Perussuomalaiset ja taistelu rasismia vastaan

Mikäli Purralla ei ole tiedossa, mitä kaikkea sisältyy kulttuurimarxistien rasismi-määritelmän alle, on hän väärällä alalla. Sen määritelmän alle nimittäin sisältyy kaikki maailman asiat, jotka sillä hetkellä saattavat loukata kulttuurimarxistin herkkiä tunteita.

Kolumnit

Partisaani vihreällä taustalla
Partisaanin tunnus.

Perussuomalaiset ovat puheenjohtajaansa myöten alistuneet vasemmistoaktivistien somekitinälle, jossa he väkisin etsivät sanomisia vuosien takaa ja kääntelevät niitä ympäri ämpäri saadakseen asiat näyttämään mahdollisimman ”pahalta.” Kyseessä on tietenkin vasemmiston kiukku siitä, etteivät he itse ole enää hallituksessa, mutta mielenkiintoista on, että perussuomalaiset ovat alistuneet oppositiolle. Siis siitäkin huolimatta, että puolueella luulisi olevan jo tiedossa, että tyytyväistä kulttuurimarxistia ei ole olemassakaan.

Vasemmistolaiset pääsivät ainoastaan veren makuun, kun he saivat alistettua Junnilan pois ministerin paikalta ilman mitään todellisia perusteita. Tästä ei ollutkaan pitkä matka siihen, kun perussuomalaisten puheenjohtaja allekirjoittaa julkilausuman, jossa vakuuttaa taistelevansa rasismia vastaan. Mikäli Purralla ei ole tiedossa, mitä kaikkea sisältyy kulttuurimarxistien rasismi-määritelmän alle, on hän väärällä alalla. Sen määritelmän alle nimittäin sisältyy kaikki maailman asiat, jotka sillä hetkellä saattavat loukata kulttuurimarxistin herkkiä tunteita.

Perussuomalaiset siis pyrkivät miellyttämään poliittisia vastustajiaan ikään kuin heiltä olisi ikinä tulossa mitään hyväksyntää puolueelle. Vasemmistolaiset ovat saaneet henkisen niskalenkin perussuomalaisista, ja koulukiusaajan periaatteita noudattaen uhria kiusataan niin kauan kuin tämä antaa itsensä olla kiusattavana. Vaikuttaa siltä, että perussuomalaisilla ei ole uskallusta sanoa valittaville kulttuurimarxisteille, että typerä vinkumisenne ei kiinnosta meitä, sillä teemme haluamaamme politiikkaa hallituskauden yli.

Puolueella oli, ja on edelleen, mahdollisuus siirtää overtonin ikkunaa isosti parempaan suuntaan. Yhä useampi ihminen on kyllästynyt vasemmiston itkupillien painostamiseen, ja perussuomalaiset ovat nyt hallituksessa. Tämä meinaa, että heillä on merkittävä asema ja mahdollisuus lyödä luu vasemmiston kurkkuun. Tilaisuutta ei ainakaan tähän mennessä ole käytetty hyväksi. Overtonin ikkuna liikkuu väärään suuntaan.

Vielä ennen vaaleja puolueen nuorisojärjestö julkaisi hieman vaivaannuttavan vaalilaulun, jossa lauletaan, että ”ei haittaa, vaikka tulis mainehaittaa.” Vain muutamaa kuukautta myöhemmin tämäkin on unohdettu kokonaan.

Sillä aikaa, kun perussuomalaiset ryömivät heitä vihaavien tahojen edessä pyydellen anteeksi ja vakuuttaen rasisminvastaista taisteluaan, kysyy moni: kumpi on tärkeämpää, ”hyvä maine” vai väestönvaihdon vastustaminen?

Tässä suorastaan käy sääliksi niitä, jotka puoluetta äänestivät. Väitän, että yksikään ääni ei tullut siinä toivossa, että pian pääsemme tekemään samaa kuin kaikki muutkin eduskuntapuolueet, eli vastustamaan rasismia (lue: kansallisylpeyttä) ja pyytelemään anteeksi tyypeiltä, jotka vaativat vain lisää.

En voi muuta kuin kannustaa aktiivisia ihmisiä poistumaan puolueesta, joka tunnetaan rasisminvastaisten julkilausumien tekemisestä, Sebastian Tynkkysen kaltaisista sekarotuisessa homosuhteessa elävistä friikeistä sekä alkoholisti Pekka Katajan kaltaisista ”tekijöistä”, joka muuten hänkin elää aasialaisnaisen kanssa.

Suomestakin löytyy puolue nimeltä Sinimusta Liike, jonka riveissä sinun ei tarvitse moisia tahoja katsella, etkä varmasti joudu anelemaan synninpäästöä poliittisilta vihollisiltasi.

Aktivismi Kansallismieliset Kolumnit Kotimaa Kulttuurimarxismi Pekka Kataja Perussuomalaiset Politiikka Riikka Purra Sebastian Tynkkynen Sinimusta Liike Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

37 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ari Mäntynen

  Vastaa

  Kiitos hyvästä tekstistä 🙂

  Prkl face ei anna tätäkään jakaa ku joku on siitä jo ehtiny pahoittaa mielensä..

  • Erityistason erityishuippuosaaja

   Vastaa

   Vasemmistoliitto kyttää ”vääriä” mielipiteitä Facebookissa. Vasemmisto on liitossa ylikansallisten yritysjättien kanssa.

 • Salomon

  Vastaa

  Tämä koko helvetin paska on suunniteltua sirkusta. Sirkusta, johon vähä päisimmät lähtevät täysillä mukaan, miettimättä lainkaan miten paljon sinun rahojasi lapiodaan samaan aikaan joidenkin piri huorien taskuihin. Jeesus varjele tätä kansaa

  • Nimetön

   Vastaa

   Kuten mainitsitkin, täysin suunniteltua sirkusta jolla käännetään mediauskovaisten mielenkiinto pois todellisista, suomalaisia ja Suomea koskevista ja uhkaavista asioista ja tekeillä olevista sopimuksista.

   Vain pari nyt alkuun mainitakseni…
   WHO, CBDC,..

 • Plääh

  Vastaa

  Junnilan eroon oli sikäli perusteita, että hän uskoen holokaustivalheet silti ilakoi kaasutuksilla vaalikampanjoissaan. Sikäli kummallista, ettyä hän on sionisti. Oliko kyse jostain huijauksesta ja jo silloin jopa suunniteltiin tätä kohua?

  • Teatteria

   Vastaa

   Pitää ymmärtää että vaikka vaalitulosta väärenneltiin (muista Vapan veljekset), ei silti hallituksesta saatu globalistien haluamaa hallitusta. Ja tässä kohtaa viher-vasemmisto otettiin avuksi. Kaivettiin vanhoja kirjoituksia ja sanontoja sekä valokuvia. Alettiin ns ”nokkimaan”. Ja mitä tekivät ihmiset joihin kansa luotti? Ne alistuivat, nöyrtyivät vasemmiston edessä. Asia josta kirjoitin jo Junnila-kohun aikaan extra-uutisissa, mutta aihe taisi olla liian arka persu-päätoimittajalle jolloin se poistettiin.

   Mainitsin että politikkoja nokitaan miin kauan että valtaa löytyvät ne politikot jotka kumartavat/nöyristelevät riittävästi viher-vasemmistoa (huom. lehdistömme kuuluu siihen) jotta saavat pitää pestinsä. Näin viher-vasemmisto saa vallan vaikka sillä ei ole ainuttakaan ministeriä. Kiristämällä ja uhkailemalla se hallitsee Suomea ja syyt saavat ne ministerit jotka saavat pestinsä. Siihen asti kunnes viher-vasemmisto kaataa hallituksen.

   Mitä teki anderssonin tytär kun vasemmistoa syytettiin konkreettisesta väkivallasta? Sanoi sen olevan ”niin paljon parempaa”. No, siinä meillä on seuraava MEP:pi.

   Politiikan teatteri pyörii ja edellinen hallitus ajoi maamme taloupolitiikan katastrofaaliseen tilaan mm. Venäjä-pakotteillaan ja pakolois-politiikallaan ja NATO-sopimuksillaan. Ja koska olemme maksaneet eturivin liput, niin eiköhän nautita esityksestä. 

   …sillä kohta Suomikin on fyysisessä sodassa…

 • ValhallaX

  Vastaa

  Swidu, ei ole enää pitkään aikaan ollut ”vasemmistoa” ja ”oikeistoa”. Näettekö yhdenkään kokoomuslaisen puolustavan Suomen kansaa? Sallikaa minun nauraa.

  Ulkoministerimme pyytää anteeksi Turkilta joitakin lausuntoja kymmenen vuoden takaa. Sama onneton maanpetturiakka käy polvillaan anelemassa vaalirahaa Suomen rikkaimmalta Juutalaisen Ylivallan demonilta.

  Presidentti syleilee dementikkoa, joka juuri avoimesti myönsi tekevänsä sotarikoksen antaessaan Juutalaisen Ylivallan ukrainalaiselle johtajalle aseita, jotka silpovat lapsia, naisia ja kaikkia ihmisiä vielä vuosikymmenen päästä. Vasemmiston kanta? Syvä hiljaisuus.

  Ei ole kuin yksi osapuoli ja kaksi ryhmää: Juutalainen Ylilvalta ja Ylivallan Huorat.

  Ihan turha löpistä puolueista. Ns. vasemmisto/vihreäpuolue ei ole yhtään sen pahempi kuin RKP/Kokoomus/Keskusta ja jos Perussuomalaiset alkavat pyytelemään anteeksi niin sitten hekin kuuluvat tähän menetettyyn oikeistoon.

  Junnilaa ja Purraa ei vainota heidän tekojensa takia. Ehei, heitä vainotaan, jotta kansa ymmärtää, että Juutalainen Ylivaltaa haluaa kansan polvistuvan ja nöyrtyvän: Pidä turpasi kiinni tai sinun käy huonosti!

  Neuvostoliitto on taas täällä, NKVD valvoo jo meitä. Partaiset miehet ovat naisia, lapsia silvotaan sukupuolileikkauksissa, Gay Pride marssitta pervoja aamusta iltaan. 

  Kaikki ”puolueet” ovat tästä samaa mieltä. Voit valita maanpetturin naaman.

  Olet Juutalaisen Ylivallan dikatuurissa. Nauttikaamme !

 • Simolan Masa

  Vastaa

  Olipa hurja mainospuhe SML puolueelle – varsin omaperäistä! 

  Toivon että teilläkin tuo linja kovenee vielä tulevaisuudessa edukseen koska mitään kilpailua näillä pikkupuolue porukoilla ei ole ja nykyisellä johdolla on tunnettu Sisupersu tausta. ”Sitä kuuluisaa löysää äärioikeistopolitiikkaa”

  • Nationalisti

   Vastaa

   Hurja mainospuhe hurjalle puolueelle 😉
   Sinimustissa ja Persuissa on hyvin paljon eroa ja ne erot tulee näkymään jokaiselle erittäin selkeästi, sillä nyt vaikuttaa siltä, että Persujen polvistuminen sen kuin pahenee, polvet alkaa olla varmasti jo aika ruvella.

  • Plääh

   Vastaa

   Halla-aholaisten linja on vesittynyt ”Riikan” ja Scriptan ajoista koko ajan ja he menivät oudosti persupuolueeseen, jossa koko ajan heistä sanoudutttiin irti.

   PS oli pieni puolue, ennen kuin Halla-aho toi jytkyn. Kansaparka on siitä saakka takertunut persuihin kuin hukkuva oljenkorteen.

   PS-puolue on pirullisen ovelasti suunniteltu tai oikeastaan aika tökerö valeoppositiohuijaus ja sen tehtävä on varmistaa Kalergi-suunnitelman läpivienti Suomessa.

   Mutta aina riittää propagandisteja ilkkumaan pikkupuolueille.

  • Plääh

   Vastaa

   PS:n mukaan Suomessa ei anneta sijaa nationalismille. ;iksi ihmeessä siis PS, vaikka se olisi kuinka iso?

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Perussuomalaiset tulevat olemaan kiusattavana tasan niin kauan kunnes itse tekevät lopun siitä. Kukaan muu ei sitä heidän puolestaan tee. Kaikkea ei ole vielä menetetty, puoluejohdon pitäisi nyt vaan terästäytyä. Kaikesta puutteistaan huolimatta tämä hallitus on joka tapauksessa selvästi parempi edeltäjäänsä verrattuna. Tuossa Riikka Purran ajojahdissa media meni kyllä aivan naurettavuuksiin asti. Toimittajat haki negatiiviset mielipiteet Purrasta arkkipiispaa ja hommafoorumia myöten, merkittävistä instituutioista unohtivat ainoastaan Turun psykiatrisen vankisairaalan potilasosaston. Mitä S. Tynkkyseen tulee niin kolme kiihotustuomiota pitää huolen siitä että hänen poliittisella uralla ei tulevaisuutta ole. On ihan turha kenenkään pelätä että hänestä voisi tulla puolueensa puheenjohtaja tai ministeri!.

 • Tapiola

  Vastaa

  Nyt on mielenkiintoinen aihe. Tulee näin alkajaisiksi mieleen jos, esim Tuukka Kuru olisi tullut valituksi ainoana pienistä puolueista, niin olisiko tämä asiaton kesä- älämölö keskittynyt häneen persujen sijaan?

  Lainaus tekstistä ”Mikäli Purralla ei ole tiedossa, mitä kaikkea sisältyy kulttuurimarxistien rasismi-määritelmän alle, on hän väärällä alalla. Sen määritelmän alle nimittäin sisältyy kaikki maail ” hyvä teksti, mutta ei hän väärällä alalla ole. Kyllähän tämä tekemällä tehty rasismiöllötys kertoo, että kun RKP:n vuotaessa oppositioon hallitusneuvottelujen kulusta Purran pystyen välttämään karikot, eivätkä onnistuneet niin sittenhän tuo rasismiulina otettiin työkaluksi. Sehän ei onnistuisi kovinkaan hyvin, jos valtamedia ei olisi siinä mukana.

  Henrikssonhan jo vaati tosiaan Purraa irtisanoutumaan ”kaikesta” rasismista. No sehän ei millään onnistu, kun aina keksitään uutta. Persujen oli pakko, niin säälittävää kuin onkin mennä tässä ulinassa mukana, eikä siinä ollut oppositio se syy, vaan RKP joka sitä uhkaa hajoittamisesta pitää yllä.

  Nyt jo siannaama Kurvinen yllyttää eduskuntaa kokoontumaan luottamusäänestystä varten ja vanavedessä suuri pettymys Harkimo. Muistuu mieleen, kun sitä kuuluisaa EU tukipakettia varten Persut halusivat eduskunnan kesällä 2021 koolle keskustelemaan asiasta joka oli vakava tähän RKP:n ja viherpunikkien rasismiöllötykseen verrattuna, niin puhemies Vehviläinen ei vaivautunut, vaan makuutti ruhoaan riippukeinussa.

  Moni muistaa varmaan, miten syksyllä eduskunnassa Henriksson nauroi muiden akkojen kanssa, kun se velkapaketti hyväksyttiin. Keskusta on todella saastunut puolue. Jos suoraselkäisimmät siellä olisivat tehneet irtioton, niin RKP :n olisi saanut potkia ulos hallituksesta.

  • Tapiola

   Vastaa

   Halla-aho varmisti nyt, että käänne voi jatkua, kun ei kutsu eduskuntaa koolle. Hitaasti mutta varmasti asiat lähtevät toiseen suuntaan. Mikä viha vihervasemmistossa onkaan erityisesti Purraa kohtaan.

   Hyvin moni sen tietää, mutta tekee mieli kirjoittaa tähän. Eihän tässä ole mistään rasismista ym sinänsä kysymys, vaan vihervasemmisto on menettämässä otteen vallasta. Ei tässä silti liikaa ole juhlimiseen vielä aihetta, kun esim. kokoomuksen Meppinä Pietikäinen tekee omaa tuhoaan esim. nyt viimeksi metsien ennallistamisen liittyen.
   Saarikkokin joutuu kepun johdossa olemaan varovainen. Epäilen, että Kepun syvistä riveistä on jo varoituksia annettu. Mikä olisikaan riemukkaampaa, jos kepulaisia loikkaisi toiseen puolueeseen. Siannaama Kurvisen leikit viherpunikkien kanssa ovat epäonnistuneet.
   Toiset sanovat toista, mutta itse olen edelleen oman kantani takana. Marin nostettiin pääministeriksi Kepun tuella (mm Vanhanen taustapiruna). Jopa Niinistö silloin kommentoi, ettei ”tämä nyt ihan mennyt…” Liberaalin punamullan tuella Marinin nosto ja saattoipa sopimukseen kuulua myös Saarikon nosto Kulmunin tilalle.
   Kun edellä olevassa kommentissani esitin kysymyksen, olisiko rasismiälämölö kohdistunut Tuukka Kuruun jos hän olisi tullut valituksi. Tuskinpa. Sinimustien valta on olematon. Jos viherpunikit pääsevät vallan kahvaan vielä kuitenkin, niin äkkiäkös median tuella keksitään keinot lakkauttaa koko Sinimustat.

 • Mitä paskaa suvakit taas lässyttää?

  Vastaa

  Olen kuullut sellaisen teorian että Purra olisi RKP-suvakki, jonka tarkoitus on myyräillä persut kumoon.Joten onkohan moisia rasistikirjoituksia edes olemassa?Ja jos on, niin tuskin ovat autenttisia, vaan ne tehty myyräilytarkoituksessa.Lienee pelkkää poliittista teatteria koko ”kohu”.Vai onko jollain enemmän tietoa Purran menneisyydestä?

  • Snif

   Vastaa

   Kerran kokesin purran blogissa että tuo kannattaa pakkoruotsia, ämmä repesi haukkumaan minua kuin rabies rakki, väitti että ei koskaan ole ollut tuota mieltä, sanoin että kuinkan tyhmänä pitää, kaikki kyllä löytyy netistä jos ne sinne kirjoittaa. Ämmä repesi kun vanhan huo.. perse.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Tämä aviisi painottaa vasemmiston uhkaa, mutta kun näissä kohuissa oli mukana koko valtamedia täydennettynä jopa ulkomaisella medialla, niin kyseessä oli valtaapitävien masinoima hyökkäys. Mitä tällä haetaan? 

  Joka tapauksessa ulkomaille levinnyt käsitys kauhistellen, että Suomessa on muutakin kuin ”narttuhuorasuomi”, niin voidaan kohua pitää osittaisena voittona kansallismielisille. 

  Suomihan on nyt miehitetty onnettoman EU-päätöksen myötä vuodesta 1995 alkaen. EU:n miehityshallinto sekä New Yorkin valtaapitävät haluavat tuhota kansallisvaltiot ja väestönvaihto on tässä yksi työkalu. Siksi taistelu ”rasismia” vastaan on eliitille tärkeää.

  Vasta kun löytyy uskottava ja laaja-alainen poliittinen ryhmittymä, joka erottaa meidät EU:sta (ja Natosta) sekä kansainvälisistä sidoksista, on itsenäisellä Suomella vielä toivoa.

  • Tapiola

   Vastaa

   Dittel kirjoittaa: ”Vasta kun löytyy uskottava ja laaja-alainen poliittinen ryhmittymä ”
   Mistä sellainen voisi löytyä kun sellaista ei ole? Se pitää tuoda sitten maahan, sellainen 600.000 kpl kansallismielisiä vihtoripaitaa kantavia alkuasukkaita, joiden pitäisi myös pysyä ruodussa vaikka viherpunikit tarjoaisivat miten paljon ilmaista hyvää loikkaamisesta heidän leiriinsä. 

   RKP on se syy miksi Persut on pakotettuja kuuntelemaan tätä rasismiöllötystä, mutta ei Purra loputtomiin nöyristele. , RKP on se joka uhkailuillaan saa hallituksen natisemaan.
   Käänne tulee hitaasti, ja kohta mennään takapakkia uudelleen jos Halla-aho antaa periksi ja kutsuu eduskunnan koolle. Toivokaamme kaikki ettei kutsu!

   • Paul Dittel

    Vastaa

    Asia pitää nähdä prosessina. Mielestäni persujen äänestäjät ovat radikaalimpia kuin puoluejohtonsa. Jos prosessi lähtisi käyntiin ja syntyisi yksi iso etnonationalistinen kansallista itsemääräämisoikeutta ja valtaa käyttävä liike, voisi olla tyytyväinen. Ja jos mitään ei tapahdu, ainakin pääkaupunkiseutu häviää olemattomiin suomalaisena Suomena. Lisäksi mahdollisesti EU tuhoaa viimeisetkin omat poliittiset tunnukset (tai luovuttaa maan kiertopalkintona ryssälle).

    Toisekseen Suomen suurin puolue on nukkuvien puolue ja sen herättely vaatii uskottavaa toimintaa! Tietenkin voi kysyä, että moniko haluaa eroon EU:sta ja kansallisen Suomen, jos velkaan perustuva elintaso tippuu hetkellisesti?

    • Plääh

     Vastaa

     Niin ne äänestäjät ovat äärettömän tyhmiä. Persuista ei prosessi lähde, vaan se on valeoppositio, joka on nimenomaan perustettu tulpaksi tämmöisille prosesseille eli estämään ne.

     Persuja äänestämällä mitään ei nimenomaan tapahdu. Sionistisimpia puolueita eli silkkaa kommunismia. Israelia palvovat hihhulit ja sionisti Hallis johdossa. Vihollisia he ovat

 • Schlageter

  Vastaa

  Erittäin hyvä kirjoitus.
  Kuinka paljon perussuomalaisissa onkaan niitä, jotka ovat kalastelleet meidän kansallismielisten kannatusta kirjoittamalla isänmaallisia kirjoituksia, mutta sitten nyt, kun punikkitoimittajat hyökkäävät heitä vastaan, pyytelevät anteeksi, sanovat, että ”en minä sitä tarkoittanut”, ”en minä enää niin ajattele”. – Tulos on se, että ei kukaan, ei enempää heidän äänestäjänsä kuin vastustajansakaan, arvosta heitä. He ovat täydellisesti nollanneet itsensä.
  Itseään kunnioittava kansallismielinen poliitikko ei pyydä rehtejä mielipiteitään anteeksi, vaan puolustaa niitä kuin mies.
  Voimme tehdä päätelmän, että perussuomalaisille annetut äänet ovat menneet hyvin kehnolle sakille.
  Eläköön Sinimusta Liike ja eläköön suomalainen isänmaa!

 • Erityistason ylpeä suomijuntti

  Vastaa

  Sama juttu meikäläisellä. Purra kävi kimppuun kun olin arvostellut sen kaksinaamaisuutta pakkoruotsin ja persujen takinkääntöjen suhteen.

 • Erityistason analyytikko

  Vastaa

  Kepu on 100% vasemmistopuolue. Saarikko hoippuu muka nestevajeessa festareilla, amatööribilettäjä. Onpa noloa taas.

 • TT

  Vastaa

  Paras tapa irtisanoutua rasismista on heittää neekerit ulos maasta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä nyt nähty Persujen kumartelu, konttaus ja polvistuminen on kyllä kaikkien aikojen pohjanoteeraus, äärimmäisen noloa heidän kannaltaan.
  Ensin kalastellaan ääniä populistisilla lausunnoilla, sitten kun niitä vanhoja ja vähän tuoreempiakin puheita, sekä kirjoituksia nostellaan esille, aletaan kilpaa pyytelemään anteeksi ja tuomitaan ”rasismi”, tämä menee juuri niin kuin kulttuurimarxistit haluavat, Persuthan tanssii täydellisesti heidän pillin mukaan, kunhan vain hillotolppapaikka säilyy.

  Ovatko Persujen äänestäjät ihan tosissaan sitä mieltä, että viime aikojen ”näyttöjen” pohjalta tämä on juuri SE puolue, joka tekee radikaaleja muutoksia muun muassa väestöpolitiikkaan?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt on oikein tehty adressi, jossa vaaditaan Purran eroa.
  Kyllä nuo suvakit sun muut kommarit ovat säälittäviä.
  Miksi he eivät nyt puhu siitä ”demokratian ja äänestystuloksen kunnioittamisesta”, josta he ovat viime hallituskaudellakin vinkuneet jatkuvasti?
  Ainoa plussa Persuissa on ollut nyt se, että on ollut hienoa katsoa suomalaisvihamielisten suvakkien jatkuvaa ulinaa, parasta politiikassa pitkään aikaan.
  Toivottavasti tulee lisää ”kohuja” ja ulina vain pahenisi, kaikesta näkee miten paljon mt-tapauksia noissa kulttuurimarxistipiireissä on.

 • hh1488

  Vastaa

  no ps on niin sanottu valeoppositio

 • Halfdan

  Vastaa

  En ymmärrä miksi kannustaa jättämään ainut puolue, joka sentään yrittää tehdä jotain, pitäisikö liittyä johonkin sirpalepuolueeseen, joiden keskinäiset kiistat pitävät heidät poissa vallankahvasta. Paul Dittel sanoo tuossa ylhäällä, että kyseessähän on valtaapitävien yhteinen persujen vastainen hyökkäys, olen samaa mieltä. Laaja Järjestelmäpuolueen enemmistö käy toisinajattelevan puolueen ja sitä edustavien ihmisten kimppuun. Tuon hyökkäyksen voima iskee jo ihmisten sosiaalisiin suhteisiin, persua äänestäneen olo tehdään vaikeaksi leimakirveitä heittelemällä. Arkkipiispa tekopyhyydessään on mukana yksinkertaistamalla ymmärryksen rasismista pelkkään sanaan, syntiin ja tunteeseen, Harkimo ja Valtonen kaivavat lisää turhaa kuilua. Media riehuu intoa puhkuen, tutkivaa journalismia: kuka sanoi, milloin ja missä – asioita, joilla ei ole mitään tekemistä hallitusohjelman ja käytännön politiikanteon kannalta.

  • JFK

   Vastaa

   ”Paul Dittel sanoo tuossa ylhäällä, että kyseessähän on valtaapitävien yhteinen persujen vastainen hyökkäys, olen samaa mieltä.”

   Noinhan se menee. Eipä olisi yllätys sekään, jos Kokoomus olisi tehnyt opposition kanssa sopimuksen, että oppositio painostaa hallituspuolueiden puolesta PS:ää tekemään ”siniset”. Pääministeri Orpon silmiinpistävä haluttomuus puolustaa omaa hallitustaan on merkki siitä.
   Näillä mennään. Onnea Suomi.

 • teemusampo71@gmail.com

  Vastaa

  miksi puhutaan rasismista kun kyse on ksenomaanikot vs. ksenofoobikot.

 • Anonymous

  Vastaa

  Perussuomalaiset ovat tunnettu Valeoppositiopuolue ja he ovat kansanpettureita siinä missä kokoomus tai vihervasemmisto.

 • Anonymous

  Vastaa

  Valekansallismielinen puolue nykyisin. Täysin munatonta touhua kuten odottaa saattoi. sitä saa mitä tilaa.

 • myy kaiken

  Vastaa

  Eihän Kokoomus ole koskaan puolustanut kansaa. Jo Urkki sanoi aikoinaan että:”Kokoomusta ei ikinä saa päästää hallitukseen sillä ne myyvät maan”. Ja kuin todisteena, Katainen ja Stubb myivät aikoinaan kaiken mikä isrti lähti, maksoivat ulkomaalaisille yrityksille laiteinvestoinnit ja mahdollistivat voittojen viemisen maastamme verotta.

  Kokoomuslainen myy vaikka mummonsa jos saa siitä rahaa.

 • Demokratia on rikki

  Vastaa

  Suomen poliittisessa järjestelmässä on jotain todella pahasti vialla, jos kansan valitsema kansanedustaja voidaan erottaa/eroaa tehtävistään median tai oppositiopuolueiden painostuksesta. Kansa on päättänyt ja tämän päätöksen tulisi pitää kaikesta huolimatta. Osa äänestäjista ei varmasti ollut tietoisia kirjoituksista, mutta osa oli ja he silti äänestivät edustajia. Jos meillä olisi vielä jotain demokratian rippeitä jäljellä, kansa päättäisi ensi vaaleissa, äänestetäänkö heitä uudestaan edustamaan kansaa. Nyt media ja pienpuolueet, sekä vaalitappiopuolueet ottavat vallan äänestäjiltä itselleen, eivätkä kunnioita heidän tahtoaan.

  Viime hallitus muodostettiin demarien johdolla vaalitappiopuolueista. Hallitus muodostettiin siis täysin äänestäjien mielipiteiden vastaisesti. Toinen epäkohta Suomessa on, että voittanut puolue saa 100% vallan päättää hallituskokoonpanosta, vaikka heidän äänimääränsä on vain 20–30% kaikista annetuista äänistä. Viime vaaleissa SDP sai 1 äänen enemmistön. Kansan tahto ei toteutunut, eikä toteudu tässäkään asiassa. 

  Demokratiassa on mielipiteen ja sananvapaus, niin hyvässä kuin pahassa. Totuudesta on saatava puhua ja sen oikeilla nimillä. Marxilaisen vihervasemmiston käyttämät termit, kuten rasismi, antisemitismi, salaliittoteoria, whattabautismi, natsismi, putinismi jne. on vain kehitetty lopettaan keskustelu tosiasioista. Niillä rajoitetaan tietoisesti mielipiteen ja sananvapautta ja mitätöidään vastapuolen mielipiteitä, silloin kun itsellä ei ole mitään vasta-argumenttia 

  Demokratiaan kuuluu puolueeton media. YLE ja valtamedia yleisesti ei ole sitä millään muotoa. YLE erityisesti on vihermarxistilaisen toimittajakunnan ja ”asiantuntijoiden” pesäpaikka.
  Tämä näkyy päivittäin poliittisina ajojahteina ja mielipiteiden vähättelynä ja syrjintänä ja ”omiin” aatesuuntiin liittyvien poliitikkojen suosimisena ja näiden, jopa rikollisen toiminnan valkopesuna.
  Tapaukset ovat tuoreita, eivätkä 15 vuoden takaisia. Media ei ole aloittanut ajojahtia ja vaatinut henkilöiden erottamista. Uutisointi on ollut ennemminkin hyväksyvää, vaikka kyseessä on ollut kansan edustajalle tai ministerille epäsopiva käytös, selkeät väärinkäytökset tai jopa rikollinen toiminta. 

  Viimeinen epäkohta on kansanäänestys ja kansalaisaloite. Suomessa ei luoteta kansan kykyyn tehdä oikeita ja hyviä päätöksiä. Esimerkkinä tästä on viime aikainen NATO jäsenyys. Se myytiin kansalle mediassa kansan omana päätöksenä. Kansasta 53% eli 3% enemmintö taloustutkimuksen teettämän kyselyn mukaan edusti tätä kansan suurta enemmistöä. 80% olisi voinut pitää jonkinlaisena enemmistönä. Päätös NATOSTA oli yksin ja ainoastaan poliitikkojen ja virkamiesten tekemä. Demokratiassa kansa päättää ja päätös hyväksytään oli se sitten hyvä tai huono. Suomessa ei tehdä kansan äänestystä, ellei 100% varmuudella tiedetä lopputulosta tai saada manipuloitua äänestäjiä oikeaan lopputulokseen.

  Kansalaisaloite on tekaistu antamaan suomalaisille tunne siitä, että meillä on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Sen avulla runnotaan läpi lakeja, jotka eivät muuten menisi ikinä läpi. Kansalle annetaan oikeus tehdä alotteita heille tärkeistä asioista, jotka sitten hukataan pinkkojen pohjille ja unohdetaan käsitellä kokonaan, tai hylätään samantien. Kansalaisaloite on siis eräänlainen vedätys. Demokratiassa jokaisesta riittävästi ääniä saaneesta aloitteesta pitäisi seurata aina sitova kansanäänestys. Nykyisin käytössä olevalla vahvalla tunnistautumisella äänestykset olisi helppo järjestää.

 • Anonymous

  Vastaa

  Voisiko Putin tulla apuun ja pelastaan meidät äärioikeistonazi hallitukselta? Valtamedia voisikin kirjoittaa kuinka Suomikin tarvitsisi Venäläisen väliintulon eli ”erikoisoperaation” Suomen denatsifoinnista. Hallitus onkin perusjuntit mukaanlukien selkärangattomia matoja, jotka heti alistuvat viherpunasuvakki median ja poliitikkojen edessä pyydellen anteeksi jotain 15 vuotta vanhoja kirjoituksia. Minkä vitun takia? Ja Purralla on aikoinaan ollutkin älykkäitä mielipiteitä mitä noita lueskellut. PÄÄKIRJOITUS: SUOMESSA EI OLE SANANVAPAUTTA OLLUT ENÄÄN PITKÄÄN AIKAAN. Kirjoita negatiivisesti maahanmuutosta tai muista faktoista niin media järjestää sellaisen ajojahdin jota vatvotaan joka päivä etusivun otsikoissa viikosta toiseen. Rasisti, rasisti, rasisti. Vajakit! Vitun säälittävää! Jos hallituksella olisi yhtään selkärankaa niin ne katkaisisivat iltakurien ja ylen rahahanat, pidättäisivät nämä maanpetturitoimittajat ja mädättäjät sekä kieltäsivät suomalaisvihamielisten medioiden toiminnan kokonaan! No perussuomalaiset ovat samanlaisia kiipijöitä kuten kaikki muutkin puolueet. Kansanpettureita kaikki!

  • GLGL

   Vastaa

   Anon: ”Valtamedia voisikin kirjoittaa kuinka Suomikin tarvitsisi Venäläisen väliintulon eli ”erikoisoperaation” Suomen denatsifoinnista.”

   Hyvä oivallus. Skenaario, joka haastaa vallitsevia kaksois-standardeja. Olen pitkään ihmetellyt, miksi valtamedia on niin aktiivinen denatsifikaatiossa, vaikka samalla tukee toisaalla avoimesti natseja. Kuvittelevatko he, että suomalaiset ovat todella niin tyhmiä, etteivät näe ristiriitaa, vai tietävätkö he, että suomalaiset ovat todella niin tyhmiä, etteivät näe ristiriitaa?

 • Plääh

  Vastaa

  Kansa halusi ”rasismia” ja äänesti tyhmyyksissään persuja. Rasismin sijaan saa siis rasismin vastustamista ja ties mitä kamalaa. Kielletäänkö Sinimustat?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  Partisaani vihreällä taustalla