvälisen Etnofutur-konferenssin. Koronarajoitusten vuoksi konferenssi järjestetään poikkeuksellisesti verkkotapahtumana.

Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Viron itsenäisyyspäivän aattona. Itsenäisyyspäivä on 24. helmikuuta ja silloin Sinine Äratus järjestää perinteisesti soihtukulkueen Tallinnassa. Etnofutur V pidetään 23. helmikuuta 2021. Se alkaa klo 12 ja kestää noin klo 19 asti. Iltapäivän aikana pidetään tauko. Tilaisuudessa puhuu kansalliskonservatiivisia sekä uuden oikeiston puhujia Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta. Verkkotilaisuuden voi katsoa järjestäjän Facebook-sivulta sekä YouTube-kanavalta.

Suomalaisista Sunnanjohtaja Toni Jalonen sekä uusmaalaisten kansallismielisten nuorten aktivistien järjestön Uudenmaan akselin puheenjohtaja Pyry-Lii Soinio puhuvat tiistaina suorassa lähetyksessä.

Etnofutur V:ssä on yhteensä kymmenen puhujaa, joiden joukossa ovat myös puolalainen entinen europarlamentaarikko, nykyinen kansanedustaja ja oikeistolaisen kansalliskonservatiivisen Wolność-puolueen puheenjohtaja Janusz Korwin-Mikke sekä ukrainalaisen Kansalliset joukot ‑puolueen kansainvälisten asioiden sihteeri Olena Semenyaka.

Jalonen oli Etnofutur-tapahtumassa puhujana myös vuoden 2020 helmikuussa, jolloin hän toimi Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtajana. Puhe herätti laajaa huomiota ja synnytti Suomessa aatteellista keskustelua yli puoluerajojen.

Lähde: Suunta

Aktivismi Etnofutur Etnofuturismi Heimokansat Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Perussuomalaiset Nuoret Politiikka Pyry-Lii Soinio Suunta Toni Jalonen Uudenmaan akseli Viro Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ilmari

  Vastaa

  Virossa on monta vuotta ollut itsenäisyyspäivänä soihtukulkue paitsi tietenkään ei viime vuonna. Tien vieressä ei ole ketään huutamassa natsia. 

  Toki kaikki marssijat eivät ajattele poliittisesti kuten Sininen Äratus mutta ei sen pitäisi olla ongelma.

  Virossa tehtiin laulu: Täyttäkää maa virolaisilla lapsilla. Kukaan ei ollut huutamassa rasistia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi