Yle Watch: EU-Euroopassa kansalaiset eivät saa estää laittomia rajanylittäjiä

Partisaani julkaisee Yle Watchin kirjoituksen.

Kolumnit

Julkista keskustelua kontrolloivassa valtamediassa on vuosikausia korostettu kolmannen maailman maahanpyrkijöiden olevan meille eurooppalaisille käyttämätön voimavara. Mikäli näin olisi, voittajia olisivat ne maat, jotka ottaisivat vastaan mahdollisimman paljon tulijoita, koska se olisi sama kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Viimeistään vuoden 2015 invaasion jälkeen sinisilmäisimmänkin maahanmuuttoidealistin on täytynyt tunnustaa ainakin itselleen, että kehitysmaiden kognitiivisesti haasteelliset vapaamatkustajat ovat pelkkä rasite korkeaa osaamista vaativassa tietoteknisessä yhteiskunnassa. Jopa Euroopan Unioni puhuu tulijoista taakkana ja vaatii siksi myös Itä-Euroopan jäsenmaita jakamaan laittomista siirtolaisista aiheutuvaa taakkaa. Tästä huolimatta hallitsevan nomenklatuuran kaksoispuhe maahanmuuton loputtomasta tarpeesta ja ”huutavasta työvoimapulasta” on entisillään ikään kuin kyse olisi täysin eri asioista.

Euroopan Unionissa tiedetään kokemuksesta, että liian nopea maahanmuuttoryöpsähdys synnyttää kansalaisissa ikävää poliittista vastarintaa. Salaliittoteoriaksi perusteettomasti leimattu väestönvaihtoprosessi kun etenee parhaiten maltillisella mutta vääjäämättömästi etenevällä invaasiolla. Siksi EU:ssa on närkästytty Valko-Venäjän menettelylle, jossa maa on vastavetona pakotteille päästänyt rajojensa läpi tuhansittain kolmannen maailman kiertolaisia Baltiaan ja Puolaan.

Ylen verkkosivujen uutisen Puola lisää joukkojensa määrää Valko-Venäjän rajalla 10 000 sotilaaseen: Tavoitteena katkaista Valko-Venäjän masinoima siirtolaisten virta mukaan EU-komissio sanoo Valko-Venäjän ohjanneen ja järjestäneen siirtolaisia unionin rajalle. Tässä yhteydessä laittomat tulijat eivät olekaan EU:lle kultamunia, jotka vain odottavat kuoriutumistaan. EU:n suurimpana pelkona ei olekaan laiton maahanmuuttovirta sinänsä, vaan sen kansalaisissa synnyttämä vastareaktio koko unionin projektia kohtaan.

Silloin kun EU ei voi itse puolustaa laitonta invaasiota asialle täytyy panna globalistien taskussa olevat ”kansalaisjärjestöt”. Ylen uutisessa kerrotaankin aina haaskalle tulevista ihmisoikeusaktivisteista, joita kiinnostavat vain maahantunkeutujien hyvinvointi ja edut:

Ihmisoikeusaktivistit ovat protestoineet Puolassa sitä vastaan, että rajan yli yrittäneitä, myös naisia ja lapsia, on työnnetty väkisin Valko-Venäjän puolella olevaan metsään. Useita ihmisiä on kuollut pyrkiessään Valko-Venäjältä EU:n alueelle.

Lähes kaikki puolalaiset vastustavat kolmannen maailman vihamielistä ja parasiittimaista invaasiota, mutta niin vain Yle on halunnut kyhätä kiiltokuvajutun mitättömästä hölmöläisvähemmistöstä, joka on valmis toivottamaan tervetulleiksi kehitysmaiden miljardimassat Puolaan ja muualle Eurooppaan. Jos jokin on tässä kohtaa poliittinen tendenssiuutinen, niin se on Ylen uutisjuttu Puolalaisäidit osoittivat tukeaan Valko-Venäjältä rajan yli pyrkiville – ”Pelätkää Jumalaa, älkää pakolaisia”:

Mielenosoittajien kyltteihin oli kirjoitettu iskulauseita kuten ”kuoleman raja” ja ”pelätkää Jumalaa, älkää pakolaisia”. Mielenosoittajat vaativat Puolan hallitusta lakkauttamaan rajoitukset raja-alueella, jotta rajan yli yrittävät saisivat apua.

– Ajatuksemme ovat metsässä olevien ihmisten luona, sanoi Sylwia Chorazy, joka oli muutamien satojen muiden kanssa osoittamassa mieltään rajavartioston toimipisteellä Michalowossa Puolan itärajalla.

Uutisoinnin empaattinen sävy muuttuu täysin päinvastaiseksi kun valtamedia kuvaa patriootteja, jotka puolustavat Euroopan koskemattomuutta vihamieliseltä miehitykseltä. Ylen radiouutisessa sekä MTV3:n verkkosivujutussa Äärioikeiston partiot käännyttävät maahantulijoita pamppujen ja viidakkoveitsien kanssa Saksan ja Puolan rajalla – Saksa lisännyt valvontaa kauhistellaan väkivaltaisilla mielikuvilla pyyteettömien Euroopan ystävien vapaehtoisvalvontaa:

Poliisi hajotti tänään noin 50 äärioikeistolaisen partion, joka oli lähtenyt rajalle käännyttämään maahantulijoita. Operaationsa aikana poliisi takavarikoi muun muassa pamppuja, pippurisumutetta ja viidakkoveitsen.

Valko-Venäjältä Puolan kautta laittomasti EU:hun tulevat ovat kiristäneet EU-maiden välejä. Saksan sisäministeriön mukaan jo lähes 6 000 ihmistä on saapunut maahan Puolasta ilman lupaa tänä vuonna.

Jos kerran pysyvien korruptiohallitusten hallitsemat länsimaat ovat haluttomia itse puolustamaan maidensa rajoja, täytyy kansalaisten tehdä se näköjään itse. Kansan syvien rivien tuesta huolimatta tehtävä on epäkiitollinen, koska valtamedia suhtautuu erittäin kylmäkiskoisesti kansalaisaktivismiin, jossa puolustetaan oman kansan etua.

Asiaa voi verrata vaikkapa siihen, kuinka myötäkarvaisesti Yle suhtautuu globalistien bulvaanina toimivan Elokapinan laittomaan ja hedelmättömään toimintaan. Vouhotetaan luonnonsuojelusta, mutta toimittajille ei näytä olevan mitään merkitystä sillä, että juuri laittoman siirtolaisuuden omatoimisella estämisellä vähennetään konkreettisesti hiilijalanjälkeä ja vaikutetaan siten suoraan hiilidioksidipäästöihin.

Viimeaikaiset tapahtumat Puolan ja Liettuan rajoilla kertovat, että ainakin Itä-Euroopassa hallitukset noudattavat kansan enemmistön tahtoa. Heti kun tullaan Saksan puolelle rajat alkavat vuotaa kuin seula. Tämä taas on osoitus Länsi-Euroopan hallintojen epäluotettavuudesta, koska ne eivät halua täysmääräisesti toteuttaa niinkin yksinkertaista tehtävää kuin rajanvalvonta. Koska omaan hallintoon ei voi enää luottaa, kansakuntien selviytyminen jää kansalaisten harteille. Katupartiointi ja vapaaehtoinen rajanvalvonta ovat ensimmäisiä merkkejä hajoavasta hallinnosta, jossa hallittujen ja hallitsijoiden intressit eivät ole enää samat.

Lähde: Yle Watch

Äärioikeisto Aktivismi Elintasopakolaiset Elokapina Euroopan unioni Eurooppa Hyvinvointi Ihmisoikeudet Ihmisoikeusjärjestöt Kansallismieliset Kansallismielisyys Katupartio Kolumnit Liettua Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Puola Rajavalvonta Rappiokulttuuri Rotu Saksa Sionismi Suora toiminta Talous Ulkomaat Väestönvaihto Valeoppositio Valko-Venäjä Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  EU:n suurimpia projekteja on väestönvaihto, se vain etenee vuosi vuodelta, koska tulijavirta Eurooppaan on jatkuvaa ja rotumuukalaisten hedelmällisyysluku on korkeampi kuin eurooppalaisilla naisilla, jokainen pystyy hyvin nopeasti päättelemään ja laskemaan sen, mihin tämä kaikki lopulta johtaa. Vieraskielisen väestön määrä kasvaa jo lähitulevaisuudessa merkittävästi nykykehityksellä.
  Jokainen voi katsoa esimerkiksi Suomen väestöennustetta vuodelle 2040, se on karua luettavaa.
  Väestönvaihto ei ole mitään ”salaliittoteoriaa”.

  Kansaansa pettävät poliitikot huomasivat vuonna 2015, että invaasio synnytti laaja-alaista vastustusta eurooppalaisten keskuudessa, nyt on näköjään erilaiset taktiikat käytössä, näennäisesti vastustavat Valko-Venäjän toimia, mutta konkreettisesti poliitikot eivät ole valmiita tekemään mitään eurooppalaisten hyväksi.

  Miksi Yle ei tasapuolisuuden nimissä haastatellut puolalaisia nationalisteja? Pelottaako roskamedian toimittajia, että sieltä tulee sellaista argumenttia, joilla kumotaan Ylen ja muun roskalehdistön valheet?

  ” Koska omaan hallintoon ei voi enää luottaa, kansakuntien selviytyminen jää kansalaisten harteille. ”

  Ylläoleva lainaus on tänä päivänä niin totta kuin vaan voi olla, poliitikkoihin ja viranomaisiin ei ole luottamista, sieltä suunnalta vain lobataan käynnissä olevaa väestönvaihtoa, eikä kansalaisten huolia ja mielipiteitä kuunnella ollenkaan.

 • TT

  Vastaa

  Suuret johtajamme ovat panneet merkille sen, että reipas osa kansalaisista ei luota heidän nerouteensa. Siksi on otettu käyttöön Stalinin vanha mietelause: ”luottamus hyvä, kontrolli parempi”. Koronatotalitarismilla saadaan oma-alotteiset ja kokonaisuuden hienoutta ymmärtämättömät kansalaiset kuriin. Euroopasta tehdään supervaltio, jossa ihmis-yksikköjä johdetaan kybernetiikka-tieteen innovaatioilla. Tässä prosessissa entisten kansalaisten oma ehtoinen kulttuuri, ajattelu ja toiminta pitää ajaa alas. Tekoälyt ja algoritmit ohjaavat liharoboteiksi muutettujen ihmis-yksikköjen toimintaa. Uusi uljas teknologinen kommunismi on jo täällä.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Naistoimittaja kamppasi matuja rajalla Sai 3 vuotta ehdollsta… Naistoimittaja kamppasi rajan yli rynniviä matuja. Sai 3 vuotta Unkarissa. Unkarissakaan ei näitä EUtuomareita ole saatu kuriin. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201701132200053242?fbclid=IwAR0sPInNgjdBqYjCrU2qsS2D5dOPFYnlJER3vZvynV-_5f_T052kTcbJCzE

 • Das Erbe von Heydrich

  Vastaa

  Valko-Venäjän johdon toiminta on kuitenkin käsittämättömän lyhytnäköistä. Euroopan rappioittaminen keskiaasialaisilla, lähi-itäläisillä ja negroideilla osuu myös Valko- Venäjän omaan nilkkaan, se pitäisi idiootinkin tajuta. Jostain luin että Lukashenka on vartti- tai puolimanne. Taitaa olla totta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi