Helsingissä itsenäisyyspäivänä kansallismielinen marssi, vaikka 612 peruttu

Tänä vuonna marssin järjestää Suomi Herää -niminen kollektiivi, jossa toimii kansallismielisiä aktiiveja erilaisista järjestötaustoista.

Aktivismi

päivitetty

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta.

Helsingissä järjestetään tänäkin vuonna itsenäisyyspäivän marssi, vaikka 612-soihtukulkue peruttiin koronatilanteeseen vedoten. Kaupungissa on perinteisesti järjestetty yksi poliittisesti kantaaottava itsenäisyysmarssi sekä poliittisesti neutraali mutta isänmaallinen 612.

Tänä vuonna marssin järjestää Suomi Herää ‑niminen kollektiivi, jossa toimii kansallismielisiä aktiiveja erilaisista järjestötaustoista. Voit vierailla Suomi Herää ‑tilaisuuden kotisivuilla osoitteessa https://www.suomiheraa.com/

Tiedotuskanavat: Twitter, Telegram, VK, Instagram.

Suomi Herää ‑yhteisön julkilausuma

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta. Suomalainen kulttuuri on taistellut läpi historian olemassaolonsa puolesta. Kulttuurimme kohtaa juuri nyt vahvemman vihollisen kuin koskaan aiemmin: juurettoman ja kansainvälisen materialismin aatteen, joka tekee kokonaisista kansakunnista tasapaksua kuluttajamassaa.

Juureton ja rahakeskeinen maailmankulttuuri lyö kättä suurten puolueiden edistämän väestönvaihtopolitiikan kanssa. Samalla kun markkinat ja viihdeteollisuus korvaavat suomalaiset perinteet amerikkalaisella rihkamakulttuurilla, syntyperäiset suomalaiset korvataan ei-eurooppalaisilla maahanmuuttajilla. Suomen väestönkasvu on jo vuosien ajan perustunut kokonaan maahanmuuttoon.

Suomi Herää ‑kulkue on isänmaallisten kansalaisten vastaisku globaalille rappiolle. Emme ole maailmankansalaisia tai harmaita ”ihmiskunnan” edustajia – olemme suomalaisia. Suomalaisuus ei ole sopimus eikä passimerkintä. Sen sijaan suomalaisuus on vuosituhansien saatossa ainutlaatuisessa ympäristössä jalostunut veren, kielen, luonnonmaiseman ja kulttuurin liitto.

Ilman suomalaista perintöämme kansamme suhde olemassaolon perustaviin kysymyksiin olisi pinnallinen, kyyninen ja hyväksikäyttöön perustuva. Suuryhtiöt, media, yliopistot ja muut kansamme mieltä muokkaavat instituutiot kasvattavatkin nykysuomalaisista laskelmoivia hyväksikäyttäjiä, joille omaisuuden häikäilemätön haaliminen ja narsististen viettien tyydyttäminen ovat ainoat ”menestyksen” merkkipaalut elämässä. Suomi Herää tahtoo tälle lopun.

Globalisaation vuoksi Suomi on nyt historiansa risteyskohdassa. Tahdommeko, että tulevat sukupolvet ovat ulkomaalaisten suuryhtiöiden palkkaorjia, joiden elämän perustavin arvo on voitonmaksimointi? Vai tahdommeko irtaantua ylikansallisesta materialismista ja herättää isiemme perinnön jälleen henkiin? Suomi Herää ‑yhteisön valinta on luonnollisesti jälkimmäinen. Tahdomme, että Suomi on suomalaisten maa, jossa jokainen kansalainen muodostaa jo nuorena elävän siteen esi-isiinsä, kansanviisauteen ja suomalaiseen luontoon.

Symboliksemme olemme valinneet kalevalaisen Runonlaulajan kädet ‑merkin. Suomalaisuuden kulta-aikoina runonlaulajat välittivät heimoviisautta suomalaisille näiden säätyyn ja varallisuuteen katsomatta valaen kaikkiin elävää kansallishenkeä. Symbolivalintamme ei kuitenkaan merkitse sitä, että tahtoisimme palata menneisyyteen. Suomalaisuus ei näet kuulu tiettyyn ajanjaksoon vaan se on ajatonta. Tahdommekin luoda uuden tulevaisuuden, jossa kansallishenki ei ole museotavaraa vaan jokaisen kansallinen luonnollinen tapa elää ja toimia.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Suomi Herää ‑kulkueeseen Helsinkiin itsenäisyyspäivänä 6.12. Tulemme päivittämään sivuille lisää käytännön tietoa tapahtumasta lähitulevaisuudessa.

Lähteet: 612, Suomi Herää

612 Aktivismi Helsinki Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Marssi Suomi Herää Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kyselijä

  Vastaa

  Varmaan samalla paikalla kuin eli kansalaistorilla mutta onko kellään tietoa mihin aikaan marssitaan? Satavarmasti tullaan porukalla paikalle kuten joka vuosi aiemminkin 612 pienet feikkipöpöt eivät tätä kansallisradikaalia pelota

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tarkemmat infot tulee julkiseksi lähempänä ajankohtaa.

 • kari k

  Vastaa

  Kyllä ilmoitetaan ajoissa mukana menossa mm kameran käyttäjät ja lippumiehet. Ehkä der dritte weg myös.

 • Zero Tolerance

  Vastaa

  Hienoa, että tämä järjestetään ja on uusi järjestäjä. Joudun itse jättämään väliin tällä kertaa.

 • sotatila

  Vastaa

  Hyvä että lippu pidetään korkealla.

  Yhdysvalloista kuuluu hyviä ja huonoja uutisia.

  Hyvät uutiset kertoo että Trump vahvistaa asemiaan ja vilppiäänet hylätään. Massiivinen autokolonna saapuu USAn pääkaupunkiin pe-la aikana presidentti Trumpin tueksi. La alkaa myös suuri yleisötilaisuus Trumpin tueksi ja samaan aikaan osavaltioiden pääkaupungeissa järjestetään yleisötilaisuudessa Trumpin tueksi.

  Rikollinen huijari Biden ja hänen rikoskumppaninsa ovat käärmeissään tästä kaikesta ja haluaisivat nopeasti päästä eroon Trumpista.

  He saattavat yrittää järjestää false flag iskun josta syytettäisiin Trumpia ja hänen kannattajiaan.

  Huomattavan suuri osa USAn kansasta on nyt yhdistynyt Trumpin tueksi, on syntynyt liike jota voi olla vaikea enää pysäyttää – ellei rikollinen globalistieliitti käytä rikollisia keinoja, mutta sekään ei välttämättä pysäytä Trumpin hyökyaaltoa.

  Monia pahiksia odottaa pitkä vankeustuomio jotka jäävät kiinni vaalivilpistä. Trump puhdistaa hallintoaan jotta selkäänpuukottajia olisi mahdollisimman vähän.

  On mahdollista että jopa aseellisia yhteenottoja syntyy eri puolilla Yhdysvaltoja.

  Itse asiassa, Trumpilla ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin suorittaa suuria puhdistuksia hallinnossa.
  Vainoojat eivät jätä häntä rauhaan hetkeksikään. Yhden Fox TV kanavan tilalle voi tulla kymmenen uutta lohikäärmeen päätä. Vaalivilppi ja petos on niin suuressa mittakaavassa että nyt saatetaan nähdä jopa The Day of The rope tilanne, jolloin pettureita hirtetään puihin ja katulamppuihin. 

  Kumpikaan osapuoli ei voi perääntyä.

  Totaalinen poliittis-oikeudellinen sotatila saattaa laukaista laajemman sisäisen aseellisen konfliktin joka vetää mukaansa myös muita valtioita ja maanosia.

  Avautuuko kansallismielisille mahdollisuus yrittää murskata globalistit tai ainakin saada heidät perääntymään vihreästä terroristaan ja pakkokollektivisoinnista.

 • sotatila

  Vastaa

  Kaikille ravintoloille ja baareille Suomessa:

  Ikuinen porttikielto Marinin hallituksen ministereille jotka ovat lähes tuhonneet koko ravitsemisalan Suomessa feikki pandemia hysterialla, mielivaltaisilla kielloilla ja määräyksillä.

 • sotatila

  Vastaa

  Itsenäisyydestä ei ole kuin rippeet jäljellä. Ja jos rikollisesta Bidenista tulee presidentti, globaali rikollinen eliitti syöksee maailman vielä syvempään depressioon ja totalitarismiin. Bidenin terveydentila on niin heikko että hän pystyy juuri ja juuri olemaan kameroiden edessä yhden tunnin kun hänet on pumpattu täyteen lääkkeitä. Hän on vain sätkynukke jonka naruja vetelevät Kiinan kommunistinen puolue, vapaamuurarit, juutalaiseliitti sekä muut välikädet.

  Me totuuden puhujat ja väärinajattelijat olemme heille terroristeja ja islamisti terroristit väärinymmärrettyjä kulttuurin rikastuttajia.

  Australia jonka piti olla länsimainen demokratia ja oikeusvaltio on nyt kuin yksi iso vankila. Sopii hyvin Kiinalle joka pystyy Australian nappaamaan nyt helpommin tai ainakin alistamaan sen valtapiiriinsä. 

  Brexitin piti vapauttaa Britannia EUn kahleista mutta nyt heidän pääministeri on antamassa ohjakset Bill Gatesille ja hänen vaarallisille rokote ohjelmille.

  Merkel ajaa totalitarismia EUlle.
  Ohisalo ja Marin ovat samoilla linjoilla.

  Itsenäisyyspäivänä pitäisi kaikilla patriooteilla olla soihdun tilalla liekinheitin kädessä.

 • sotatila

  Vastaa

  YLEn mediahuorat ja muu globalisteja nuoleva valhemedia:

  Teidän sätkynukella Bidenilla ei näytä olevan paljon tukijoita. Mutta eräällä toisella on. Hän on Yhdysvaltojen presidentti ja ilmeisesti hän jatkaa seuraavat 4 vuotta presidenttinä. Presidentti Donald J Trump.

  Unohtuiko tämä teiltä:

  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=o5A8SArA-kI

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi