Turun terrori-iskun muistokulkue 16.8. lähestyy, teemana White Lives Matter

Sunnuntain kulkue alkaa kokoontumisella klo 14.

Aktivismi

Ensi sunnuntaina 16.8. Turussa järjestetään muistotilaisuus vuoden 2017 monikulttuurisen terrori-iskun uhreille. Teema on ajan henkeen sopivasti White Lives Matter.

Tänä vuonna muistopuheen pitää etnonationalistiaktivisti Tuukka Kuru. Hän on profiloitunut viime vuosina kärkevänä rotuteeman esilletuojana julkisessa keskustelussa.

Sunnuntain kulkue alkaa kokoontumisella klo 14. ”Hiljaisen kulkueen jälkeen jätämme kukat Aurajoen virran kuljetettavaksi”, järjestäjät kirjoittavat sekä muistuttavat tilaisuuden päihteettömyydestä. Osallistujia neuvotaan tuomaan omat kukat.

Vastaisku Black Lives Matterille

Kansallismielisen liittouman kotisivuilla tapahtuman tämän vuoden teemaa taustoitetaan seuraavasti:

”18.8.2017 oli päivä, jolloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin.

Marokkolainen terroristi murhasi Turun kauppatorilla kaksi naista jumalansa nimissä ja haavoitti useita muita ihmisiä. Hän oli tullut turvallisesta Saksasta Suomeen turvapaikanhakijana. Hänen radikaalista käytöksestään ilmoitettiin poliisille, mutta vihjeeseen ei reagoitu. – -

Tänä keväänä Yhdysvalloissa pahoinpitelyistä, ryöstöistä, huumeista ja laittomista aseista tuomitun, pidätystä vastustaneen rikollisen kuoleman suremiseksi ympäri maailmaa masinoitiin anarkistista mellakointia, jota tuhannet suomalaiset ovat tukeneet liittymällä BLM-mielenosoituksiin.

Tänä vuonna monen suomalaisen ja Suomessa asuvan ulkomaalaisen unelma on lähestynyt huippuaan. Suomalaiset ovat polvillaan etnisyyden perusteella jalustalle nostetun ihmisryhmän edessä ja vaativat virkavallan aseista riisumista. Valtiovallan kannustuksella on nyt Suomessakin jaettu ihmiselämät tärkeisiin ja vähemmän tärkeisiin ja oikeutettu monikulttuurisuuden puolesta mellakointi sekä väkivalta virkavaltaa vastaan. – -

ME EMME SALLI. ME EMME UNOHDA. VALKOISEN ELÄMÄ ON TÄRKEÄ.”

Lähde: Kansallismielisten liittouma

Aktivismi Kansallismielisten liittouma Kotimaa Kukkavirta Terrorismi Turku Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eipä ollu

  Vastaa

  Kirjaimellisesti ainoa syy miks pidätte tän on et ootte rasisteja, teidän mieleen ei mahdu ajatus tasa arvosta. Hävettää et mä oon suurinta osaa teosta tyylii 10vuotta nuorempi ja mäki ymmärrän mailma eroista ja rasismista enemmä ku te idiootit. Teitä vaa harmittaa et te ette pia enää oo ylempi arvoisia kuin muut.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Minua harmittaa se, että pidät olemassaoloasi jotenkin oikeutettuna. Sitä se ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan. Valkonationalistin ei tule koskaan, missään olosuhteissa nähdä ensimmäistä päiväänsä. Valkonationalisti on jokainen ihonvärinsä sanelemana.

   Jos olet musta, ilmoitukseni oli aiheeton, se koskee vain valkoisia. Kirjoituksesi perusteella edustat muuta rotua, joten teroita sapelisi, kun tulen piakkoin polvistumaan eteesi.

  • wöömies

   Vastaa

   no wöööö. ajatteletko että muukalaiset noudattavat tasa-arvon ideaaleja tai palkitsevat kaltaisesi ihmisoikeustaistelijana sen jälkeen kun ovat päässeet enemmistöksi? voin sanoa että tulee kova ikävä menneiden aikojen ”rasistista” suomea

  • Petri Viitala

   Vastaa

   Rohkeasti kommentoitu. Itse olen boomeri. Teidän nuorten ansiosta huominen on parempi kuin tämä päivä. MV-lehden valeisiinkaan ei uskonut kuin pari prosenttia sinun ikäisistäsi.

  • Loistavaa päättelyä

   Vastaa

   Ai että ollaan rasisteja kun haluamme saada raiskaukset ja terrori-iskut loppumaan?Meidän aikuisten ihmisten, varsinkin miesten tehtävä on pitää huolta maamme turvallisuudesta.Itse olen muuten suorittanut varusmiespalveluksen, samoin kuin useimmat muutkin miehet tässä maassa.Ole antanut sanani sotilasvalan yhteydessä että olen rehellinen ja uskollinen Suomen kansalainen.En ole antanut sanaani suvakeille, että lupaan olla aisankannattaja, larpata neekeriä ja olla piittaamatta suomalaisiin kohdistuvasta väkivallasta.Jos tämmöisen lupauksen olisin antanut, niin ymmärtäisin suvakkien katkeruuden paremmin.En muuten tunne yhtäkään miestä, jotka olisivat vannoneet uskollisuutta kulttuurimarxismille.Tunnetko sinä?Tykkäätkö muuten ottaa pataan rikastajilta ja pussailla heidän kenkiään?Tälläisiä videoita olen nähnyt useita Ruotsista ja Tanskasta.Erehdyt pahasti, jos kuvittelet nuoleskelulla saavuttavan näiden ihailemiesi ”ganstojen” kunniotuksen.

  • Timi

   Vastaa

   Tarkoitatko siis että nämä neekereiden tekemät tapot, ryöstöt, raiskaukset ja tuhopoltot ym. ovat oikeutettuja tämän yhden saastan likvidoinnin takia ?

  • Onko kouluja käyty ja kirjoja luettu taas?

   Vastaa

   Mitä tasa-arvoa on sellainen jossa suomalaisten on jatkuvasti alistuttava meitä pahoinpitelevien tunkeutujien edessä ja pyydeltävä anteeksi omaa olemassaoloamme? Emme saa edes muistaa terroristien tappamia naapureitamme koska sekin tulkitaan rasismiksi.

   Sinä olet se todellinen idiootti koska sinä olet valkoinen nuori joka purematta nielee kaiken sen suomalaisvastaisen propagandan jota sinun kiero suvakkiopettajasi pumppaa sinun pehmeään päähäsi.

   Tällä Ruotsista kuvatulla videolla näkyy sitä sinun tasa-arvoasi jota sinä haluat tännekin tuoda:

   https://twitter.com/SamnyttSimon/status/1285142937475649536

   Joten muista nuolla Ahmedin kengänpohjat huolellisesti, sillä sinä olet valkoinen myös! 😀

  • Wöö Wöö

   Vastaa

   Wöö

   • Hamza

    Vastaa

    Vittu te ootte noloja
    nyt jokane maa kattoo suomee et ei vittu

  • Ullatus

   Vastaa

   Opettele kirjoittamaan oikein vitun ählämi

 • Maailman sosiaalitoimisto

  Vastaa

  Eiköhän tämä tilaisuus peruta käyttäen koronaa verukkeena.

 • Isänmaallinen

  Vastaa

  Valkoihoiset heteromiehet eivät oikeasti ole hätää kärsimässä. Silti uhriutuminen tässä herrarotuharrastuspiirissä on kaikkein suurinta.
  Kärjistämällä ja vääristämällä haettua mahdollisuutta tuoda esille omaa totalirismiyhteiskuntatoivetta.

 • voi ihme nyt taas...

  Vastaa

  White Lives Matter on paitsi umpirasistinen, myös harhaanjohtava liike. Black Lives Matterin sanoma ei ole se, ettei valkoisen ihmisen elämällä ole väliä, vaan se, että yhteiskunnan pitää muuttua turvaamaan myös tummaihoisia samanarvoisina. Black Lives Matter-liike ei ole viemässä keneltäkään MITÄÄN pois, siinä on kyse tasa-arvosta ja tummaihoisten ihmisten oikeuksista. Oikeuksista, jotka jokaisella valkoisella ON JO. 

  Rasisti on reppana. Menkää kotiinne, älkää tulko Turkuun levittämään koronaa ja ällistyttävän lahopäistä sanomaanne. Se, että muille suodaan oikeus elämään ei vie teiltä mitään pois. Antakaa muiden olla.

  • Turpa kiinni kommunisti

   Vastaa

   Voisiko nämä antifasistien turhat trollaukset jättää julkaisematta, sillä ihan samalla tavalla antifasistit sensuroivat ja blokkaavat kansallismieliset omilta sivuiltaan, joten mikä velvollisuus meillä terveillä ihmisillä on lukea näitä mielenterveyskuntoutujien röyhkeitä valheita? Jatkuvasti valehtelevien antifasistien kanssa keskusteleminen on pelkkää ajanhukkaa.

   Tässä on oikein hyvä esimerkki antifasistin röyhkeästä valehtelusta:
   ”Black Lives Matterin sanoma ei ole se, ettei valkoisen ihmisen elämällä ole väliä, vaan se, että yhteiskunnan pitää muuttua turvaamaan myös tummaihoisia samanarvoisina”

   Jos asia todella on näin, niin miksi sitten kaikille niille jotka sanovat ”all lives matter” buuataan ja osaa jopa pahoinpidellään? Tuollaisella käytöksellä Black Lies Matter-marxistit vain paljastavat sen ettei ne ajattele lainkaan niinkuin sinä kommunistirotta yrität valehdella. Sinä olet se harhaanjohtaja.

   Tällä videolla entinen Black Lies Matter aktivisti kertoo kuinka hänelle paljastui millainen rahaeliitin ja niiden kätyreinä toimivien vasemmistolaisten johtama kusetus koko BLM-liike on:

   https://www.youtube.com/watch?v=C65e1YSIcgA

   • Entiiämitätähän laittais

    Vastaa

    Toi all lives matter juttu on aika outo. Mut Sillä ei oo vissiin tarkoitettu että ”kaikilla elämillä on väliä” vaan että jotkut on kieltänyt että tummilla ois enemmän rasismia jenkeissä ku valkoisilla, ja sanonut siihen niin. Se pointti oli että tummat tarvii eniten apua just nyt. Missään nimessä ei ollu tarkotus alistaa valkoisia. Ja jos joillakin on semmonen mielipide nii he on hyvin ääriajattelioita, Eikä mikään ääriajattelu oo musta okei. Nää ilmaukset on vähän tyhmiä koska kaikki tajuu ne ihan eri tavalla

 • sotatila

  Vastaa

  Käy pulahtamassa aurajoessa niin ehkä sinunkin todellisuudentaju palautuu ainakin pätkittäin.

  Tosin aivopesu on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä ja aiheuttanut peruuttamatonta vahinkoa.

  Sisäministeri voi pyöräillä Helsingistä Turun Kauppatorille ja sytyttää muistokynttilän. Tuskin tapahtuu kun on kiire tuoda maahan lisää terroristeja.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Ei ole kysymys ylempi tai alempiarvoisuudesta vaan elintavoista. Ei ole hyvä, että Suomeen tulee ulkomaalaisia, joiden elintavat poikkeavat suomalaisten elintavoista. Suomi on jo nyt muuttunut, Suomi ei ole enää siinä määrin suvaitsevainen, rauhallinen, avulias ja rehellinen, mitä se oli 1950 luvulla. Muiden kulttuurien vaikutus Suomeen on muuttanut olosuhteita huonoon suuntaan näissä ominaisuuksissa.

 • Jones

  Vastaa

  Ovako siirtolaiset alkaneet teloittamaan valkolaisia Ruotsissa ja sitten väittävät että ne olivat muka harhalaukauksia? Eli whites lives matters johtuen siirtolaisista.
  https://pt-media.org/2020/08/03/hallundassa-ammuttu-tytto-oli-yolla-koiraansa-ulkoiluttamassa/

  Media, joka on määrättyjen omistuksessa ja ajaa siten omiensa asiaa, kirjoittaa asiasta aivan toisin.
  https://pt-media.org/2020/08/05/expressen-12-vuotiaan-tyton-murhaajat-ovat-itse-uhreja/

 • Olipas

  Vastaa

  Eipä ollu: Olipas harvinaisen tyhmää järkeilyä, sosiaalituet ja vastikkeeton raha pitää lopettaa ettei moinen geeniaines pääse lisääntymään. Itse olen siinä pienessä porukassa suomalaisia jotka vetää selkä limassa ja tressiä täynnä rahaa Suomeen. En nyt haluaisi vetää perässäni enää yhtään raskaampaa rekeä ja enkä naapurustooni mölyäviä, nurkkiin kuseskelevia, raiskailevia ja puukottelevia somppuja.
  Eiköhän se sullakin mieli muutu kun menisit oikeisiin töihin(ei mihinkään valtion/kaupungin suojatyöpaikkaan) ja näkisit itse sen nurjan puolen näistä nykyajan habatuksista.

 • EV

  Vastaa

  Eipä ollu – ensimmäisenä suosittelen sinulle, että palaat takaisin äidinkielentunnille opettelemaan tuota kirjoittamista.

  Kerroppa mitä tarkoitat sanalla ”tasa-arvo”? Oletko sitä mieltä, että kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia? Jos sinun pitäisi valita, että kuolisiko vaikka oma rakas perheenjäsenesi vai 5 sinulle täysin tuntematonta ihmistä, niin kummankohan valitsisit?

  Tuossa sinun turhautuneessa tekopyhässä vuodatuksessasi ei ole päätä eikä häntää, mutta siitä uhkuu sama viha omiasi kohtaan (olettaen että olet valkoinen suomalainen), mikä kaikilta muiltakin oman kansansa pettäneiltä kulttuurimarxisteilta ja globalisteilta. Annoit kommentissasi ymmärtää hyvinkin sekavasti, että olet tyytyväinen siihen, että valkoisten asema omissa kotimaissaan heikentyy päivä päivältä, mutta voin luvata sinullekin lapsonen, että tilanne on pian täysin toinen. 

  Ps. sinä ymmärrät tasan ne hölynpölyt, mitä sinulle on valehdeltu vasemmistoanarkistin johtamassa koulutusjärjestelmässä (olettaen, että olet edes peruskoulua käynyt) ja suomalaisvihamielisen valtamedian toimesta, mutta kyllä se sinäkin toivottavasti jossain vaiheessa kasvat henkisesti edes sen verran, että oppisit kyseenalaistamaan, miettimään pintaa syvemmälle ja ajattelemaan muultakin kuin yhdeltä kantilta asioita.

 • Jokutyyppi

  Vastaa

  Tässä sekotetaan nyt monia ihan eri asioita. Mut anyways BLM ei missään vaiheessa ollu tarkotuksena alentaa suomalaisuuden tai valkoisten arvoja, vaan nostaa tummien samalle tasolle, koska se on ihan fakta myös historiallisin perustein että tummat ei oo samalla tasolla. (Jos nyt miettii vaikka kolonialismia ja miten se näkyy edelleen.) En ymmärrä miksi kokonaista yhteisöä pitää alistaa terroristijärjestön takia. Mielenosotus vois olla mielummin terrorismi vastainen, tai vaikkapa maahanmuuttovastainen, kuin kokonaisen ihon värin vastainen. Ihon väri ei kerro ihmisestä yhtään mitään. Kulttuuri voi, mutta sekään ei koske kaikkiin. Mitä jos kaikki ( ihan kaikki, kaikilla mielipiteillä) lopettais yleistyksen?

 • Ööjoo

  Vastaa

  Miks kaikki argumentoi niin huonosti? Haukkumasanat ja tunteita herättävät solvaukset, tai kirosanat ei oo hyvii argumentteja. Perustelkaa ja opiskelkaa faktoja älkääkä vaa perustelko asioitanne rumilla sanoilla

 • Anonyymi

  Vastaa

  Tää on ihan bullshittiä. Riippumatta George Floydin rikoshistoriasta, ei poliisi saa toimia tuomioistuimena ja päättää kuka saa elää ja kuka ei. Jos oikeutta halutaan, mennään nimen mukaan oikeuteen.
  Vastuussa olleet poliisit ei edes tiennyt Georgen rikostaustasta, jota ei tässä jutussa mainita, vaan hänet pidätettiin epäiltynä väärän rahan käytöstä.
  Lukemattomia tummaihoisia tapetaan, syrjitään ja kiusataan vaan niiden ihonvärin takia, eikä me valkoset koeta sellasta syrjintää ihonvärimme perusteella, joten kyllä v*ttu ollaan etuoikeutettuja. Kumpa ei oltais.
  Se, että meillä on etuoikeuksia valkoihoisina ei tarkoita, etteikö meidän elämä olis vaikeeta. Tarkoittaa vaan, että meidän elämä ei oo vaikeempaa meidän ihonvärin takia.
  Black lives matter ei oo mikään isku valkosia kohtaan, vaan yritys tasa-arvon saamisesta. Tällä hetkellä tasa-arvoa ei ole. Vaikka oiskin laissa, niin joka paikassa on systeemistä rasismia.
  Esim. jos tummaihoinen asuu rikkaammalla asuinalueella, oletetaan, että hän on joko huijannut tiensä sinne tai ei asu alueella.
  Työpaikkoja ei anneta, koska koetaan että ihonvärin takia henkilö ei ole koulutettu paikkaan.
  White lives matter ei ole mitään muuta kun valkosen ylivallan kannattajien avunhuuto, koska pelkäätte, että tässä maailmassa vois oikeesti olla tasa-arvoa.
  Rasismia on valitettavasti kokenut varmaan jokainen tummaihoinen elämänsä aikana Suomessa ja sen pitää muuttua. Suomessa rasismi on tosi yleistettyä ja tän pitää loppua.
  Jos et nää ongelmaa, olet osa sitä. Opetelkaa kunnioittamaan ja arvostamaan ihmisiä ihmisinä ja näkemään heidät persoonallisuutensa puolesta, eikä ihonvärin.

 • Hämmentynyt

  Vastaa

  Tämä black lives matter on alunperin lähtöisin Yhdysvalloista, jossa ihmisiä tapetaan ja kohdellaan väärin ihonvärin takia ja tottakai myös täällä Suomessa monet kokevat rasismia päivittäin vain, koska eivät näytä samalta, kuin ns. suomalaisen ihmisen täytyisi näyttää. En ymmärrä miksi ihmiset eivät voi antaa heidän pitää tätä itsellään, koska kuka on sanonut, että valkoiset elämät eivät olisi tärkeitä??? Milloin valkoiset ihmiset ovat kokeneet samanlaista vääryyttä, kuin tummaihoiset?
  Tämä Turussa tapahtunut puukotus ei liittynyt mitenkään ihonväriin, vaan uskontoon. Terrori-iskut ovat ongelma melkein kaikkialla eikä vain Suomessa, joten minun kysymykseni tässä on, että miten tämä nimi ”white lives matter” liittyy koko tapahtumaan mitenkään? Jos haluatte kunnioittaa uhreja, niin miksi tapahtuma ei voinut olla esim. ”Turussa puukotusten uhrien muistokulkue” tai jotain tälläistä. Miksi tehdä asiasta jotain mitä se ei ole.
  Kommenteissa myös näkyi olevan asiaa siitä, kuinka me suomalaiset emme voi hyväksyä, että nämä ulkomaalaiset tulevat ja raiskaavat, tekevät rikoksia jne. Eikös tässä unohdeta se, että Suomalaiset ihmiset, myös tekevät näitä aivan samoja asioita eli ei se raiskaaminen lopu siihen, vaikka kaikki ns. väärän väriset ihmiset karkoteittaisiin Suomessa, joten tässä tuleekin se rasismi esiin, ihonvärillä on väliä, kun tekee rikoksen. Minua itseäni, nuorta naista ovat ahdistelleet Suomalaiset miehet useammin, kuin nämä ‚niin kauheat raiskaajat ulkomailta.…… Herätys ihmiset! Nykypäivä on sitä, että geenit vaihtuvat ja ihmiset matkustavat ja se on vain hyvä asia. Osa ihmisistä vain on kauheita, eikä siihen vaikuta ihonväri, uskonto tai mistä olet kotoisin, vaan ihminen itse.

 • Juha

  Vastaa

  Tutustukaa rikostilastoihin, sieltä totuus löytyy näistä muka säälittävistä ku otuksista, hyysääminen jatkuu pilluministereiden johdolla, odotan kolmatta maailmansotaa, minulle ei tarvitse maksaa senttiäkään, että saan tappaa kaikki värivammaiset, hintit ja muut jätteet

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi