Puola Euroopan portinvartijana

Kansallismielisten kannattaa seurata tarkkaan Itä-Euroopan tapahtumia, sillä niillä on vaikutusta myös Suomeen, joko hyvässä tai pahassa.

Kolumnit

Valko-Venäjä on viime kesästä lähtien pyrkinyt horjuttamaan Euroopan Unionia toimittamalla rajan yli ”pakolaisia” Lähi-idästä EU-alueelle. Liberaalit länsimaat tukivat ja rahoittivat Valko-Venäjällä viime kesäisiä liberaaleja mellakoita, mistä kostona maan hallitus on keksinyt toimittaa tänne potentiaalisia terroristeja ja raiskaajia, joiden se tietää heikentävän Euroopan Unionia ja sen jäsenmaita sisäisesti.

Pakolaiset eivät pelkästään itsestään heikennä alueen taloutta ja turvallisuutta loisimalla sosiaalitukien varassa ja tehtailemalla rikoksia monin verroin suhteessa kantaväestöön, mutta ne myös aiheuttavat maidemme sisäisiä ristiriitoja, kun vastustajat ryhtyvät painostamaan hallituksiaan vyöryn estämiseksi.

Suomen sisäministeri, vihreiden Maria Ohisalo, twiittasi maanantaina, että Valko-Venäjän toimet on suunnattu epävakauttamaan EU:ta. Ohisalon mukaan pakolaisaalto on hybridivaikuttamista. Olikohan vuoden 2015 pakolaisaalto muuten ohjailtua hybridivaikuttamista, vai spontaani tapahtuma, joka syntyi ilman ulkoisia vaikuttimia?

Mitähän se kertoo maahanmuuttoa fanaattisesti kannattavasta Ohisalosta itsestään, kun hän itsekin myöntää näiden epävakauttavan aluetta? Siis: tahot, jotka haluavat tuhota meidät, käyttävät samoja keinoja tuhoamiseemme kuin Suomen tämän hetkinen hallitus.

Ohisalo ei tietenkään ole huolissaan itse maahanmuuttajista, vaan liian röyhkeästä tavasta tunkea niitä tänne. Mikäli sama aalto tulisi näkymättömämmin keinoin, ei se saisi samanlaista huomiota ja silloin hallituksen ei tarvitsisi ottaa vastaan lisäpainetta tähänkin maata tuhoavaan aiheeseen liittyen.

Euroopan onneksi Valko-Venäjän rajavaltiot eivät ole Suomen kaltaisia kulttuurimarxismin korruptoimia itsenäisen valtion irvikuvia. Paine kohdistuu tällä hetkellä etenkin Puolaan, joka ei ole avosylin ottamassa aaltoa vastaan ja lähettämässä varusmiehiä kantamaan näiden laukkuja. Puolan pääministeri ei ole luvannut näille omaa asuntoaan pakolaiskeskukseksi eikä näille ole luvassa lämmintä soppaa taikka sosiaalitukia Puolaan saapumisen jälkeen.

Puola toimii siis tällä hetkellä muurina pakolaisaaltoa vastaan. Pakolaisten kohdemaana ei edes ole Puola edellämainituista syistä, vaan ensisijaisesti Saksa ja EU:n politiikka huomioiden myös Suomi.

Aktivismi Elintasopakolaiset Euroopan unioni Hyvinvointi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kolumnit Kotimaa Kulttuuri Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Maria Ohisalo Pakolaiset Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Puola Rappiokulttuuri Rikos Rotu Saksa Sionismi Suomi Talous Ulkomaat Väestönvaihto Valko-Venäjä Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  ” Siis: tahot, jotka haluavat tuhota meidät, käyttävät samoja keinoja tuhoamiseemme kuin Suomen tämän hetkinen hallitus.”

  Ei Maria ole niin huolissaan, että halua estää niiden tuloa Eu:hun ja sen kautta Suomeen, ja paljon on, että suloinen Maria puhuu höpöjä eikä suinkaan aio tehdä yhtään mitään, aivan niinkuin tähänkin asti.

  Onko mahdollista, että Suomen kansallismieliset tukee Puolaa edes sanallisesti, haukkuja tuo maa on saanut yllin kyllin.

 • Seppo

  Vastaa

  Luulin että Valko-Venäjä on Ukrainan kaltainen, USA:n+Israelin johtama nukkevaltio, mutta nyt Puola syyttääkin Putinia kaikesta? Mihin tässä voi enää uskoa? Ja mitä sen Unkarinkin pullistelu joskus oli? Paneeko siellä kukaan oikeasti hanttiin? Onko Putin oligarkkien hanskassa vai oligarkit putinin hanskassa?

  • Plääh

   Vastaa

   Orban in juutalainen. WJC kun kokoustaa Unkarissa, antisemiitit poimitaan kaduilta varmuuden vuoksi putkaan. Holokaustia ei saa kyseenalaistaa.

   Valko-Venäjä on juutalaisten johtaman Venäjän nukkevaltio

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi